doğaa günaydın..takımdan gelin çıkarıyoruz sen yoksun......
Bugünnnn çok sevdiğiimm birr ablamla buluştuk onun yanındaa staj yapmıştım ne zamandır beni çağırıyorr amaa onun iştahıı çokk açıkk ve bir o kadarda zayıff diyetimii bozarımm diyee geçen hafta gitmedim yanınaa ama bu haftada çağırıncaa gittim mecburrHemenn bizimm mantıcıyaa gideelimm dedii tabii Allahım dedim gitti bizimm diyettt Amaa mantıcıyaa gidincee binbirr bahane bulupp mantıyııı yemedimmm o yedii Sonraa dedim ben acıktımmm hadii kebapçıyaa girelimm vee oradaa köftee istedimmm Arzuu ablammm şokkk olduu banaaa salişimm kafayaaa koydunn sen dediii Normaldee o mantıyıı kaçırmam içinn ölüyo felann olmam lazım dıı kii son isteğimm bilee o mantıı olurduu Amaa yinee dee bol kahvee kaçırdımmm:26 edimm şimdii kahvee dee içmezsemm ayıpp olacakk:26:
Sabahh: 2 haşlanmış yumurta
biraz peynir
5 kuru kayısı
yarım su bardağı ceviz
8 adet zeytin
Öğlee: 6 adet köfte (kaşarlı)
bir küçük parça ekmek:26:
bol salata
yoğurt
Ara öğün:2 ficann şekerli kahve:26:
Akşamm: Bir adet balık
bol salataa
tarhana çorbası
bir kase pırasa yemeği
Ne çokk yemekkk yemişimmmm yaaa bennnYarınn hastadaa olsammm gidecemm havuzaa yüzücemm nev in taktiğiii bugünn cezayı hakketmşşiimm bennnn
canım omega 3 içeren başka besinlerde var ama yine de yeterli gelmiyormuş.buradan marka paylaşamıyoruz maalesef ama almanı tavsiye ederim.Yerli olan bir tane var,60 kapsül 12 TL,ondan kullanıyorum.Gerçi şimdi bitti ama tekrar alıcam,hava çok soğuk çıkamadım kızla
canım kahvaltın kuvvetli değil ve şekerli kahve içtğin için insülin direncin kırılmıyor ve acıkıyorsun.ben artık pasta bile yesem acıkmıyorum.Bari şekersiz ve kremasız olanını iç.sütle iç.süttozu en yasaklılardan biri
Nev gördüNev hayatında hiç kopya çekmedi ama,kopyanın en iyi öğrenme yöntemlerinden biri olduğunu uzmanlar ispatladı.İnsan öğrendiklerini unutsa da,çektiği kopyayı hiç unutmazmış
Sen nasıl sevgi dolu,nasıl aslan gibi kollayıcı birleştirici bir kadınsın Saferan'ım ya,tam bir Türk kadınısın sennnn
Bir gün o sigarayı karşılıklı içicez,senle karşılıklı sigara-kahve keyfi yapmadan bırakmıycam bu mereti
Yaratılmış her varlığı sevmek ne güzel,ne özel.O korkunu,şimdiki mutluluğunu harflerinden bile anlıyorum.Canımsın
Gördüm kuzum gördüm de,kopya iyi bir öğrenme yöntemi ilginçtir ki
Karatay çok doğru bir seçim bitanem,keyifle ve sağlıkla atacaksın kilolarııııı
Ellerine sağlık canım benim
Bitanem 15 tatilde sayımları ben yapıyım hazır boşken,sana da bir mola olur ne dersin,15 günlüğüne de olsa yükünü almış olurum
Canlarım 11 aydır beraberiz.Hayatımın en büyük ve en güzel yolculuğunda hep yanımdaydınız.Ortak platformumuz sanaldı ama,size duyduğum duygu ve bana aktardığınız -yanındayız- hissi gerçekti.Allah hepinizin ömrünü ve ahirini güzel eylesin.Girizgah bittiGelellim sadede
Canlarım bahsetmemiştim çünkü önem arzetmiyordu uzun zamandır ama bugün sizlerin duymasını isteyeceğim noktalara geldi.Bundan 4 ay önce birgün dersten çıktım.Sınıfın kapısında beni tanımadığım genç bir adam ve bir hanım bekliyordu.Hocam vaktiniz varsa biraz görüşebilir miyiz dediler,tanımıyordum ama veli diye düşündüm çünkü bazen çocukların dayı ya da halaları da bilgi almaya gelirler,tanışırlar.Yukarı çıktık oturduk.Oradaki genç adam niyetini açıkladı.Sizi uzun zamandır tanımak istiyordum ama,gönderdiğim haberlere hep olumsuz yanıt verdiniz dedi.Nasıl yaşadığınızı,prensiplerinizi bildiğimden ablamla birlikte okula gelip konuşmayı uygun gördüm dedi.Zaten ortak tanıdıklarımız varmış ve o 105 kilo olduğum günlerden beri benle tanışmak için çabalıyormuş.Bunu ortak tanıdıklarımız da doğruladı.O an fikrim kesinlikle hayır olmasına rağmen,105 kiloda bile beden gözüyle değil kalp gözüyle bana bakmayı becerebilen bu adama saygı duymuştum.
