Canım çok teşekkür ederim bitanem.Seda Sayan'ın o cümlesine ben de katılıyorum ama,bir de imtihan gerçeği var.Günahsız Allah'ın sevgilisi peygamberler;yeryüzünde en büyük belalara ve musibetlere maruz kalmış zatlardır.Yani evet kalbim temiz,temiz yaşadım,kimseyi incitmedim ama,bu işte mutluluğun garantörü değil.Allah şükürle mi sabırla mı imtihan edecek bilemiyoruz bitanem.canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.temiz kalpli arkadaşım benim,inşallah herşey kalbine göre olsun.hani Seda Sayanın bir lafı var ya;herkes kendi kalbinin ekmeğini yer diye,bence çok doğru
söylediklerin beni bile düşündürdü sen de dşünmekte haklıymışsın.....vaatler çok yanlış neyi kime vaadediyoruz düşündürücü...borç başlı başınna bir konu çok da önemli mddiyat bu zaman da maalesef önemli...bi de kommplekse mutlaka kapılabilir..çanım bişey söyliyeyim zaten sen ondan yetrince etkilensen hoşlansan bunları söylemezdin bile öyle hiçbişey hissetmeden olsun sadece diye evlilik olmaz bunun yılları var sevginin hatırı var ...evliliği her yönlü düşüneceksin iki insanı teninin tenine değmesi bile olaydır ki bu sevgi olmadan asla olmaz....içine sinmiyorsa hiç kendini zorlama canım..ki ben öyle gördüm...Canım,benim güven problemim var.Güvenemiyorum.4 aydır benden zerre ışık almadığı halde çırpınması,Onun karşısına ancak beni 1-2 saatliğine oturtmaya yetti düşün.Çok büyük vaatleri var,kendince bana çok yoğun duyguları var ben inanamıyorum.Bir de ben ilk elini tutacağım insan eşim olacak dedim hep ve kimseyle bu tür alakalara girmedim.Evet sözümü tuttum ama bunu tutarken de karşı cinsi tanıyamama gibi bir eksikliğe düştüm.Bu yüzden kıyas da yapamıyorum,güvenemiyorum da.Engeller var.Örneğin bi şekilde statü olarak benden düşük,erkekler bir zaman sonra böyle şeyleri kompleks yapabiliyorlar.Ben baskın bir karakterim,şu an ağzıma bakıyor ama yarın nasıl olur bilemiyorum.Aile yükü hep sırtındaymış,mesela ciddi bir kredi borcu var 30 bin lira civarı.Ha benim için böyle şeyler maddiyat problem değil ama,eğer karar verirsek;düğündür,eşyadır,balayıdır herşeyi kendimiz yapmak istiyoruz ailelere dokunmadan.Eee bu da ne demek,o borcun 2'ye katlanması demek.Evet maddiyat ehemmiyetsiz ama,evliliğin en güzel yıllarını hesap kitap yaparak geçirmek istemiyorum,yıpratıyor çünkü evlilikleri böyle eksiler.Sonumuz yok gibi,ilerimizi göremiyorum zaten de güvenemiyorum vaatlerine.
menü pylaşımıııı........kahvaltı:
1 yumurta+1 yumurta beyazı(kk haşlanmış)
1.5 kk peynir
5 büyük zeytin
½ dilim t.b. ekmeği+az tereyağ ve az bal sürdüm üstüne (o kadarcıktan bişey olmaz herhalde ya,acıktırmadı da erkenden nasıl olsa)
3-4 çay
öğlen:
1 tabak kıymalı bulgurlu lahana sarması
½ kase yoğurt
3 ad. petibör bisküvi
çay
akşam:
2 kepçe tarhana çorbası
5-6 ad. lahana sarması
1 kaşık yoğurt
minik bir ısırık halley+çay
2 lt su
bitki çayı hiç içmedim bugün.yalnız bakıyorum da bol bol çay içmişim.çayı da boş sevmem,minik minik de olsa kaçıyor
Haklısın canım.Bir de ben seçime inanmam,yazgıya inanırım.Allah ol derse olur,inşallah bizler için en hayırlısına ol der merhametli Rabbimiz.söylediklerin beni bile düşündürdü sen de dşünmekte haklıymışsın.....vaatler çok yanlış neyi kime vaadediyoruz düşündürücü...borç başlı başınna bir konu çok da önemli mddiyat bu zaman da maalesef önemli...bi de kommplekse mutlaka kapılabilir..çanım bişey söyliyeyim zaten sen ondan yetrince etkilensen hoşlansan bunları söylemezdin bile öyle hiçbişey hissetmeden olsun sadece diye evlilik olmaz bunun yılları var sevginin hatırı var ...evliliği her yönlü düşüneceksin iki insanı teninin tenine değmesi bile olaydır ki bu sevgi olmadan asla olmaz....içine sinmiyorsa hiç kendini zorlama canım..ki ben öyle gördüm...
