Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kesinlikle benim koca sağolsun ben yemekleri ısıtırken o masayı hazırlar toplar hep yardımcıdır benim ağbim ve babamda öyledir pazargünleri ağbim hazırlardı mesela kahvaltıyı babam yemek yaparken gelir yardım ederdi kendisi ahçı ben bekarken dua ederdim hep abim yada babam gibi olsun die Allah yüzüme güldü eşimde öyledir Allah razı olsun ondan ebnim hayattaki en güçlü dostumda eşimdir zaten benim çok arkadaşımda yoktur buarada ben kız lisesinde okumama rağmen hayatımda burdaki kadar bayan arkadaşım olmadı hiç ben yapı gereği kadınlarla çok diyolog kuramam bir elin parmaklarını geçmez anlaştığım kadın sayısı daha çok erkekti arkadaşlarım

afiyet olsun şekerr

afiyet olsun canım sen sonuç alcan inşallahhh

ahanda senmisin koca yok die gezenn

menüüü2

öğle...

sütlü kayfe

biraz peynir

yoğurt

akşam...

az bulgur

köftelerden

yoğuurt...

tekrar düzene kavuşmak çok iyi gldii....

evet canım düzeni şaşmayalım inşallahh afiyet olsun

dün akşam takım eksik sanıp +90 dan bir arkadaş davet ettim sonradan kafam dank etti gülüm...arkadaş daha önce 40 kilo vermişti sonra geri almış..ilk boş yerde onu çağırırız takıma...

maşallah negüzel vermiş keşke almasaydı hepmi geri almış oda kötü yaa okadar uğraş sonra geri gelsin azbuzda değil 40 kilo vay anam vayy

canım akşamları nie tartılıyosun zaten yerdiklerin arrtı ödemler boşuna moral bozma bide spora yeni başladıysan bünye alışana kadar oda şişikinliğe sebep oluyo dijital iyi canım çünkü grlarıda görüyosunki kilo verirken bu çok iyi oluyo

Selam kızlarrrrr ben geldiiimmm
geçmişe dalıp geliyorummm

hoşgeldin canımm

Rabbim kucağına almayı sağlıkla nasip etsin inşallah

Bugünkü Menüm:
SABAH:
*Yulaf kepekli krep
*30 gr light beyaz peynir
*1 bardak light süt
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Ton balıklı salata
AKŞAM YEMEĞİ:
*100 gr tavuk göğsü

huhuhuuu süpersin nevcim sen benden önce 69 görcen söylemedi deme hoşgeldinn

menüm:

kahvaltı:

2 yumurtalı sucuklu yumurta
peynir
zeytin
domates
1 ad. kuru incir+1 ceviz
1 bardak süt

akşam:

½ tabak zeytinyağlı kereviz
1 tabak zeytinyağlı pirinçsiz kapuska
½ kase yoğurt

2 lt su

afiyet olsun buhafta hepimiz mönüleri toparlamış görünüyoruz umarım yarına hepimiz çok güzel sonuçlar alalım

bugünkü menüm:

sabah:
2 bardak çay
peynir
zeytin
2 yumurta tavada
ara bir küçük muz
öğlen:
az makarna yağsız sade
yoğurt
ara çekirdek 1 avuç
akşam:
tavuklu patates sote
az pilav
yoğurt

aynı günde aynı öğünde patates pilav tercih etme canım afiyet olsun

umarım iyi geçer canım

allah zihin açıklığı versin canım inşallah bol enerjii

Yaaa çokkk sevindiimmmmm çokkkk heyecanlandımmm yaaa benn amaa nasılll listeye gireceğimi bilmiyorumm Bildirimi nasıl oluyor ben 106 kilo ile başladım bu hafta ama şu 2 gündür sabahları 104 çıkıyoorum
canım buhafta 106 başladıysan iki kilo gitmiş demektir yarın saat 12 den önce buralarda ol anlarsın canım listeleri falan şuan görmeden anlaman zor oluyo ben hala alışmadım 3 aydır misall

menüüüü....

menemen ....

peyir 1kk....

zeytin 10 adet....

misafir vardı fazla özenemedim bugün...

gayet güzel ama afiyet olsun canımm

Anladım canım çok saol o zaman benimki 106/104/2/%1,89 oluyor bunu listeye ekleyeceğiz anladığım kadarıyla ama liste nerede oluyor? biz nereye yazıyoruz?

