Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amin canım hayırlısı çekta bakalım belki bizdeki bişeylere benzer yok kız nie çok olsun sonuçta misafir geliyo görücü olsun olmasın ikram iyidir sen kekide ekle
safiş haklı çok süslenme

yaa malesef hiçbirimiz anneme çekmemişiz annem daha hiçbirimizin doğum günü yada düğün pastasına bile bakmadı bir çatal ye deriz ıııı ııı yemem der baklava kek şerbetli hiçbişey sevmez tatlı olarak bitek dandirik yalancı tavuk göğsü ve çikolatalı puding yer he ama çikolatada yemez öylebi model yani bende tam tersi tatlı olsunda ne olusa olsun

Hayırlısıı olsunn ablannn içinnnn :) Doktorlarrr gerçektenn titizzz vee bayaa dikkatli olurlarr inşşahhh ablanın kalbine göre biridir:

Nee güzelll yaaa bende böyle birini istiyorummm işteee zatenn zorr nöbetli bir mesleğim olacak birde evlendiğim adam yardım etmeyen maço bi tip olursa yandığımın resmi:26:

İnşallahh yaa ne kadar istiyorum bunu bilemezsinizzz Hatta bugünn sınav dolayısıyla dışarı çıkmak zorunda kaldım allahım fırınların önünden geçerkenn çok zorlandımmm Ama dedim saliş elbiseyii düşünnn emeklerinii düşünnnn hemen karşı kaldırıma geçtim hızla yürüdüm

Valla bu sınavda ne okuduğumu bile anlamadım öksürüktenn Hoca dedi çok kötü öksürüyorsun kalırsan bütlerle geçersinn:44: kısmett artıkkk şuu öksürükkktennn kurtulamadım gitti bu sene gribinde öksürüğü meşhur:2::2::2::2:

menüü bildireyimm

1.öğün:fix zaten haşlanmış 2 yumurta
avuç içi kadar beyaz peynir
4-5 kayısı
1 çay bardağı ceviz

2. Öğün:bir kase taze fasulye
biraz tavada balık
bol yeşil salata

3. Öğün:bir kase taze fasulye
1 kase kuru fasulye(yemeklerin sularını yemiyorum)
bol yeşil salata

Sıvı:2 litre

Spor:30 dakika yürüyüş

canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin sağolsun ben çok kolay geçirdim çalıştığım zamanları eşim ailem sayesinde annemde kaynanamda yakındı bana yemek sorunu hiç çekmedim geç geliyosam ya annem ya kaynanam eve yemek bırakırdı yada gider karnımız doyururduk işetn geldiğimizde eşim bir işe ben işe girerdikki hemen bitsin vaktimiz bize kalsın die ki eşimde hep bunu savunur hala öyledir benim oğlan vazlaca hareketlidir mesela Allah var yukarda bana bikez evdesin şunuda yap demez aksine helal sana valla bu çocukla akşama kadar nasıl başediyosun işin zor die hala yardımcıdır

evet ya busene böyle bide geçmiyo kör olacısa öksürük
afiyet olsunnn

mönüm

kahvaltı:
1yumurtadan omlet
2 çatal peynir
2 adet zeytin
yarım domates,salatalık

öğlen:

1adet muz
1 üçü biarada

akşam:
1kepçe çorba
1yumurtalı pazı kavurma
birkase tonbalıklı salata
1 dilim tb ekmek

2litre su

Allah hiççç bozmaasınnnn yaa maşşallaaahhhhh gerçektennn eşin tavrı çok önemli hele kaynanan annen felann süpermişşş ayy banadaa lasımmmm yaa yoksaa ben baş edemem şimdiden gözümde büyüyo annemin yanında olduğum halde evlenince düşünemiyom bile

***7. TAKIM 239 . ETAP***

kırmızıgül06(71.9/
nev81 (72.7/
aysen34 (68/
SAPHIRA (88.1/
saferan (119.5/
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/
ekimm (89.2/
hasretim34( 66.2/

7. TAKIM ORTALAMASI

haydin bakem, liste cikmistir...kendine guvenen pehlivanlar one cikaaaaaaaaaaaaaa

biraz biriktimi nee...
biraz mıııı:111:

naapalım canım ..kısmet değilmiş...
evet canım
menüüüü....

menemen ....

peyir 1kk....

