Kuzucum kahvaltıyı beğendimBen de menümü paylaşayım
Kahvaltı 11.00da 2dilim beyaz peynir
Tereyağında 1yumurta 2zeytin 2dilim ekmek,3kaşık tahin pekmez,salata,2dilşm ke
Öğle 15.00 1kase mercimek çorbası
Akşam 19.00
3yk yeşil fasulye.3yk salata
2litrr su
@MiuLegoWhiteblacklife
BUlurum benNe demek sporsuzummm
Sopa mı istiyon
Acıtıyor bak sopa
Spor daha eğlenceli
Hadi kalk kalk
Menü çok güzel spor yok su az
Bunlara dikkat edersen mis gibi kilo vereceksin canısı
Güzel menğ adamm
Sadece kendi doğum günün olduğu için birley demiyorum ama spor yapman gerekiyor biliyorsun değil mi? Cumaya üzülmeyelim
Ahhahahaha taze mezun karbon batağına mı düşmüş @Nevreste
Ahahahahhaha kız nerden buldun bunu çok fena
Yapıldı mı kombi banucum?
Çok geçmiş olsun saraycam üzülme geçecek
Hellöööööö
Geçmiş olsun canımCanım kpeder iyi ama ben ve çocuklar hastayız. Evimize geldik ben yine ayaktayım çocuklar iyi değil. Bu hafta rapor aldım kv bıraktık geldik. Rabbim şifa versin. Daha yeni bitmişti hastalıkları. Yeniden başladı
Başliyim o zaman. En son kullandığımda zayıflamaya pek etkisi olmamıştı sanırım. Ama homini gırtlak yiyodum o zaman. Tamam günde bir demişti doktor 500mg var bende. Başliuim bu akşamKesinlikle iç canım çok faydasını göreceksin hem pko bakımından hemde zayıflama
Benim açlık kan şekeri bile 125 - 130lardaydı
Bir keresinde eşimin halalarında doğum günü vardı herkes koca bir dilim hatta bazıları iki dilim pasta yedi nerden estiyse şeker ölçmeye geldi muhabbet hadi benimkini de ölçün dedim hatta herkes dalga geçti kız sen pasta mı yedin bir kibrit kutusu kadar bizim zorumuzla yedin diye
Neyse sırayla herkes ölçtü milletin tok olarak en fazla 80 çıktı ki biri şeker hastası eniştemizsonra benimkini ölçtüklerinde gözlerine inanamadılar çünkü tokluk şekeri 180 çıktı benim
10 seneye yakın kullandım ama açıkçası pek dikkat etmedim hep kullanınca normal ama bıraktığım an yine fırlıyordusağlıklı beslenmeyi de ekleyince şükür artık açlık kan şekerim son ölçüme göre 3 ay önce 85 çıktı ve doktor çok çok iyi gözün aydın nasıl başardın dedi verdiğim kiloları söyleyince ameliyat mı oldun dedi yooo dedim o zaman cidden helal olsun tatlı yemiyorsan ilacı bırakabilirsin dedi hatta sonra tekrar yaptırmıştım ne olur ne olmaz diye ve yine sınırlar dahilinde çıktı İnsülin direncine de iyi geliyormuş bu ilaçlar o yüzden ihmal etme derim
Her ikisinde de canımilk zamanlar bağırsakları biraz fazla çalıştırıyor ama zora sokmadan yani bende kabızlık varken baya bir rahatlattı
Sonra zaten alışıyor insanki ben 1000 mg lık kullanıyordum sabah öğle akşam hatta doktor her defasında 3 paket yazdığı için bende arada unuttuğumdan hala evde 3 paket var geçen hatta bir arkadaş eczanede bulamadım 3 günde ancak getirdiler dedi dedim arasaydın beni bende vardı hemde hiç kullanılmamış
Çok çok geçmiş olsunRAbbim acil şifalar versin ...Aminnn
hellöööööHellöööööö
Bende seni seviyorum kuzum spordasin diye bakayım dedim çukur cusun akşamda film keyfi yap istedim kiiii
Yapıldı mı kombi banucum?
Başliyim o zaman. En son kullandığımda zayıflamaya pek etkisi olmamıştı sanırım. Ama homini gırtlak yiyodum o zaman. Tamam günde bir demişti doktor 500mg var bende. Başliuim bu akşam
Esra sporunda menüm de şahane kuzum şahane aynen devammmmmmMenüm
Sabah
1 haşlama yumurta
Zeytin domates sos kışlık için konserve rendesi yağlı falan değil peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
Bir kase yoğurt çorbası
Yanında maydanoz
Aksam
Küçücük kase yoğurt çorbası
Kurutulmuş biber yemeği
Böl bol yoğurt
Şu 3 u geçti
@MiuLegoWhiteblacklife smykmy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?