Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun.temiz kalpli arkadaşım benim,inşallah herşey kalbine göre olsun.hani Seda Sayanın bir lafı var ya;herkes kendi kalbinin ekmeğini yer diye,bence çok doğru
Canım çok teşekkür ederim bitanem.Seda Sayan'ın o cümlesine ben de katılıyorum ama,bir de imtihan gerçeği var.Günahsız Allah'ın sevgilisi peygamberler;yeryüzünde en büyük belalara ve musibetlere maruz kalmış zatlardır.Yani evet kalbim temiz,temiz yaşadım,kimseyi incitmedim ama,bu işte mutluluğun garantörü değil.Allah şükürle mi sabırla mı imtihan edecek bilemiyoruz bitanem.

kahvaltı:
1 yumurta+1 yumurta beyazı(kk haşlanmış)
1.5 kk peynir
5 büyük zeytin
½ dilim t.b. ekmeği+az tereyağ ve az bal sürdüm üstüne (o kadarcıktan bişey olmaz herhalde ya,acıktırmadı da erkenden nasıl olsa)
3-4 çay

öğlen:
1 tabak kıymalı bulgurlu lahana sarması
½ kase yoğurt
3 ad. petibör bisküvi
çay

akşam:
2 kepçe tarhana çorbası
5-6 ad. lahana sarması
1 kaşık yoğurt
minik bir ısırık halley+çay

2 lt su
bitki çayı hiç içmedim bugün.yalnız bakıyorum da bol bol çay içmişim.çayı da boş sevmem,minik minik de olsa kaçıyor

söylediklerin beni bile düşündürdü sen de dşünmekte haklıymışsın.....vaatler çok yanlış neyi kime vaadediyoruz düşündürücü...borç başlı başınna bir konu çok da önemli mddiyat bu zaman da maalesef önemli...bi de kommplekse mutlaka kapılabilir..çanım bişey söyliyeyim zaten sen ondan yetrince etkilensen hoşlansan bunları söylemezdin bile öyle hiçbişey hissetmeden olsun sadece diye evlilik olmaz bunun yılları var sevginin hatırı var ...evliliği her yönlü düşüneceksin iki insanı teninin tenine değmesi bile olaydır ki bu sevgi olmadan asla olmaz....içine sinmiyorsa hiç kendini zorlama canım..ki ben öyle gördüm...
menü pylaşımıııı........

Haklısın canım.Bir de ben seçime inanmam,yazgıya inanırım.Allah ol derse olur,inşallah bizler için en hayırlısına ol der merhametli Rabbimiz.

iyi geceler kızlarr.. evet bugün işe başladım hayırlısıylaa... çok kötü değildi şükür... 4 bayan ve 1 erkek arkadaşın olduğu bir büroya verdiler beni iş çok yoğun olacakk yorulucam epeyce, benim için işin azlığı çokluğu önemli değil tabi inşallah anlaşabileceğim insanlardır bayanların çok olduğu bir ortamda çalışmanın avantajları olduğu kadar dezavantajlarıda vardır bakalım nasıl olcakk ... ben bu aralar sık sık giremeyebilirimm nete kızlar şu düzenimi oturtana kadar sizlerin anlayışına sığınıyorumm fırsat buldukça buradayım zaten...

Kizlar yarin isten girebilirmiyim bilmiyorum ama sabah erkenden tartilip kilomu eklerim paylasima.. Simdi yatiyorummm hepinize iyi geceler bol kalori yakmalarrr

canım benimm hayırlı olsun ilk iş günün..asıl geçiyor acab şu anda...akşama anlatırsınnn
teşekkürler canımm... o sıralar bakınıyordum etrafa şaşkın şaşkın....
selamlar kızlar misafirleri yolcu ettim ev işine giriştim
burnum tıkalı gözlerim kaşınıyo öksürüyorum antibiyotiğimde bitti bugün gitsem acaba doktora diyorum geçmedi
ben bi geçmiş yapam
geçmiş olsunn ...
ilk iş günün iyi geçiyodur inşlh
kuzulardan ayrılmak zor olur ama çalışmak süper bişey gerçekten
teşekkürler canım... evet zordu kuzulardan ayrılmak kontrolü bırakıp başkasına devretmek ama içim rahattı şükürr...
evet çalışmak gerçekten güzell....
afiyet olsun...
ooohhh ne güzel olmuştur evin tertemiz güle güle kirlett
ablan hakkında hayırlısı olsun canımm.... RABBİM tüm bekarlarımızın gönlüne göre versin innnnnşşaaaaaaaallllaaaaahhhhhh!!!!!