teşekkürler canımm... o sıralar bakınıyordum etrafa şaşkın şaşkın....canım benimm hayırlı olsun ilk iş günün..asıl geçiyor acab şu anda...akşama anlatırsınnn
geçmiş olsunn ...selamlar kızlar misafirleri yolcu ettim ev işine giriştim
burnum tıkalı gözlerim kaşınıyo öksürüyorum antibiyotiğimde bitti bugün gitsem acaba doktora diyorum geçmedi
ben bi geçmiş yapam
teşekkürler canım... evet zordu kuzulardan ayrılmak kontrolü bırakıp başkasına devretmek ama içim rahattı şükürr...ilk iş günün iyi geçiyodur inşlh
kuzulardan ayrılmak zor olur ama çalışmak süper bişey gerçekten
afiyet olsun...ben menümü şimdiden yazayım daha giremeyebilirim
sabah
iki dilim çavdar ekmeği arasına kaşarlı yağsız tost
öğle
bir kase yulaf ezmeli yoğurt
akşam
bir tabak patlıcan oturtma
bir dilim çavdar ekmeği
salata
bir bardak form çay
2 bardak yeşil çay
ooohhh ne güzel olmuştur evin tertemiz güle güle kirlettslm güzeller bugün uyandım ve sanki heryere yemek kokusu sinmiş malum kaçgündür yağmurdan evi havalandıramadım bide ben regli olcağım zaman hamile kadın gibi yemek kokusundan tiksinirim heryeri açtım kayrayı sepet babaanneye forul forul ceyran dolaştı evde bi güzel süpürdüm sildim heryeri sanki evde 1 aydır temizlik yapılmıyomuş gibi toz var sinir oluyorum buna kayrayı uyuttum kahvemide aldım geldim gözümün önünden tatlılar geçiyo benim şerbetli bi kuarabiyem vardır dün eşim nezamandır yapmıyosun yapsana dedi ama yaparsam bu gazla kesin yerim az daha bekle dedim ama gözümün önünden gitmiyo bende kahveyle kesim azcık dedim yorgunluğun üstüne bi geçmiş yapayım hele neler kaynatmışsınızz
ablan hakkında hayırlısı olsun canımm.... RABBİM tüm bekarlarımızın gönlüne göre versin innnnnşşaaaaaaaallllaaaaahhhhhh!!!!!selam kizlar ben geldim...icim kipir kipir..
sizlerle paylasmazsam catlarim
dun annemi bir tanidik aramis ve bir arkadasinin oldugunu ogluna kiz baktigini oda
ablami tavsiye etmis..abla 26 yasinda oglan 30 yasinda..bugune kadar hep okumus ve
evlenmeyi dusunmemis, cok secici titizmis..ablamda oyle birisi..ama icimde felaket heyecan var..
ablam gelirlerse malesef kolundan dolayi hizmet edemicek bir kenarda oturacak ben hizmet edicem..
ablam minyon tipli citi piti birsey ama boyu 155..simdi icimi korku sardi adam ya iri yari uzun boyluysa
ablami begenmezse diye..yada o doktormus ablam gumrukte calisiyor isini kucumserse diye..dusunup duruyorum..
ama ablam okadar iyi kalpli herkes icin tanidik tanimadik canini verecek birisi, yani onun mutlu olmasini ve gonlune gore birinin cikmasini ock istiyorum..bu sabah oglanin annesi aradi..sivaslilarmis..cumartesi tanismaya gelecekler, ilk esi ve bizim akrabayla sonra oglanla..ama bence ilk o gelip ablami gorecek, hosuna giderse ogluyla gelecektir....
bundan oncede ablami istediler ama busefer anlamsiz bir heyecan var..ablam sakin ama ben yerimde duramiyorum..
isin komik yani trde bu yil dugun icin hazir olsun diye bilerziklerini almistik ablamin..ne bilim insallah hayirlisi olur..
sizlerde ablama dua edin olurmu kizlarr
safişimin dediklerine bende katılıyorum canımm....
