yazik, kadinda biran evvel gorim olacaksa olsun diye cabaliyor galiba..Allah ikisininde hakkinda hayirlisini nasib etsin
kirmizi fasulye salatasi burda cok yaygin..hazir tenekede haslanmis oluyor. onu suzduruyorsun..haslanmis misir tanecikleri..biraz kirmizi sogan,maydanoz yag ve tuz..cok tatli oluyor..unutmazsan fotosunu ceker eklerim..dedigin gibi birde kek yapim..cok olmuyor demi?
iyi olmuş canım annenle konuşman bi hoşgeldin dersin fazla süs de yapmaa heee...
çok ilginç hiç böyle adet görmedim ..aile nerde görcek kızı o zaman....
geçmiş olsun canıım...
olsun canım ikramdan bi şey olmaz gelene gösterdiğin önemi gösterir bence.....minenin dediği gibibi de kek yap...
annende ki o gen den ben de istiyooom...
olmaz canım olmaz yap sen....
selam kizlar ben geldim...icim kipir kipir..
sizlerle paylasmazsam catlarim
dun annemi bir tanidik aramis ve bir arkadasinin oldugunu ogluna kiz baktigini oda
ablami tavsiye etmis..abla 26 yasinda oglan 30 yasinda..bugune kadar hep okumus ve
evlenmeyi dusunmemis, cok secici titizmis..ablamda oyle birisi..ama icimde felaket heyecan var..
ablam gelirlerse malesef kolundan dolayi hizmet edemicek bir kenarda oturacak ben hizmet edicem..
ablam minyon tipli citi piti birsey ama boyu 155..simdi icimi korku sardi adam ya iri yari uzun boyluysa
ablami begenmezse diye..yada o doktormus ablam gumrukte calisiyor isini kucumserse diye..dusunup duruyorum..
ama ablam okadar iyi kalpli herkes icin tanidik tanimadik canini verecek birisi, yani onun mutlu olmasini ve gonlune gore birinin cikmasini ock istiyorum..bu sabah oglanin annesi aradi..sivaslilarmis..cumartesi tanismaya gelecekler, ilk esi ve bizim akrabayla sonra oglanla..ama bence ilk o gelip ablami gorecek, hosuna giderse ogluyla gelecektir....
bundan oncede ablami istediler ama busefer anlamsiz bir heyecan var..ablam sakin ama ben yerimde duramiyorum..
isin komik yani trde bu yil dugun icin hazir olsun diye bilerziklerini almistik ablamin..ne bilim insallah hayirlisi olur..
sizlerde ablama dua edin olurmu kizlarr
kesinlikle benim koca sağolsun ben yemekleri ısıtırken o masayı hazırlar toplar hep yardımcıdır benim ağbim ve babamda öyledir pazargünleri ağbim hazırlardı mesela kahvaltıyı babam yemek yaparken gelir yardım ederdi kendisi ahçı ben bekarken dua ederdim hep abim yada babam gibi olsun die Allah yüzüme güldü eşimde öyledir Allah razı olsun ondan ebnim hayattaki en güçlü dostumda eşimdir zaten benim çok arkadaşımda yoktur buarada ben kız lisesinde okumama rağmen hayatımda burdaki kadar bayan arkadaşım olmadı hiç ben yapı gereği kadınlarla çok diyolog kuramam bir elin parmaklarını geçmez anlaştığım kadın sayısı daha çok erkekti arkadaşlarım
afiyet olsun şekerr
afiyet olsun canım sen sonuç alcan inşallahhh
ahanda senmisin koca yok die gezenn
evet canım düzeni şaşmayalım inşallahh afiyet olsun
maşallah negüzel vermiş keşke almasaydı hepmi geri almış oda kötü yaa okadar uğraş sonra geri gelsin azbuzda değil 40 kilo vay anam vayy
canım akşamları nie tartılıyosun zaten yerdiklerin arrtı ödemler boşuna moral bozma bide spora yeni başladıysan bünye alışana kadar oda şişikinliğe sebep oluyo dijital iyi canım çünkü grlarıda görüyosunki kilo verirken bu çok iyi oluyo
