Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrr
Buu sabahhh sizinnn sözünüzüüüü dinledimmmmm sabahh çıplakk tartıldım veeee tammm 103 kilooooo diyorduuu inananmadım indim bi dahaaa çıktımmmm olamazzzz yaşasınnnn diye hoplaya zıplaya pc nin başına geçtimmmm annem kafayı mı yedin kızım tüm mahalle uyanacak şimdi diyeee durdurmasaydı halay felan çekerdim herhaldeİlk defa bu kaadr kısa sürede bu kadar çok kilo verdim Hatta 103 rakamını uzun süredir görmüyrdummmm ÇOKKKKK ÇOKKKKK mutluyummm kızlarr
canım senin için 300 gr. önemli bir başarı bence tebrik ederimveremedimmi acep diye soğuk terler döktüm resmenaz da olsa vermişim
kırmızııııımmm yavyuuuummmm afffeerinn sanaaa harikasınnn hep 300 görüyorduk son zamanlarda,bu yanındaki 1 ile iyi geldi***7. TAKIM 239 . ETAP***
kırmızıgül06(71.9/70.6/1.3/1.82%)
nev81 (72.7/72.2/0.5/%0.69)
aysen34 (68/67.7/0.3/%0.44)
SAPHIRA (88.1/
saferan (119.5/119/0.5/%0.42)
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/
ekimm (89.2/88.0/1.2/%1.35)
hasretim34( 66.2/66.1/0.1/%0.16)
Saliss(106/104/2/1.87%) yeni uye hedef 70
7. TAKIM ORTALAMASI
Kizlar 1.3- de bende.. Simdi kardesimi okula goturuyorumm..
Salisside ekledim İki kilo verdi..
aaa canım benim çok geçmiş olsunnn Allah yardımcınız olsun.Bol bol paça çorbası içirin kemik kaynamasına iyi gelir derlerslm kızlar...hayırlı cumalar canlarım...3 gündür internet sorunum var...bir dün annem düüp ayagını kırmış,akşam oraya gittik apar topar..sanırım bir süre yardım amaçlı babamlarda kalıcam,akşamları kız kardeşim kalıyor sanırım pazar giderim ben.
harikaa yaa herkes (-) de tebrikler shopam***7. TAKIM 239 . ETAP***
kırmızıgül06(71.9/70.6/1.3/1.82%)
SAPHIRA (88.1/
kayramin (71.4/
Shopaholic (82.7/82.2/0.5/%)
Saliss(106/104/2/1.87%) yeni uye hedef 70
7. TAKIM ORTALAMASI
bu hafta 500 gram eksideyim buna da şükür..
***7. TAKIM 239 . ETAP***
kırmızıgül06(71.9/
SAPHIRA (88.1/
kayramin (71.4/71/0,4/&0,56)
Shopaholic (82.7/
7. TAKIM ORTALAMASI
tebrikler kayraminim çok güzel
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tebrik ediyorummmm seniiiii Karatay kardeşliğiii :13:
canım senin için 300 gr. önemli bir başarı bence tebrik ederim
kırmızııııımmm yavyuuuummmm afffeerinn sanaaa harikasınnn hep 300 görüyorduk son zamanlarda,bu yanındaki 1 ile iyi geldi
aaa canım benim çok geçmiş olsunnn Allah yardımcınız olsun.Bol bol paça çorbası içirin kemik kaynamasına iyi gelir derler
harikaa yaa herkes (-) de tebrikler shopam
Günaydın millet
Herkese hayırlı cumalar...Benim günüm çok güzel başladı inşallah öyle devam eder :124:
kızlarrrr ben 1.9 kg vermişimmmm tey tey teynerdeyse 2 kg nasıl sevindim anlatamammmm
Günaydın millet
Herkese hayırlı cumalar...Benim günüm çok güzel başladı inşallah öyle devam eder :124:
kızlarrrr ben 1.9 kg vermişimmmm tey tey teynerdeyse 2 kg nasıl sevindim anlatamammmm
Çokkk teşekkür ederimm canımmm yaa yaşasın karatayyy
demekki sen boşuna şok yapıyosun saphira hem gidene hem de güveninin tekrar gelmesine sevindim salişim senide çoookkk t5ebrik ediyorummm
bende reglime rağmen eksideyim buda bişey şükür buhafta hepimiz eksiyiz durmak yola devammmm
demekki sen boşuna şok yapıyosun saphira hem gidene hem de güveninin tekrar gelmesine sevindim salişim senide çoookkk t5ebrik ediyorummm
