Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bilmiyorum ama fenayim white tuhaf bi döngü icindeyim ...
Kan şekerine bi baktir canim bana dusuk gibi geldi çünkü benim.ki de dusuk devamlı dizginlemek bayağı zor oluyor spor yap kesinlikle 1 hafta ara verdiğin için vücut iatemiyorda olabilir yada hastalık yorgunluğun yeni çıkıyor hasta iken cok meyve faln yediysen vücut aynı düzeni iatiyorda olabilir balım

Sarayca nasılsın canım kp nasıl oldu
@igdedali hayrisim bı geldin kayboldun nasilsin canim
@Lunya hani gelecektin canım nasılsın
@Shut Up handecim nasılsın yine efsane kilo vermişsin kutlarım canim
Canım kpeder iyi ama ben ve çocuklar hastayız. Evimize geldik ben yine ayaktayım çocuklar iyi değil. Bu hafta rapor aldım kv bıraktık geldik. Rabbim şifa versin. Daha yeni bitmişti hastalıkları. Yeniden başladı

bana da kadın doğumcum vermişti pko için.zayıflamaya da yardım eder dedi.en son gittiğimde tekrar başla dedi ama ben içmiyom

Kesinlikle iç canım çok faydasını göreceksin hem pko bakımından hemde zayıflama

Bacım kullanma amacın neydi şeker hastalığı var mı?

Benim açlık kan şekeri bile 125 - 130lardaydı
Bir keresinde eşimin halalarında doğum günü vardı herkes koca bir dilim hatta bazıları iki dilim pasta yedi nerden estiyse şeker ölçmeye geldi muhabbet hadi benimkini de ölçün dedim hatta herkes dalga geçti kız sen pasta mı yedin bir kibrit kutusu kadar bizim zorumuzla yedin diye
Neyse sırayla herkes ölçtü milletin tok olarak en fazla 80 çıktı ki biri şeker hastası eniştemiz sonra benimkini ölçtüklerinde gözlerine inanamadılar çünkü tokluk şekeri 180 çıktı benim
10 seneye yakın kullandım ama açıkçası pek dikkat etmedim hep kullanınca normal ama bıraktığım an yine fırlıyordu sağlıklı beslenmeyi de ekleyince şükür artık açlık kan şekerim son ölçüme göre 3 ay önce 85 çıktı ve doktor çok çok iyi gözün aydın nasıl başardın dedi verdiğim kiloları söyleyince ameliyat mı oldun dedi yooo dedim o zaman cidden helal olsun tatlı yemiyorsan ilacı bırakabilirsin dedi hatta sonra tekrar yaptırmıştım ne olur ne olmaz diye ve yine sınırlar dahilinde çıktı İnsülin direncine de iyi geliyormuş bu ilaçlar o yüzden ihmal etme derim

Zayıflamada mı etkili pkoda mı

Her ikisinde de canım ilk zamanlar bağırsakları biraz fazla çalıştırıyor ama zora sokmadan yani bende kabızlık varken baya bir rahatlattı
Sonra zaten alışıyor insan ki ben 1000 mg lık kullanıyordum sabah öğle akşam hatta doktor her defasında 3 paket yazdığı için bende arada unuttuğumdan hala evde 3 paket var geçen hatta bir arkadaş eczanede bulamadım 3 günde ancak getirdiler dedi dedim arasaydın beni bende vardı hemde hiç kullanılmamış

Çok çok geçmiş olsun RAbbim acil şifalar versin ...Aminnn

Müthiş menü
Eksi getirecek menü konyak
Sana çoook güveniyorum cuma günü beni yine çoook sevindireceksin eminim
Spor?
Slm kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı öncesi 3 hurma
Kahvaltı
Yarım dilim çavdar ekmeği
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Peynir

Akşam 15:00
Bi kaşık ciğer
4 çiğ köfte
Menü gayet iyi
Beni endişelendiren çiğ köftelerin ödem yaptıracağı ama cımaya kadar her türlü gider
Ama dikkat et kuzum
Yarından itibaren ödeme sebep olacak gıdalar tüketme ki çiğ köfte ödemini gönderelim emi
Ben pro degilim ama Guru' yum Gurur duyuyorum kendimle
Senin guruluğuna gurban

Kırklarelindeyim canım malesef.tek hastane tek doktor vardı gittim ameliyatta idi. Olmadı istanbula gelirim napayım

Portakal falan yemistim bana meyve iyi gelmiyor olabilir

Kırklarelindeyim canım malesef.tek hastane tek doktor vardı gittim ameliyatta idi. Olmadı istanbula gelirim napayım
Canım 1 hafta süt ürünlerini kes peynir dışında peynir çünkü kalsiyum şart emziren annelere ayran yoğurt sütten uzak dur dene bakalım.eger sebebi onlarda gitmeden çözülür eğer değilse kesinlikle ihmal etme balim Allah korusun Malatya çatlaklık falan olursa çok cekersiniz

Tüh
Ben bugün de sporsuzum Napıyom ben ya kızdım kendime şu an
Ne demek sporsuzummm

Sopa mı istiyon
Acıtıyor bak sopa
Spor daha eğlenceli
Hadi kalk kalk
Menü çok güzel spor yok su az
Bunlara dikkat edersen mis gibi kilo vereceksin canısı
Güzel menğ adamm
Sadece kendi doğum günün olduğu için birley demiyorum ama spor yapman gerekiyor biliyorsun değil mi? Cumaya üzülmeyelim
Ahhahahaha taze mezun karbon batağına mı düşmüş Nevreste
@MiuLego miuuuu sana bu şarkııı

Ahahahahhaha kız nerden buldun bunu çok fena

Bugün de kacamaksiz bir gün oldu ohh yandan yandan yandan
Yapıldı mı kombi banucum?
Çok geçmiş olsun saraycam üzülme geçecek
iyi akşamlar kızlarrr
Hellöööööö

Eksik menüler nerede cancağızlarım

Uyuma vakti gelene kadar menüler tamamlanmış olsun

Canım istedi bi ısırık aldım minicik aldım duymak istemiyorum

Benim de istiyorama yemiyorum takımım için

Siz de benim için yemeyin

Yemezsiniz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…