Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geldim geldim geldim geldim
ohhh be..reklam burosundan misafirler geldi sifre lazim oldu
bende hemen indire gandi yaptim..resmen daraliyorum
topige gelmeyince..sukur kavusturana

1) saferan...20
2) aysen...13
3) saliss...21
4) kayramin...26
5) saphira...21
6) nev...15
7) kırmızıgül...10

herkes nerede kaptanım ...kayramin tebrikler canım
kizlar neredesiniz, biz 11 kisi degilmiyiz 4 kisi nerde?? ipek giricem giricem diyor gelmiyor...biraz verdiginiz sozu tutun kizlar...
boyle yurumez...tatildi yilbasiydi derken fazla sesimi cikartmadim ama boyle devam edemeyiz..saphiranin son bir haftada yaptigi listelere tekrar bakicam...ve 3 gunden fazla habersiz ayri kalanlar diskalifiye olacaktir !!!
baska kim vardi kizlar..grip olmusum beynim calismiyor suan

ceza alanlar:
kirmizigul: 3
Shopaholic:4

canim o msjini gozumden kacmis galiba, ama birazdan gecmise bakip bulurum msjini..
bir bak canim nasil gidecek, paylasimin nasil olacak..birkac gun idare ederiz sorun degil..ama kurallarimizi dusunursek 5 msj mecburiyetine uyamazsan mecburen takimdan ayirmak zorunda kalirim..cunku ozaman ne bizim sana nede senin bize bir faydan olmaz..insallah paylasimda bulunabilirsin

gecmis olsun canim...bende burda hasta hasta ekrana bakiyorum..
ama hasta olmana ragmen yuzmeyi aksatmamisin..super...
sik tartilmayida birak canim, yoksa hayal kirikligina ugrar ve moralin bozulur direncin azalir..ilk hafta hepimiz super kilo verdik ama ondan sonora yavasliyor kilo vermek...bazen gramlarla savasiyoruz..bazen kacamak olmamasina ragmen fazla cikabiliyoruz..vicudunun dengesine bagli..moralini bozma..bu hafta olmazsa haftaya kesin degisim gorursun

İnşallah bu haftaa birass korkuyom sanırım

nilosummm noldu bitanem???? dun hepimiz nasil sevinmistik...
yani bittimi simdi?? duzelir belki...bazilari tam bir kayinvalide oluyorlar..ama sana okadar onem veren birinin hemen pes edecegini sanmiyorum..ama cok uzuldum ya...senin icin cok sevinmistim

Teşekkürr ederimm gerçektenn rahatladımm şimdii birazz Çok geçmişşş olsunn buu aradaa bendee 3 haftadan beri gribimm amaa yatamıomm kendime iş buluom süreklii yatıncaa insann daha da hastaa oluo

Yaaa inşallahhhh çözersinizzzz olurrr bölee kavgalarrr Hemenn vazgeçmeyinn kıyamammm emeklerinizee

kizlar ekimin msji burda...gozumden kacmis canim kusura bakma
canim seni iki hafta idare edecegiz..insallah ozamana kadar, hersey yoluna girmis olur..
saphiracim..ekimi bu ve gelecek hafta sayima katmayalim..insallah hersey yoluna girer

Shopada annesinde kaldigindan takima giremiyor galiba, o gelene kadar bekleyelim..bu hafta cuma gelmezse onu ayni geceriz

Kuzum ya,benim eş adayım ile hiçbir sıkıntım yok,biz beraberken gerçekten çok mutlu ve huzurluyuz.Ama annesi gerçekten çok garip.İlk günler dikkatimi çekmiyordu ama bugünlerde bıçak kemiğe dayandı.Biz telefonda konuşurken sürekli konuşmanın arasına giriyor,sürekli yorum yapıyor,sürekli sesleniyor şunu ver bunu al,sürekli müdahele.Kadının yatmasını bekliyoruz konuşmak için gece 2'lere kadar,o derece.Bunun sonrası da böyle olur,bizi çok yıpratır.Üzülerek bitirdim öfke ile ama sonu ne olur Allah bilir tabi.