bende reglime rağmen eksideyim buda bişey şükür buhafta hepimiz eksiyiz durmak yola devammmm
listede yanlışlık varmıs.son hali aşağıdakidir.bunu onaylayabilirmisiniz
**4.takım 239. ETAP **
mersa(80,5/81,2 /-0,7/%-0,87)
PrensesPeri(79,8/79,6/ 0,2/%0,25)
tugba8424(99,8/99,3/0,5/% 0,50)
zeynepece2009 (73,8/73,6/0,2/%0,27)
suleoz(64,8/63,6 /1,2/%1,85)
BLUEmoon2009(kendi isteği ile ayrıldı)
alda(74,00/73,1/ 0,9/%1,22)
Drosofila (79,6/77,6/2,0/%2,51)
Vıdıvıdı (81,4/81,1/0,3 /%0,37)geçen hafta listeye girdi.hedef kilosu belirtilmemiş.hedef kilo:65
4.Takim ortalaması:0.67
Günaydın millet
ayyyy canım yaa senden bu hafta böyle bir güzel kayıp bekliyordum zaten..maaşallah sana..oyyy oyyy iyice belli olmuştur artık zayıfladıgın safirim:)
canım ben mi yanlış hesaplıyorum acaba,kaptanlar yok da...ben 0.77 hesapladım takım ortalamasını ,eğer blue yu saymadan bölüyorsan o zaman da 0.87 oluyor :26:
Allah hiççç bozmaasınnnn yaa maşşallaaahhhhhgerçektennn eşin tavrı çok önemli hele kaynanan annen felann süpermişşş ayy banadaa lasımmmm yaa yoksaa ben baş edemem şimdiden gözümde büyüyo annemin yanında olduğum halde evlenince düşünemiyom bile
Canım,ne kadar zorlansak da bazen yoğunluktan,kadın için çalışma hayatı büyük bir nimet.Aslında bedenen yorulsak da,ruh ve kafa olarak deşarj olabildiğimiz tek platform.İnşallah herşey güzel olur,huzurla çalışırsın canım
Bak işte bu nokta önemli Saliş.Gerçek,en gerçek kilomuz;sabahları ilk tuvaletten sonra iç çamaşırları ile hatta mümkünse çıplak tartıldığımız kilomuzdur.Tartıda yanlış bir oynama olmasın diye,tartılmadan bir gece önce fazla tuzlu gıdalar tüketmeyiz,ya da karbonhidrat.Bitki çayı içeriz ki,ödem atsın ve net sonucu görelim.Bence sen kesinlikle 103'lerdesin şu an
Ellerine sağlık canım,Safişim tebrikler
Canım diyet öyle bir noktaya geldi ki 11 ayda,artık açlık-tokluk kavramları yok hayatımda.Sanırım diyet zaten,yemek yemeyi ya da yemek fikrini hayatının odağı olmaktan çıkarmakmış.Sanırım bizler bunu başardık.Bitanem haftaya cuma Dukan'ı noktalıyor ve kalan kilolarımı dengeli beslenerek,6 öğün yiyerek veriyorum.Tabi Dukan'ın koruma programının dışına çıkmadan
Canım,ablan için de cümle bekarlar için de hayırlı yazılar yazsın inşallah Yüce Mevla.Bu aralar benim de başımda böyle bir durum var bahsetmedim ama daha önce.4 ay önce okula bir adam gelmişti benle tanışmak için.Buranın bir kurumunda memurdu.Tanıştık,niyetini açıkladı ama ben kabul etmedim.4 aydır pes etmedi,her gün aradı mesajlar gönderdi.4 ay boyu ne mesajına yanıt verdim,ne aramalarını açtım ama O hep verdi mücadelesini.Ve emek kazandı binevi,verilen emeğe bir şekilde karşılık verdim ve geçen cumartesi buluştuk.Kafamda netleşmedi hiçbirşey,sıkıntılar var bazı konularda;velhasıl ikna olamadım ama;umarım ablan için en hayırlısı olur.Allah utandırmasın canım.Ha yazıldıysa kimse engel olamaz,yazılmadıysa 2 dünya biraraya gelse de olmaz.Tevekkül etmek lazım canım.
Canımsın,inşallah beraber kucaklıycaz 6'ları,sonra 5'leriiiiiiiiiiiiiii
Canım yatmadan önce adaçayı iç;hem ödem attırır,hem gevşetir,hem uyku getirir,hem de en doğal regl düzenleyicidir.
Salişim,bu elbise uhdesi hepimizde var sanırım.Ben 7'leri görünce ilk yaptığım iş renk renk model model onlarca elbise almak olmuştu.Aylardır pantolon giymiyorumGöreceksin o günler de çok yakın.
