Demek seni cok seviyor kardeşin... 2 kardesmisinizŞehir dışı canım, babam öğle 2 de isteyken haber verdi sağ olsunaramizdaki saygi ve mesafeyi hic bozmadik öyle takılıyoruz bayramdan bayrama kardeşim gelecem diye tutturmuş, 5 yaşında (geç yaşta sahip olunca çok simarttilar her istediği emir)
Ara verince spora bende oyle oluyorum hep sil bastan ağrılarİyi akşamlar
Bugun spor yapayım dedimjillian 30 day yaptım ama eskisi gibi değil çok hantallaşmışım .
Eh aylar oldu tabi spor yapmayalı
Ben deeeeeİyi akşamlar
Bugun spor yapayım dedimjillian 30 day yaptım ama eskisi gibi değil çok hantallaşmışım .
Eh aylar oldu tabi spor yapmayalı
Geç haber vermiş. İyi canım sevindim aranızda sıkıntı olmamasına. Küçükmüş kardeşin tam her dediğini yaptırma yaşıŞehir dışı canım, babam öğle 2 de isteyken haber verdi sağ olsunaramizdaki saygi ve mesafeyi hic bozmadik öyle takılıyoruz bayramdan bayrama kardeşim gelecem diye tutturmuş, 5 yaşında (geç yaşta sahip olunca çok simarttilar her istediği emir)
Çok şükür canımAllah razı olsun Eflalimcok şükür Elhamdulillah Bugunumuze şükür. Sen nasilsin kuzucum?
İnşaallah canım.Cok sagol canim., cok şükür iyi gibi inşallah tekrarlamaz cuma kontrol var... yarindan itibaren krese gonderecem öğle ....artik spora başlamak istiyorum kizim evdeysen spor yapmak cok zor
Eflal patetes diyeti nasilCanım beni biliyorsun modifiye her detoksumtuz kullanmama rağmen, bir gün kahvaltı yapmama rağmen 2 küsür kilo gitti 3 günde. @malipina sende 3 kilo kesin gider diyorum iki günde
Hataylı mısın? Bizim Hataylı arkadaş kömbe getirirdi ıslahiyeden mi gibi. Ay diyet grubunda konuştuğumuz şeylere bak @MiuLego sopasını gösterecek bize birazdanOoooffff çocukluğumu hatirladim resmen bizde sobanin ustunde isitir sobanin basinda sicak sicak icerdik hey gidi gunlerbabaannem sabahlari sobanin ustunde kombe yapardı tereyag sürüp cokelekle yerdik
Ben zorlanmadım ama biliyosun az yemeye alışıktım o dönem. Şimdi deneyinde nasıl olurum hiç bilmiyorumEflal patetes diyeti nasil
Canım.menu güzel akşama salata ekle mutlaka gündüzleri meyve muz dışında kabızlık yapar diye çok güzel menü var mı bebiste gelismeMenü paylaşayım hazır bebiş uyumuşken
Kahvaltı 11.00 tereyağında 1yumurta 2dilim kepekli ekmekle yapılmış kaşar sucuk peynir,4tane zeytin
2saat sonra 2bardak çay
15.00 küçük bi kase yeşil Fasulye
Akşam 19.00 1tabak karnabahar köftesi
1,5litre su devamı gelicek inş
@MiuLegoWhiteblacklife
Bana iyi geldi pattis detoksu perşembe yapsam diyorum yaBen zorlanmadım ama biliyosun az yemeye alışıktım o dönem. Şimdi deneyinde nasıl olurum hiç bilmiyorum
3 günlük patates diyetine bak canımm. Onu yapmıştım
Ben de özellikle Sertap gibi albumunu çok sevmistimOooo cok severim
Bence o ip atlayan popoFloweroflife ya da benim [/QUOTE=
Dı bir bakiim neymiş, söylerim ben miyim diye
Sen gebe degilmiydin3263 mesaj okuyamadimumarım herkes iyidir ben değilim çünkü işyerinde yiyorum yemeği ve mutsuz oldum cuma izne ayriliyorum 1 hafta o dönemde sıkı bir sekilde vermek istiyorum bu hafta kötü gidiyor evde de yemek yok tam bir külçe oldum cumadan sonra ctesi sabah en ufak kaçamak yaparsam bana istediginizi diyin çünkü sisko çalışan sisko es sısko anne olmak istemiyorum. Keşke 1 ay izin kullansam kendime gelsem yemek yapsam evimle ilgililensem. Bu arada kendime mavi gir oje aldim pastelden tatilde hergün surecegim çok özledim hergün makyaj ve saç fonlemesi yapcam ben bu tatilde kendimle barisacagim.
Lafın kısası cumadan itibaren izindeki beni geçebilecek babayiğit varsa çıksın karşıma hodri meydan
Buda ben :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?