kızlar bu hafta 1. lik varmı neeeeeeeeee
Günaydın millet
Herkese hayırlı cumalar...Benim günüm çok güzel başladı inşallah öyle devam eder :124:
kızlarrrr ben 1.9 kg vermişimmmm tey tey teynerdeyse 2 kg nasıl sevindim anlatamammmm
***7. TAKIM 239 . ETAP***
kırmızıgül06(71.9/70.6/1.3/1.82%)
nev81 (72.7/72.2/0.5/%0.69)
aysen34 (68/67.7/0.3/%0.44)
SAPHIRA (88.1/86.2/1.9/%2.16)
saferan (119.5/119/0.5/%0.42)
kayramin (71.4/71/0.4/%0.56)
Shopaholic (82.7/82.2/0.5/%0.60)
ekimm (89.2/88.0/1.2/%1.35)
hasretim34( 66.2/66.1/0.1/%0.16)
Saliss(106/104/2/1.87%) yeni uye hedef 70
7. TAKIM ORTALAMASI: % 1
kızlar bu hafta 1. lik varmı neeeeeeeeee
bende sabah kahvaltımı yazayım
3 dilim çavdar ekmeği
biraz çeçil peyniri
2 çatal krem peynir
5 zeytin
2 tatlı kaşığı pekmez tahin
öğle yemeği yemiyorum tabisi bu kadar yemeğe
akşamda bir tabak patlıcan yemeği yerim salatayla tamamdır
safişinde işi varmış zaten doğa ablam yapmışsın listeyi görüşede eklemişsindir sen
ekledim gurur tablosunu tabikideeeeeeeeee
kızlar 2. oldunuz salişde bireyselde 2. oldu tebriklerrrrrrrrrr
sanki bitki çayları yeterli gelmiyormuş gibi geliyor ya bakalımdemekki neymiş boş yere bünyeyi hırpalamamk lazımmış karaty yetr sizeee su tuttuğun zamanlarda da bitki çayını artırdığında işe yaramıyomu bilmediğimden soruyorum canım ve bukadar kilo vermiş olmana rağmen 1,9çok ç.ok iyi değilmi neyse metobolizmalarınız harekete geçti demekki gülümde dahil
Gerçekten banaaa tek taş etkisiii yaptıııısanki bulutların üzerindeyim
evet yaa bu hafta gerçekten moral ve motivasyon açısından iyi geldi,kendimize geldik resmencanlarım hepiniz süpersiniz bu hafta hepimiz kilo vermişiz canı gönülden tebrik ediyorum inşlh istikrarımız hiç bozulmadan devam ederiz
maşaallah sana artık yersiz evhamlar yook karatay yeterde artar bileee.............
ekledim gurur tablosunu tabikideeeeeeeeee
hepimize tebrikler şampiyona ayrıca tebriklerkızlar 2. oldunuz salişde bireyselde 2. oldu tebriklerrrrrrrrrr
Gerçekktennn miiii çokkk mutluuu oldummmm herkesii tebrikk ederimmm
kızlar 2. oldunuz salişde bireyselde 2. oldu tebriklerrrrrrrrrr
Gerçekktennn miiii çokkk mutluuu oldummmm herkesii tebrikk ederimmm
kizlar telden giriyorum, bugun sifre alan olmadi..
2.ciligimizi tebrik ediyorum.saliscim senide ayriyetten tebrik ediyorum..
supersiniz kizlar...gecen hafta cokmustuk bu hafta guzel sonuc aldikkk.
isten oyle yuzmeye gecicem kizlar.. oyuzden birdaha girebilecegimi sanmiyorum..