akşamdan kaptanlar çıkarıyor meydana

Yaa verirdim belki ama 2 aydır regl olmuyordum bugün olmuşumm sanmıyorum şimdi ödem ödemdir benim vücut

canım kiraz sapı iç ödem attıyor bide normalden birazdaha fazla su iç daha kolay atarsın ödemleri meraklanma hem reglinin bitişinde ektra eksiye geçiyosun

selamlar kızlar misafirleri yolcu ettim ev işine giriştim
burnum tıkalı gözlerim kaşınıyo öksürüyorum antibiyotiğimde bitti bugün gitsem acaba doktora diyorum geçmedi
ben bi geçmiş yapam

canım sen biyatıp dinlenmedinki nasıl iyileşcen bence bidaha bi görün sen sağlam kaptın şifayı

afiyet olsun canım tekrar geçmiş olsun kendine dikkat et

aysenim light ice tea de hiç kalori yok gibi bir şey,şeker de öyle.ben normalini çok severim zaten ama şeftalilisini..

hadiya bende çok severim ice tea hemen kendime edineyim karoli die hazır hiçbişey içmiyorum hatta evde yavruya meyva suyu hazırlıyorum elma mandalin portakal nar tadına bakasım gelio yapmıyorum bayılırım bide sırf şeker die

canım umarım Rabbim ablanın gönlüne göre verir bende heycanlandım şimdi bayılırım böyle işlere mesleğe gelince canım zaten onu bunu küçümsiyecek beğenmeyecek bir adamcıksa bırak olmasın zaten burnu büyüklük yapıpta meslek şu bu gibi durumları düşünüyosa kendi bulsun ablana hiç yanaşmasın daha iyi ama belki sizlere malum olmuşturda bilezikler falan hazırlanmıştır bellimi olur şeker heee bakalım bu arada nie adam beğeniyoki belki bizim kız beğenmicek yarın bigün kocası oolcak adamada hava atar beni ne doktorlar istedi die fenamı canım

ellerine sağlık canı m
is gibi olmuştur heryeee....r..

çok sevindim canım allah hayırlısını nasip etsin..allah yazdıysa işmiş bahane niye istemicekmiş kiii.

1 ablanın kolunda ne var canım kalıcı bi şey mii...

2 bi de ablan da senin kadar güzel miii...

3 canım bizde bakılmaya gelinen kız çıkar sadece hizmete hani öbür kız beğenilip ters bi durum olmasın diye sizde öyle olmaz mı...öyle ters şeyler olabiliyor bazen sen mutfakta hazırlasan da annen falan servis etse daha iyi olur yada annen çayı getiri r ablan tek eliyle tabak taşır falan...naçizane fikrim....

super gidiyorsun salisim..bu ilk haftan birde eminim guzel sonuclar alacaksindir
esracim, Allah saglikli kavusmayi nasib etsin..aldigin kilo cok degil...dunyaya bir mucize getireceksin o yuzden aldigin ilolari hic dusunme suan..Allah yardimcin olsun cnaim
Canım neden uyku düzensizliğin oldu acaba,kafana takma ne olur hiçbirşeyi,inan herşey olacağına varıyor
bilmiyorum nilosum ya..bir uykusuzluktur gidiyor..hemen dalamiyorum..uyku duzenime ne oldu bilmiyorum..aklima oyle cok seyde takmiyorum askindan..ama insallah duzelir kisa zamanda
iyi akşamlar kızlar... dün akşamdan beri internetimiz yoktu anca geldi onun içinde giremedim maleseff... mesaj sayısını dolduramayabilirim vakitte az kaldı ..
onemli degil canim, birkac arkadasimizinda neti yoktu..oyuzden ceza almiyorsun merak etme
insallah, ilk gunun cok guzel gecmistir canim, allah kolaylik versin..aksama anlatirsin bize nasil gecti diye
allah yardimcin olsun canim..insallah bunuda guzel sonucla atlatirsin

sonradan bana bir msj atti gulizgul saphisim...msjlastik..durumunu banada bildirdi..bende haber alamadigim icin mecburen diskalifiye etmek zorunda kaldi keske haber edebilseydin dedim..ama herzaman takima bekledigimizi bildirmistim
kırmızıgül=29
ekimm=12
saferan=32
hasretim=12
shopaholic=12
aysen_34=14
saphira=27
kayramin=20
doga3=3
ipekyol51=8
saliss=6
nev81=22

safişim tebrikler.........
safisim tebrikler..ellerine saglik bitanemm
saferan=28
kırmızıgül=37 :99: çenen düşmüş heee
saliss=19
doga3=8
shopaholic=2
aysen_34=18
ekimm=14
hasretim34=26
kayramin=30

