Diyette diğer aburcuburlar kadar değil ama en fazla 1 ufak avuç ye bence sonuçta o da kuruyemiş fazlası zararhepsinde haklısınyerfıstığı da zararlı mı ya, yani diyet açısından
Çorba harikadır neden üzgünsün canım bir de yumurtadan sıkıldıysa nalternatif üret süt yulaf olur gevrekler olur az ağzının tadı değişsin sonra bakarsınSabah kahvaltısı aliskanligim yerde resmen her sabah bi kase corba cekiyor canim.haslanmis yumurta gormek dahi istemiom artik :/
Kıyamam ya görsün tabi en azından bir kaç gün rahat ederMerhaba kizlar ,
Cok gelemiyorum esim bugunde evde , birazdan kızımı krese götüreceğiz cok sıkıldi bi ogretmenlerini arkadaslarini görsün 2 saar kalsin sonra alacagiz....
İnsana bazen öyle oluyor canım yorgunluk halsizlik hareket olmayınca da kilolar yerleşebiliyorMuz yoğurt yapayım bugün dedim ve pes ettim. Öyle halsizim öyle uyuyasım var ki . İyi ki sabah yapmışım leslie yoksa kalırdı.
Bütün gün battaniye altında uyuyasım var.
Sanattan beri geçmişi bile bitiremedim öyle yavaşım.
Bir insan iki üç günde artı 2 olur mu . Söz konusu bensem evet. Aldığım hızda da veriyim o zaman
Kuzu kadin hastalıklarının işleri ile uğraştım, burdayim
ivitt
bişeyin yok demi kuzumKuzu kadin hastalıklarının işleri ile uğraştım, burdayim
Merhaba kizlar ,
Cok gelemiyorum esim bugunde evde , birazdan kızımı krese götüreceğiz cok sıkıldi bi ogretmenlerini arkadaslarini görsün 2 saar kalsin sonra alacagiz....
valla mıbenimde ismim pinar
Kuzu ara kanamaymış geçirdiğim, yoğun enfeksiyon varmışbişeyin yok demi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?