hoşgeldin canımm
Rabbim kucağına almayı sağlıkla nasip etsin inşallah
huhuhuuu süpersin nevcim sen benden önce 69 görcen söylemedi deme hoşgeldinn
afiyet olsun buhafta hepimiz mönüleri toparlamış görünüyoruz umarım yarına hepimiz çok güzel sonuçlar alalım
aynı günde aynı öğünde patates pilav tercih etme canım afiyet olsun
umarım iyi geçer canım
allah zihin açıklığı versin canım inşallah bol enerjii
canım buhafta 106 başladıysan iki kilo gitmiş demektir yarın saat 12 den önce buralarda ol anlarsın canım listeleri falan şuan görmeden anlaman zor oluyo ben hala alışmadım 3 aydır misall
gayet güzel ama afiyet olsun canımm
akşamdan kaptanlar çıkarıyor meydana
canım kiraz sapı iç ödem attıyor bide normalden birazdaha fazla su iç daha kolay atarsın ödemleri meraklanma hem reglinin bitişinde ektra eksiye geçiyosun
canım sen biyatıp dinlenmedinki nasıl iyileşcen bence bidaha bi görün sen sağlam kaptın şifayı
afiyet olsun canım tekrar geçmiş olsun kendine dikkat et
hadiya bende çok severim ice tea hemen kendime edineyim karoli die hazır hiçbişey içmiyorum hatta evde yavruya meyva suyu hazırlıyorum elma mandalin portakal nar tadına bakasım gelio yapmıyorum bayılırım bide sırf şeker die
super gidiyorsun salisim..bu ilk haftan birde eminim guzel sonuclar alacaksindir
esracim, Allah saglikli kavusmayi nasib etsin..aldigin kilo cok degil...dunyaya bir mucize getireceksin o yuzden aldigin ilolari hic dusunme suan..Allah yardimcin olsun cnaim
bilmiyorum nilosum ya..bir uykusuzluktur gidiyor..hemen dalamiyorum..uyku duzenime ne oldu bilmiyorum..aklima oyle cok seyde takmiyorum askindan..ama insallah duzelir kisa zamanda
onemli degil canim, birkac arkadasimizinda neti yoktu..oyuzden ceza almiyorsun merak etme
insallah, ilk gunun cok guzel gecmistir canim, allah kolaylik versin..aksama anlatirsin bize nasil gecti diye
allah yardimcin olsun canim..insallah bunuda guzel sonucla atlatirsin
sonradan bana bir msj atti gulizgul saphisim...msjlastik..durumunu banada bildirdi..bende haber alamadigim icin mecburen diskalifiye etmek zorunda kaldi keske haber edebilseydin dedim..ama herzaman takima bekledigimizi bildirmistim
safisim tebrikler..ellerine saglik bitanemm
anam 37 o ne yine cok konusmusum shopa net sorunundan girememisti yanlis hatirlamiyorsam..oyuzden kimseye ceza yokk
safisim tekrar tebriklerrr..shopa ekim ve aysenin net sorunu vardi...onlarda ceza almiyor...kusum tekrar ellerine saglikk
evet oda var tabi onuda dusunduk..heyecandan onu yazmayi unutmusum kayracim...birde o tarafi var tabiki..ama gonlum ins hayirliysa olmasindan yana..dualarinizi ablam icin eksik etmeyin olurmuu
super gidiyorsun salisim..bu ilk haftan birde eminim guzel sonuclar alacaksindir
esracim, Allah saglikli kavusmayi nasib etsin..aldigin kilo cok degil...dunyaya bir mucize getireceksin o yuzden aldigin ilolari hic dusunme suan..Allah yardimcin olsun cnaim
bilmiyorum nilosum ya..bir uykusuzluktur gidiyor..hemen dalamiyorum..uyku duzenime ne oldu bilmiyorum..aklima oyle cok seyde takmiyorum askindan..ama insallah duzelir kisa zamanda
