İyiyimmm canom tam sana yazıyordum
Sen nasılsın?
Spor yapcam ben de şimdii tartı insin diye sporsuz gitmiyor namıssız kilolar.. sende nasıl keyifler
Sen olmazsan yakarım buralarıKosss miu kossssd
Bu hafta sahalarda gonullerde senden yana
Ha bende varim unutma
Hahahahahah normal kızEvet evliyiz benim de kafa o yüzden gidiyor, hala algılayamıyorum evli olduğumuzu, herkese erkek arkadaşım diyorum hala hehheee
Leslie ye sinir oluyorum ya. Sesini kısıp yapayım diyorum cıka bişeye benzemiyo o zaman da
Iyyysesine tahammül etmek
Tüm gün temizlik çamaşır uğraşınca bu saate kaldım yenacıö sabah yapsam vicdanım rahat olurdu aslında..Ne güzel bu saatte yapabiliyorsun..
Tebrik ederim..
Kaç kilosun. ?
Ben 1 hafta yıllık izin kullanicam sömestr nedeniyle evlatlarla vakit geçirmek iyi gelecek.
Yarın pazartesi ve erken uyanma kosusturma derdi yok diye keyifliyim :)
Hem de çok ideal.. ip atlamak istiyorum evde ama ablam izin vermiyorHiç ama hiç sevmiyorum ben de..
Fakat ev tipi egzersiz pek ideal.. :)
Anne baba o kadar önemli ki okuma alışkanlığında.. ne güzel ya.. çocukken alışan çocuk kitap okumayı bırakmıyor sonra da :)
Ahahaoynakbasi34 kuzum sende mi burdasin :))
+90 lar burda.. seni de görünce bende itici bir güçmü var. Bendenmi kaçıyorsunuz diye düşündüm bir an.
Aaa hoşgeldin
Yena sen +90 değilsin gönülden o artık he
+90 kıymetlimiz bizimmm
Ben senin kv.’de dedektiflik ruhu sezdim sen yine önlemini al da allah göstermesin yine içini dökmen gerekirse rahatla dökersinO kadar anlamaz kizzzz
Tüm gün temizlik çamaşır uğraşınca bu saate kaldım yenacıö sabah yapsam vicdanım rahat olurdu aslında..
İzin miii.. ama sen bozmasın ki diyetini izinden de harika eksi ile gelirsinçocuklarla keyif için süper olmuş ama
Tatilşn tadını çıkar balım..
55.9 dum cuma günü.. bu cuma ne olacak bakalım çok meraktayım ben de
Ay ne güzel valla çok sevdim keşke her çocuk böyle olsa hele ki internet çağında çok kıymetli bu anlattıklarınİnşallah hep öyle devam eder
Şükür doğum günlerinde bile oyuncak yada başka şey yerine kitap hediye etmeyi de seviyorlarhatta büyük kızım teyzesine hep kızar çocuklar 10 yaşına girecekler kitap okuma alışkanlıkları yok diye
Doğum gününde oyuncak hariç hiç bir şey onlara göre değerli değil maalesefbüyük kızımda inatla bir daha asla onlara oyuncak almıyorsun kitap al demişti
Aaaa olurmu aşk olsun Yenacığım
+90ların ve senin yerin bende her zaman çok özel
Sen hele ilk göz ağrılarımdan birisin
Kız ne yapam az ilişip motive olayım belki bizede birincilik bulaşır diye takımın duvarına popişi sürtüp duruyorum
Bizim mahallede bir hatun var nerde bir kuran varsa gidip el arabasıyla havlu, çorap ve tülbent tarzı şeyler satarbir gün bana ev sahibi olmak istiyorsan yeni bir inşaat gördüğünde çaktırmadan duvarına popişini sürterek geç demişti
Neymiş öyle yapmış Ev sahibi olmuş mutlaka yapmak gerekirmiş
Benim popiş buraya sürte sürte alev alacak gerçi
Neyse belki o bahaneyle erir
Kesinlikle oranın yeri çok çok ayrıgerçi uzun zamandır pek girmeye fırsat bulamıyorum takımları gezmekten ayaklarım şişiyor
Bir de espirileri bar ki10 defa izleyince böyk diyor insanLeslie ye sinir oluyorum ya. Sesini kısıp yapayım diyorum cıka bişeye benzemiyo o zaman da
geldim kuzucuğum misafirlikteyiz yazamadımBenim mortim gelmedi mi hala akşam 9 dan sonra gelirim dediydi @Ytmz
Gel kız korkma yencem diye kaçar oldun şimdiden
Daha cumaya çok var
Sağol canım benimmm herkes sağlıkla istediği kiloya ulaşsın inşallah bir an önce aminnnnnnnnnnŞahane bir rakam kilon. .
Kolay gelsin sana.
Umarım herkes hedefine sağlıkla varır ..
Niye kız ne güzel.. walk walk walk walk. Out together out togetherLeslie ye sinir oluyorum ya. Sesini kısıp yapayım diyorum cıka bişeye benzemiyo o zaman da
Bulasmaz insallah canim...Sağol canım hastalık peşimizi bırakmadı inşallah bebeğe bulaşmaz oğlan fena maalesef
Canim benim menuyude yirumladinmi göremedim de
Kız yemin ederim aynennnBir de espirileri bar ki10 defa izleyince böyk diyor insan
Which is the most important muscle in the body
Hahaa it is the heart you know it
Yeah yeah farkettim gözlerimi çeviriyorum artık her defasında
Leslie bacı işe yarıyon ama uyuz azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?