Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Muz yoğurt yapayım bugün dedim ve pes ettim. Öyle halsizim öyle uyuyasım var ki . İyi ki sabah yapmışım leslie yoksa kalırdı.
Bütün gün battaniye altında uyuyasım var.
Sanattan beri geçmişi bile bitiremedim öyle yavaşım.
Bir insan iki üç günde artı 2 olur mu . Söz konusu bensem evet. Aldığım hızda da veriyim o zaman

Sabah kahvaltısı aliskanligim yerde resmen her sabah bi kase corba cekiyor canim.haslanmis yumurta gormek dahi istemiom artik :/
Çorba harikadır neden üzgünsün canım bir de yumurtadan sıkıldıysa nalternatif üret süt yulaf olur gevrekler olur az ağzının tadı değişsin sonra bakarsın
Merhaba kizlar ,
Cok gelemiyorum esim bugunde evde , birazdan kızımı krese götüreceğiz cok sıkıldi bi ogretmenlerini arkadaslarini görsün 2 saar kalsin sonra alacagiz....
Kıyamam ya görsün tabi en azından bir kaç gün rahat eder
İnsana bazen öyle oluyor canım yorgunluk halsizlik hareket olmayınca da kilolar yerleşebiliyor bende direk 2 kilo alabilirim ama o hızla veririm yani sende öylesin moralini bozma hemen sık kendini

@MiuLego Kaptanım ben normalde yulaflı süt içerdim sabahları ama o sütü kaynatmak nasıl zor geliyor inanamazsın niyeyse eşim yanlışlıkla bana meyveli gevrek getirmiş şu çilekli olandan Allahım sütle bayıldım tokta tutuyor sürekli içesim geliyor çok zararlı mıdır ya sabahları yulaf yerine bir süre öyle mi idare etsem ama yulaflarımda bozulacak ya

bişeyin yok demi kuzum
Kuzu ara kanamaymış geçirdiğim, yoğun enfeksiyon varmış kültür smear vs aldı baya bi canım yandı, sonuçlara göre antibiyotik başlayacaklar. Pko ve adet düzensizliği için şeker ilacını iç dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…