onemli degil canim, birkac arkadasimizinda neti yoktu..oyuzden ceza almiyorsun merak etme
insallah, ilk gunun cok guzel gecmistir canim, allah kolaylik versin..aksama anlatirsin bize nasil gecti diye
allah yardimcin olsun canim..insallah bunuda guzel sonucla atlatirsin
sonradan bana bir msj atti gulizgul saphisim...msjlastik..durumunu banada bildirdi..bende haber alamadigim icin mecburen diskalifiye etmek zorunda kaldi keske haber edebilseydin dedim..ama herzaman takima bekledigimizi bildirmistim
anam 37 o ne yine cok konusmusum shopa net sorunundan girememisti yanlis hatirlamiyorsam..oyuzden kimseye ceza yokk
safisim tekrar tebriklerrr..shopa ekim ve aysenin net sorunu vardi...onlarda ceza almiyor...kusum tekrar ellerine saglikk
evet oda var tabi onuda dusunduk..heyecandan onu yazmayi unutmusum kayracim...birde o tarafi var tabiki..ama gonlum ins hayirliysa olmasindan yana..dualarinizi ablam icin eksik etmeyin olurmuu
Hayırlısıı olsunn ablannn içinnnn :) Doktorlarrr gerçektenn titizzz vee bayaa dikkatli olurlarr inşşahhh ablanın kalbine göre biridir:
Nee güzelll yaaa bende böyle birini istiyorummm işteee zatenn zorr nöbetli bir mesleğim olacak birde evlendiğim adam yardım etmeyen maço bi tip olursa yandığımın resmi:26:
İnşallahh yaa ne kadar istiyorum bunu bilemezsinizzzHatta bugünn sınav dolayısıyla dışarı çıkmak zorunda kaldım allahım fırınların önünden geçerkenn çok zorlandımmm Ama dedim saliş elbiseyii düşünnn emeklerinii düşünnnn hemen karşı kaldırıma geçtim hızla yürüdüm
Valla bu sınavda ne okuduğumu bile anlamadım öksürüktennHoca dedi çok kötü öksürüyorsun kalırsan bütlerle geçersinn:44: kısmett artıkkk şuu öksürükkktennn kurtulamadım gitti bu sene gribinde öksürüğü meşhur:2::2::2::2:
afiyet olsunnnmenüü bildireyimm
1.öğün:fix zaten haşlanmış 2 yumurta
avuç içi kadar beyaz peynir
4-5 kayısı
1 çay bardağı ceviz
2. Öğün:bir kase taze fasulye
biraz tavada balık
bol yeşil salata
3. Öğün:bir kase taze fasulye
1 kase kuru fasulye(yemeklerin sularını yemiyorum)
bol yeşil salata
Sıvı:2 litre
Spor:30 dakika yürüyüş
canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin sağolsun ben çok kolay geçirdim çalıştığım zamanları eşim ailem sayesinde annemde kaynanamda yakındı bana yemek sorunu hiç çekmedim geç geliyosam ya annem ya kaynanam eve yemek bırakırdı yada gider karnımız doyururduk işetn geldiğimizde eşim bir işe ben işe girerdikki hemen bitsin vaktimiz bize kalsın die ki eşimde hep bunu savunur hala öyledir benim oğlan vazlaca hareketlidir mesela Allah var yukarda bana bikez evdesin şunuda yap demez aksine helal sana valla bu çocukla akşama kadar nasıl başediyosun işin zor die hala yardımcıdır
evet ya busene böyle bide geçmiyo kör olacısa öksürük
afiyet olsunnn
mönüm
kahvaltı:
1yumurtadan omlet
2 çatal peynir
2 adet zeytin
yarım domates,salatalık
öğlen:
1adet muz
1 üçü biarada
akşam:
1kepçe çorba
1yumurtalı pazı kavurma
birkase tonbalıklı salata
1 dilim tb ekmek
2litre su
biraz mıııı:111:biraz biriktimi nee...
evet canım
naapalım canım ..kısmet değilmiş...
afiyet olsun canımmmenüüüü....
