Canımsın,herşey çok güzel olacak hissediyorum.İnsanın insana nasıl bir mucize olduğunu ben bu sitede ve takım arkadaşlarımla anladım.El ele yürümek ne güzel bu yolları
İŞTEEE BUDUR......tebrikler canımm harikasınnGünaydınnnnn kızlarrrrrrrrr
Buu sabahhh sizinnn sözünüzüüüü dinledimmmmm sabahh çıplakk tartıldım veeee tammm 103 kilooooo diyorduuu inananmadım indim bi dahaaa çıktımmmm olamazzzz yaşasınnnn diye hoplaya zıplaya pc nin başına geçtimmmm annem kafayı mı yedin kızım tüm mahalle uyanacak şimdi diyeee durdurmasaydı halay felan çekerdim herhaldeİlk defa bu kaadr kısa sürede bu kadar çok kilo verdim Hatta 103 rakamını uzun süredir görmüyrdummmm ÇOKKKKK ÇOKKKKK mutluyummm kızlarr
böyle devam edersen o günleride görmen yakındır canım
çokkk saolllll allahımm ne kadarr mutluyumm bilemezsinizzzz yaaa kanatlandımmm uçacağımm sankii hiçç beklemiyorduummm çünküüüü ben 3 senedir bu kilolardayımmm yukarı çıktımm ama hiç aşağı inmedimmm belkii bu ayyy 2 basamaklı rakamları da görürüm ama kalbim bu kadarına dayanmayabilirrr
İYİ Kİ VARSINIZZZZ
aayyyy geçmiş olsun annene canımm ....slm kızlar...hayırlı cumalar canlarım...3 gündür internet sorunum var...bir dün annem düüp ayagını kırmış,akşam oraya gittik apar topar..sanırım bir süre yardım amaçlı babamlarda kalıcam,akşamları kız kardeşim kalıyor sanırım pazar giderim ben.
oooooovvvvv süpersin bi tanemGünaydın millet
Herkese hayırlı cumalar...Benim günüm çok güzel başladı inşallah öyle devam eder :124:
kızlarrrr ben 1.9 kg vermişimmmm tey tey teynerdeyse 2 kg nasıl sevindim anlatamammmm
inşallah gülüm...canlarım hepiniz süpersiniz bu hafta hepimiz kilo vermişiz canı gönülden tebrik ediyorum inşlh istikrarımız hiç bozulmadan devam ederiz
Daha da önemlisi hepimiz eksideyiz,ne mutlu bizeeeeeeeeeeeiyi akşamlar canlar... hepinizi çok çok tebrik ediyorum... çok güzel bir hafta geçirmişizz inşallah devamıda gelirrr..2. olmuşuz ne güzell
afiyet olsun ...bende sabah kahvaltımı yazayım
3 dilim çavdar ekmeği
biraz çeçil peyniri
2 çatal krem peynir
5 zeytin
2 tatlı kaşığı pekmez tahin
öğle yemeği yemiyorum tabisi bu kadar yemeğe
akşamda bir tabak patlıcan yemeği yerim salatayla tamamdır
oley işte buuuu....kızlar 2. oldunuz salişde bireyselde 2. oldu tebriklerrrrrrrrrr
herşey gönlünce olsun canım ...iyi sporlarr..kizlar telden giriyorum, bugun sifre alan olmadi..
2.ciligimizi tebrik ediyorum.saliscim senide ayriyetten tebrik ediyorum..
supersiniz kizlar...gecen hafta cokmustuk bu hafta guzel sonuc aldikkk.
isten oyle yuzmeye gecicem kizlar.. oyuzden birdaha girebilecegimi sanmiyorum..
