Şu kadın erkek eşitsizliği yok mu:) ama şimdiki erkekler babalarımıza göre biraz daha iyi onlar daha yardımcı :) inşallah iyilere düşerizz :) Allah kalbimize göre versin ne diyeyimHer ne kadar şu ana kadar bulamamış olsamda dünyada herkesin bir ruh eşi var bence
kesinlikle benim koca sağolsun ben yemekleri ısıtırken o masayı hazırlar toplar hep yardımcıdır benim ağbim ve babamda öyledir pazargünleri ağbim hazırlardı mesela kahvaltıyı babam yemek yaparken gelir yardım ederdi kendisi ahçı ben bekarken dua ederdim hep abim yada babam gibi olsun die Allah yüzüme güldü eşimde öyledir Allah razı olsun ondan ebnim hayattaki en güçlü dostumda eşimdir zaten benim çok arkadaşımda yoktur buarada ben kız lisesinde okumama rağmen hayatımda burdaki kadar bayan arkadaşım olmadı hiç ben yapı gereği kadınlarla çok diyolog kuramam bir elin parmaklarını geçmez anlaştığım kadın sayısı daha çok erkekti arkadaşlarım
selamlar canlarım bugün girmeye hiç fırsatım olmadı misafirlerim gitti mutfaga girmeden bakayım dedim çünkü 2 saat sonrada teyzemler gelecek kalmaya yemek yapmam lazım
bugün yediklerim
sabah
bir kase yoğurt
2 kaşık yulaf ezmesiyle
öğle
bir küçük meşhur poğaçamdan yedim tadına bakayım hemde ilaç içicem diye
misafirlerle beraber
5 6 kaşık yeşil mercimek salatası
4 kaşık kereviz salatası
bir çatal ucuda pastamın tadına baktım
2.posta misafirlerle beraber sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum veya yine salatalardan kaşıklarım
cumaya eksi çıkmam lazım karnımda bi boşluk hissediyorum ama tartılmadım bakalım yarında dikkat edersem gitsin kilolar
ben daha giremem kızlar beni izinli sayın lüptennn
afiyet olsun şekerr
1.öğün:sabah : bir el ortası kadar beyaz peynir,10 adet zeytin, 2 haşlanmış yumurta, 4 adet kuru kayısı, 1 çay bardağı ceviz
Ara öğün: 1 küçük portakal
2. Öğün:bir tabak barbunya,1 tabak tup-havuç salata
Ara öğün::26::26::26:3 kaşık kısır, 1 gözlemenin 1/4 ü:26::26::26ayşee teyzeminnn yoğunn ısrarlarıı püfff)
3. Öğün:4 adet köfte ve bol salata hazırladım
Sıvı:1 litre oldu bugün pek içemedim ama akşam bol yeşilçay ve su içerim
Spor:30 dakika pazara kadar hızlı tempo yürüdüm
afiyet olsun canım sen sonuç alcan inşallahhh
akşam yemeğine sulu köfte tavuk suyuna bulgur pilavı yaptım buyur gel canıım.....yalnız yayılamıcaz çünkü bizim ki geliyomuş bastı bizi...
menü paylaşımı ....
menü paylaşımı ........
menüler çok iyi gidiyor canım ....kaçamak fazla olmamış kısır serbes zaten kepekli olsa daha iyi de....
ben geldim şeker de herüf geliyomuş yaa gelene kadar burdayııım....
ahanda senmisin koca yok die gezenn
menüüü2
öğle...
sütlü kayfe
biraz peynir
yoğurt
akşam...
az bulgur
köftelerden
yoğuurt...
tekrar düzene kavuşmak çok iyi gldii....
evet canım düzeni şaşmayalım inşallahh afiyet olsun
dün akşam takım eksik sanıp +90 dan bir arkadaş davet ettim sonradan kafam dank etti gülüm...arkadaş daha önce 40 kilo vermişti sonra geri almış..ilk boş yerde onu çağırırız takıma...
maşallah negüzel vermiş keşke almasaydı hepmi geri almış oda kötü yaa okadar uğraş sonra geri gelsin azbuzda değil 40 kilo vay anam vayy
İnşallah yarınn yineee yüzme ve yürüyüş planlıyorummm böylece kaçamağııı kapatırım inşallah bugün sabah tartıda 104 diye bir rakam gördüm ama inanmıyorum çünkü akşamları 105.5 oluyor sanırım bizim tartı bozukk bir tartı almam lasım sizce hangilerinden alayım şu digitaller nasıl bir fikriniz var mı?
canım akşamları nie tartılıyosun zaten yerdiklerin arrtı ödemler boşuna moral bozma bide spora yeni başladıysan bünye alışana kadar oda şişikinliğe sebep oluyo dijital iyi canım çünkü grlarıda görüyosunki kilo verirken bu çok iyi oluyo
Selam kızlarrrrr ben geldiiimmm
geçmişe dalıp geliyorummm
hoşgeldin canımm
herkese iyi akşam 7.takım fıstık arkadaşları çook uzun zaman oldu yazmayalı,ben iyiyim çok şükür,kızım 4,5 aylık oldu ve ben 4 kilo aldım şuan için herşey iyi allahıma çok şükürler olsun ki,oğlum kreşe başladı çok rahatladım onun içinde benim içinde iyi oldu,ohhh ne güzel sizler fıstık gibi oldunuz bende kilo alıyorum ve sanırım 5.adan sonra kilo alımım artar ama olsun doğumdan sonra hemeen gelicem bekleyin beni....
hepinizi kocaman öpüyorum.....