zeytin 10 adet....

misafir vardı fazla özenemedim bugün...
afiyet olsun canımm

coşmuşum desewne...
eveeeett
ay inşallah vermişimdir aysenim ya,eşim verdin diyo ama bakalım ak tartı kara tartı yarın ortaya çıkacak
evet 7 li kilolarda zor gitmeye başlıyormuş..o zamanlara geleyim de varsın yavaş gitsin canım..104 ten inmiş olacağım nasipse,7 li kilolarda olmak bile benim için çok güzel

evet bencede yemek lazım sonra aranmaya başlıyorum
ay canım benim yaaaa hayırlı olsun inşallahhh
evet canım neredeyse sıfır kaçamakla haftayı kapattım canım.inşallah geçen haftanın acısını çıkaracağız hep birlikte
hiç bir koruyucu ve katkı maddesi,renklendirici yoktur yazıyor üstünde,ne kadar doğru bilmem ama kalorisi yok,rahatlıkla içebilirsin

tamam canım,safişim yazınca ben de mesaj göndermedi sana sandım

kızlar kusura bakmayın kac gündür giremiyorum.cok kötü hastalandım ancak gırebıldım.hala yatıyorum.bu hafta listeye olurşam kilom 74.9.pazartesıye kadar toparlanıp aranıza dönerim inş

aaa çok geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine

Ben yokum listede galiba bildirim yapmama gerek yok mu yani yarınn ben anlamadım daa:44:

Canım,ne kadar zorlansak da bazen yoğunluktan,kadın için çalışma hayatı büyük bir nimet.Aslında bedenen yorulsak da,ruh ve kafa olarak deşarj olabildiğimiz tek platform.İnşallah herşey güzel olur,huzurla çalışırsın canım

Yaaa çokkk sevindiimmmmm çokkkk heyecanlandımmm yaaa benn amaa nasılll listeye gireceğimi bilmiyorumm Bildirimi nasıl oluyor ben 106 kilo ile başladım bu hafta ama şu 2 gündür sabahları 104 çıkıyoorum
Bak işte bu nokta önemli Saliş.Gerçek,en gerçek kilomuz;sabahları ilk tuvaletten sonra iç çamaşırları ile hatta mümkünse çıplak tartıldığımız kilomuzdur.Tartıda yanlış bir oynama olmasın diye,tartılmadan bir gece önce fazla tuzlu gıdalar tüketmeyiz,ya da karbonhidrat.Bitki çayı içeriz ki,ödem atsın ve net sonucu görelim.Bence sen kesinlikle 103'lerdesin şu an

kırmızıgül=29
ekimm=12
saferan=32
hasretim=12
shopaholic=12
aysen_34=14
saphira=27
kayramin=20
doga3=3
ipekyol51=8
saliss=6
nev81=22

safişim tebrikler.........
Ellerine sağlık canım,Safişim tebrikler

anam nevime yazdığım çıkmamış
yazmıştımki oncağız şeyle nasıl doyuyosun yaww
karatay karışımı yapıcam diyosun ne zaman başlıyosun
Canım diyet öyle bir noktaya geldi ki 11 ayda,artık açlık-tokluk kavramları yok hayatımda.Sanırım diyet zaten,yemek yemeyi ya da yemek fikrini hayatının odağı olmaktan çıkarmakmış.Sanırım bizler bunu başardık.Bitanem haftaya cuma Dukan'ı noktalıyor ve kalan kilolarımı dengeli beslenerek,6 öğün yiyerek veriyorum.Tabi Dukan'ın koruma programının dışına çıkmadan

Canım,ablan için de cümle bekarlar için de hayırlı yazılar yazsın inşallah Yüce Mevla.Bu aralar benim de başımda böyle bir durum var bahsetmedim ama daha önce.4 ay önce okula bir adam gelmişti benle tanışmak için.Buranın bir kurumunda memurdu.Tanıştık,niyetini açıkladı ama ben kabul etmedim.4 aydır pes etmedi,her gün aradı mesajlar gönderdi.4 ay boyu ne mesajına yanıt verdim,ne aramalarını açtım ama O hep verdi mücadelesini.Ve emek kazandı binevi,verilen emeğe bir şekilde karşılık verdim ve geçen cumartesi buluştuk.Kafamda netleşmedi hiçbirşey,sıkıntılar var bazı konularda;velhasıl ikna olamadım ama;umarım ablan için en hayırlısı olur.Allah utandırmasın canım.Ha yazıldıysa kimse engel olamaz,yazılmadıysa 2 dünya biraraya gelse de olmaz.Tevekkül etmek lazım canım.