beni bugun izinli sayarsiniz..yarin icin bol dua edin bizee
afiyet olsunnbugünkü mönüm
kahvaltı:
1bardak çay
iki çatal peynir
aynı boyda kaşar
4 zeytin
yarım domates salatalık
akşam:
bi tabak taze fasülye
kızlar çaya misfirim var yaş pasta ve poğaça yaptım birer tanede onlardan yerim belki canım hiçbişey istemdi bugün midem uyuyo heralde
Menü
Bıdırım
1.öğün:bir çay bardağı ceviz
bir avuç içi kadar beyaz peynir
10 adet zeytin
5 kayısı
2 haşlanmış yumurta
2. Öğün:3 adet köfte
bol yeşil salata
Ara öğün: 5 ceviz 4 kuru kayısı
3. Öğün:2 parça haşlama et
bol salata
2 kaşık taze fasulye
Sıvı:1 litre
Spor:30 dakika yürüyüş
Daha da önemlisi hepimiz eksideyiz,ne mutlu bizeeeeeeeeeee
canımmmm seni çok iyi anlıyorum ama bu saatte yemen mümkün değil.En fazla 20.00 de bitiriyoruz yemek olayını ama şimdi tarçınlı kahveli süt yapabilirsin kendine,çok nefis oluyor,baya da etkilidir tatlı krizlerindeKIzlarr birşeyy soracağımm sizee ben regl oldum yaa tatlısızlıktann ölcem resmen yoksunluk belirtileri veriyorum
Siz hiç kaçamak yapıyor musunuz?:44:
Yapıyorsanız neler yiyorsunuz?:44:
Sonrasında bu kaçamağı nasıl telafi ediyorsunuz?:44:
ben pazartesiden beri hiç kaçamak yapmadım listeye aynnen uydum ama bir anda kendimi kaybedipp diyetime yazık etmek istemiyorum bana yardım edin
sağol tatlım.evet maşallah paylaşım iyi olunca bu hafta eksilerde güzel olduEllerine sağlık bitanem,paylaşımımız çok iyi takımca maşallah
Harikasın sennnnnnnnnnnnnnSaphira'm bugün aklıma sen takımlar topiğindeyken özelden ilk yazışmamız geldi,bir de bugünkü kilona giderek küçülen fotoğraf karelerini düşündüm,bir anda duygulandım.İyi ki yanımızdasın ve iyi ki bu yolu beraber yürüyoruz
oooooovvvvv süpersin bi tanem
canımmmm seni çok iyi anlıyorum ama bu saatte yemen mümkün değil.En fazla 20.00 de bitiriyoruz yemek olayını ama şimdi tarçınlı kahveli süt yapabilirsin kendine,çok nefis oluyor,baya da etkilidir tatlı krizlerinde
daha sonra ya da yarın yiyebilmen için karatay yemekleri topiğine bakmanı öneririm.kuru yemişleri minik minik doğrayıp,çiğ çerezlerinden ekle,tarçın ekle,sütle yumuşatarak yoğur.Minik toplar yap.hindistan cevizine bula.al sana nefis karatay trufları
sağol tatlım.evet maşallah paylaşım iyi olunca bu hafta eksilerde güzel oldu
canımsın sen benim..nasıl içten yazıyorsun yaa..taaa buradan,İzmirden hissediyorumm sıcaklığınıevet canım benim,iyiki bana özelden yazmıişsın tüm içtenliğinle,iyiki burada sizlerleyim.Teşekkür ederim her şey için
çok teşekkür ederim hayatımmm
kızlar 2. oldunuz salişde bireyselde 2. oldu tebriklerrrrrrrrrr
Gerçekktennn miiii çokkk mutluuu oldummmm herkesii tebrikk ederimmm
kizlar telden giriyorum, bugun sifre alan olmadi..