safişimin dediklerine bende katılıyorum canımm....
ablanında umarım kolu iyileşir hiçbişici kalmaz inşallah...

geçmiş olsun sana da gülüm...
afiyet olsunn salıss bravo çokgüzel gidiyorsunn...
afiyet olsun..
canım benimm hakkında hayırlısı olsun ... içine doğan hislere güven onlar seni doğruya götürecektir..
Aklında bulunsun diyet boyu perşembeleri protein ağırlıklı beslen canım.
protein ağırlıklı beslenince ertesi güne daha mı zayıf uyanıyoruz yani doğru mu anladım acaba...

afiyet olsunn bakalımm.....

Amin canım amin.Canım saf protein hiçbir olasılıkta vücutta yağ olarak depolanmaz.Haftada bir gün perşembeleri tüm öğünlerde protein tüketmek kilo atımı açısından çok faydalı.

***7. TAKIM 239 . ETAP***

kırmızıgül06(71.9/
nev81 (72.7/
aysen34 (68/
SAPHIRA (88.1/
saferan (119.5/
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/
ekimm (89.2/88.0/1.2/%1.35)
hasretim34( 66.2/

7. TAKIM ORTALAMASI

yarın sabah nete giremem belki diye bu sabahki kilomu bildiriyorumm canlar..

Amin canım amin.Canım saf protein hiçbir olasılıkta vücutta yağ olarak depolanmaz.Haftada bir gün perşembeleri tüm öğünlerde protein tüketmek kilo atımı açısından çok faydalı.

hımmm teşekkürler canım bunu bildiğim iyi oldu proteinleri severimm

menümüde yazayım kaçayım geç oldu sabah erken kalkıciimm

sabah heyecandan bişey yiyemedim gibi
1 bardak çay peynir zeytin 1 dilim ekmek az yumurta
öğlen bezelye yemeği bulgur pilavı ayran 1 dilim ekmek
ara bisküvi 3-4 adet
akşam bir dilim ekmek yine, tarhana çorba
ara 2 dilim ayva, elma

fazla su içemedim maleseff dışarda olunca

***7. TAKIM 239 . ETAP***

kırmızıgül06(71.9/
nev81 (72.7/72.2/0.5/%69)
aysen34 (68/
SAPHIRA (88.1/
saferan (119.5/
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/
ekimm (89.2/88.0/1.2/%1.35)
hasretim34( 66.2/

7. TAKIM ORTALAMASI

Vavvvvv,1.2 kg,harikasın sennnnn Bu hafta kimse artı çıkmasın nolurrrrrrr

hey maşşalah maşşallahhhh helal sana ekimmmmm ekim buraya yumruk havaya tey tey tey

saferan=34
doga=1
saliss=18
saphira=21
aysen=8
shopaholic=1
kayramin=39
hasretim=1
kırmızıgul=21
ipekyol=1
nev81=15
ekimm=18

kayraminim tebrikler canım

Yok babam saolsun balık işinin ustasıdır yanmaz tavada kendi suyuyla pişirir yağ un herhangi birşey koymazz Ama zeytini dün unutmuşum koymayı bende birşey eksik diyordum tepside

Çokkk teşekkür ederim siz böyle deyince çok mutlu oluyorumm

Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrr

Buu sabahhh sizinnn sözünüzüüüü dinledimmmmm sabahh çıplakk tartıldım veeee tammm 103 kilooooo diyorduuu inananmadım indim bi dahaaa çıktımmmm olamazzzz yaşasınnnn diye hoplaya zıplaya pc nin başına geçtimmmm annem kafayı mı yedin kızım tüm mahalle uyanacak şimdi diyeee durdurmasaydı halay felan çekerdim herhalde İlk defa bu kaadr kısa sürede bu kadar çok kilo verdimHatta 103 rakamını uzun süredir görmüyrdummmmÇOKKKKK ÇOKKKKK mutluyummm kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…