ben ve nev izinliydik....
kaptanım tebrikler
anam 37 o ne yine cok konusmusum shopa net sorunundan girememisti yanlis hatirlamiyorsam..oyuzden kimseye ceza yokk
saliss=12
shopaholic=1
saferan=30
hasretim=5
kayramin=16
kırmızıgül=23
aysen_34=1
saphira=20
nev81=5
ekimm=3

safişimmm tebriklerrr
safisim tekrar tebriklerrr..shopa ekim ve aysenin net sorunu vardi...onlarda ceza almiyor...kusum tekrar ellerine saglikk
evet oda var tabi onuda dusunduk..heyecandan onu yazmayi unutmusum kayracim...birde o tarafi var tabiki..ama gonlum ins hayirliysa olmasindan yana..dualarinizi ablam icin eksik etmeyin olurmuu

safisim..ablam bir yildanuzun bir suredir kolundan rahatsiz..
gumrukte calisirken bir yasli kadinin valiziyle zorlandigini gormus ve yardim etmeye kalmis..oda nasil olduysa bile ters donmus..
fizik tedavisi felan gordu ama fayda etme..sizisina dayanamayip agladigi cok oldu..tesadufen yaz tatilinde dayimin hanimi kirikciya goturdu...oda lifi donmus kopma haline gelmis dedi..bi ay bulgur haslayip sardik..son care olarak..doktorlarda duzelme yoktu..ki ondan beride duzelmeye basladi..yeni yeni hareket edebiliyor ama agir birsey kaldirirsa yine oyle olurmus ondan ben hizmeti yapacaktim..

ya guzellige gelince. ablam cirkin degil. guzel bir kiz..ama benim ondan guzel oldugumu soylerler.. ama ablam o benim hic kiyaslama yapmadim ve cirkin degil..minyon tipli citi piti birsey...

safisim yazdigindan sonra annemi aradim dedim..biri boyle boyle diyor..bana kalirsa haklida..oda diyor ama ablan icin geliyorlar..o diye konusuldu..ama oda durakladi tabi..kolunu dusunerekten ben hizmet edecektim..ama senin dedigin bana kalirsa daha mantikli safisim

gülüm herkes kendine güzeldir ama senin çok gözalıcı bi güzelliğin var ..bide insanların o an kimi tercih edeceği belli olmaz böyle şeyler çok duydum naçizane tavsiyem canım oğlanla falan görüşüp iş ciddiyete binmeden sen çıkma canım ......annenle ablan halleder sen de mutfağı halledersin.... inş..gönlünüze göre olur hayırlısıyla..dualarım sizinleee...

kalıcı birşey olmaz inş..ablanın kolunda......iyileşmeye başlamış şükür..çoook geçmiş olsun....

Son düzenleme:

safisimm, senin dediklerinden sonra hemen annemleri anladim..dediler..kadin dogru soyluyor bizde ablanin bilegi icin boyle dusunmustuk....eniyisi sen birkere hosgeldin dersin sonra mutfakta hazirlanacaklari hazirlarsin ablan tek koluyla caylara bakar masayi ben hallerderim dedi..bende saatlerce mutfagi beklicem..mutfak giriste oldugu icin hosgeldin demezsem ayip olur oyuzden mecburen hosgeldin diyecegim insallah hayirlisi olur ablam icin

Son düzenleme:

sağol canım ama reglininde etkisiyle üşüdüm biraz kombi son ayar ısın heryer yavru uyana kadar
alıntılar bi tuhaf olmuş ama allahtan rekli anladım

meraklanma canım inşallah hayırlısıı

geçmiş olsun canım ablana ama safiş haklı hemen bir durumu anlatayım biz eltimi istemeye gittiğimizde onların adetine göre istenen kız çıkmazmış meydana hep ablası yengesi dolaştı ortalıkta bizler kadınlar yani daha önce görmüştük zaten ama dayılar falan görmedi neyse mevzu bitti eve dönüyoruz eşimin büyükleri dayısı amcası gelin kapalı demiştin ama açıktı oğlum hangisi senin konuştuğun kız die sormuşlardı izah etmeye çalıştı kaynım beni isterlerken fıttır fıttır ortalıktaydım ben onlarda bunu anlattı ne saçma iş die ablanda ortalıkta dolansın canım çay tepsisi falan taşımasın tabikide ama çayları sen dağıtıyosan peşinde şekeri o gezdirsin hatta mümkünse sen pek görülme ortalıkta ablanı daha tanımadıkları yüreğini bilmedikleri için kaynana milleti hemen bi karşılaştırma yapar bak bak hep otuyo die canı sıkılmasın kızın

