Bıkmak yok kuzucuğum,pes etmek yok.Birbirimize asıl böyle günlerde destek olucaz,zerre şüphem yok ki beraberce başarıcazaldığım hormon haplarından sonra hala regl olmadım onunda etkisi büyük zannımca artık bıktım bu durumdan
Canım eminim 9 ları bile göreceksin 6 ay içinde.Sen disipline girdin mi,gerçekten de istikrarla ilerliyorsun.Başarıcaz ciğerimgünaydın kızlaaarr....erken hastaneye gidicektim kaldı 12.30 a doğru çıkıcam ....
akşam ender saraç ın seminerine gittim...15 madde halinde özetledi diyet şeklinin nasıl olması gerektiğini...aslında bildiğimiz şeyler problem uygulamada....
ben bu günden itibaren eski disiplinli günlerime dönüyoruuum....yaza kadar 100 lere yaklaşmak istiyoruuum.....
kızlar menü paylaşımlarına azamii dikkat istiyoruuum......1 hafta süreniz vaar..menüler paylaşılsııın..... yazmamaya devam edenlere ceza puanı geliçeeeek...haberiniz olsuuun.....
Canım haftaya gözümüzü dikicez,geçen geçti.Pişmanlık duymadan önümüze bakıcaz veeee atıcaz kilolarıııııııııbu haftanın değerlendirmesini kendi adıma yapacak olursam kızlar... haftam diyet açısından çok kötü geçti haftasonu annemlere gitmem, ardından iki günlük misafirim olması düzenimi bozdu açıkcası... bunlar geçerli bahanemi derseniz elbette değil daha istikrarlı olmam gerekiyor ama yapamıyorumm şimdi 1 hafta sonra işe başlıcamm onunda sıkıntısı var üzerimde.. tekrar yeni bir düzene girmenin sıkıntısı....
300 gr bana çok az gelse de,buna da şükür diyorum canımGünaydın kızlar
(+) 2.1 kg nun hepsinden kurtulamadım maalesef..Buna da şükür..Bu kadar kaçamağa,bu kadar su tutmaya,regl dönemine ve wc ile 3 gündür görüşmemeye rağmen çok kötü karşılamadım ama haftaya sağlam bir (-) olabilmek için kamçılandım diyebilirim.
nev dışında kayramin ve shopa ne durumda acaba,eğer onlarda (+) daysa,vay halimize,bir tek nev (-) de demektir
300 gr da olsa
nilosum tebrikler canim..senin disinda hepimiz artida ciktik..sen ne guzel ekside ciktinn
Çooookkkk güzeldiiiiiiiiiiiiii,hele güllerle adımın yazılmasıkızlaaar...bu linki açın adınızı büyük harfle yazın submit e tıklayın sonra açılan ekrana tekrar tıklayın seyrediiin....bayılacaksınızzz....
O.B.® Triple Sorry | o.b.® Mighty Small
Harikasın canım,ben Dukan yapmama rağmen;sana şiddetle çok sağlıklı ve etkili bir diyet olan karatayı tavsiye ediyorumBennn geldimmmm sınavııııı mıı atlattım hocaların karşısında ecel terleri döktüm inşallah stresten biras zayıflamışımdırÜç günde toplam 9 saat uyudum:) Amaaa şimdiii kendimi diyetime verme zamanı..yarına bile ertelemeden hemen karatay ve diğer diyetler hakkında araştırma yapmaya karar verdim:) kk da sanırım bu konuda geniş bilgi alabileceğim yerler var sitede bir tur zamanı
Bıkmak yok kuzucuğum,pes etmek yok.Birbirimize asıl böyle günlerde destek olucaz,zerre şüphem yok ki beraberce başarıcaz
Canım eminim 9 ları bile göreceksin 6 ay içinde.Sen disipline girdin mi,gerçekten de istikrarla ilerliyorsun.Başarıcaz ciğerimEvet bu arada ben menüleri unutuyorum,bugün hallediyim.
