Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlarım birşey merak ettim.1. olan takımın toplamda verdiği kilo 7.6.Takımızın ise 9.7 Acaba yüzdeler mi çok arkadaşların bilemedim.Normal mi?

Canımsın,herşey çok güzel olacak hissediyorum.İnsanın insana nasıl bir mucize olduğunu ben bu sitede ve takım arkadaşlarımla anladım.El ele yürümek ne güzel bu yolları

Hepinizz çok iyisinizz yaa çok saolun sizinlee takım arkadaşlarımlaa olmaktan çok mutluyum

iyi akşamlar canlar... hepinizi çok çok tebrik ediyorum... çok güzel bir hafta geçirmişizz inşallah devamıda gelirrr.. 2. olmuşuz ne güzell

İŞTEEE BUDUR......tebrikler canımm harikasınn
böyle devam edersen o günleride görmen yakındır canım
aayyyy geçmiş olsun annene canımm ....
Günaydın millet
Herkese hayırlı cumalar...Benim günüm çok güzel başladı inşallah öyle devam eder :124:
kızlarrrr ben 1.9 kg vermişimmmm tey tey tey nerdeyse 2 kg nasıl sevindim anlatamammmm
oooooovvvvv süpersin bi tanem
canlarım hepiniz süpersiniz bu hafta hepimiz kilo vermişiz canı gönülden tebrik ediyorum inşlh istikrarımız hiç bozulmadan devam ederiz
inşallah gülüm...

afiyet olsun ...
kızlar 2. oldunuz salişde bireyselde 2. oldu tebriklerrrrrrrrrr
oley işte buuuu....
herşey gönlünce olsun canım ...iyi sporlarr..
afiyet olsunn

afiyet olsunn

canımmmm seni çok iyi anlıyorum ama bu saatte yemen mümkün değil.En fazla 20.00 de bitiriyoruz yemek olayını ama şimdi tarçınlı kahveli süt yapabilirsin kendine,çok nefis oluyor,baya da etkilidir tatlı krizlerinde
daha sonra ya da yarın yiyebilmen için karatay yemekleri topiğine bakmanı öneririm.kuru yemişleri minik minik doğrayıp,çiğ çerezlerinden ekle,tarçın ekle,sütle yumuşatarak yoğur.Minik toplar yap.hindistan cevizine bula.al sana nefis karatay trufları
sağol tatlım.evet maşallah paylaşım iyi olunca bu hafta eksilerde güzel oldu
canımsın sen benim..nasıl içten yazıyorsun yaa..taaa buradan,İzmirden hissediyorumm sıcaklığını evet canım benim,iyiki bana özelden yazmıişsın tüm içtenliğinle,iyiki burada sizlerleyim.Teşekkür ederim her şey için
oooooovvvvv süpersin bi tanem

çok teşekkür ederim hayatımmm

Çok teşekkür ederim canımm yaa zaten şimdi yemem akşam akşam kötü olur ama belki yarın ufak bi çikolata kaçamağıı:26:ama pazar günü mutlaka bakacağımm o topiğe yarın işe gideceğim de geç girebilirimm ama sonra bi bakayım ben o bölümü kaçırmışım

Son düzenleme:
kızlar 2. oldunuz salişde bireyselde 2. oldu tebriklerrrrrrrrrr

sağolasın canı müjdeli haber içiiiin....

Gerçekktennn miiii çokkk mutluuu oldummmm herkesii tebrikk ederimmm

biz de seni tebrik ederiz canııım...bi tanesiiin....

hadi canım senden hayırlı haberler bekliyoruuuz.....

menü paylaşıım.............

menü paylaşıım.........

menü paylaşıım.........

light pudingleri deneyebilirsin canım yada nevin dediği gibi tarçınlı nescafe.....

Canlarım birşey merak ettim.1. olan takımın toplamda verdiği kilo 7.6.Takımızın ise 9.7 Acaba yüzdeler mi çok arkadaşların bilemedim.Normal mi?

şimdi baktım da onların kilolar düşük olduğu için hep yüzdeler yüksek çıkmış sebebi o....

7.takım çok yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.................................................

iyiii akşammlarrr kızlarrrrr:2:
Hastalıkkk benii bendenn aldııı:2:Bugünn havuz günüydüüü:2:Sabahın 5 indee kalkıpp havuzumaa çalışmaya gittim:2:amaaa bu gripptenn rahatt yokk iyicee kötüledimm:2:Hastalar dio ki hemşire hasta oluosa biz ölelim o zaman:2:Akşamıı zorr ettim :2:Ve öğlen kaçamak öğünümü yedimm nevcimm amaa hiç tat almadımm neden bilmiomm oysaa bütün hafta o çikolatayı felan sayıkladımm hastalıktan herhaldee:2:Bugünün güzell yanıı 1 adet ayva ıhlamur çayı 2 adet ekinezya çayı 1 adet zencefilli limon çayı içtimm vee kendimii kitaplarımaa boğdummm.Sizlerr içinn güzell kısımlarınn altınıı çizdimm inş beğenirsinizz Artık kitap okurken aklımın bir köşesinde de siz varsınızz acabaa hangi bilgilerr sizindee işinizee yarar diyee bi taraftan okuyup bi taraftan size yaracakları kaydediyorum:)

