Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun tatlim..pko için şeker ilacı çok önemli. .ben iciyorum zor olsada hergun 850mg alıyorum bana iyi geliyor sende devam et içmeye iltihap içinde sogan suyu dene çok iyi..

Ayyy çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun tatlim..pko için şeker ilacı çok önemli. .ben iciyorum zor olsada hergun 850mg alıyorum bana iyi geliyor sende devam et içmeye iltihap içinde sogan suyu dene çok iyi..

Kuzu ama iltihap rahim ağzında, yine de işe yarar mi? Iceyim mi? Yaaa şeker ilacı mahvediyor ama beni
Ayyy çok geçmiş olsun canım
Sağol canım, walla kadin olmaktan tiksindiğim bi gün oldu

Benim sanki iştahımı açtı

Geçmiş olsun kuzum.pkoyu adet düzensizliğini çeken bilir, tuvalette ağladığım günleri bi ben bilirim..Allah yaşatmasın bi daha.hemen iyileşirsin inşallah.ben de dün akşam başladım şeker ilacına tekrardan.hapçı mı olduk senle

Kuzu ama iltihap rahim ağzında, yine de işe yarar mi? Iceyim mi? Yaaa şeker ilacı mahvediyor ama beni

Sağol canım, walla kadin olmaktan tiksindiğim bi gün oldu
Aynen beno de ama icmeliyiz sogan suyu kadın rahmi için çok yararlı. .akıntı iltihap hepsini götürüyor zayıflatıyor da ama ilaçlarını iç yine de eğer ki fayda görmezsen sogan suyu icersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…