menemen ....
peyir 1kk....
zeytin 10 adet....
misafir vardı fazla özenemedim bugün...
eveeeett
coşmuşum desewne...
ay inşallah vermişimdir aysenim ya,eşim verdin diyo ama bakalım ak tartı kara tartı yarın ortaya çıkacaksağol canım benim
bence kaçamaksın yapıyosan kesinlikle verirsin ama bi 10 kilo sonra vermen çok zor olur o ayrı
bende akşam yemeyince tırtıklıyorum o yüzden az da olsa yemek lazım
ay şu ıce tea yi nasıl içiyosunuz yaa abimde her gün içer hele yazın ama beni onun kokusu resmen tutuyo gemide çok sallanmış gibi oluyorum
ay canım benim yaaaa hayırlı olsun inşallahhhselam kizlar ben geldim...icim kipir kipir..
dun annemi bir tanidik aramis ve bir arkadasinin oldugunu ogluna kiz baktigini oda
ablami tavsiye etmis..abla 26 yasinda oglan 30 yasinda..bugune kadar hep okumus ve
evlenmeyi dusunmemis, cok secici titizmis..ablamda oyle birisi..ama icimde felaket heyecan var..
ablam gelirlerse malesef kolundan dolayi hizmet edemicek bir kenarda oturacak ben hizmet edicem..
ablam minyon tipli citi piti birsey ama boyu 155..simdi icimi korku sardi adam ya iri yari uzun boyluysa
ablami begenmezse diye..yada o doktormus ablam gumrukte calisiyor isini kucumserse diye..dusunup duruyorum..
ama ablam okadar iyi kalpli herkes icin tanidik tanimadik canini verecek birisi, yani onun mutlu olmasini ve gonlune gore birinin cikmasini ock istiyorum..bu sabah oglanin annesi aradi..sivaslilarmis..cumartesi tanismaya gelecekler, ilk esi ve bizim akrabayla sonra oglanla..ama bence ilk o gelip ablami gorecek, hosuna giderse ogluyla gelecektir....
bundan oncede ablami istediler ama busefer anlamsiz bir heyecan var..ablam sakin ama ben yerimde duramiyorum..
isin komik yani trde bu yil dugun icin hazir olsun diye bilerziklerini almistik ablamin..ne bilim insallah hayirlisi olur..
evet canım neredeyse sıfır kaçamakla haftayı kapattım canım.inşallah geçen haftanın acısını çıkaracağız hep birlikteafiyet olsun buhafta hepimiz mönüleri toparlamış görünüyoruz umarım yarına hepimiz çok güzel sonuçlar alalım
hadiya bende çok severim ice tea hemen kendime edineyim karoli die hazır hiçbişey içmiyorum hatta evde yavruya meyva suyu hazırlıyorum elma mandalin portakal nar tadına bakasım gelio yapmıyorum bayılırım bide sırf şeker die
kızlar kusura bakmayın kac gündür giremiyorum.cok kötü hastalandım ancak gırebıldım.hala yatıyorum.bu hafta listeye olurşam kilom 74.9.pazartesıye kadar toparlanıp aranıza dönerim inş
***7. TAKIM 239 . ETAP***
kırmızıgül06(71.9/
nev81 (72.7/
aysen34 (68/
SAPHIRA (88.1/
saferan (119.5/
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/
ekimm (89.2/
hasretim34( 66.2/
7. TAKIM ORTALAMASI
haydin bakem, liste cikmistir...kendine guvenen pehlivanlar one cikaaaaaaaaaaaaaa
Canım,ne kadar zorlansak da bazen yoğunluktan,kadın için çalışma hayatı büyük bir nimet.Aslında bedenen yorulsak da,ruh ve kafa olarak deşarj olabildiğimiz tek platform.İnşallah herşey güzel olur,huzurla çalışırsın canımsonunda gün geldi çattı veee yarın işe başlıyorum kızlar ... çok heyecanlıyım ..uuffff yaaa yarını da bi atlatsam da rahatlasamm..gündüz nete giremem büyük ihtimalle akşama bi aksilik olmassa görüşürüzz...