Canım haftaya gözümüzü dikicez,geçen geçti.Pişmanlık duymadan önümüze bakıcaz veeee atıcaz kilolarııııııııı
300 gr bana çok az gelse de,buna da şükür diyorum canım
300 gr da olsaTeşekkürler Gülüm,canım benim
Çooookkkk güzeldiiiiiiiiiiiiii,hele güllerle adımın yazılması
Harikasın canım,ben Dukan yapmama rağmen;sana şiddetle çok sağlıklı ve etkili bir diyet olan karatayı tavsiye ediyorum
Canım aslında Karatay ve 5 kişilik doktor grubu,şu anda tıp genellemelerine ezber bozan oldular ve hızla kabul görüyorlar.Ben Dukan diyeti yapıyorum,evet bu diyetle 15 kilo attım 5 ayda ama emin ol sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Ancak takviye magnezyum ve çinko kullanarak günlük,vücudumun dengesini düzende tutmaya çalışıyorum.Ben karatay ya da kalori sayımı diyetinden yanayım fikren.çok teşekkürler canımmm yaaa:) ben aslında bu diyet akımlarına bi sağlıkçı adayı olarak karşıydım çünkü bize öğretilenlerle taban tabana zıt bazıları ama şimdi önyargılı olmamaya karar verdim. Bir araştırıp fikir edineceğim bu gece yarında ne olursa olsun diyetime başlayacağim
Canım aslında Karatay ve 5 kişilik doktor grubu,şu anda tıp genellemelerine ezber bozan oldular ve hızla kabul görüyorlar.Ben Dukan diyeti yapıyorum,evet bu diyetle 15 kilo attım 5 ayda ama emin ol sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Ancak takviye magnezyum ve çinko kullanarak günlük,vücudumun dengesini düzende tutmaya çalışıyorum.Ben karatay ya da kalori sayımı diyetinden yanayım fikren.
ben de bir süre dukan yapmama rağmen kabızlık canıma tak ettii ve terkettim...karataya geçiş yapıyoruuum...tavsiye ediyoruum..koçumuz da saphıraaa...............Bennn geldimmmm sınavııııı mıı atlattım hocaların karşısında ecel terleri döktüm inşallah stresten biras zayıflamışımdırÜç günde toplam 9 saat uyudum:) Amaaa şimdiii kendimi diyetime verme zamanı..yarına bile ertelemeden hemen karatay ve diğer diyetler hakkında araştırma yapmaya karar verdim:) kk da sanırım bu konuda geniş bilgi alabileceğim yerler var sitede bir tur zamanı
1. öğün: öğlendi
limonlu su
1 kuru incir+1 incir
1 bardak süt
bakalım benim bağırsakları çalıştıracak mı bu yöntem
2.öğün: baya bir geçe bırakmıştım ve ne bulduysam attım ağzıma.şöyle sayayım;
3-5 ad lays
1-2 parça ufak peynir
1-2 zeytin
1 dilim kek
3. öğün:
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
zeytin
1 tatlı kaşığı bal (doğal)
2 yumurtalı,az sucuklu yumurta
2 fincan ay
bugün benim öğünler tepe taklak geldi.bişeyler yemek istemedi canım.sonra da şekerim filan düştü galiba.hala toparlanamadım.başım dönüyor ve midem bulanıyor
Bıkmak yok kuzucuğum,pes etmek yok.Birbirimize asıl böyle günlerde destek olucaz,zerre şüphem yok ki beraberce başarıcaz
Canım eminim 9 ları bile göreceksin 6 ay içinde.Sen disipline girdin mi,gerçekten de istikrarla ilerliyorsun.Başarıcaz ciğerimEvet bu arada ben menüleri unutuyorum,bugün hallediyim.