huhuhuuu süpersin nevcim sen benden önce 69 görcen söylemedi deme
Canımsın,inşallah beraber kucaklıycaz 6'ları,sonra 5'leriiiiiiiiiiiiiii

bilmiyorum nilosum ya..bir uykusuzluktur gidiyor..hemen dalamiyorum..uyku duzenime ne oldu bilmiyorum..aklima oyle cok seyde takmiyorum askindan..ama insallah duzelir kisa zamanda
Canım yatmadan önce adaçayı iç;hem ödem attırır,hem gevşetir,hem uyku getirir,hem de en doğal regl düzenleyicidir.

Salişim,bu elbise uhdesi hepimizde var sanırım.Ben 7'leri görünce ilk yaptığım iş renk renk model model onlarca elbise almak olmuştu.Aylardır pantolon giymiyorum Göreceksin o günler de çok yakın.

Ekledim bennnn Bu hafta 500 gr atmışım,buna da şükür .

Son düzenleme:
menü paylaşım.....
menü paylaşım...

işte meşhur liste çıktı meydaneee.saliss gördün müüü...

Ben yokum listede galiba bildirim yapmama gerek yok mu yani yarınn ben anlamadım daa:44:

ben gircen diye biliyordum canım sen sabah tartıl yaz takıma bi bakalm gülüm ne diyecek....

ay neler duyuyorum nevim..hayırlı olsun uğurlu olsun kafana takılan nedir canım..maddi mi manevi mi...

ay neler duyuyorum nevim..hayırlı olsun uğurlu olsun kafana takılan nedir canım..maddi mi manevi mi...
Canım,benim güven problemim var.Güvenemiyorum.4 aydır benden zerre ışık almadığı halde çırpınması,Onun karşısına ancak beni 1-2 saatliğine oturtmaya yetti düşün.Çok büyük vaatleri var,kendince bana çok yoğun duyguları var ben inanamıyorum.Bir de ben ilk elini tutacağım insan eşim olacak dedim hep ve kimseyle bu tür alakalara girmedim.Evet sözümü tuttum ama bunu tutarken de karşı cinsi tanıyamama gibi bir eksikliğe düştüm.Bu yüzden kıyas da yapamıyorum,güvenemiyorum da.Engeller var.Örneğin bi şekilde statü olarak benden düşük,erkekler bir zaman sonra böyle şeyleri kompleks yapabiliyorlar.Ben baskın bir karakterim,şu an ağzıma bakıyor ama yarın nasıl olur bilemiyorum.Aile yükü hep sırtındaymış,mesela ciddi bir kredi borcu var 30 bin lira civarı.Ha benim için böyle şeyler maddiyat problem değil ama,eğer karar verirsek;düğündür,eşyadır,balayıdır herşeyi kendimiz yapmak istiyoruz ailelere dokunmadan.Eee bu da ne demek,o borcun 2'ye katlanması demek.Evet maddiyat ehemmiyetsiz ama,evliliğin en güzel yıllarını hesap kitap yaparak geçirmek istemiyorum,yıpratıyor çünkü evlilikleri böyle eksiler.Sonumuz yok gibi,ilerimizi göremiyorum zaten de güvenemiyorum vaatlerine.

İnşallahh yaa sabahh bakalım hangi rakamı göreceğim:)

Olur canım farketmezz zaten ilk haftamm verilecek kilo çok sizinle daha uzun zaman birlikte olurum inş

canım kahvaltında zeytini eksik etme derim.o da tok tutucu bir faktör
balık tavada dediğin,unla veya mısır unuyla kızartılmış değilse süper
afiyet olsun canım
valla tam bir haftadır tartılmadım,o yüzden son durumumu yarın öğrenicimmm ve yazıciiimmm
Ellerine sağlık canım,Safişim tebrikler

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.temiz kalpli arkadaşım benim,inşallah herşey kalbine göre olsun.hani Seda Sayanın bir lafı var ya;herkes kendi kalbinin ekmeğini yer diye,bence çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…