Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Demek seni cok seviyor kardeşin... 2 kardesmisiniz

Geç haber vermiş. İyi canım sevindim aranızda sıkıntı olmamasına. Küçükmüş kardeşin tam her dediğini yaptırma yaşı
Allah razı olsun Eflalim cok şükür Elhamdulillah Bugunumuze şükür. Sen nasilsin kuzucum?
Çok şükür canım
Cok sagol canim., cok şükür iyi gibi inşallah tekrarlamaz cuma kontrol var... yarindan itibaren krese gonderecem öğle ....artik spora başlamak istiyorum kizim evdeysen spor yapmak cok zor
İnşaallah canım.
Evet çocukla spor zor yapılıyor

Ooooffff çocukluğumu hatirladim resmen bizde sobanin ustunde isitir sobanin basinda sicak sicak icerdik hey gidi gunler babaannem sabahlari sobanin ustunde kombe yapardı tereyag sürüp cokelekle yerdik
Hataylı mısın? Bizim Hataylı arkadaş kömbe getirirdi ıslahiyeden mi gibi. Ay diyet grubunda konuştuğumuz şeylere bak @MiuLego sopasını gösterecek bize birazdan
Ama benim dedem de babaannemde maşallah taş gibi sağlıklı insanlar.herşeyin doğalını yerlerdi.
Hatırlıyorum ekmek için buğdayı değirmene yollarlardı.kepeğini ayrıştırmadan tabiki. Rengi esmerdi ama o kadar lezzetliydi ki o ekmek.

Canım.menu güzel akşama salata ekle mutlaka gündüzleri meyve muz dışında kabızlık yapar diye çok güzel menü var mı bebiste gelisme

3263 mesaj okuyamadim umarım herkes iyidir ben değilim çünkü işyerinde yiyorum yemeği ve mutsuz oldum cuma izne ayriliyorum 1 hafta o dönemde sıkı bir sekilde vermek istiyorum bu hafta kötü gidiyor evde de yemek yok tam bir külçe oldum cumadan sonra ctesi sabah en ufak kaçamak yaparsam bana istediginizi diyin çünkü sisko çalışan sisko es sısko anne olmak istemiyorum. Keşke 1 ay izin kullansam kendime gelsem yemek yapsam evimle ilgililensem. Bu arada kendime mavi gir oje aldim pastelden tatilde hergün surecegim çok özledim hergün makyaj ve saç fonlemesi yapcam ben bu tatilde kendimle barisacagim.

Lafın kısası cumadan itibaren izindeki beni geçebilecek babayiğit varsa çıksın karşıma hodri meydan

Hoydaaa ben yine hasta oluyorum

Eve gönderdiler beni etrafta virüs saçıyorum diye

Bu defa iştah da gitti.. sabah yazdığım menü yenemedi, saçma sapan yemek yedim
Sabah aynı
Öğlen 1 incir 2 ceviz 1 muz yedim
Şimdi bir tas çorba içiyorum (kabak çorbası patatessiz)
Akşama da yine çorba sanırım

Sen gebe degilmiydin
Yoksa benmi karistiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…