2.ciligimizi tebrik ediyorum.saliscim senide ayriyetten tebrik ediyorum..
supersiniz kizlar...gecen hafta cokmustuk bu hafta guzel sonuc aldikkk.
isten oyle yuzmeye gecicem kizlar.. oyuzden birdaha girebilecegimi sanmiyorum..
beni bugun izinli sayarsiniz..yarin icin bol dua edin bizee
bugünkü mönüm
kahvaltı:
1bardak çay
iki çatal peynir
aynı boyda kaşar
4 zeytin
yarım domates salatalık
akşam:
bi tabak taze fasülye
kızlar çaya misfirim var yaş pasta ve poğaça yaptım birer tanede onlardan yerim belki canım hiçbişey istemdi bugün midem uyuyo heralde
kahvaltı:
2 yumurta (kk haşlanmış)
peynir
zeytin
domates
maydonoz
2 minik lokma kepek ekmeği,üzerinede azıcık labne ve bal ile
çay
öğlen:
1 ad. kakaolu muffin
çay
akşam:
1 ad. kakaolu muffin
tuhaf bir menü farkındayım
Menü
Bıdırım
1.öğün:bir çay bardağı ceviz
bir avuç içi kadar beyaz peynir
10 adet zeytin
5 kayısı
2 haşlanmış yumurta
2. Öğün:3 adet köfte
bol yeşil salata
Ara öğün: 5 ceviz 4 kuru kayısı
3. Öğün:2 parça haşlama et
bol salata
2 kaşık taze fasulye
Sıvı:1 litre
Spor:30 dakika yürüyüş
KIzlarr birşeyy soracağımm sizee ben regl oldum yaa tatlısızlıktann ölcem resmen yoksunluk belirtileri veriyorum
Siz hiç kaçamak yapıyor musunuz?:44:
Yapıyorsanız neler yiyorsunuz?:44:
Sonrasında bu kaçamağı nasıl telafi ediyorsunuz?:44:
ben pazartesiden beri hiç kaçamak yapmadım listeye aynnen uydum ama bir anda kendimi kaybedipp diyetime yazık etmek istemiyorum bana yardım edin
Canlarım birşey merak ettim.1. olan takımın toplamda verdiği kilo 7.6.Takımızın ise 9.7 Acaba yüzdeler mi çok arkadaşların bilemedim.Normal mi?
Canım Allah şifa versin.Ben ilk kaçamak çikolatamı yediğimde,bırak tat almayı deli gibi vicdan azabı duymuştumiyiii akşammlarrr kızlarrrrr:2:
Hastalıkkk benii bendenn aldııı:2:Bugünn havuz günüydüüü:2:Sabahın 5 indee kalkıpp havuzumaa çalışmaya gittim:2:amaaa bu gripptenn rahatt yokk iyicee kötüledimm:2:Hastalar dio ki hemşire hasta oluosa biz ölelim o zaman:2:Akşamıı zorr ettim :2:Ve öğlen kaçamak öğünümü yedimm nevcimm amaa hiç tat almadımm neden bilmiomm oysaa bütün hafta o çikolatayı felan sayıkladımm hastalıktan herhaldee:2:Bugünün güzell yanıı 1 adet ayva ıhlamur çayı 2 adet ekinezya çayı 1 adet zencefilli limon çayı içtimm vee kendimii kitaplarımaa boğdummm.Sizlerr içinn güzell kısımlarınn altınıı çizdimm inş beğenirsinizzArtık kitap okurken aklımın bir köşesinde de siz varsınızz acabaa hangi bilgilerr sizindee işinizee yarar diyee bi taraftan okuyup bi taraftan size yaracakları kaydediyorum:)
Canım Allah şifa versin.Ben ilk kaçamak çikolatamı yediğimde,bırak tat almayı deli gibi vicdan azabı duymuştumAma o da gerekli vücuda,iyileş gerisi kolay canım
İyi pazarlar canım,bayıldım bu söze...Herkeseee ii pazarlarrrrrr
Afrika’ her sabah bir ceylan uyanır; en hızlı aslandan
daha hızlı koşması gerektiğini, yoksa öldürüleceğini bilir.
Afrika’da her sabah bir aslan uyanır; en yavaş ceylandan
daha hızlı koşması gerektiğini, yoksa aç kalacağını bilir.
Aslan veya Ceylan olmanızın hiç önemi yok.
Yeter ki güneş doğduğunda koşuyor olmanız gerektiğini bilin....
İyi pazarlar canım,bayıldım bu söze...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?