Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

anşaaa

maşaallahh ziyaretçi dolmuş geneee
kızlar 65 oldummmmve bebek düşünmeye başladı çevredekiler ama ben düşünmüyorummm
arkadaş zayıflayınca hekes rahatsız oldu galiba özellikle kocacıkkkşinciii 2. doğumunu yapmış ablalarım size sorum şudur ki
biraz bu kiloyu sabitlemem gerekiyo dimi:26:ben hamile kalırsam biliyorum ki fazlasıyla kilo alırımmm....

İyi akşamlar ve iyi pazarlar :)

Menü:

kahvaltı:
1.5 yumurta+1.5 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
peynir zeytin
2 ad çok ince ve az unlu krep (oldukça sıvı yaptım kıvamı)
çay

akşam:
15-20 ad. sardalye fırında
2 kase salata
2 kk helva

nescafeli süt

2-2.5 LT su

Kizlar bu saat oldu hala yatamadinde size yazip yatim dedim..
Dun ablami gormeye bizim tannidik oglanin annesi ve dayisinin karisi geldi biz babada gelecek saniyorduk..
Ben safisimin dedigi gibi iceriden cikmadim gorubmedim hic.. Geldiler bir saat kaldilar.. Sesleri bende duyuyordum.. Dayisinin karisi bayilfi ablama titizligimize felan.. Annesi pek kalma niyetinde degildi akli kalkmaktan yanaydi.. Nasil is hic anlamadim..annesigili oglan getirmis onlar yukaridayken oda assagidaymis.. Babam gelsin dedi annesi yok fln cikmaz utanir.. Annemler kadin neseli geldi ama durgun gitti diyor.. Neyse kalkalim dediler annemde madem oglan assagida bende gorim dedi.. Kapidan cikarken oglanin annesi bizkm akrabaya sormus yasi kacti diye oda aman abla sende duymadibmi dryip anneme donmus yasini sormus.. Arabada annem gordu iste temiz yuzlu gibi duruyor ama cok utangacti dedi.. İste ciksaydin niye cikmadin fln.. Oglanin annesi hic cikmasinfan yana olmamis hep engel olmus.. Annem dedi birkez daha zorlasam cikacakti.. Birdahine ins demis oglan gitmisler..
Sonra bizim akraba aradi iste cok memnun gittiler soyle ovuler boyle ovduler.. Karar senin oglum dediler yanimda diye..
Bizde haliyle bugun aramalarini bekledik ama hic ses soluk cikmadi ve bu bize tuhaf geldi.. Sixcede oyle degilmi??
Nebil biz kiz gormeye istemeye gittigimizde hemen arariz arayi acmayiz.. Ama bunlarda gatipsedim.. Birde kadin eski kafalilardan demisti erkrk kardesim o kapidan cikarken karsilasmisti onlarla.. Ne bilim sastim kizlar.. Yasimi sorun etti bilmiyorum ki.. Ablam 26 oglan 30.. Kafam karsiti kizlar.. Ya olumlu yada olumsuz bir haber vermezse cok saygisiz insanlarmis diyecegim ne bilim

günaydınlar kızlar berbat bir hafta sonunun ardından inşlh iyi bir hafta olur
cmrtsi günü koşu bandında yürüdükten sonra sağ diz kapağıma bişey oldu ağrıdan sabaha kadar uyuyamadım o kadar canım sıkıldıki ben yürümek istedikçe hep bi engel çıkıyo
evin içinde topallaya topallaya geziyorum moral bozukluğundan ne kadar abur cubur var yedim dün gecede ağrıdan uyuyamayınca birde hortladım resmen birde başka olaylarda canımı sıkıyo zaten kalktım bi paket gofredoyu yedim o yetmedi ağzıma ne bulduysam tıkıştırdım
6 da namazı kıldım öyle yattım 2 saat uyudum kalktım mal gibiyim resmen
kılzar bana yardım edin artık toparlayamıyorum kendimi ufacık bişey yesem hemen artıda düzenli diyet yapsam veremiyorum ne yapıcamı şaşırdım

kadının hemen kalkmak istemesi tuhaf olmuş ama belkide aşağıda oğlu beklediği için acele etmiştir (bende genelde öyle yaparım eşim dışarda beklerse:)
yaşıyla hiç bi alakası olamaz ki sonuçta 4 yaşda büyük ablandan
belkide hemen aramamak istememiştir bak bak hemen arıyo derler felan düşünmüştür
dur bakalım hemen kötü düşünmeyin zaten akrabanız haberi uçurur size
rabbim hakkında hayırlısı ise nasip etsin ablana inşlh

