canım benimm hayırlı olsun ilk iş günün..asıl geçiyor acab şu anda...akşama anlatırsınnn
hoşbuldum canım
canım ben o zamanlarda gulizgulle msn den görüştüm.evini taşımış,kuzu hastalanmış filan üstüste gelmiş her şey,işte de yoğunmuş.Keşke bana telefonla haber verseydin takıma gelemeyeceğini dedim,aa hiç aklıma gelmedi dedi.paylaşım yapmadığın için takımdan çıkarıldın dedim.O telaşede düşünememiş sanırım.kırmızıya mesaj gönderecekti,bilgi verecekti,mesaj çekmemiş mi?seni de mahçup ettim,kusura bakma dedi,ben kaptana mesaj gönderirim dedi :26:
canım başlangıç kilon 106 oluyor yarın yada bu akşam liste yayınlanır görürsün yüzde hesaplıyoruz....saferan 119/118/1/%0.84(örnektir)...şeklinde herkes kendi kilosunu hesaplayıp listeye ekliyor ...kaptan yada ebn paylaşıma ekliyoruz akşamda sonuç listeleri sayfasında dereceler yayınlanıyooor..kilo bildirimini sabah aç karnına tartılıp mutlaka 12 ye kadar yapmalısın ne kadar erken olursa o kadar iyi ...hesaplama şöyle yapılıyor.....
verdiğimiz kilo x 100 / geçen haftaki kilo = yüzdemizi buluyoruz .....kilo almışsak yanına eksi koyuyoruz yüzde de gerekirse yuvarlama yapıyoruuz...
biraz biriktimi nee...
Anladım canım çok saol o zaman benimki 106/104/2/%1,89 oluyor bunu listeye ekleyeceğiz anladığım kadarıyla ama liste nerede oluyor? biz nereye yazıyoruz?
kırmızıgül=29
ekimm=12
saferan=32
hasretim=12
shopaholic=12
aysen_34=14
saphira=27
kayramin=20
doga3=3
ipekyol51=8
saliss=6
nev81=22
safişim tebrikler.........
akşam yada sabah yayınlanır bur da görürsün yarın sabah tartıl o zaman eklersin biraz daha verirsin belki...
Yaa verirdim belki ama 2 aydır regl olmuyordum bugün olmuşumm sanmıyorum şimdi ödem ödemdir benim vücut
saferan=28
kırmızıgül=37:99: çenen düşmüş heee
saliss=19
doga3=8
shopaholic=2
aysen_34=18
ekimm=14
hasretim34=26
kayramin=30
ben ve nev izinliydik....
kaptanım tebrikler
saliss=12
shopaholic=1
saferan=30
hasretim=5
kayramin=16
kırmızıgül=23
aysen_34=1
saphira=20
nev81=5
ekimm=3
safişimmm tebriklerrr
sen yine de sabah tartıl fazla çıkarsan 104 yazarsın...
herkese iyi akşam 7.takım fıstık arkadaşları çook uzun zaman oldu yazmayalı,ben iyiyim çok şükür,kızım 4,5 aylık oldu ve ben 4 kilo aldım şuan için herşey iyi allahıma çok şükürler olsun ki,oğlum kreşe başladı çok rahatladım onun içinde benim içinde iyi oldu,ohhh ne güzel sizler fıstık gibi oldunuz bende kilo alıyorum ve sanırım 5.adan sonra kilo alımım artar ama olsun doğumdan sonra hemeen gelicem bekleyin beni....
hepinizi kocaman öpüyorum.....
sağol canım benimcanım benim henüz verememek diye bir şey olmadı ama sanki öyle olacakmış gibi bir his geldi.canım senin kilon bna göre ideal şu anda.bmı tamamdır senin
hayırlı olsun canım bol kazançlar
valla ben de şüpheniyorum ama dediğim gibi henüz karatayla verememe gibi bir durum yaşamadım.dediğin gibi 2 hafta deneyeceğim
evet canım öyle yapayım
geçmiş olsun canım...afiyet olsun...
afiyet olsun tatlımm
,nşallah canımmmm
inşallah canımmmmbu haftayı neredeyse sıfır kaçamakla kapatmak üzereyim,bir hafta daha aynı şekilde devam edicem.sonuç tatmin edici olmazsa 1 hafta klasik diyet uygulayacağım.2 dilim ekmek 1 kk peynir vs.. olan diyetten bahsediyorum.sanırım 1300 kcal. lik oluyor..
canım ben buraya link atmıştım.konu açtım,kendi yardım grubumuzu kuralım,özel logo alalım istedim ama pek rağbet görmedi.sabit konu olarak duruyor.istersen orayı bir incele.yine sormak istediklerin olursa yardımcı olurum
canım kk pro kart alarak pro üye oluyorsun.kargo ücreti dahil 35 TL...Artık kk bedd e destek yaptığı için tüm geliri bedd e aktarılıyor ve 10 kişi toplanınca tekerlekli sandalye,15 kişi toplanınca nitelikli tekerlekli sandalye alınmış oluyor.Benim buraya koyduğum linkte bunlar yazılı
canım 1 kereye mahsus sadece 35 TL yardımda bulunmuş oluyorsun.daha fazla yardım yapmak istersen,dilediğin kişi/kişilere kk pro kart hediye ederek,daha fazla katkıda da bulunabilirsin tabi
evet evet eskiden olmuyordu ama artık oluyor.yurtdışındanda yapılabiliyor
evet canım o link işte,herşeyi anlatıyor
afiyet olsun tatlımm çok güzell.yalnız balın cıss olduğunu biliyorsun değil mi?daha sonra seni çabuk acıktırmadıysa o kadarcığın önemi yok tabi
huuuuu postacı kapıyı 2 kere çalarrrrr
sağol tatlışım.sorun giderildi
Bugünkü Menüm:
SABAH:
*Yulaf kepekli krep
*30 gr light beyaz peynir
*1 bardak light süt
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Ton balıklı salata
AKŞAM YEMEĞİ:
*100 gr tavuk göğsü
bende akşam yemeyince tırtıklıyorum o yüzden az da olsa yemek lazımdün kü menüm
kahvaltı:
1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
peynir
zeytin
1 domates
1 kuru incir+1 ceviz
1 bardak süt
öğlen:
1 kase çorba
1 baget
½ kase bulgur pilavı
½ kase yoğurt
akşam:yemedim ama bu kez de tırtıkladım
1 ısırık çikolatalı gofret
çay
1 kutu lipton ice tea light
2 lt su
sonunda gün geldi çattı veee yarın işe başlıyorum kızlar ... çok heyecanlıyım ..uuffff yaaa yarını da bi atlatsam da rahatlasamm..gündüz nete giremem büyük ihtimalle akşama bi aksilik olmassa görüşürüzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?