Bugün bizim bir dünya olarak karşımıza dikilmiş sorunların ortak noktası nedir? Sayıları giderek artan evsiz barksızlardan tırmanan suçç oranlarına , ekonomik krizlere, ekosistemimizin yavaş yavaş boğulur duruma gelmesine kadar hepsinin bir ortak noktası var.Bu sorunların her birine neden olan ya da başlatann şey insan davranışıdır. O halde bunların hepsinin çözümü de insan davranışını değiştirmek olacaktır.Bizim uyuşturucu sorunumuz yok davranış sorunumuz var. Yukarıdaki sorunların hepsi insanların girişmeyi seçtiği eylemlerden kaynaklanır.Örneğin bizim obezitee sorunumuz yoktur davranış sorunumuz vardır. Bütün bunların en güzel yanı tüm sorunların davranışlarımızda yattığını anlamakla , bunu değiştirecek olanın kendimiz olduğunu anlıyor olmamızdır. Kesinlikle kendi kontrolümüzde olan birşey varsa o da bizim iç dünyamızdır.

''Daha hayatlarımız başlarken biri bize ölmekte olduğumuzu söylemeli.
O zaman hayatımızın her anını dolu dolu yaşardık.
Bir yapında bakın!Yapmak istediğiniz neyse, Şimdi yapın!
Yarınların sayısı çok değil''

Nedir mesaj?Dünyada olduğunuz sürece hayatı dolu dolu yaşayın.Herşeyi deneyin.Kendinize ve dostlarınıza iyi bakın.Eğlenin çılgın olun gariplikler yapın. Gidip herşeyi yüzünüze gözünüze bulaştırın!Zaten bundan kaçınamazsınız, bari yaparken zevk alın! Fırsatı yakalayıp hatalarınızdan ders alın. Sorunun nedenini bulup ortadan kaldırın.Kusursuz olmaya çalışmayın sürekli kendinizi geliştirmenin yollarını bulun.Ömrünüz boyunca yeni şeyler öğrenin. Bırakın insanlığınız size ve başkalarına sevgi ve özen göstersin .Hayatınızın yönlendiricisi kendiniz olun ama hayatı fazla ciddiye alıp işin keyfini de kaçırmayın, çocuksu davranmaktan gelebilecek güzel anları ziyan etmeyin.

Seksen altı yaşındaki Nadia Stair(60 yaşında dağcılık yapmaya karar veren bir kadın) bunu en güzel biçimde ifade etmiş:

Nasıl hatırlanmak isterdiniz? İnsanlar arasında bir dev mi? hemen öyle davranmaya başlayın! Unutulmamayı neden beklemeli? Her gününüzü hayatınızın en önemli günüymüş gibi yaşayın O zaman neşeyi yepyeni bir düzeyde hissedersiniz. Bazı insanlar enerjilerini tasarruf edip, daha uzun süre dayanabilmeye uğraşır. Sizi bilmem ama , bence asıl önemli olan ne kadar yaşadığınız değil, nasıl yaşadığımızdır. Ben paslanacağıma aşınmayı tercih ederim! Sonumuz varsın bizi bir dağa tırmanırken bulsun.

Vee kendisininn ölmeden önce yazdığı yazı:

eni baştan yaşama fırsatım olsaydı,

Bu sefer daha fazla hata yapma yürekliliğini gösterir,

sakinleşir, jimnastik yapardım.

Şimdiki yolculuğumdan daha uçarı bir insan olurdum.

Daha çok riske girerirdim. Daha fazla gezerdim.

Daha fazla dağa çıkar daha fazla nehirde yüzerdim.

Daha fazla dondurma daha az fasulye yerdim.

Herhalde daha fazla gerçek, ama daha az hayali sorunum olurdu.

Görüyorsunuz ya ben hergün, her saat, aklı başında, mantıklı yaşayanlardandım.

Evet, tadını çıkardığım anlar da var.

Ve yeni baştan yaşama fırsatım olsaydı onları daha fazla yakalardım.

Biliyormusunuz, aslında yalnız anları yaşamaya çalışırdım.

Her günü yıllarca geriden yaşamak yerine, yalnızca anlar, birbiri ardına.

Yanında termometresi, sıcak su şişesi,

Yağmurluğu ve paraşütü olmadan bir yere gitmeyen insanlardandım.

Yeniden yaşama fırsatı olsaydı, gezerken üzerimde daha az ağırlık olurdu.

Yaşama fırsatım olsaydı yeni baştan.

İklbaharda daha erken kalkar,sonbahar da daha geç yatardım.

Daha fazla dansa giderdim.Atlı karıncaya daha fazla binerdim.

Daha fazla papatya toplardım...

Canım Allah şifa versin.Ben ilk kaçamak çikolatamı yediğimde,bırak tat almayı deli gibi vicdan azabı duymuştum Ama o da gerekli vücuda,iyileş gerisi kolay canım

Herkeseee ii pazarlarrrrrr

Afrika’ her sabah bir ceylan uyanır; en hızlı aslandan
daha hızlı koşması gerektiğini, yoksa öldürüleceğini bilir.
Afrika’da her sabah bir aslan uyanır; en yavaş ceylandan
daha hızlı koşması gerektiğini, yoksa aç kalacağını bilir.

Aslan veya Ceylan olmanızın hiç önemi yok.
Yeter ki güneş doğduğunda koşuyor olmanız gerektiğini bilin....

İyi pazarlar canım,bayıldım bu söze...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…