Bak işte bu nokta önemli Saliş.Gerçek,en gerçek kilomuz;sabahları ilk tuvaletten sonra iç çamaşırları ile hatta mümkünse çıplak tartıldığımız kilomuzdur.Tartıda yanlış bir oynama olmasın diye,tartılmadan bir gece önce fazla tuzlu gıdalar tüketmeyiz,ya da karbonhidrat.Bitki çayı içeriz ki,ödem atsın ve net sonucu görelim.Bence sen kesinlikle 103'lerdesin şu anYaaa çokkk sevindiimmmmm çokkkk heyecanlandımmm yaaa bennamaa nasılll listeye gireceğimi bilmiyorumm Bildirimi nasıl oluyor ben 106 kilo ile başladım bu hafta ama şu 2 gündür sabahları 104 çıkıyoorum
Ellerine sağlık canım,Safişim tebriklerkırmızıgül=29
ekimm=12
saferan=32
hasretim=12
shopaholic=12
aysen_34=14
saphira=27
kayramin=20
doga3=3
ipekyol51=8
saliss=6
nev81=22
safişim tebrikler.........
Canım diyet öyle bir noktaya geldi ki 11 ayda,artık açlık-tokluk kavramları yok hayatımda.Sanırım diyet zaten,yemek yemeyi ya da yemek fikrini hayatının odağı olmaktan çıkarmakmış.Sanırım bizler bunu başardık.Bitanem haftaya cuma Dukan'ı noktalıyor ve kalan kilolarımı dengeli beslenerek,6 öğün yiyerek veriyorum.Tabi Dukan'ın koruma programının dışına çıkmadananam nevime yazdığım çıkmamış
yazmıştımki oncağız şeyle nasıl doyuyosun yaww
karatay karışımı yapıcam diyosun ne zaman başlıyosun
Canım,ablan için de cümle bekarlar için de hayırlı yazılar yazsın inşallah Yüce Mevla.Bu aralar benim de başımda böyle bir durum var bahsetmedim ama daha önce.4 ay önce okula bir adam gelmişti benle tanışmak için.Buranın bir kurumunda memurdu.Tanıştık,niyetini açıkladı ama ben kabul etmedim.4 aydır pes etmedi,her gün aradı mesajlar gönderdi.4 ay boyu ne mesajına yanıt verdim,ne aramalarını açtım ama O hep verdi mücadelesini.Ve emek kazandı binevi,verilen emeğe bir şekilde karşılık verdim ve geçen cumartesi buluştuk.Kafamda netleşmedi hiçbirşey,sıkıntılar var bazı konularda;velhasıl ikna olamadım ama;umarım ablan için en hayırlısı olur.Allah utandırmasın canım.Ha yazıldıysa kimse engel olamaz,yazılmadıysa 2 dünya biraraya gelse de olmaz.Tevekkül etmek lazım canım.selam kizlar ben geldim...icim kipir kipir..