beni bugun izinli sayarsiniz..yarin icin bol dua edin bizee
holeyyyy ve olması gerekn yere bir adım kaldı demektir bu yani birincilikkkk
senide tebrik ediyorum ayrıca mikemmelllsssiiiinnnn
kalbimde dualarımda sizinle inşallah ablanın gönlüne göre olsun herşeyy
Menü
Bıdırım
1.öğün:bir çay bardağı ceviz
bir avuç içi kadar beyaz peynir
10 adet zeytin
5 kayısı
2 haşlanmış yumurta
2. Öğün:3 adet köfte
bol yeşil salata
Ara öğün: 5 ceviz 4 kuru kayısı
3. Öğün:2 parça haşlama et
bol salata
2 kaşık taze fasulye
Sıvı:1 litre
Spor:30 dakika yürüyüş
Ellerine sağlık bitanem,paylaşımımız çok iyi takımca maşallahsaferan=34
doga=1
saliss=18
saphira=21
aysen=8
shopaholic=1
kayramin=39
hasretim=1
kırmızıgul=21
ipekyol=1
nev81=15
ekimm=18
kayraminim tebrikler canım
Salişim tebriklerrrrrGünaydınnnnn kızlarrrrrrrrr
Buu sabahhh sizinnn sözünüzüüüü dinledimmmmm sabahh çıplakk tartıldım veeee tammm 103 kilooooo diyorduuu inananmadım indim bi dahaaa çıktımmmm olamazzzz yaşasınnnn diye hoplaya zıplaya pc nin başına geçtimmmm annem kafayı mı yedin kızım tüm mahalle uyanacak şimdi diyeee durdurmasaydı halay felan çekerdim herhaldeİlk defa bu kaadr kısa sürede bu kadar çok kilo verdim Hatta 103 rakamını uzun süredir görmüyrdummmm ÇOKKKKK ÇOKKKKK mutluyummm kızlarr
Hepsini,bütün o güzellikleri beraber yaşıycaz ve hep yanında olucaz,gelsin güzel günlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
çokkk saolllll allahımm ne kadarr mutluyumm bilemezsinizzzz yaaa kanatlandımmm uçacağımm sankii hiçç beklemiyorduummm çünküüüü ben 3 senedir bu kilolardayımmm yukarı çıktımm ama hiç aşağı inmedimmm belkii bu ayyy 2 basamaklı rakamları da görürüm ama kalbim bu kadarına dayanmayabilirrr
İYİ Kİ VARSINIZZZZ
Tebrik ederim bitanemveremedimmi acep diye soğuk terler döktüm resmenaz da olsa vermişim
Canım ablam benim,hala elin üstümüzde ne mutlu bize.Ama artık dön aramızaaaaaaaaben eklerim canım
Gülüm maşallah prensesim***7. TAKIM 239 . ETAP***
SAPHIRA (88.1/
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/
7. TAKIM ORTALAMASI
Kizlar 1.3- de bende.. Simdi kardesimi okula goturuyorumm..
Salisside ekledim İki kilo verdi..
Maşallah canım benim***7. TAKIM 239 . ETAP***
SAPHIRA (88.1/
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/82.2/0.5/%)
7. TAKIM ORTALAMASI
bu hafta 500 gram eksideyim buna da şükür..
