Kahvaltımı yazayım da biraz kızın banaKaç gündür zaten kaçamak yapmak için kaşınıyorum resmen.minik sıyrıklarla atlatıyordum,geçiştiriyordum ama bu sabah iyice kontrolsüz bir hale geldi iradem.
1 yumurtalı,kıymalı yumurta
2 yumurta beyazı (haşlanmış,kızım sadece sarısını yiyor da)
az peynir
3-4 zeytin
1 geryfurtun posasıyla birlikte suyu,250 ml kadar
1 dilim tam buğday ekmeği+tereyağ,labne ve bal ile birlikte
1 fincan limonlu biberiye çayı
Hanımlar bildirimimi yaptım bugünden.Canlarım yarın karneden sonra direk otobüse binicem,15-16 saat sürüyor yol,ancak cumartesi ulaşabilicem memlekete Allah izin verirse.Yarın beni izinli sayın olur mu,dualarınızı eksik etmeyin canlarım
Bitanem Gülüm'üm mesajına alıntıda liste vardı ona ekledim,200 gr bu haftanın skoru.Anne yemekleri dayanılmaz,dozunda yiycem ama muhteşem bir stadyum evimizin yanında,o yüzden annemin yanında çok seri kilo verebiliyorum.İnşallah bu kez de öyle olurcanım bildirimini göremedim :26: Hayırlı yolculuklar canım.aman tatilde anne yemeklerine dikkat et,çok dayanılmaz olurlar çünkü :)iyi tatiller :)
Vavvvvv,teşekkürler bitanemsaferan:9
kızmızıgül:7
saphira:13
aysen:2
kayramin:14
salis:11
ekimm:1
nev:15
nevim tebrikler canım
Hanımlar bildirimimi yaptım bugünden.Canlarım yarın karneden sonra direk otobüse binicem,15-16 saat sürüyor yol,ancak cumartesi ulaşabilicem memlekete Allah izin verirse.Yarın beni izinli sayın olur mu,dualarınızı eksik etmeyin canlarım
saferan:9
kızmızıgül:7
saphira:13
aysen:2
kayramin:14
salis:11
ekimm:1
nev:15
nevim tebrikler canım
saferan:18
salis:8
aysen:6
nev:11
saphira:4
kayramin:1
kırmızıgül:6
ekimm:6
kırmızım hep buralardaydım aslında ama mesajlarımı sayarak paylaşım yapmayınca bazen gözden kaçabiliyor.Biraz ev işlerine de dalmıştım
safişim tebrikler canım
***7. TAKIM 240 . ETAP***
kırmızıgül06(70.6/70.2/0.4/0.57%)
nev81 (72.2/
aysen34 (67.7/
SAPHIRA (86.2/
saferan (119/
kayramin (71/71/0/0%)
Shopaholic (82.2/82.2/0/0%)
ekimm (88/
hasretim34( 66.1/ kendi istegiyle ayrildi
Saliss(103/101.5/%1.5)
7. TAKIM ORTALAMASI: %
liste gerilerde kalmasinyarin ben yokum kizlar liste size emanet...isyerinde sifre bulamazsam yine telden girip bakmaya calisirim liste eklenmismis diye..ben cok iyi bir sonuc alamadim insallah sizler daha iyi sonuclarla gelirsinizz
öğlen:
2 kepçe çorba
1 ad. baget
1 kase yoğurt
1 ad. elma
ara:2 poşetli kayısılı form çay ( en son geçen perşembe görüşmüştük wc ile,yanlış hatırlamıyorsam)
akşam:
2 kepçe çorba
2 kaşık zeytinyağlı patlıcan yemeği
½ kase bulgur pilavı
½ kase yoğurt
3 bardak çay
2 Lt su
canım bildirimini göremedim :26: Hayırlı yolculuklar canım.aman tatilde anne yemeklerine dikkat et,çok dayanılmaz olurlar çünkü :)iyi tatiller :)
selamlar canlarım bi,raz moralim bozuk biraz sinirliyim psikolojim pek iyi değil galiba benim
dün doktora gittim reglim 20 gün geçti nerdeyse bu ay da bebek felan yok..kanda baktırdı sanırım bu da benim psikolojimi alt üst etti.uzun
zamandır test felan yapmıyodum bu fikri rafa kaldırmıştım bişeylerin üstesinden geldiğime inanıyordum ama demek başaramamışım..
