Haklısın ciğerim.Hatasını anladı,sabaha kadar yüzlerce mesaj attı belki,samimiyetine de bidaha böyle bişeye izin vermeyeceğine de inanıyorum çünkü;tamam başka şehire yerleşelim evlenmeden dedi o anda.Yani annesiyle aynı şehirde yaşamamayı,30 yıllık çevresinden ayrılmayı göze aldı.İşte tek sorunumuz da bunlar değil aslında.Bahsetmiştim ya oldukça yüklü bir kredisi var 30 bin lira civarında.Düğünü derneği toplu iğnesine kadar ikimiz yapmak istiyoruz.Böyle olunca o delik iyice büyüyecek,nerdeyse 60 bin eksi ile başlıycaz evliliğe.Tamam çift maaşız,nerdeyse 4500 girecek eve bu ülke standartlarına bakılınca çok iyi bir rakam ama,hayatımızın en güzel yılları hesap kitapla geçecek.Bir de borçlarına rağmen benim için hep en iyisini yapmak peşinde.Benim küçüklükten beri en büyük hayalim Abant'ta balayıydı.Geçenlerde de olursa ne zaman düğün yaparız diye konuşmuştuk,ben ramazandan sonra olur heralde demiştim.Gitmiş Abant'ta o tarihler arasında ön rezervasyon yaptırmış balayı için.Geçenlerde öylesine bi dükkanın önünden geçerken bir tv beğenmiştik,dün gitmiş onu almış evlenicez diye.Tamam sağolsun ama,bir de gerçekler var ortada.Ben de altıma dakikada kredi çekip jip çekerim şu anda ama,mesele onu ödemede.Çok engelimiz var çok,ha beraberken hepsini aşacağımıza inanıyoruz ama böyle kayınvalide gibi ek sıkıntılar çıkınca benim bütün direncim kırılıyor.Yani dikenlerin içindeki gülü görmeye çalışıyoruz evet,ama böyle ek sorunlar çıkınca bir anda bütün dikenler daha acıtıcı geliyor ve kaçıyorum.Bilemiyoruz ne olucaz,hayırlısı olsun.ya bu kaynana derdi hiç bitmicek mii...insan niye evladım mutlu olsun demez kiii....arkadaş denge kurmayı başarırsa annesiinin fazla etkisi olmadan mutlu olucaksınız inanıyorum...
resmen sabote etmeye çalışıyormuş hanım teyze....içteniçe bir kıskamçlık seziyorum...inş. sonunuz hayır olur canım...
Günaydın bitanem.günaydın kızlaar....
dün kahvaltıdan sonra taziyeye gittim geç dönünce giremedim yorulmuşum.....
Günaydın Salişim.Günaydınnnnnn kızlarrrrr
Yok bitanem evimiz kilidimiz ayrı olacak ama,bi şekilde elleri değecek biliyorsun ya.Gerçi dün kaybetme korkusu ile gidelim buralardan dedi,ben tayin isteyim sonra evlenelim dedi ama ne biliyim benim direncim kırıldı işte.aaa nevim neler okuyuyorum yaa böyle..şimdiden kıskançlık krizlerinemi girmeye başladı..ya birde evlenirseniz annesiyle berabermi yaşayacaksınız ki :26:
Haklısın ciğerim.Hatasını anladı,sabaha kadar yüzlerce mesaj attı belki,samimiyetine de bidaha böyle bişeye izin vermeyeceğine de inanıyorum çünkü;tamam başka şehire yerleşelim evlenmeden dedi o anda.Yani annesiyle aynı şehirde yaşamamayı,30 yıllık çevresinden ayrılmayı göze aldı.İşte tek sorunumuz da bunlar değil aslında.Bahsetmiştim ya oldukça yüklü bir kredisi var 30 bin lira civarında.Düğünü derneği toplu iğnesine kadar ikimiz yapmak istiyoruz.Böyle olunca o delik iyice büyüyecek,nerdeyse 60 bin eksi ile başlıycaz evliliğe.Tamam çift maaşız,nerdeyse 4500 girecek eve bu ülke standartlarına bakılınca çok iyi bir rakam ama,hayatımızın en güzel yılları hesap kitapla geçecek.Bir de borçlarına rağmen benim için hep en iyisini yapmak peşinde.Benim küçüklükten beri en büyük hayalim Abant'ta balayıydı.Geçenlerde de olursa ne zaman düğün yaparız diye konuşmuştuk,ben ramazandan sonra olur heralde demiştim.Gitmiş Abant'ta o tarihler arasında ön rezervasyon yaptırmış balayı için.Geçenlerde öylesine bi dükkanın önünden geçerken bir tv beğenmiştik,dün gitmiş onu almış evlenicez diye.Tamam sağolsun ama,bir de gerçekler var ortada.Ben de altıma dakikada kredi çekip jip çekerim şu anda ama,mesele onu ödemede.Çok engelimiz var çok,ha beraberken hepsini aşacağımıza inanıyoruz ama böyle kayınvalide gibi ek sıkıntılar çıkınca benim bütün direncim kırılıyor.Yani dikenlerin içindeki gülü görmeye çalışıyoruz evet,ama böyle ek sorunlar çıkınca bir anda bütün dikenler daha acıtıcı geliyor ve kaçıyorum.Bilemiyoruz ne olucaz,hayırlısı olsun.