Harikasın sennnnnnnnnnnnnnGünaydın millet
Herkese hayırlı cumalar...Benim günüm çok güzel başladı inşallah öyle devam eder :124:
kızlarrrr ben 1.9 kg vermişimmmm tey tey teynerdeyse 2 kg nasıl sevindim anlatamammmm Saphira'm bugün aklıma sen takımlar topiğindeyken özelden ilk yazışmamız geldi,bir de bugünkü kilona giderek küçülen fotoğraf karelerini düşündüm,bir anda duygulandım.İyi ki yanımızdasın ve iyi ki bu yolu beraber yürüyoruz
Çok teşekkür ederim,amin bitanem amin.Farklı hayatlar,farklı insanlar ama aynı hikayeler hayat ne garip.Demek istediğini çok iyi anladım bitanem.Bazen hayatta çok önemsediğimiz ve hatta Onsuz yapamam dediğimiz insanlar,başrole koyduklarımız;aslında bizi gerçek ve hayır olan kaderimize götüren piyonlardan başka birşey değiller ne garip.Evet 4 aydır bekleyenim,karşımda titreyenim,4 aydır benden tek ışık almadığı halde çırpınanım bir yanda,hayatın gerçekleri diğer yanda.Seçim çok zor,Allah hayırlısını versintebrikler nevim gönül işne gelince sana katılıyorum eğer Rabbim ol demezse olmuyo tecrübeyle sabit beim eşimden önce okadar saplantılı bi ilşkim vardıki anlatamam 7-8 yıl kadar sürmüştü ve eşim ozaman benden hoşlanan bi arkadaşımdı sadece eşim önceki arkadaşımın bana zarar verdiğini söylerdi çevremdeki herkez gibi ve bigün bitti ama kavga gürültü patırtı bitmedi tehtitler falan benim sinirler alt üst eşim gene hep yanımda omzunda ağlıyorum bana bigün dediki izin ver bana seni mutlu edeyim unutturayım tamam dedim istemeye istemeye biz başladık sonra askere gitti ben ayrılmayı düşünüyorum ona haksızlık ettiğim için o çok seviyo beni ama ben bi düzene sokamıyorum hayatımı askerdeyken bile sanki hep yanımda eksikliği hiç hissetmedim diyarbakırdan bana çiçekler yollardı hediyeler ben daha çok vicdan yapardım olmuyo die izne geldi ayrılalım dicem ogün bişey oldu bana onun bi bakışı sinemeya gitmiştik ve o film boyunca abrtmıyorum yüzmü izledi bir an bile kafasını çevirmeden ogün aşık oldum geçmiş yoktu önecsi yoktu sadece o vardı çok uzattım ama dicem şuki kader diye bişey var herkez önceki flörtümle kesin evlenirim zannediyodu ve eşimin bana plotonik hallerine üzülürlerdi eşimle evlendiğimi duyanlardan küçük bi şok yaşadılar Allah ol dedi ve oldum iyiki oldumaynısını bende yaşadım canım ama içinde bir sürü huzursuzluk varsa çokta aldırma doğru insan karşına çıktığında anlarsın zaten Rabbim hakkında hayırlısını gönlüne gönlündekinide hakkında hayırlı kılsın
Maşallah takımımıza,en yakın zamanda dön aramıza ablam benimkızlar 2. oldunuz salişde bireyselde 2. oldu tebriklerrrrrrrrrr
Dularımız seninle Gülüm,abla kardeş peşpeşe dünyaevine inşallahhhhhhhhhhkizlar telden giriyorum, bugun sifre alan olmadi..
2.ciligimizi tebrik ediyorum.saliscim senide ayriyetten tebrik ediyorum..
supersiniz kizlar...gecen hafta cokmustuk bu hafta guzel sonuc aldikkk.
isten oyle yuzmeye gecicem kizlar.. oyuzden birdaha girebilecegimi sanmiyorum..