Canımsın,inşallah beraber kucaklıycaz 6'ları,sonra 5'leriiiiiiiiiiiiiiihuhuhuuu süpersin nevcim sen benden önce 69 görcen söylemedi deme
Canım yatmadan önce adaçayı iç;hem ödem attırır,hem gevşetir,hem uyku getirir,hem de en doğal regl düzenleyicidir.bilmiyorum nilosum ya..bir uykusuzluktur gidiyor..hemen dalamiyorum..uyku duzenime ne oldu bilmiyorum..aklima oyle cok seyde takmiyorum askindan..ama insallah duzelir kisa zamanda
Salişim,bu elbise uhdesi hepimizde var sanırım.Ben 7'leri görünce ilk yaptığım iş renk renk model model onlarca elbise almak olmuştu.Aylardır pantolon giymiyorumİnşallahh yaa ne kadar istiyorum bunu bilemezsinizzzHatta bugünn sınav dolayısıyla dışarı çıkmak zorunda kaldım allahım fırınların önünden geçerkenn çok zorlandımmm Ama dedim saliş elbiseyii düşünnn emeklerinii düşünnnn hemen karşı kaldırıma geçtim hızla yürüdüm
Ekledim bennnn***7. TAKIM 239 . ETAP***
kırmızıgül06(71.9/
nev81 (72.7/72.2/0.5/%0.69)
aysen34 (68/
SAPHIRA (88.1/
saferan (119.5/
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/
ekimm (89.2/
hasretim34( 66.2/
7. TAKIM ORTALAMASI
haydin bakem, liste cikmistir...kendine guvenen pehlivanlar one cikaaaaaaaaaaaaaa
menü paylaşım.....menüü bildireyimm
4-5 kayısı
1 çay bardağı ceviz
biraz tavada balık
bol yeşil salata
bol yeşil salata
menü paylaşım...mönüm
kahvaltı:
1yumurtadan omlet
2 çatal peynir
2 adet zeytin
yarım domates,salatalık
öğlen:
1adet muz
1 üçü biarada
akşam:
1kepçe çorba
1yumurtalı pazı kavurma
birkase tonbalıklı salata
1 dilim tb ekmek
2litre su
***7. TAKIM 239 . ETAP***
kırmızıgül06(71.9/
nev81 (72.7/
aysen34 (68/
SAPHIRA (88.1/
saferan (119.5/
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/
ekimm (89.2/
hasretim34( 66.2/
7. TAKIM ORTALAMASI
Ben yokum listede galiba bildirim yapmama gerek yok mu yani yarınn ben anlamadım daa:44:
Canım,ne kadar zorlansak da bazen yoğunluktan,kadın için çalışma hayatı büyük bir nimet.Aslında bedenen yorulsak da,ruh ve kafa olarak deşarj olabildiğimiz tek platform.İnşallah herşey güzel olur,huzurla çalışırsın canım
Bak işte bu nokta önemli Saliş.Gerçek,en gerçek kilomuz;sabahları ilk tuvaletten sonra iç çamaşırları ile hatta mümkünse çıplak tartıldığımız kilomuzdur.Tartıda yanlış bir oynama olmasın diye,tartılmadan bir gece önce fazla tuzlu gıdalar tüketmeyiz,ya da karbonhidrat.Bitki çayı içeriz ki,ödem atsın ve net sonucu görelim.Bence sen kesinlikle 103'lerdesin şu an
Ellerine sağlık canım,Safişim tebrikler
Canım diyet öyle bir noktaya geldi ki 11 ayda,artık açlık-tokluk kavramları yok hayatımda.Sanırım diyet zaten,yemek yemeyi ya da yemek fikrini hayatının odağı olmaktan çıkarmakmış.Sanırım bizler bunu başardık.Bitanem haftaya cuma Dukan'ı noktalıyor ve kalan kilolarımı dengeli beslenerek,6 öğün yiyerek veriyorum.Tabi Dukan'ın koruma programının dışına çıkmadan
Canım,ablan için de cümle bekarlar için de hayırlı yazılar yazsın inşallah Yüce Mevla.Bu aralar benim de başımda böyle bir durum var bahsetmedim ama daha önce.4 ay önce okula bir adam gelmişti benle tanışmak için.Buranın bir kurumunda memurdu.Tanıştık,niyetini açıkladı ama ben kabul etmedim.4 aydır pes etmedi,her gün aradı mesajlar gönderdi.4 ay boyu ne mesajına yanıt verdim,ne aramalarını açtım ama O hep verdi mücadelesini.Ve emek kazandı binevi,verilen emeğe bir şekilde karşılık verdim ve geçen cumartesi buluştuk.Kafamda netleşmedi hiçbirşey,sıkıntılar var bazı konularda;velhasıl ikna olamadım ama;umarım ablan için en hayırlısı olur.Allah utandırmasın canım.Ha yazıldıysa kimse engel olamaz,yazılmadıysa 2 dünya biraraya gelse de olmaz.Tevekkül etmek lazım canım.
