Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugünki menüm

sabah
2 kk yumurta
5 zeytin
1 domates
1 kk peynir
6 tane ceviz içi
yeşil çay

öğle
bir tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

akşam
bir tabak barbunya yemeği
bir dilim çavdar ekmeği
3 kaşık yoğurt
yeşil çay

gün kapanmıştır

bizim spor merkezi işi yattı maalesef gençlik merkezi olduğu için 16 25 yaş arası alıyolarmış
ben aslında ağustos ayına kadar gidebilirim ama tek başıma hiç bi anlamı yok zaten evdede koşu bandı var eşimle anlaşma yaptım bakalım birbirimizi gaza getirelim düzenli yapalım diye benim tosun bana ne kadar ayak uydurabilecek görücem

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

1. aysen_34

yukarı gelin yaa bende konuşacak adam arıyorum burda

Bennn geldimmmm sınavııııı mıı atlattım hocaların karşısında ecel terleri döktüm inşallah stresten biras zayıflamışımdırÜç günde toplam 9 saat uyudum:) Amaaa şimdiii kendimi diyetime verme zamanı..yarına bile ertelemeden hemen karatay ve diğer diyetler hakkında araştırma yapmaya karar verdim:) kk da sanırım bu konuda geniş bilgi alabileceğim yerler var sitede bir tur zamanı

1. öğün: öğlendi

limonlu su
1 kuru incir+1 incir
1 bardak süt
bakalım benim bağırsakları çalıştıracak mı bu yöntem

2.öğün: baya bir geçe bırakmıştım ve ne bulduysam attım ağzıma.şöyle sayayım;
3-5 ad lays
1-2 parça ufak peynir
1-2 zeytin
1 dilim kek

3. öğün:
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
zeytin
1 tatlı kaşığı bal (doğal)
2 yumurtalı,az sucuklu yumurta
2 fincan ay

bugün benim öğünler tepe taklak geldi.bişeyler yemek istemedi canım.sonra da şekerim filan düştü galiba.hala toparlanamadım.başım dönüyor ve midem bulanıyor

aldığım hormon haplarından sonra hala regl olmadım onunda etkisi büyük zannımca artık bıktım bu durumdan
Bıkmak yok kuzucuğum,pes etmek yok.Birbirimize asıl böyle günlerde destek olucaz,zerre şüphem yok ki beraberce başarıcaz

Canım eminim 9 ları bile göreceksin 6 ay içinde.Sen disipline girdin mi,gerçekten de istikrarla ilerliyorsun.Başarıcaz ciğerim Evet bu arada ben menüleri unutuyorum,bugün hallediyim.

Canım haftaya gözümüzü dikicez,geçen geçti.Pişmanlık duymadan önümüze bakıcaz veeee atıcaz kilolarııııııııı

300 gr bana çok az gelse de,buna da şükür diyorum canım

nilosum tebrikler canim..senin disinda hepimiz artida ciktik..sen ne guzel ekside ciktinn
300 gr da olsa Teşekkürler Gülüm,canım benim

kızlaaar...bu linki açın adınızı büyük harfle yazın submit e tıklayın sonra açılan ekrana tekrar tıklayın seyrediiin....bayılacaksınızzz....

O.B.® Triple Sorry | o.b.® Mighty Small
Çooookkkk güzeldiiiiiiiiiiiiii,hele güllerle adımın yazılması

Harikasın canım,ben Dukan yapmama rağmen;sana şiddetle çok sağlıklı ve etkili bir diyet olan karatayı tavsiye ediyorum

çok teşekkürler canımmm yaaa:) ben aslında bu diyet akımlarına bi sağlıkçı adayı olarak karşıydım çünkü bize öğretilenlerle taban tabana zıt bazıları ama şimdi önyargılı olmamaya karar verdim. Bir araştırıp fikir edineceğim bu gece yarında ne olursa olsun diyetime başlayacağim

Canım aslında Karatay ve 5 kişilik doktor grubu,şu anda tıp genellemelerine ezber bozan oldular ve hızla kabul görüyorlar.Ben Dukan diyeti yapıyorum,evet bu diyetle 15 kilo attım 5 ayda ama emin ol sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Ancak takviye magnezyum ve çinko kullanarak günlük,vücudumun dengesini düzende tutmaya çalışıyorum.Ben karatay ya da kalori sayımı diyetinden yanayım fikren.

Son düzenleme:

bu kalori sayımı diyeti yeni birşey mi ben hiç duymadım. sadece kalori hesaplanar mı yapılıo acaba?:44:

ben de bir süre dukan yapmama rağmen kabızlık canıma tak ettii ve terkettim...karataya geçiş yapıyoruuum...tavsiye ediyoruum..koçumuz da saphıraaa...............

geçmiş olsun canııım....

menü paylaşımııı.....

güller en güzel yeriydi zaten...

saphıram canlı kanıtıdır karatay diyetinin başarısınınnn....

bu kalori sayımı diyeti yeni birşey mi ben hiç duymadım. sadece kalori hesaplanar mı yapılıo acaba?:44:
Canım ben ilk 15 kilomu kalori sayarak attım ve diyetimin en keyifli en etkili günleriydi.Haftada en az 700 gr
,en fazla 1.5 kg veriyordum.6 öğün yiyordum,3 ü ana 3 ü ara öğün.3 ara öğünümün üçü de meyve+galeta idi.Ana öğünlerde canım ne isterse yiyordum ama hesap yaparak.1400 kaloriyi geçmiyordum.Bi araştır istersen,o diyetin de topiği var.

Bende şimdi araştırıyorumm sizinde yardımlarınızla başlayacağım yarın...Ben dukan diyetini baya araştırdım kitabı felan okudum bana uygun gelmedi. Ama karatay görünüş olarak şimdilik daha uygulanabilir gibi. Sizin de önerilerinizzle yarın başlayacağım bakalım hayırlısı olsun:)

bu da çok güzel bi yönteme benziyor bende sizin gibi bir deneyeyim o zaman hem ilk motivasyon içinde ii olabilir

Arkadaşlar birşey soracağımm karatay beni şu an baya şaşırttı ...Gördüğüm menüdeki miktarları yersem daha fazla kilo alırım gibi bir his doğdu :) günde 8 yumurta kahvaltıda bir çay bardağı cevizacaba bu her kilodaki insan için uygulanabilir mi?

Almazsın canım.Örneğin bahsettiğin 8 yumurta 8.60=480 kaloridir.Yani diyette değilken yediğimiz 1 dilim böreğe eşit,düşün 1 dilim böreğe ki bizler,çoğumuz 1 dilimle duramayan beslenme alışkanlıklarına sahiptik.Yediklerimizin yanında 1 torba ceviz bile masum kalır

teşekkür ederim hayatımmm

canım karatay diyetinde kalori hesabı yapılmaz.Çatlayana kadar değil ama doyana kadar,tüm sağlıklı yiyeceklerden yenir ve zayıflanır şekil a ben :)) ve karatay diyeti topiğindeki diğer arkadaşlar :))
Bence en azından bünye alışana kadar 1 ay denenmesi gereken bir diyet ama hiç olmazsa 1 hafta denemeni öneririm.Ben ilk haftamda 4.5 kg vermiştim

Korkuttun beni safişim yaaa.Şaka bir yana yazınca insan toparlıyor kendini gerçekten
Kızlar bugün tatil günümüzdü bizim malum ancak bu saatte girebildim.Mesaj sayımında beni sayıyorsanız bugün izinli sayın olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…