Canlarım canınız sağolsun,toparlarız.Gülümmmmmmmmmmmm,dün yazamadım sana.Harika olmuşsun sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnMaşallah bitanem,fark öyle büyük ki,çıtır olmuşsun kuzum resmen
Kuzum çok olmasa da 300 gr eksideyim ben çok şükür.
Canım ben de merak ettim,neymiş bu yöntem bi bakıyım.
Canım harikaymış ya,ihmal etme kuzum çok iyi gelir.
bak bakalim canim sen ne diycen??
kizlar ben ilgilenirim listeyle en son saat 16 nede olsa ben 15 de burda olurum
canım bulgurla da yapan varmış biliyor musunhadi ya..pirincle pek aram olmadigi icin hic yapmayi dusunmedigimden ilgilenmemistim..eger kilomda degisiklik olmazsa iki gunde ben denerim..once duruma bakim...
ya 0 gunu sik yapmaninda sglikli oldugunu dusunmuyorum canim, dedigin gibi bir kacamak sonrasi mantikli olabilir ama onun disinda..benim aklima pek yatmadi..sonucta diyetteyiz kacamaklardan kaciyoruz..ayda 1 olsa belki ama obur turlu eziyet olur insana gibime geliyor:26::26:
ben de kullanıyorum twe yiToplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
kirmizigul06,
SAPHIRA+
ziyaretciyi saymazsak topik ikimize kaldi saphisimmm
kizlar aranizda TT kullananda varmi???
ben bayiliyorum helede unluleri takib etmek super...
kucuklugumden beri arda esen'e hayranligim vardir...son iki haftadir onu takib ediyorum..gecen bir msj yazdim hosuna gitti herkesle paylasti..sonra o birsey yazmisti ben cvp verdim guldu...agg ulen agg..adam evli ama
a aaa kahve ikram etseydin hayatımmmmToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)
kirmizigul06,
SAPHIRA+
Saphiss kacc saldiri varr.. 5 ziyaretci olduu
[/I][/B]
ben muzu ceviz yerine yemiştim biraz fazl olmuş o zaman ...
bu kez pilav olarak yedim canım sıkıntı geldi sanırım 2 gündür1. öğün:
1 çay bardağı pirinç+3 ad. biberli zeytin+1 dolu kaşık yoğurt+baharat hepsini karıştırdım yedim
ara:3/4 küçük sarı elma
2. öğün:
1 çay bardağı pirinç+maydonoz+dereotu+turp rendesi+3 ad. yeşil zeytin+limon suyu+biazcık keçi peyniri hpsini karıştırdım salata gibi yedim.hazırlarken 2 küçük parça lahana turşusu ve azıcık çeçil peyniri attım ağzıma
3. öğün:
pirinç lapası + ne koyarım kararsızım,henüz yemedim.20.00 gibi yerim sanırım
su az içtim bugün.500 ml oldu daha ama 2 lt ye tamamlamadan yatmam[/QUOTE]
salatalık domatesle salata gibi yap ben öyle yapmıştım gayet güzeldii...
ayy pirinç deme pilava bayıldığımdan evde bile yapmamaya çalışıyorum illa kaçamak oluyor yoksa...
oo süpermiş ayşenim kaçırmaa...benim sporda kız ın rahatsızlığından sonra yarım kaldıı..geline bırakıyordum elşim çocuğu bir yere bırakma dedi..şimdi gelin de rahatsız geçen hafta yolda ayğı çukura takılmış düşünce diz kıkırdağı aşırı derecede zedelenmiş..1 haftadır basamıyor diğer gelinde kalıyor çoluk çocuk o bakıyor sağolsun benim spor bir süre daha zor görünüyor..inş. nisanın sonunda 3 yaşını doldurunca kızım spor salonunun kreşine bırakabilicem o zaman ı beklicem artık....
ama çorba ser,bestmiş o zaman belki olabilr...
o dediğin twitter sa benim vaar....özelden yazarım sende yaaaz ..takipçin olurum gülüüüüm.....
yettim gülüüüm......
Esen kim kız TT ne???? ben çok mu cahil kalmışım neeeetwetter datlım
oy oy oyyyy***7. TAKIM 238 . ETAP***
kırmızıgül06(70.8
nev81 (73
aysen34 (66.5
SAPHIRA (87.7
saferan (118.8
kayramin (71.4
Shopaholic (82.7
ekimm (88
7. TAKIM ORTALAMASI
liste çıktı meydaneeeeeee.....gülüm sen buralardamısın yarın..ben erken çıkıcam liste sahipsiz kalmasııın....
ben ilgilenirim diyecektim ama hasretim gönülü olmuş.iyi de olmuş ben de yarın öğlen sıcağında kuzuyla pazara giderim barine yapıcaz o zaman gülüm kızlara duyuralım 1 e kadar eklenmezse en son kilosunu yazan eksik varsa da aynı yazarlar paylaşıma eklesin....kızlar kimler yarın öğlene kadar buralarda bi deyin bakiiim......
***7. TAKIM 238 . ETAP***
kırmızıgül06(70.8)
nev81 (73/72.7/0.3/%0.41)
aysen34 (66.5)
SAPHIRA (87.7)
saferan (118.8)
kayramin (71.4)
Shopaholic (82.7)
ekimm (88.0)
7. TAKIM ORTALAMASI
tebrikler canım.bakalım kaç kişi ekside çıkacak bu hafta :18:
yemek öncesi 1 ad mandalina yedim..benim minnoş pilav istedi,yoğurtlu pilavkırabilmek ne mümkün.Ev halkı da isterdi zaten.eee pilav yapmışken kendime de ayrı pirinç haşlamadım artık ama normalde yediğim lapanın yarısını yedim,1 kaşık yoğurtla.Yine bir özel istek geldi ve ben kek yaptım,çayımın yanında 1 ince dilim yedim ama söz veriyorum bu gece başka hiç bir şey yemeyeceğim
Dün kafam iyi değildi Gülüm,yine de alıntılarımı yaptım tam cevap yazıcam hat gitti.Bidaha da giremed,m sonra :26:ayniyiz nilosum..senin son ekledigin fotoyla pek fark yok aramizda...sen dun naptin bakim..girdin ciktin girdin ciktin aksam birseyde yazmadin?? ozletme kendini kizarim haa
Teşekkür ederim canım benim az oldu ama,hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahtebrikler canım.bakalım kaç kişi ekside çıkacak bu hafta :18:
***7. TAKIM 238 . ETAP***
kırmızıgül06(70.8/71.9/-1.1/-1.55)
nev81 (73/72.7/0.3/%0.41)
aysen34 (66.5/68/-1.5/%-2.2)
SAPHIRA (87.7)
saferan (118.8/119.5/0.7/%0.60)
kayramin (71.4)
Shopaholic (82.7)
ekimm (88.0)
hasretim34( 64.7/) (227.etapta 4.takimdan geri donmek uzere ayrilmis.bizde devam ediyor..sonucu 11 haftaya bolundu)
7. TAKIM ORTALAMASI
geldim geldimm hemen bildirimde bulunuyorummkızlar nedesiniz dökülün bakiiim....
günaydın sanada hayırlı cumalar canımmgünadınlar kızlar cumanız mübarek olsun
kimse gelmemiş kızlar korkunun cele faydası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?