beni bugun izinli sayarsiniz..yarin icin bol dua edin bizee
Evettttttt,işte bu nokta çok önemli Saliş.Evet kaçamak yapabiliyoruz.Ve işin garibi,sistemli ve düzenli olduğu zaman hiçbir şekilde kilo aldırmaz ve beynin diyet psikolojisine girmez,nedir bunun sistemi diyeceksin belki ben sana kendi sistemimi anlatıyım.Mesela ben diyete başladığım ilk günden beri istisnasız her cuma akşamı kaçamak yaparım.İstediğim yiyeceği istediğim miktarda yerim.Hem o gün kilo vermemin ödülüdür,hem ruhen tatmin olurum,hem de diğer tartılma gününe koskoca bir hafta olduğu için telafi şansım olur.Beynim bu kaçamakla rahatlar,ve açlık duygusunun geçici bir süreç olduğuna inanarak bana koşulsuz itaat eder.Dikkat etmen gereken şey,kaçamağı haftada bir kere ve gönlünce yapmak.Hafta içi yapılan kaçamaklar illa ki tartıya yansır.Bir de Salişim,kaçamak yaptığın gün diyelim hafta içi bir gün dayanamadın ve yedin,hiç üzülme ama kendini sporla cezalandır.Beyin her kaçamağın ardından gelen o sporu ve yorgunluğu hatırlayınca,sana kaçamak yap sinyalleri göndermemeye başlayacak o günden sonra,beynini sen yönet yani.Öyle yaparsan böyle yaparım şeklinde,o sana itaat etsin.Suyunu ihmal etme,bir de perşembeleri protein ağırlıklı beslen olur mu canımKIzlarr birşeyy soracağımm sizee ben regl oldum yaa tatlısızlıktann ölcem resmen yoksunluk belirtileri veriyorum
Siz hiç kaçamak yapıyor musunuz?:44:
Yapıyorsanız neler yiyorsunuz?:44:
Sonrasında bu kaçamağı nasıl telafi ediyorsunuz?:44:
ben pazartesiden beri hiç kaçamak yapmadım listeye aynnen uydum ama bir anda kendimi kaybedipp diyetime yazık etmek istemiyorum bana yardım edin
Ellerine sağlık bitanem,paylaşımımız çok iyi takımca maşallah
Salişim tebriklerrrrrİnan o kiloyu kendim atmışım gibi içim kıpır kıpırdı bugün.Sen bu takıma geldiğin ilk günden beri,kendimi görmüş gibi oluyorum biliyor musun.Ben de 11 ay önce 105 kilo ile başlamıştım diyete.Ki o güne kadar hayatımda 1 gr bile vermemiştim ve hatta şişmanlığı kader sanıyordum.İnan gidişatın öyle benziyor ki benim mutluluğa gidişime,inan ki 10 ay sonra maximum 42 beden elbiseyi kabinden uzatıp,afedersiniz bu elbisenin 1 beden küçüğü var mı diyeceksin
Hepsini,bütün o güzellikleri beraber yaşıycaz ve hep yanında olucaz,gelsin güzel günlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Tebrik ederim bitanem
Canım ablam benim,hala elin üstümüzde ne mutlu bize.Ama artık dön aramızaaaaaaaa
Gülüm maşallah prensesimAramızda ilk sen kucaklayacaksın 6'larııııııııııııııı
Maşallah canım benim
Harikasın sennnnnnnnnnnnnnSaphira'm bugün aklıma sen takımlar topiğindeyken özelden ilk yazışmamız geldi,bir de bugünkü kilona giderek küçülen fotoğraf karelerini düşündüm,bir anda duygulandım.İyi ki yanımızdasın ve iyi ki bu yolu beraber yürüyoruz
Çok teşekkür ederim,amin bitanem amin.Farklı hayatlar,farklı insanlar ama aynı hikayeler hayat ne garip.Demek istediğini çok iyi anladım bitanem.Bazen hayatta çok önemsediğimiz ve hatta Onsuz yapamam dediğimiz insanlar,başrole koyduklarımız;aslında bizi gerçek ve hayır olan kaderimize götüren piyonlardan başka birşey değiller ne garip.Evet 4 aydır bekleyenim,karşımda titreyenim,4 aydır benden tek ışık almadığı halde çırpınanım bir yanda,hayatın gerçekleri diğer yanda.Seçim çok zor,Allah hayırlısını versin
Maşallah takımımıza,en yakın zamanda dön aramıza ablam benim