Belkii bu üzücüü olayy sonuu annesii yaptığıııı hatayıı anlama fırsatıı bulurrŞu sevenlerinn arasınaaaa kimm girersee girsinn çokkk kızıyorummm bıraksalarr herkess mutluu olsaa...

Belkii bu üzücüü olayy sonuu annesii yaptığıııı hatayıı anlama fırsatıı bulurrŞu sevenlerinn arasınaaaa kimm girersee girsinn çokkk kızıyorummm bıraksalarr herkess mutluu olsaa...
Gerçekten bırakmıyorlar bitanem ya.Ki ben hayat boyu kayınvalidemle hep çok özel bir ilişkim olsun hayali kurdum.Sevdiğim adamı doğuracak anayı daha tanımadan baş tacı ettim.Ama ne yazık ki erkek anneleri seviyorum sanarken oğullarının mutluluğunu sabote ediyorlar.Ne acı...

canımmm afiyet olsunnn balıkkız

kizlar ekimin msji burda...gozumden kacmis canim kusura bakma
canim seni iki hafta idare edecegiz..insallah ozamana kadar, hersey yoluna girmis olur..
saphiracim..ekimi bu ve gelecek hafta sayima katmayalim..insallah hersey yoluna girer
canım ben hatırlıyorum zaten.sayımı da yaptığımdan takip etmiş oluyorum.ekimm işe başladıktan sonra anca akşamları fırsat bulunca girebilir olmuştu ve zamanı varsa geçmişi de okuyordu.bence de onu izinli sayalım tatlım
Shopada annesinde kaldigindan takima giremiyor galiba, o gelene kadar bekleyelim..bu hafta cuma gelmezse onu ayni geceriz
evet canım aynen öyle düşünüyorum.zaten yazmıştı.annesinin ayağı kırıldığı için gidip annesine bakacaktı.şimdi bir de geçmiş olsuna misaifrlerde gelir.başı kalabalıktır onun.İlk fırsatta girecektir

canım ne desem bilemedim...Bu kaynanaları ne yapmalııı acaba yine d eo dengeyi kuracak olan kişi müstakbel eşin olmalı.Ortayı bulacak olan,gerektiğinde annesine,eşinin kendisi için ne kadar değerli olduğunu gösterecek olan olmalı.ben halledilebilir diye düşünüyorum.senin bu kadar zamandır her şeyiyle kendi sınavlarından geçirdiğin insan,mutlaka 4 4 lük biridir.bir bakmışsın k.validnle hayal ettiğin gibi olursun.üzülme canım,bir tek ölüme çare yok

Gerçekkteenn çokk acıı yaa çokk güzelll kalplii birisinnn allahım inşallahh kalbinee göree verirr annesinee vicdan verirr. Bendee hiçç anlamıyorumm derdimm bu gelin kaynana kavgasınıı derdimm amaa yakınlarımdaa görüncee anladımmm iki taraftann biri art niyetliysee mutlakaa sorun çıkıooAmaa dediğimm gibii inşallahhh oğlunaa ne kadarr kötülükk ettiğini nalayıpp hatasındann vazgeçerr canımm

Menü:

Kahvaltı:

1 tam+1 yum. beyazı kk
1.5-2 kk peynir
6-7 zeytin
2 ceviz
1 greyfurtun,posasoyla birlikte suyu,250 ml
limonlu biberiye çayı

öğlen:
kıymalı yumurta
2 bardak ayran
4-5 ad. minik acı biber turşusu
1 kuru incir+1 ceviz
1 ad. badem şekeri
limonlu biberiye çayı

ara:2 ad. minik kare bitter + 1-2 ad. ceviz
limonlu biberiye çayı

akşam:
2 kepçe çorba
1 kalçalı but
1 bardak ayran

Son düzenleme:
Canımsın,öyle duygulanıyorum ki her anımda yanımda oluşunuza,Allah hepinize 2 cihan mutluluğu nasip eylesin.Annesi O'nun için ne anlam ifade ettiğimi çok iyi biliyor aslında,4 aydır neler çektiğini birebir yaşadı ama ne hikmetse bizi yıpratıyor.İşin üzücü tarafı annesi sebebi ile karşı karşıya geldiğimiz için benim saf sevdiğim de,annesini savunuyor O seni öyle çok seviyor ki sen haksızlık yapmıyor musun bu tavrınla diye.Çok üzüldüm ama,kolu kesmektense eli kesmek her zaman daha az acıtır.