Canımsın,inşallah beraber kucaklıycaz 6'ları,sonra 5'leriiiiiiiiiiiiiii
Canım yatmadan önce adaçayı iç;hem ödem attırır,hem gevşetir,hem uyku getirir,hem de en doğal regl düzenleyicidir.
Salişim,bu elbise uhdesi hepimizde var sanırım.Ben 7'leri görünce ilk yaptığım iş renk renk model model onlarca elbise almak olmuştu.Aylardır pantolon giymiyorumGöreceksin o günler de çok yakın.
Ekledim bennnnBu hafta 500 gr atmışım,buna da şükür .
Canım,benim güven problemim var.Güvenemiyorum.4 aydır benden zerre ışık almadığı halde çırpınması,Onun karşısına ancak beni 1-2 saatliğine oturtmaya yetti düşün.Çok büyük vaatleri var,kendince bana çok yoğun duyguları var ben inanamıyorum.Bir de ben ilk elini tutacağım insan eşim olacak dedim hep ve kimseyle bu tür alakalara girmedim.Evet sözümü tuttum ama bunu tutarken de karşı cinsi tanıyamama gibi bir eksikliğe düştüm.Bu yüzden kıyas da yapamıyorum,güvenemiyorum da.Engeller var.Örneğin bi şekilde statü olarak benden düşük,erkekler bir zaman sonra böyle şeyleri kompleks yapabiliyorlar.Ben baskın bir karakterim,şu an ağzıma bakıyor ama yarın nasıl olur bilemiyorum.Aile yükü hep sırtındaymış,mesela ciddi bir kredi borcu var 30 bin lira civarı.Ha benim için böyle şeyler maddiyat problem değil ama,eğer karar verirsek;düğündür,eşyadır,balayıdır herşeyi kendimiz yapmak istiyoruz ailelere dokunmadan.Eee bu da ne demek,o borcun 2'ye katlanması demek.Evet maddiyat ehemmiyetsiz ama,evliliğin en güzel yıllarını hesap kitap yaparak geçirmek istemiyorum,yıpratıyor çünkü evlilikleri böyle eksiler.Sonumuz yok gibi,ilerimizi göremiyorum zaten de güvenemiyorum vaatlerine.
ay neler duyuyorum nevim..hayırlı olsun uğurlu olsun kafana takılan nedir canım..maddi mi manevi mi...
Canım,ne kadar zorlansak da bazen yoğunluktan,kadın için çalışma hayatı büyük bir nimet.Aslında bedenen yorulsak da,ruh ve kafa olarak deşarj olabildiğimiz tek platform.İnşallah herşey güzel olur,huzurla çalışırsın canım
Bak işte bu nokta önemli Saliş.Gerçek,en gerçek kilomuz;sabahları ilk tuvaletten sonra iç çamaşırları ile hatta mümkünse çıplak tartıldığımız kilomuzdur.Tartıda yanlış bir oynama olmasın diye,tartılmadan bir gece önce fazla tuzlu gıdalar tüketmeyiz,ya da karbonhidrat.Bitki çayı içeriz ki,ödem atsın ve net sonucu görelim.Bence sen kesinlikle 103'lerdesin şu an
Canım diyet öyle bir noktaya geldi ki 11 ayda,artık açlık-tokluk kavramları yok hayatımda.Sanırım diyet zaten,yemek yemeyi ya da yemek fikrini hayatının odağı olmaktan çıkarmakmış.Sanırım bizler bunu başardık.Bitanem haftaya cuma Dukan'ı noktalıyor ve kalan kilolarımı dengeli beslenerek,6 öğün yiyerek veriyorum.Tabi Dukan'ın koruma programının dışına çıkmadan
Canım,ablan için de cümle bekarlar için de hayırlı yazılar yazsın inşallah Yüce Mevla.Bu aralar benim de başımda böyle bir durum var bahsetmedim ama daha önce.4 ay önce okula bir adam gelmişti benle tanışmak için.Buranın bir kurumunda memurdu.Tanıştık,niyetini açıkladı ama ben kabul etmedim.4 aydır pes etmedi,her gün aradı mesajlar gönderdi.4 ay boyu ne mesajına yanıt verdim,ne aramalarını açtım ama O hep verdi mücadelesini.Ve emek kazandı binevi,verilen emeğe bir şekilde karşılık verdim ve geçen cumartesi buluştuk.Kafamda netleşmedi hiçbirşey,sıkıntılar var bazı konularda;velhasıl ikna olamadım ama;umarım ablan için en hayırlısı olur.Allah utandırmasın canım.Ha yazıldıysa kimse engel olamaz,yazılmadıysa 2 dünya biraraya gelse de olmaz.Tevekkül etmek lazım canım.