söktürücüyü verdi geldim..adet olunca gidicem yine 2 ay daha devam edip sonra bırakıcam zaten yaz sonu tüp bebek yapıcaz netleştirdik artık kafamızda
eşimde bir hafta yıllık izninden kullanacak annemlerin yanına gidicez biraz kafamız dağılsın diye
nev81 (72.2/
aysen34 (67.7/69.3/-1.6/%-2)
SAPHIRA (86.2/
saferan (119/
kayramin (71/71/0/0%)
ekimm (88/
Saliss(103/101.5/%1.5)
dün öğlen yediğim çorbadan başka ağzıma bişey sürmedim sigaradan başka
ama parmaklarım bile şiş regl olamadığım için
nev81 (72.2/72/0.2/%0.28)
SAPHIRA (86.2/
saferan (119/119/0/%0)
kayramin (71/71/0/0%)
ekimm (88/
Saliss(103/101.5/1.5/%1.46)
doğa canım sen buralardaysan gözkulak ol listeye bende uğramaya çalışırıım....
canımmm harika gidiyorsunnnn tebrik ederimmmmGünayyydınnnnn kızlarrr bugünnnn sabahhh erkendenn kalktımm uykuuu felan tutmadıı zatenn merakktannn acaba veremedim mii felann diye:18: Amaa bir buçuk kilo dahaa gitmişşş sevindim tabiii amaa ben çok sabırsızz bir kişiliğimmm keşkee bu kilolar beşer onarr gitsee dee bende günde 10 kez tartıyaa çıkıpp lendimii yiyip bitirmesem
Bu arada ticket ta 101 yazıo çünküü kendileri virgül kabul etmio o sebeptenn bendee onuu 101 e doğru yuvarladım
tatlım ben 4 ayı geçti diyet yapalı ve hep kabızdım,tamamen diyet yapıyor bunu.O kadar çok yöntem denedim ki
Yazdığınızıı gördümdee dayanamadım bir öneridee bulunacağımm Diyett yaparkenn insan gerçektenn çokkk kabız oluuyorr ben hayatımdaa kabız olmamıştımm ama geçenn hafta bendee kabız oldum çok zor birşeyy bunuu bi doktor arkadaşa sordumm o gastroentoloji bölümünde asistann..Banaa sabah kalktığında tercihenn incir yoksa kuru kayısıı 3-4 adett yiyip sonraa arkasından bir bardak yeşil çay içmemi tavsiye etti.Deneyimle sabittir çok işee yarıyorr
zor canım yaa ama moralini yüksek tutmaya çalış.bak hiç beklemediğin bir anda verir Allah.Benim ablamın da öyleydi,2 kez aşılama yaptırdılar tutmadı.sonra 1 gün umutsuzca test yaptı ve çift çizgiyi gördü.şimdi oğlumuz 5 aylıkselamlar canlarım bi,raz moralim bozuk biraz sinirliyim psikolojim pek iyi değil galiba benim
dün doktora gittim reglim 20 gün geçti nerdeyse bu ay da bebek felan yok..kanda baktırdı sanırım bu da benim psikolojimi alt üst etti.uzun
zamandır test felan yapmıyodum bu fikri rafa kaldırmıştım bişeylerin üstesinden geldiğime inanıyordum ama demek başaramamışım..
söktürücüyü verdi geldim..adet olunca gidicem yine 2 ay daha devam edip sonra bırakıcam zaten yaz sonu tüp bebek yapıcaz netleştirdik artık kafamızda
eşimde bir hafta yıllık izninden kullanacak annemlerin yanına gidicez biraz kafamız dağılsın diye
nev81 (72.2/
SAPHIRA (86.2/
saferan (119/
kayramin (71/71/0/0%)
ekimm (88/
Saliss(103/101.5/%1.5)
dün öğlen yediğim çorbadan başka ağzıma bişey sürmedim sigaradan başka
ama parmaklarım bile şiş regl olamadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?