Ekledim bennnnBu hafta 500 gr atmışım,buna da şükür .
Canım,benim güven problemim var.Güvenemiyorum.4 aydır benden zerre ışık almadığı halde çırpınması,Onun karşısına ancak beni 1-2 saatliğine oturtmaya yetti düşün.Çok büyük vaatleri var,kendince bana çok yoğun duyguları var ben inanamıyorum.Bir de ben ilk elini tutacağım insan eşim olacak dedim hep ve kimseyle bu tür alakalara girmedim.Evet sözümü tuttum ama bunu tutarken de karşı cinsi tanıyamama gibi bir eksikliğe düştüm.Bu yüzden kıyas da yapamıyorum,güvenemiyorum da.Engeller var.Örneğin bi şekilde statü olarak benden düşük,erkekler bir zaman sonra böyle şeyleri kompleks yapabiliyorlar.Ben baskın bir karakterim,şu an ağzıma bakıyor ama yarın nasıl olur bilemiyorum.Aile yükü hep sırtındaymış,mesela ciddi bir kredi borcu var 30 bin lira civarı.Ha benim için böyle şeyler maddiyat problem değil ama,eğer karar verirsek;düğündür,eşyadır,balayıdır herşeyi kendimiz yapmak istiyoruz ailelere dokunmadan.Eee bu da ne demek,o borcun 2'ye katlanması demek.Evet maddiyat ehemmiyetsiz ama,evliliğin en güzel yıllarını hesap kitap yaparak geçirmek istemiyorum,yıpratıyor çünkü evlilikleri böyle eksiler.Sonumuz yok gibi,ilerimizi göremiyorum zaten de güvenemiyorum vaatlerine.
Aklında bulunsun diyet boyu perşembeleri protein ağırlıklı beslen canım.
Canım çok teşekkür ederim bitanem.Seda Sayan'ın o cümlesine ben de katılıyorum ama,bir de imtihan gerçeği var.Günahsız Allah'ın sevgilisi peygamberler;yeryüzünde en büyük belalara ve musibetlere maruz kalmış zatlardır.Yani evet kalbim temiz,temiz yaşadım,kimseyi incitmedim ama,bu işte mutluluğun garantörü değil.Allah şükürle mi sabırla mı imtihan edecek bilemiyoruz bitanem.
Haklısın canım.Bir de ben seçime inanmam,yazgıya inanırım.Allah ol derse olur,inşallah bizler için en hayırlısına ol der merhametli Rabbimiz.
saferan=34
doga=1
saliss=18
saphira=21
aysen=8
shopaholic=1
kayramin=39
hasretim=1
kırmızıgul=21
ipekyol=1
nev81=15
ekimm=18
kayraminim tebrikler canım
Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrr
Buu sabahhh sizinnn sözünüzüüüü dinledimmmmm sabahh çıplakk tartıldım veeee tammm 103 kilooooo diyorduuu inananmadım indim bi dahaaa çıktımmmm olamazzzz yaşasınnnn diye hoplaya zıplaya pc nin başına geçtimmmm annem kafayı mı yedin kızım tüm mahalle uyanacak şimdi diyeee durdurmasaydı halay felan çekerdim herhaldeİlk defa bu kaadr kısa sürede bu kadar çok kilo verdim Hatta 103 rakamını uzun süredir görmüyrdummmm ÇOKKKKK ÇOKKKKK mutluyummm kızlarr
çokkk saolllll allahımm ne kadarr mutluyumm bilemezsinizzzz yaaa kanatlandımmm uçacağımm sankii hiçç beklemiyorduummm çünküüüü ben 3 senedir bu kilolardayımmm yukarı çıktımm ama hiç aşağı inmedimmm belkii bu ayyy 2 basamaklı rakamları da görürüm ama kalbim bu kadarına dayanmayabilirrr
İYİ Kİ VARSINIZZZZ
yengem kahvaltıya geliyo kalkıp hazırlıyım öğleden sonra grşrz
slm kızlar...hayırlı cumalar canlarım...3 gündür internet sorunum var...bir dün annem düüp ayagını kırmış,akşam oraya gittik apar topar..sanırım bir süre yardım amaçlı babamlarda kalıcam,akşamları kız kardeşim kalıyor sanırım pazar giderim ben.