Canım haftaya gözümüzü dikicez,geçen geçti.Pişmanlık duymadan önümüze bakıcaz veeee atıcaz kilolarııııııııı
300 gr bana çok az gelse de,buna da şükür diyorum canım
300 gr da olsaTeşekkürler Gülüm,canım benim
Çooookkkk güzeldiiiiiiiiiiiiii,hele güllerle adımın yazılması
Harikasın canım,ben Dukan yapmama rağmen;sana şiddetle çok sağlıklı ve etkili bir diyet olan karatayı tavsiye ediyorum
çok teşekkürler canımmm yaaa:) ben aslında bu diyet akımlarına bi sağlıkçı adayı olarak karşıydım çünkü bize öğretilenlerle taban tabana zıt bazıları ama şimdi önyargılı olmamaya karar verdim. Bir araştırıp fikir edineceğim bu gece yarında ne olursa olsun diyetime başlayacağim
Canım ben ilk 15 kilomu kalori sayarak attım ve diyetimin en keyifli en etkili günleriydi.Haftada en az 700 grbu kalori sayımı diyeti yeni birşey mi ben hiç duymadım. sadece kalori hesaplanar mı yapılıo acaba?:44:
ben de bir süre dukan yapmama rağmen kabızlık canıma tak ettii ve terkettim...karataya geçiş yapıyoruuum...tavsiye ediyoruum..koçumuz da saphıraaa...............
geçmiş olsun canııım....
menü paylaşımııı.....
güller en güzel yeriydi zaten...
saphıram canlı kanıtıdır karatay diyetinin başarısınınnn....
Canım ben ilk 15 kilomu kalori sayarak attım ve diyetimin en keyifli en etkili günleriydi.Haftada en az 700 gr
,en fazla 1.5 kg veriyordum.6 öğün yiyordum,3 ü ana 3 ü ara öğün.3 ara öğünümün üçü de meyve+galeta idi.Ana öğünlerde canım ne isterse yiyordum ama hesap yaparak.1400 kaloriyi geçmiyordum.Bi araştır istersen,o diyetin de topiği var.
Almazsın canım.Örneğin bahsettiğin 8 yumurta 8.60=480 kaloridir.Yani diyette değilken yediğimiz 1 dilim böreğe eşit,düşün 1 dilim böreğe ki bizler,çoğumuz 1 dilimle duramayan beslenme alışkanlıklarına sahiptik.Yediklerimizin yanında 1 torba ceviz bile masum kalırArkadaşlar birşey soracağımm karatay beni şu an baya şaşırttı ...Gördüğüm menüdeki miktarları yersem daha fazla kilo alırım gibi bir his doğdu :) günde 8 yumurta kahvaltıda bir çay bardağı cevizacaba bu her kilodaki insan için uygulanabilir mi?
teşekkür ederim hayatımmmben de bir süre dukan yapmama rağmen kabızlık canıma tak ettii ve terkettim...karataya geçiş yapıyoruuum...tavsiye ediyoruum..koçumuz da saphıraaa...............
geçmiş olsun canııım....
menü paylaşımııı.....
güller en güzel yeriydi zaten...
saphıram canlı kanıtıdır karatay diyetinin başarısınınnn....
Arkadaşlar birşey soracağımm karatay beni şu an baya şaşırttı ...Gördüğüm menüdeki miktarları yersem daha fazla kilo alırım gibi bir his doğdu :) günde 8 yumurta kahvaltıda bir çay bardağı cevizacaba bu her kilodaki insan için uygulanabilir mi?
günaydın kızlaaarr....erken hastaneye gidicektim kaldı 12.30 a doğru çıkıcam ....
akşam ender saraç ın seminerine gittim...15 madde halinde özetledi diyet şeklinin nasıl olması gerektiğini...aslında bildiğimiz şeyler problem uygulamada....
ben bu günden itibaren eski disiplinli günlerime dönüyoruuum....yaza kadar 100 lere yaklaşmak istiyoruuum.....
kızlar menü paylaşımlarına azamii dikkat istiyoruuum......1 hafta süreniz vaar..menüler paylaşılsııın..... yazmamaya devam edenlere ceza puanı geliçeeeek...haberiniz olsuuun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?