Rabbim kucağına almayı sağlıkla nasip etsin inşallah
Bugünkü Menüm:
SABAH:
*Yulaf kepekli krep
*30 gr light beyaz peynir
*1 bardak light süt
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Ton balıklı salata
AKŞAM YEMEĞİ:
*100 gr tavuk göğsü
huhuhuuu süpersin nevcim sen benden önce 69 görcen söylemedi deme hoşgeldinn
menüm:
kahvaltı:
2 yumurtalı sucuklu yumurta
peynir
zeytin
domates
1 ad. kuru incir+1 ceviz
1 bardak süt
akşam:
½ tabak zeytinyağlı kereviz
1 tabak zeytinyağlı pirinçsiz kapuska
½ kase yoğurt
2 lt su
dün kü menüm
kahvaltı:
1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
peynir
zeytin
1 domates
1 kuru incir+1 ceviz
1 bardak süt
öğlen:
1 kase çorba
1 baget
½ kase bulgur pilavı
½ kase yoğurt
akşam:yemedim ama bu kez de tırtıkladım
1 ısırık çikolatalı gofret
çay
1 kutu lipton ice tea light
2 lt su
afiyet olsun buhafta hepimiz mönüleri toparlamış görünüyoruz umarım yarına hepimiz çok güzel sonuçlar alalım
bugünkü menüm:
sabah:
2 bardak çay
peynir
zeytin
2 yumurta tavada
ara bir küçük muz
öğlen:
az makarna yağsız sade
yoğurt
ara çekirdek 1 avuç
akşam:
tavuklu patates sote
az pilav
yoğurt
aynı günde aynı öğünde patates pilav tercih etme canım afiyet olsun
sonunda gün geldi çattı veee yarın işe başlıyorum kızlar ... çok heyecanlıyım ..uuffff yaaa yarını da bi atlatsam da rahatlasamm..gündüz nete giremem büyük ihtimalle akşama bi aksilik olmassa görüşürüzz...
umarım iyi geçer canım
kızlarrr günaydınnnnn:)
Benim bugün yine sınavım varmış bende dün akşam öğrendimmSabahtaa erkenden kalkıp çalıştım birazdan çıkacağım akşama kadar koşturmacayla geçer birdee bugün yine yüzme var bakalımmm eve nasıl atacağım kendimi
allah zihin açıklığı versin canım inşallah bol enerjii
canım buhafta 106 başladıysan iki kilo gitmiş demektir yarın saat 12 den önce buralarda ol anlarsın canım listeleri falan şuan görmeden anlaman zor oluyo ben hala alışmadım 3 aydır misallYaaa çokkk sevindiimmmmm çokkkk heyecanlandımmm yaaa bennamaa nasılll listeye gireceğimi bilmiyorumm Bildirimi nasıl oluyor ben 106 kilo ile başladım bu hafta ama şu 2 gündür sabahları 104 çıkıyoorum
menüüüü....
menemen ....
peyir 1kk....
zeytin 10 adet....
misafir vardı fazla özenemedim bugün...
gayet güzel ama afiyet olsun canımm
Anladım canım çok saol o zaman benimki 106/104/2/%1,89 oluyor bunu listeye ekleyeceğiz anladığım kadarıyla ama liste nerede oluyor? biz nereye yazıyoruz?
akşamdan kaptanlar çıkarıyor meydana
Yaa verirdim belki ama 2 aydır regl olmuyordum bugün olmuşumm sanmıyorum şimdi ödem ödemdir benim vücut
canım kiraz sapı iç ödem attıyor bide normalden birazdaha fazla su iç daha kolay atarsın ödemleri meraklanma hem reglinin bitişinde ektra eksiye geçiyosun
selamlar kızlar misafirleri yolcu ettim ev işine giriştim
burnum tıkalı gözlerim kaşınıyo öksürüyorum antibiyotiğimde bitti bugün gitsem acaba doktora diyorum geçmedi
ben bi geçmiş yapam
canım sen biyatıp dinlenmedinki nasıl iyileşcen bence bidaha bi görün sen sağlam kaptın şifayı
ben menümü şimdiden yazayım daha giremeyebilirim
sabah
iki dilim çavdar ekmeği arasına kaşarlı yağsız tost
öğle
bir kase yulaf ezmeli yoğurt
akşam
bir tabak patlıcan oturtma
bir dilim çavdar ekmeği
salata
bir bardak form çay
2 bardak yeşil çay
afiyet olsun canım tekrar geçmiş olsun kendine dikkat et
aysenim light ice tea de hiç kalori yok gibi bir şey,şeker de öyle.ben normalini çok severim zaten ama şeftalilisini..
hadiya bende çok severim ice tea hemen kendime edineyim karoli die hazır hiçbişey içmiyorum hatta evde yavruya meyva suyu hazırlıyorum elma mandalin portakal nar tadına bakasım gelio yapmıyorum bayılırım bide sırf şeker die