Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

naapalım canım ..kısmet değilmiş...

menüüüü....

menemen ....

peyir 1kk....

zeytin 10 adet....

misafir vardı fazla özenemedim bugün...

Anladım canım çok saol o zaman benimki 106/104/2/%1,89 oluyor bunu listeye ekleyeceğiz anladığım kadarıyla ama liste nerede oluyor? biz nereye yazıyoruz?

kırmızıgül=29
ekimm=12
saferan=32
hasretim=12
shopaholic=12
aysen_34=14
saphira=27
kayramin=20
doga3=3
ipekyol51=8
saliss=6
nev81=22

safişim tebrikler.........

Anladım canım çok saol o zaman benimki 106/104/2/%1,89 oluyor bunu listeye ekleyeceğiz anladığım kadarıyla ama liste nerede oluyor? biz nereye yazıyoruz?

akşam yada sabah yayınlanır bur da görürsün yarın sabah tartıl o zaman eklersin biraz daha verirsin belki...

saferan=28
kırmızıgül=37 :99: çenen düşmüş heee
saliss=19
doga3=8
shopaholic=2
aysen_34=18
ekimm=14
hasretim34=26
kayramin=30

ben ve nev izinliydik....
kaptanım tebrikler

saliss=12
shopaholic=1
saferan=30
hasretim=5
kayramin=16
kırmızıgül=23
aysen_34=1
saphira=20
nev81=5
ekimm=3

safişimmm tebriklerrr

saferan=28
kırmızıgül=37 :99: çenen düşmüş heee
saliss=19
doga3=8
shopaholic=2
aysen_34=18
ekimm=14
hasretim34=26
kayramin=30

ben ve nev izinliydik....
kaptanım tebrikler

tebriklerrrr

saliss=12
shopaholic=1
saferan=30
hasretim=5
kayramin=16
kırmızıgül=23
aysen_34=1
saphira=20
nev81=5
ekimm=3

safişimmm tebriklerrr

Tebrikk ederimm

sen yine de sabah tartıl fazla çıkarsan 104 yazarsın...

Bakalım yarın sabbah inşallah uzun zamandır görmediğim şu 103 rakamını görürüm

selamlar kızlar misafirleri yolcu ettim ev işine giriştim
burnum tıkalı gözlerim kaşınıyo öksürüyorum antibiyotiğimde bitti bugün gitsem acaba doktora diyorum geçmedi
ben bi geçmiş yapam

esracım demek kızışın oluyo yusufa kız kardeş yakışırdı zaten hadi bakalım sağlıkla doğsunda sen yine devam edersin sende bu istikrar varken
sağol canım benim
bence kaçamaksın yapıyosan kesinlikle verirsin ama bi 10 kilo sonra vermen çok zor olur o ayrı
Bugünkü Menüm:
SABAH:
*Yulaf kepekli krep
*30 gr light beyaz peynir
*1 bardak light süt
ÖĞLE YEMEĞİ:
*Ton balıklı salata
AKŞAM YEMEĞİ:
*100 gr tavuk göğsü

bende akşam yemeyince tırtıklıyorum o yüzden az da olsa yemek lazım
ay şu ıce tea yi nasıl içiyosunuz yaa abimde her gün içer hele yazın ama beni onun kokusu resmen tutuyo gemide çok sallanmış gibi oluyorum

ilk iş günün iyi geçiyodur inşlh
kuzulardan ayrılmak zor olur ama çalışmak süper bişey gerçekten

anam nevime yazdığım çıkmamış

yazmıştımki oncağız şeyle nasıl doyuyosun yaww
karatay karışımı yapıcam diyosun ne zaman başlıyosun

ben menümü şimdiden yazayım daha giremeyebilirim

sabah

iki dilim çavdar ekmeği arasına kaşarlı yağsız tost

öğle
bir kase yulaf ezmeli yoğurt

akşam
bir tabak patlıcan oturtma
bir dilim çavdar ekmeği
salata

bir bardak form çay
2 bardak yeşil çay

aysenim light ice tea de hiç kalori yok gibi bir şey,şeker de öyle.ben normalini çok severim zaten ama şeftalilisini..

kızlar 2 gündür evimde internette sorun var,şu anda eşimin işyerinden yazıyorum..geçmişi okuyayım....

slm güzeller bugün uyandım ve sanki heryere yemek kokusu sinmiş malum kaçgündür yağmurdan evi havalandıramadım bide ben regli olcağım zaman hamile kadın gibi yemek kokusundan tiksinirim heryeri açtım kayrayı sepet babaanneye forul forul ceyran dolaştı evde bi güzel süpürdüm sildim heryeri sanki evde 1 aydır temizlik yapılmıyomuş gibi toz var sinir oluyorum buna kayrayı uyuttum kahvemide aldım geldim gözümün önünden tatlılar geçiyo benim şerbetli bi kuarabiyem vardır dün eşim nezamandır yapmıyosun yapsana dedi ama yaparsam bu gazla kesin yerim az daha bekle dedim ama gözümün önünden gitmiyo bende kahveyle kesim azcık dedim yorgunluğun üstüne bi geçmiş yapayım hele neler kaynatmışsınızz

selam güzeller beni bugün ve yarin iznli sayin lütfen evde degildim bugün yarinda yokum simdide spor yapmam lazim..

bu sabahki kilom 66.1 di yarin gelemeyebilirim 100 gr gecen haftaya göre ama pazartesi 68 dim..

kirmizim sana simdi özel mesaj aticam bi bakiver canim :)

selam kizlar ben geldim...icim kipir kipir..
sizlerle paylasmazsam catlarim
dun annemi bir tanidik aramis ve bir arkadasinin oldugunu ogluna kiz baktigini oda
ablami tavsiye etmis..abla 26 yasinda oglan 30 yasinda..bugune kadar hep okumus ve
evlenmeyi dusunmemis, cok secici titizmis..ablamda oyle birisi..ama icimde felaket heyecan var..
ablam gelirlerse malesef kolundan dolayi hizmet edemicek bir kenarda oturacak ben hizmet edicem..
ablam minyon tipli citi piti birsey ama boyu 155..simdi icimi korku sardi adam ya iri yari uzun boyluysa
ablami begenmezse diye..yada o doktormus ablam gumrukte calisiyor isini kucumserse diye..dusunup duruyorum..
ama ablam okadar iyi kalpli herkes icin tanidik tanimadik canini verecek birisi, yani onun mutlu olmasini ve gonlune gore birinin cikmasini ock istiyorum..bu sabah oglanin annesi aradi..sivaslilarmis..cumartesi tanismaya gelecekler, ilk esi ve bizim akrabayla sonra oglanla..ama bence ilk o gelip ablami gorecek, hosuna giderse ogluyla gelecektir....
bundan oncede ablami istediler ama busefer anlamsiz bir heyecan var..ablam sakin ama ben yerimde duramiyorum..
isin komik yani trde bu yil dugun icin hazir olsun diye bilerziklerini almistik ablamin..ne bilim insallah hayirlisi olur..
sizlerde ablama dua edin olurmu kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…