Dularımız seninle Gülüm,abla kardeş peşpeşe dünyaevine inşallahhhhhhhhhh
Evettttttt,işte bu nokta çok önemli Saliş.Evet kaçamak yapabiliyoruz.Ve işin garibi,sistemli ve düzenli olduğu zaman hiçbir şekilde kilo aldırmaz ve beynin diyet psikolojisine girmez,nedir bunun sistemi diyeceksin belki ben sana kendi sistemimi anlatıyım.Mesela ben diyete başladığım ilk günden beri istisnasız her cuma akşamı kaçamak yaparım.İstediğim yiyeceği istediğim miktarda yerim.Hem o gün kilo vermemin ödülüdür,hem ruhen tatmin olurum,hem de diğer tartılma gününe koskoca bir hafta olduğu için telafi şansım olur.Beynim bu kaçamakla rahatlar,ve açlık duygusunun geçici bir süreç olduğuna inanarak bana koşulsuz itaat eder.Dikkat etmen gereken şey,kaçamağı haftada bir kere ve gönlünce yapmak.Hafta içi yapılan kaçamaklar illa ki tartıya yansır.Bir de Salişim,kaçamak yaptığın gün diyelim hafta içi bir gün dayanamadın ve yedin,hiç üzülme ama kendini sporla cezalandır.Beyin her kaçamağın ardından gelen o sporu ve yorgunluğu hatırlayınca,sana kaçamak yap sinyalleri göndermemeye başlayacak o günden sonra,beynini sen yönet yani.Öyle yaparsan böyle yaparım şeklinde,o sana itaat etsin.Suyunu ihmal etme,bir de perşembeleri protein ağırlıklı beslen olur mu canım
Canımmm nevimmmm yaa yazdıkların beni çok duygulandırdı inan ki çok teşekkür ederimmmm sizler olmasaydınız ben haala alışverişe gidip kendime uygun elbise bulamayıp üstüne sinirlenip eve gelince kendimi 3-5 çikolatayla ödüllendiripp sonra mutsuzluğumaa gerii dönüyorr olacaktımmAma sizlerii bulduğum için çok şanslıyımm. Bende hiç kaçamaksız bu işi yürütemeyeceğimi düşünüyordum ama başlammış olmanın gazıyla hiç bozmadan bugüne geldim halbuki her gün 2 çikolata yiyen bi insandım ben bugün baktım çok zor dayanıyorumm canımm acayipp tatlı istiyo yinee size sorayım dedim. Vee senn benimm duymak istediğimm herşeyi söyledinn allah senden razı olsun inan haftada bir öğün istediğim birşeyi yemek hem beni keser hemde daha çok motivee eder.Bu sporla cezalandırma işi de çok mantıklı bunuda mutlaka uygulayacağımm sanaa çok teşekkür ederimm inşallah bende 11 ay sonra senin olduğun yerdee olurum idolümsün
Canımsın,herşey çok güzel olacak hissediyorum.İnsanın insana nasıl bir mucize olduğunu ben bu sitede ve takım arkadaşlarımla anladım.El ele yürümek ne güzel bu yollarıCanımmm nevimmmm yaa yazdıkların beni çok duygulandırdı inan ki çok teşekkür ederimmmm sizler olmasaydınız ben haala alışverişe gidip kendime uygun elbise bulamayıp üstüne sinirlenip eve gelince kendimi 3-5 çikolatayla ödüllendiripp sonra mutsuzluğumaa gerii dönüyorr olacaktımmAma sizlerii bulduğum için çok şanslıyımm. Bende hiç kaçamaksız bu işi yürütemeyeceğimi düşünüyordum ama başlammış olmanın gazıyla hiç bozmadan bugüne geldim halbuki her gün 2 çikolata yiyen bi insandım ben bugün baktım çok zor dayanıyorumm canımm acayipp tatlı istiyo yinee size sorayım dedim. Vee senn benimm duymak istediğimm herşeyi söyledinn allah senden razı olsun inan haftada bir öğün istediğim birşeyi yemek hem beni keser hemde daha çok motivee eder.Bu sporla cezalandırma işi de çok mantıklı bunuda mutlaka uygulayacağımm sanaa çok teşekkür ederimm inşallah bende 11 ay sonra senin olduğun yerdee olurum idolümsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?