Canımsın,inşallah beraber kucaklıycaz 6'ları,sonra 5'leriiiiiiiiiiiiiii
Canım yatmadan önce adaçayı iç;hem ödem attırır,hem gevşetir,hem uyku getirir,hem de en doğal regl düzenleyicidir.
Salişim,bu elbise uhdesi hepimizde var sanırım.Ben 7'leri görünce ilk yaptığım iş renk renk model model onlarca elbise almak olmuştu.Aylardır pantolon giymiyorumGöreceksin o günler de çok yakın.
Ekledim bennnnBu hafta 500 gr atmışım,buna da şükür .
Aklında bulunsun diyet boyu perşembeleri protein ağırlıklı beslen canım.İnşallahh yaa sabahh bakalım hangi rakamı göreceğim:)
menü paylaşım.....
menü paylaşım...
işte meşhur liste çıktı meydaneee.saliss gördün müüü...
ben gircen diye biliyordum canım sen sabah tartıl yaz takıma bi bakalm gülüm ne diyecek....
Aklında bulunsun diyet boyu perşembeleri protein ağırlıklı beslen canım.
canım kahvaltında zeytini eksik etme derim.o da tok tutucu bir faktörmenüü bildireyimm
4-5 kayısı
1 çay bardağı ceviz
biraz tavada balık
bol yeşil salata
bol yeşil salata
valla tam bir haftadır tartılmadım,o yüzden son durumumu yarın öğrenicimmm ve yazıciiimmm***7. TAKIM 239 . ETAP***
kırmızıgül06(71.9/
nev81 (72.7/
aysen34 (68/
SAPHIRA (88.1/
saferan (119.5/
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/
ekimm (89.2/
hasretim34( 66.2/
7. TAKIM ORTALAMASI
Canım,benim güven problemim var.Güvenemiyorum.4 aydır benden zerre ışık almadığı halde çırpınması,Onun karşısına ancak beni 1-2 saatliğine oturtmaya yetti düşün.Çok büyük vaatleri var,kendince bana çok yoğun duyguları var ben inanamıyorum.Bir de ben ilk elini tutacağım insan eşim olacak dedim hep ve kimseyle bu tür alakalara girmedim.Evet sözümü tuttum ama bunu tutarken de karşı cinsi tanıyamama gibi bir eksikliğe düştüm.Bu yüzden kıyas da yapamıyorum,güvenemiyorum da.Engeller var.Örneğin bi şekilde statü olarak benden düşük,erkekler bir zaman sonra böyle şeyleri kompleks yapabiliyorlar.Ben baskın bir karakterim,şu an ağzıma bakıyor ama yarın nasıl olur bilemiyorum.Aile yükü hep sırtındaymış,mesela ciddi bir kredi borcu var 30 bin lira civarı.Ha benim için böyle şeyler maddiyat problem değil ama,eğer karar verirsek;düğündür,eşyadır,balayıdır herşeyi kendimiz yapmak istiyoruz ailelere dokunmadan.Eee bu da ne demek,o borcun 2'ye katlanması demek.Evet maddiyat ehemmiyetsiz ama,evliliğin en güzel yıllarını hesap kitap yaparak geçirmek istemiyorum,yıpratıyor çünkü evlilikleri böyle eksiler.Sonumuz yok gibi,ilerimizi göremiyorum zaten de güvenemiyorum vaatlerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?