Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyiyimmm canom tam sana yazıyordum
Sen nasılsın?

Spor yapcam ben de şimdii tartı insin diye sporsuz gitmiyor namıssız kilolar.. sende nasıl keyifler

Ne güzel bu saatte yapabiliyorsun..
Tebrik ederim..
Kaç kilosun. ?

Ben 1 hafta yıllık izin kullanicam sömestr nedeniyle evlatlarla vakit geçirmek iyi gelecek.
Yarın pazartesi ve erken uyanma kosusturma derdi yok diye keyifliyim :)

Kosss miu kossssd
Bu hafta sahalarda gonullerde senden yana
Ha bende varim unutma
Sen olmazsan yakarım buraları
Evet evliyiz benim de kafa o yüzden gidiyor, hala algılayamıyorum evli olduğumuzu, herkese erkek arkadaşım diyorum hala hehheee
Hahahahahah normal kız
Maşallah diyim ben bi
Bana bulacaksın bi tane hala ses yok senden

Tüm gün temizlik çamaşır uğraşınca bu saate kaldım yenacıö sabah yapsam vicdanım rahat olurdu aslında..

İzin miii.. ama sen bozmasın ki diyetini izinden de harika eksi ile gelirsin çocuklarla keyif için süper olmuş ama

Tatilşn tadını çıkar balım..

55.9 dum cuma günü.. bu cuma ne olacak bakalım çok meraktayım ben de

Anne baba o kadar önemli ki okuma alışkanlığında.. ne güzel ya.. çocukken alışan çocuk kitap okumayı bırakmıyor sonra da :)

İnşallah hep öyle devam eder
Şükür doğum günlerinde bile oyuncak yada başka şey yerine kitap hediye etmeyi de seviyorlar hatta büyük kızım teyzesine hep kızar çocuklar 10 yaşına girecekler kitap okuma alışkanlıkları yok diye
Doğum gününde oyuncak hariç hiç bir şey onlara göre değerli değil maalesef büyük kızımda inatla bir daha asla onlara oyuncak almıyorsun kitap al demişti

Ahaha oynakbasi34 kuzum sende mi burdasin :))

+90 lar burda.. seni de görünce bende itici bir güçmü var. Bendenmi kaçıyorsunuz diye düşündüm bir an.

Aaaa olurmu aşk olsun Yenacığım
+90ların ve senin yerin bende her zaman çok özel
Sen hele ilk göz ağrılarımdan birisin

Kız ne yapam az ilişip motive olayım belki bizede birincilik bulaşır diye takımın duvarına popişi sürtüp duruyorum
Bizim mahallede bir hatun var nerde bir kuran varsa gidip el arabasıyla havlu, çorap ve tülbent tarzı şeyler satar bir gün bana ev sahibi olmak istiyorsan yeni bir inşaat gördüğünde çaktırmadan duvarına popişini sürterek geç demişti
Neymiş öyle yapmış Ev sahibi olmuş mutlaka yapmak gerekirmiş
Benim popiş buraya sürte sürte alev alacak gerçi
Neyse belki o bahaneyle erir

Aaa hoşgeldin
Yena sen +90 değilsin gönülden o artık he

+90 kıymetlimiz bizimmm

Kesinlikle oranın yeri çok çok ayrı gerçi uzun zamandır pek girmeye fırsat bulamıyorum takımları gezmekten ayaklarım şişiyor

Şahane bir rakam kilon. .
Kolay gelsin sana.
Umarım herkes hedefine sağlıkla varır ..

Ay ne güzel valla çok sevdim keşke her çocuk böyle olsa hele ki internet çağında çok kıymetli bu anlattıkların

YENA sizde ben de imreniyorum yalan yok enerjisi bambaşka. Amaaa o naiflikle zaten senin takıma da cuk diye oturuyor.

Leslie ye sinir oluyorum ya. Sesini kısıp yapayım diyorum cıka bişeye benzemiyo o zaman da

Iyyy sesine tahammül etmek
Bir de espirileri bar ki10 defa izleyince böyk diyor insan
Which is the most important muscle in the body
Hahaa it is the heart you know it
Yeah yeah farkettim gözlerimi çeviriyorum artık her defasında
Leslie bacı işe yarıyon ama uyuz azıcık

Kız yemin ederim aynennn

The back the core the blah blah

Up anda downnnn

Ayyyyyy

Move the furniture

Gına geldi
Tek sevdiğim sözü vücudumuz hareket etmek için dizayn edilmiştir diyor ya oturmak için değil

Ona bayılıyom ama sesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…