tabi canım sen hoşgeldiniz dersin çokta suratsız demesinler bellimi olur bi doktor arkadaşı vardır adamın bekar yakışıklı zengin bellimi olur yani servisleri falan halledince millet gelin adaının ablan olduğunu anlayıpta ortam ısınınca istersen yardım et gene hadi hayırlısı inşallah nezaman geliyolar kısmetse

kızlar kusura bakmayın kac gündür giremiyorum.cok kötü hastalandım ancak gırebıldım.hala yatıyorum.bu hafta listeye olurşam kilom 74.9.pazartesıye kadar toparlanıp aranıza dönerim inş

haklisin kayracim, ama senin dedigini bizde yasadik..daha dogrusu annemler dayimin ogluna kiz istemeye gitti..onlardada kiz verilene kadar hic hizmet etmezmiss..odalara girmis cikmamis..evli kardesi hizmeti etmis...ama annemlerle konustuk..cumartesi mutfak ve ben yalniziz hem dedigin dogru, sonra ablami sakat felan sanarlar Allah korusun..ben nekadar az gorunursem okadar iyi

haklisin kayracim..bir hosgeldin der iceri kacarim...dedigin gibi belkim arkadasi felan olur onuda ben kaparim bostayiz nasil olsa
Allah izin verirse cumartesi aksama dogru gelecekler...kadina kalirsa bugunden niyetliydiannem dedi kizlar yok haftasonu umartesi buyrun..diyor sabahmi geleim..annem dedi aksama buyrun..c.tesi alisveris cocuklar birde gec kalkar hafta ici yogun calisiyorlar..oda tamam gorusuruz demis..sonradan guldum anne keske gec kalkarlar demeseydin diye

kızlar kusura bakmayın kac gündür giremiyorum.cok kötü hastalandım ancak gırebıldım.hala yatıyorum.bu hafta listeye olurşam kilom 74.9.pazartesıye kadar toparlanıp aranıza dönerim inş

geçmiş olsun canım buara herkezler hasta dikkat et kendine

hadi bakalım mutfak ellerinden öper neler yapcan bakalım hazırladınmı mönüyü
tabi bide işin okısmı var geçici bi durum bu ablanın kolu neyse hadi hayırlısı biz önlemimizi alalımda gerisi Allaha kalsın

ablan gelin oluyo sırada sana gelioooo

kayracim, bizde kiz verilmeden asiri hazirlik yapilmaz.. bizde 3 cesit birsey yapalim dedik..akil verin bakem bana..

bir kirmizi fasulye salatasi yapmayi dusunuyorum, peynirli borek...birde elmali kurabiye..tarcinli cevisli felan...siz ne dersiniz??

buarada butun gun yogurt yiyecegim, akapunkturcum odem tuttugumu soylemisti...yarin icin iyi sonuclar almayi bekliyorum bakalimm

bu haftada eklemim ozaman seni listeye canim, iyice istirhatini et kendine gel..haftaya ekleriz yine listeye..gecmis olsun canim

annen direk benim kızlar tembel deseymiş şaka şaka öyle olmadığını gelince görür hem ne işi varmış sabah sabah gelsin hanım uyandırsın bide isterse iyi demiş annen siz çalışan insanlarsınız ben ev kadını olduğum halde sabah erken saatte misafir almam malum 12den önce pek kalkmam

e yeter kırmızı fasülye salatası neki onu bilmiyorum elmalı kurabiyeye bayılırım ama sen her ihtimale karşı kadının yemediği bişey varsa bi kek yap garanti olur sevmeyen kadın azdır bugüne kadar kek ve pasta sevmeyen tek canlı gördüm annem daha ben tadına baktığını görmedim

yazik, kadinda biran evvel gorim olacaksa olsun diye cabaliyor galiba..Allah ikisininde hakkinda hayirlisini nasib etsin

kirmizi fasulye salatasi burda cok yaygin..hazir tenekede haslanmis oluyor. onu suzduruyorsun..haslanmis misir tanecikleri..biraz kirmizi sogan,maydanoz yag ve tuz..cok tatli oluyor..unutmazsan fotosunu ceker eklerim..dedigin gibi birde kek yapim..cok olmuyor demi?

iyi olmuş canım annenle konuşman bi hoşgeldin dersin fazla süs de yapmaa heee...

çok ilginç hiç böyle adet görmedim ..aile nerde görcek kızı o zaman....

geçmiş olsun canıım...

olsun canım ikramdan bi şey olmaz gelene gösterdiğin önemi gösterir bence.....minenin dediği gibibi de kek yap...

annende ki o gen den ben de istiyooom...

olmaz canım olmaz yap sen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…