Günaydın bitanem.
Günaydın Salişim.
Yok bitanem evimiz kilidimiz ayrı olacak ama,bi şekilde elleri değecek biliyorsun ya.Gerçi dün kaybetme korkusu ile gidelim buralardan dedi,ben tayin isteyim sonra evlenelim dedi ama ne biliyim benim direncim kırıldı işte.
Haklısın ciğerim.Hatasını anladı,sabaha kadar yüzlerce mesaj attı belki,samimiyetine de bidaha böyle bişeye izin vermeyeceğine de inanıyorum çünkü;tamam başka şehire yerleşelim evlenmeden dedi o anda.Yani annesiyle aynı şehirde yaşamamayı,30 yıllık çevresinden ayrılmayı göze aldı.İşte tek sorunumuz da bunlar değil aslında.Bahsetmiştim ya oldukça yüklü bir kredisi var 30 bin lira civarında.Düğünü derneği toplu iğnesine kadar ikimiz yapmak istiyoruz.Böyle olunca o delik iyice büyüyecek,nerdeyse 60 bin eksi ile başlıycaz evliliğe.Tamam çift maaşız,nerdeyse 4500 girecek eve bu ülke standartlarına bakılınca çok iyi bir rakam ama,hayatımızın en güzel yılları hesap kitapla geçecek.Bir de borçlarına rağmen benim için hep en iyisini yapmak peşinde.Benim küçüklükten beri en büyük hayalim Abant'ta balayıydı.Geçenlerde de olursa ne zaman düğün yaparız diye konuşmuştuk,ben ramazandan sonra olur heralde demiştim.Gitmiş Abant'ta o tarihler arasında ön rezervasyon yaptırmış balayı için.Geçenlerde öylesine bi dükkanın önünden geçerken bir tv beğenmiştik,dün gitmiş onu almış evlenicez diye.Tamam sağolsun ama,bir de gerçekler var ortada.Ben de altıma dakikada kredi çekip jip çekerim şu anda ama,mesele onu ödemede.Çok engelimiz var çok,ha beraberken hepsini aşacağımıza inanıyoruz ama böyle kayınvalide gibi ek sıkıntılar çıkınca benim bütün direncim kırılıyor.Yani dikenlerin içindeki gülü görmeye çalışıyoruz evet,ama böyle ek sorunlar çıkınca bir anda bütün dikenler daha acıtıcı geliyor ve kaçıyorum.Bilemiyoruz ne olucaz,hayırlısı olsun.
Günaydın bitanem.
Günaydın Salişim.
Haklısın bitanem,çok haklısın.Aslında derdim borç da değil ama,bu kadar sıkıntıyı göze aldıktan sonra bana ekstra bir sıkıntı ile gelme diyorum Ona da.Yani zaten zoru göze alacaksak,başka zorluk çıkarma derdim o.Direncimi,direncimizi kırma.Zaten evlilik çok zor,bir de üstüne başka zorluklar derken pişman olmak istemiyorum.Aslına bakarsan annesinden uzağa gitmek gibi bir derdim de yok,neticede sevdiğim adamı doğurmuş başıma tac ederim ama yeter ki müdahale olmasın,3. kişilerle uğraştırmasınlar beni,ne diyor Can yücel:Ölümdür tek kişi yaşanan,aşk iki kişiliktir;o misal.Bakalım zaman ne gösterecek.canım allaha şükür maaşınız var borçda ödenir fazla dert etme bizde evlendikten sonra 2 sene eşya borcu ödedik ki eşimin babası çoğu şeyi yaptı sadece eşyalar bize kaldığı halde..