safisim..ablam bir yildanuzun bir suredir kolundan rahatsiz..
gumrukte calisirken bir yasli kadinin valiziyle zorlandigini gormus ve yardim etmeye kalmis..oda nasil olduysa bile ters donmus..
fizik tedavisi felan gordu ama fayda etme..sizisina dayanamayip agladigi cok oldu..tesadufen yaz tatilinde dayimin hanimi kirikciya goturdu...oda lifi donmus kopma haline gelmis dedi..bi ay bulgur haslayip sardik..son care olarak..doktorlarda duzelme yoktu..ki ondan beride duzelmeye basladi..yeni yeni hareket edebiliyor ama agir birsey kaldirirsa yine oyle olurmus ondan ben hizmeti yapacaktim..
ya guzellige gelince. ablam cirkin degil. guzel bir kiz..ama benim ondan guzel oldugumu soylerler..ama ablam o benim hic kiyaslama yapmadim ve cirkin degil..minyon tipli citi piti birsey...
safisim yazdigindan sonra annemi aradim dedim..biri boyle boyle diyor..bana kalirsa haklida..oda diyor ama ablan icin geliyorlar..o diye konusuldu..ama oda durakladi tabi..kolunu dusunerekten ben hizmet edecektim..ama senin dedigin bana kalirsa daha mantikli safisim
haklisin kayracim..bir hosgeldin der iceri kacarim...dedigin gibi belkim arkadasi felan olur onuda ben kaparimbostayiz nasil olsa
Allah izin verirse cumartesi aksama dogru gelecekler...kadina kalirsa bugunden niyetliydiannem dedi kizlar yok haftasonu umartesi buyrun..diyor sabahmi geleim..annem dedi aksama buyrun..c.tesi alisveris cocuklar birde gec kalkar hafta ici yogun calisiyorlar..oda tamam gorusuruz demis..sonradan guldum anne keske gec kalkarlar demeseydin diye
geçmiş olsun sana da gülüm...
Valla bu sınavda ne okuduğumu bile anlamadım öksürüktennHoca dedi çok kötü öksürüyorsun kalırsan bütlerle geçersinn:44: kısmett artıkkk şuu öksürükkktennn kurtulamadım gitti bu sene gribinde öksürüğü meşhur:2::2::2::2:
afiyet olsunn salıss bravo çokgüzel gidiyorsunn...menüü bildireyimm
1.öğün:fix zaten haşlanmış 2 yumurta
avuç içi kadar beyaz peynir
4-5 kayısı
1 çay bardağı ceviz
2. Öğün:bir kase taze fasulye
biraz tavada balık
bol yeşil salata
3. Öğün:bir kase taze fasulye
1 kase kuru fasulye(yemeklerin sularını yemiyorum)
bol yeşil salata
Sıvı:2 litre
Spor:30 dakika yürüyüş
afiyet olsun..mönüm
kahvaltı:
1yumurtadan omlet
2 çatal peynir
2 adet zeytin
yarım domates,salatalık
öğlen:
1adet muz
1 üçü biarada
akşam:
1kepçe çorba
1yumurtalı pazı kavurma
birkase tonbalıklı salata
1 dilim tb ekmek
2litre su
canım benimm hakkında hayırlısı olsun ... içine doğan hislere güven onlar seni doğruya götürecektir..Canım,benim güven problemim var.Güvenemiyorum.4 aydır benden zerre ışık almadığı halde çırpınması,Onun karşısına ancak beni 1-2 saatliğine oturtmaya yetti düşün.Çok büyük vaatleri var,kendince bana çok yoğun duyguları var ben inanamıyorum.Bir de ben ilk elini tutacağım insan eşim olacak dedim hep ve kimseyle bu tür alakalara girmedim.Evet sözümü tuttum ama bunu tutarken de karşı cinsi tanıyamama gibi bir eksikliğe düştüm.Bu yüzden kıyas da yapamıyorum,güvenemiyorum da.Engeller var.Örneğin bi şekilde statü olarak benden düşük,erkekler bir zaman sonra böyle şeyleri kompleks yapabiliyorlar.Ben baskın bir karakterim,şu an ağzıma bakıyor ama yarın nasıl olur bilemiyorum.Aile yükü hep sırtındaymış,mesela ciddi bir kredi borcu var 30 bin lira civarı.Ha benim için böyle şeyler maddiyat problem değil ama,eğer karar verirsek;düğündür,eşyadır,balayıdır herşeyi kendimiz yapmak istiyoruz ailelere dokunmadan.Eee bu da ne demek,o borcun 2'ye katlanması demek.Evet maddiyat ehemmiyetsiz ama,evliliğin en güzel yıllarını hesap kitap yaparak geçirmek istemiyorum,yıpratıyor çünkü evlilikleri böyle eksiler.Sonumuz yok gibi,ilerimizi göremiyorum zaten de güvenemiyorum vaatlerine.