Günaydınlarrrr:)
Ben hiçç kötüü düşünmedimm yaa yazdıklarınıı okuyuncaa bencee aceleye getirmek istemiyor olabilirler hani hemen ertesi gün arayıp sık boğaz etmeyelim diyue düşünmüşlerdir bende ayşene katılıyorumm sizz hemen kötüye yormayın inşallah hayırlısı olur ablan için

canim hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun cok fazla takma kafaya olaqn seyde hayir vardir canim..
canim gecmis olsun dikkat et zorlama kendini fazla.yedigin seyleri de takma yedin bitti afiyet olsun bugünden itibaren devam edersin..

günaydin kizlar ,hepinize güzel bir hafta diliyorum ..

nevcim sanirim dukani birakip dengeli beslenmeye gececegine dair bir yazini okudum dr.kubilayin cok gzel bir listesi var link ekleyim bak ,örnek alirisn belki..

Haftalık diyet listesi / Kanal D Haber

yazdıklarınızıı okuyuncaa çok üzüldümm ben belki aranıza yeni geldimm ama hepinize çok büyük saygı duyuyorum inanınÇünküü sizz benim geçmek istediğim yolllardan başarıyla benden önce geçmişsinizzŞu an canınız çok sıkılmışş ondan böyle düşünüyorsunuz ama yılgınlığa hiç düşmeyinn çünküü çok başarılısınızz tamm 18 kg kaybetmişsinizz bence şu an ki durum geçici hem bir kaç kere abur cubur yediniz diye tüm yaptıklarınızz yok sayılmayacak kiiBence bu hafta sonunu unutunn diz kapağınızdaki eklemle ilgili birşeydir muhtemelen beden duruşunuzu spor sırasında yanlış kullanmış yada fazla zorlamışsınızdır. oraya volteren Ben-Gay tarzı bi krem sürüp sarınn geçmezse dde mutlaka bi doktora gidersinizz. Ama bencee moralinizii hiçç bozmayınnn siz neleri başarmışsınızz bunu da atlatırsınız.Ben sizin başardıklarınızı gördükçee çok motivee oluyorumm Çok geçmişş olsunn diliyorumm

günaydııııın...takımımın güzel kızlaaarıı..........

günaydın salisssss.....nasıl gidiyor moraller nasıl........
.

çok geçmiş olsun canııım................bütün paylaşımlarını takip ediyoruuum.....teşekkürler canımmm...

anşaa hoşgeldin canım hiç görüşemiyoruuz..arasıra uğra kaynatalım..tebrikler canım 65 e inmişsin....biraz bekle canım hamilelik için o zaman da dikkat edersen fazla almazsın inş....

menü paylaşım .....

insan beğense de beğenmese de öyle davranır mı yaaa...siz içinizi ferah tutun canım hayırlıysa olur inş.....bu günde haber çıkmazsa akrabaya sorun bi cevap alsın öyle habersiz olurmu hiç.....

moralini bozma canım yaaa....bugün kaldığımn yerden devam et...az bi kilon kalmış dert etme....

Çok teşekkürlerr canımm :)

menüüüüüüüüüü......

sabah....

1kk peynir
10 zeytin
dom..salat...
ceviz 6 adet
2 yumurta az ter. yağlı

sağol canımcım yedim bitti diyemiyorum yaa normalde moralim bozuk olunca hiç bişey yiyemezdim artık tam tersi oluyo kendimi sürekli bişeyler yemek ihtiyacı içinde hissediyorum

çok sağol canım benim
sanırım bi müddet sonra insanın sürekli diyette olma hali ruhsal durumunuda etkiliyo aman şunu yemiyim aman kilo alıcam
ki zaten ufacık bir kaçamakta artı olarak dönüyo..mart ayında bir sene olacak ama ben hala şu kalan 8 kilomu veremedim üstüne alıyorum buda moralimiz çok bozuyo

evet fizik tedavi doktorumda belim için yürürken duruşuna dikkat edersen belin ağrımaz demişti ilk başta dikkat ediyorum sona bi bakıyorum ben yine elimi kolumu sallaya sallaya yürümeye başlamışım
alışmadık şeyde don durmaz hesabı

sende bizim moral kaynağımız oldun olacaksında hayatım

yok safişim artık beceremiyorum ben diyet yapmasını beynim isyanlarda sanırım

kızlar ben yine karatayı yapıcam galiba bugün gidip kendime fıstık ceviz felan alayım yarın sabah başliyim dikkatli bi şekilde yapmaya
bakalım elbet kırılacak benimde bu duraklama dönemim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…