sıfırdan ev kurmak zor oluyor ama allah yardım ediyor..şimdi annesine karşı böyle savunabilir ama unutma sadece onunla değil tüm ailesiyle evlenmiş oluyosun
sen ne yapacağını nasıl davranacağını çok iyi bilirsin ölç tart acele etme rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşlh
Benim de korkum o Ayşen'im.Aşk uçucudur;saygı,merhamet bakidir diye düşünüyorum.Ben bir de erkeklerin vaatlerine pek itimat edemiyorum,köprüyü geçene kadar saçının bir teline kurban olayım derler,köprüyü geçtikten sonra yemekten bir saç teli çıksa kıyameti koparırlaryazın gelin istbla
inan ne kadar uzak o kadar iyi tecrübelerle sabittir
aşk varsa direnç kırılmaz
Daha ben tribe devam ediyorum;ne kadar ciddi olduğumu anlasın ki o denge konusunda daha daha titiz davransın diye;ben de az değilmişim SalişimGünaydınnnn:) Çokkk sevindimmmmm biliyordumm böylee olacağınıı yupyyyyyyy o kadarrr emekk çekmişş damatt adayımızzzz annesinee fırsat vereceğinee ihtimall vermiyorummm canımmmm maddiyatt önemlii amaa iki kişinin birbirinee sevgi ve saygısıı varsaa bencee gerisii teferruatAllah bozmasınn inşş mutluu olunnn
Daha ben tribe devam ediyorum;ne kadar ciddi olduğumu anlasın ki o denge konusunda daha daha titiz davransın diye;ben de az değilmişim Salişim
Canımsın.Salişim diyet konusunda da konuştuğumuz gibi;beyin olayları hatırlamasa bile olayların neticesini,sonuçları,bedelleri hatırlıyormuş.Şimdi çabam;her annesi müdahele ettiğinde bugünleri hatırlasın ki,dengeyi sağlam kursun.Zaten dün gece annesi onu öyle görünce çok üzülmüş,ben sebep verdim diye baya hayıflanmış.Niyetim kötü değildi diye yeminler etmiş,ben Onu gelinim olarak çok benimsediğim için konuşmaya katılmamdan rahatsız olmaz diye düşünmüştüm demiş.Oluyorum teyzeciğim,mümkünse bir hayat yoluna çıkmayı planladığımız insanla;senin sesin olmadan konuşmak istiyorum.Söylendikten sonra kıymeti yok bunu kendisinin düşünmesi lazım,nafile,heyhatttttYaaaa sennn süpersinnnn sanaa idolümsünn diyee boşunaa demiyorummmm:Sendenn öğrenecekkk çokkk şeyyimm varrr çokkk Bencee iyi yapmışsınnn senii kaybetmee korkusu olmalı içindeee yoksaa bu erkekkk milleti kıymett bilmezz dediğinn gibii sonra evlendiktenn sonraa evrim geçiriyorlarr
Oy,oy,oyyyyy,teşekkür ederim bitanemBuuu sanaa gelsiinnn nevv immmm izmirdenn yolluyorumm
[video=youtube;4q0M4yqS5KU]http://www.youtube.com/watch?v=4q0M4yqS5KU[/video]
Canımsın.Salişim diyet konusunda da konuştuğumuz gibi;beyin olayları hatırlamasa bile olayların neticesini,sonuçları,bedelleri hatırlıyormuş.Şimdi çabam;her annesi müdahele ettiğinde bugünleri hatırlasın ki,dengeyi sağlam kursun.Zaten dün gece annesi onu öyle görünce çok üzülmüş,ben sebep verdim diye baya hayıflanmış.Niyetim kötü değildi diye yeminler etmiş,ben Onu gelinim olarak çok benimsediğim için konuşmaya katılmamdan rahatsız olmaz diye düşünmüştüm demiş.Oluyorum teyzeciğim,mümkünse bir hayat yoluna çıkmayı planladığımız insanla;senin sesin olmadan konuşmak istiyorum.Söylendikten sonra kıymeti yok bunu kendisinin düşünmesi lazım,nafile,heyhattttt
İnşallah bitanem,fazlası ile kaybetme korkusunu yaşadığını düşünüyorum;şöyle üzülmüyorum ki,bu eziyetler gelecekteki mutluluğumuz için.Aradı son defa konuşalım diyor yazık,tamam dedim.Ama bana vaatlerle değil,çözümlerle gel dedim.4 gibi buluşucaz son defa,malum zaten sonra tatil başlıyor memlekete gidicem yarın.Ama babama konuyu tatilde açıp açmamaya bu akşam karar vericem sanırım.Duanızı eksik etmeyin canlarımÇokkk güzelll yaaa şimdiii bir dahaa böle bir sorunn yaşayacağınızı hiçç sanmıyorummm herkess nevv öğretmenimden dersiniii almışş
İnşallah bitanem,fazlası ile kaybetme korkusunu yaşadığını düşünüyorum;şöyle üzülmüyorum ki,bu eziyetler gelecekteki mutluluğumuz için.Aradı son defa konuşalım diyor yazık,tamam dedim.Ama bana vaatlerle değil,çözümlerle gel dedim.4 gibi buluşucaz son defa,malum zaten sonra tatil başlıyor memlekete gidicem yarın.Ama babama konuyu tatilde açıp açmamaya bu akşam karar vericem sanırım.Duanızı eksik etmeyin canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?