Canımsın.Şimdi annesi teselli ediyordur diye düşünüyorum,insanlar çok acımasız çok.

Evett canımmm insanlarr gerçektenn acımasızz biz insanlarıı bazenn anlayamıyoruz diyoruzz yaaa benncee aynıı frekanstaa olmadığımızdaann oluyorr.Acabaa nedenn böle yapıyorr diyoruz düşünüyorz düşünüyoruz bulamıyoruzz insanlarr farklı farklıı Ama iştee bu hayatta herkesi anlamamız mümkünn değill çünküü senn dünyayaa tümm güzelliğiylee bakarkennn birisii dee enn kötüü penceredenn bakıyorr. Herkesinn baktığıı pencere farklıı. Amaa bazılarrınıı hayataa baktıklarıı penceredenn itippp aaa yanlışlıklaa olduu diyesimm gelliiooo özelliklee dee sevdiklerimii üzünceee

Çok haklısın bitanem.Ne ben,ne eş adayım,ne annesi;kimsenin niyeti kötü değil biliyorum.Ama iki iyi insan mutlu olacak diye bir kaide yok ne yazık ki.Evlilikler için de,hayatın her noktasında da en büyük problem rol karmaşasıdır.Bir erkek;annesiyle kadınını,bir kayınvalide gelini ile oğlunu nereye koyacağını nerede duracağını bilmezse o çift tükenmeye başlar.Allah hayırlısını versin.Hz.Mevlâna'nın dediği gibi:''‎''Kısmet etmiş ise Mevlâ;el getirir,yel getirir,sel getirir
Kısmet etmez ise Mevlâ;el götürür,yel götürür,sel götürür...''
''

Ne kadarrr güzelll birr sözzz başkaa sözee gerekk bırakmıyorrr...

amin canım,hepimize inşallah...Anlıyorum üüzlmüşsün ama bence hemen kafanda kestirip atma..Seni bu kadar zor kazanmış birinin bu kadar kolay bırakacağına inanmıyorum ben.O senin gönlünü alacaktır bir şekilde.Her şey yoluna girer.Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun tatlışım,hayırlı değilse hiç olmasın zaten

Kızlar ipekyol51 faceten bildirmiş:

kizlar dünden bu yana hem elektriklerimiz hem internetimizde sorun var.25 ocak burda devrimin yıldönümü.o nedenle sıkıntılar var şimdi.elektrik,benzin,tüp ve internet kısıtlı.haber vereyim istedim.icimde hic rahat degil takıma pek destek olamıyorum.hakkınızı helal edin

afiyet OLSUUN....

MENÜ PAYLAŞIIM....

herkesin bi kısmeti vardır canım merak etmee vakti zamanı gelsin allah helelini çıkarır karşınaa...:123:

analar böyledir canım ne yaparsın iyi yapmışsın oda spor sayılır.....cumaya farkederr hiç merak etmee...

afiyet olsuuun....

menü paylaşıım....

ya bu kaynana derdi hiç bitmicek mii...insan niye evladım mutlu olsun demez kiii....arkadaş denge kurmayı başarırsa annesiinin fazla etkisi olmadan mutlu olucaksınız inanıyorum...

resmen sabote etmeye çalışıyormuş hanım teyze....içteniçe bir kıskamçlık seziyorum...inş. sonunuz hayır olur canım...

afiyet olsun canııım....

menü paylaşım....

allah yardımcısı olsun çok zor o karmaşanın ortasında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…