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tebrik ediyorummmm seniiiii Karatay kardeşliğiii :13:
kırmızııııımmm yavyuuuummmm afffeerinn sanaaa harikasınnn hep 300 görüyorduk son zamanlarda,bu yanındaki 1 ile iyi geldi
aaa canım benim çok geçmiş olsunnn Allah yardımcınız olsun.Bol bol paça çorbası içirin kemik kaynamasına iyi gelir derler
harikaa yaa herkes (-) de tebrikler shopam
daha kahvaltı yapmadım..yumurtamı haşladım beyaz peynir zeytinle yieyim diyorum yanına da ceviz alayım ve bol şekersiz açık açy hımmm
Günaydın millet
evet kayram yaaa bundan sonra su tutması olmadığım sürece pirinç bile yapmayacağım
Rabbim tüm bekarlara hayırlı kocalar versin inşallah Allah dağına göre kar yağdırır merak etmee
tebrikler nevim gönül işne gelince sana katılıyorum eğer Rabbim ol demezse olmuyo tecrübeyle sabit beim eşimden önce okadar saplantılı bi ilşkim vardıki anlatamam 7-8 yıl kadar sürmüştü ve eşim ozaman benden hoşlanan bi arkadaşımdı sadece eşim önceki arkadaşımın bana zarar verdiğini söylerdi çevremdeki herkez gibi ve bigün bitti ama kavga gürültü patırtı bitmedi tehtitler falan benim sinirler alt üst eşim gene hep yanımda omzunda ağlıyorum bana bigün dediki izin ver bana seni mutlu edeyim unutturayım tamam dedim istemeye istemeye biz başladık sonra askere gitti ben ayrılmayı düşünüyorum ona haksızlık ettiğim için o çok seviyo beni ama ben bi düzene sokamıyorum hayatımı askerdeyken bile sanki hep yanımda eksikliği hiç hissetmedim diyarbakırdan bana çiçekler yollardı hediyeler ben daha çok vicdan yapardım olmuyo die izne geldi ayrılalım dicem ogün bişey oldu bana onun bi bakışı sinemeya gitmiştik ve o film boyunca abrtmıyorum yüzmü izledi bir an bile kafasını çevirmeden ogün aşık oldum geçmiş yoktu önecsi yoktu sadece o vardı çok uzattım ama dicem şuki kader diye bişey var herkez önceki flörtümle kesin evlenirim zannediyodu ve eşimin bana plotonik hallerine üzülürlerdi eşimle evlendiğimi duyanlardan küçük bi şok yaşadılar Allah ol dedi ve oldum iyiki oldum
aynısını bende yaşadım canım ama içinde bir sürü huzursuzluk varsa çokta aldırma doğru insan karşına çıktığında anlarsın zaten Rabbim hakkında hayırlısını gönlüne gönlündekinide hakkında hayırlı kılsın
bende denicem bunu dukanı araştırırken okumuştum hayatınızda her hafta bigünü proteine ayırın die
Allah sevdiği kuluna imtihan verirmişki adımı dilinden düşürmesin benden başkasına sığınmasın bende buna inanırım
bugün pekbi duygusalım heralde
amin canım inşallah
4,birinciliğim ama ben hiçbirini kaydetmedim aferim bana
alkış alkış alkış bugün sen havalarda gezersin şimdi ayakların yere basmaz tebrik ediyorum canım seni böyle devam et bak biraz değişiklik nasılda çözüyo herşeyii
biliriz biliriz unutmaki hepimiz birazcık şişman hatunlarız ve bir kilo kaybetmenin tektaş almışcasına sevindirdini bilmejkteyizzz
afiyet olsun canım bol muhabbet
geçmiş olsun canım bende annemi özledim geçen haftadan beri görmedim anneanneme gitti bir hafta yok ben 3 günde bir görmezsem daralıyorumm Rabbim acılarını göstermezsin
ya aslında daha eksideydim ama dün akşam bi sıkıntı yaşadım sabaha kadar uyuyamadım gece 3 te kaltım 10 tane zytin yedim bide regli kötü oldu anlıcan
afiyet olsun canım
valla bende çok sevindim ençokta karataya çok inanmış görmüştüm seni ve boşluğa düşmen üzmüştü beni neyseki sadece senin işgüzarlığından olmuş
demekki neymiş boş yere bünyeyi hırpalamamk lazımmış karaty yetr sizeee su tuttuğun zamanlarda da bitki çayını artırdığında işe yaramıyomu bilmediğimden soruyorum canım ve bukadar kilo vermiş olmana rağmen 1,9çok ç.ok iyi değilmi neyse metobolizmalarınız harekete geçti demekki gülümde dahil
Gerçekten banaaa tek taş etkisiii yaptıııısanki bulutların üzerindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?