protein ağırlıklı beslenince ertesi güne daha mı zayıf uyanıyoruz yani doğru mu anladım acaba...Aklında bulunsun diyet boyu perşembeleri protein ağırlıklı beslen canım.
kahvaltı:
1 yumurta+1 yumurta beyazı(kk haşlanmış)
1.5 kk peynir
5 büyük zeytin
½ dilim t.b. ekmeği+az tereyağ ve az bal sürdüm üstüne (o kadarcıktan bişey olmaz herhalde ya,acıktırmadı da erkenden nasıl olsa)
3-4 çay
öğlen:
1 tabak kıymalı bulgurlu lahana sarması
½ kase yoğurt
3 ad. petibör bisküvi
çay
akşam:
2 kepçe tarhana çorbası
5-6 ad. lahana sarması
1 kaşık yoğurt
minik bir ısırık halley+çay
2 lt su
bitki çayı hiç içmedim bugün.yalnız bakıyorum da bol bol çay içmişim.çayı da boş sevmem,minik minik de olsa kaçıyor
Amin canım amin.Canım saf protein hiçbir olasılıkta vücutta yağ olarak depolanmaz.Haftada bir gün perşembeleri tüm öğünlerde protein tüketmek kilo atımı açısından çok faydalı.canım benimm hakkında hayırlısı olsun ... içine doğan hislere güven onlar seni doğruya götürecektir..
protein ağırlıklı beslenince ertesi güne daha mı zayıf uyanıyoruz yani doğru mu anladım acaba...
afiyet olsunn bakalımm.....
Amin canım amin.Canım saf protein hiçbir olasılıkta vücutta yağ olarak depolanmaz.Haftada bir gün perşembeleri tüm öğünlerde protein tüketmek kilo atımı açısından çok faydalı.
Vavvvvv,1.2 kg,harikasın sennnnn***7. TAKIM 239 . ETAP***
kırmızıgül06(71.9/
nev81 (72.7/
aysen34 (68/
SAPHIRA (88.1/
saferan (119.5/
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/
ekimm (89.2/88.0/1.2/%1.35)
hasretim34( 66.2/
7. TAKIM ORTALAMASI
yarın sabah nete giremem belki diye bu sabahki kilomu bildiriyorumm canlar..
***7. TAKIM 239 . ETAP***
kırmızıgül06(71.9/
nev81 (72.7/
aysen34 (68/
SAPHIRA (88.1/
saferan (119.5/
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/
ekimm (89.2/88.0/1.2/%1.35)
hasretim34( 66.2/
7. TAKIM ORTALAMASI
yarın sabah nete giremem belki diye bu sabahki kilomu bildiriyorumm canlar..
canım kahvaltında zeytini eksik etme derim.o da tok tutucu bir faktör
balık tavada dediğin,unla veya mısır unuyla kızartılmış değilse süper
afiyet olsun canım
valla tam bir haftadır tartılmadım,o yüzden son durumumu yarın öğrenicimmm ve yazıciiimmm
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.temiz kalpli arkadaşım benim,inşallah herşey kalbine göre olsun.hani Seda Sayanın bir lafı var ya;herkes kendi kalbinin ekmeğini yer diye,bence çok doğru
safişimin dediklerine bende katılıyorum canımm....
ablanında umarım kolu iyileşir hiçbişici kalmaz inşallah...
geçmiş olsun sana da gülüm...
afiyet olsunn salıss bravo çokgüzel gidiyorsunn...
afiyet olsun..
canım benimm hakkında hayırlısı olsun ... içine doğan hislere güven onlar seni doğruya götürecektir..
protein ağırlıklı beslenince ertesi güne daha mı zayıf uyanıyoruz yani doğru mu anladım acaba...
afiyet olsunn bakalımm.....
Amin canım amin.Canım saf protein hiçbir olasılıkta vücutta yağ olarak depolanmaz.Haftada bir gün perşembeleri tüm öğünlerde protein tüketmek kilo atımı açısından çok faydalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?