Niyeti ve bunu aktarmadaki edebi için teşekkür ettim ve düşünmediğimi söyleyerek kibarca reddettim.O günün akşamında ortak büyüklerimizden numaramı almış ve beni aramıştı,daha ayrıntılı anlatmıştı niyetini ama ben yine reddetmiştim.Bunlar tam 4 ay önce olmuştu.Sonra O 4 ay boyu aramaya,mesajlar atmaya devam etti saygı boyutunu aşmadan.Ama ben aramalarını yanıtladım,ne mesajlarına cevap verdim,tam 4 ay boyu.Sizlere de bahsetmedim,çünkü fikrim netti.
4 aydır gün gün hatta saat saat emek verdi beni kazanmak için.Emeğine ne kadar saygı duysam da,sonradan üzülmemesi için zerre ışık vermedim.Sonra 4 ocakta bir mesaj daha geldi.Öyle sade,öyle içten,öyle gerçek.O an içime bir his geldi ve Ona bir kere de olsa kendini açıklama fırsatı vermeye karar verdim.Çünkü her yaratılmış,kendini ifade etme fırsatını hakediyordu gözümde,bu kişi de zerre ışık almamasına rağmen verdiği emek de.7 ocakta oturduk konuştuk.O an o samimiyet,verilen o değer bir şekilde bana geçti ve birbirimizi tanımaya karar verdik.Evet kafama takılan ayrıntılar var ama,Ona bu fırsatı vermeden bunları aşmam da mümkün değildi.
4 aydır ışık almadan çabalayan adam,bu fırsatla gevşemedi.Emeğini de saygısını da erdemini de büyüttü bir şekilde ve benden sonunda eveti aldı.Canlarım biz genel hatlarda,fikirsel bazda hayatımızı beraber geçirebileceğimize inandık.Ama O ne kadar acele etse de ben aceleye getirme taraftarı değilim.1-2 ay içinde babamla tanışmaya gidecek ve kendini niyetini anlatacak.Eğer babam uygun görürse ve gidişat şimdiki gibi olursa ve Rabbimiz yazdıysa hayatımızı birleştiricez.Bilmenizi istedim,sizler ayrı ayrı benim için çok değerlisiniz.Şu an hiçbir şeyin kesinliği yok ama,biz bir yola çıktık.Allah utandırmasın canlarım,dualarınızı eksik etmeyin
Çokk haklısınızzz gerçektennn hadi şimdi okull tatilll benn asıl okul açılıncaa ben zayıfff amaa oburr arkadaşlarımlaa ne yapacağımm çok merakk ediyorumm:26:Amaa o zamanaa kadarr düşünüpp sizlerinde yardım ve önerileriyle hallederim diye düşünüyorumBu şekerr dee birtekk kahveyle geçerlii amaa dediğinii yapıp bi tatlandırıcı taşıyacağım bundan sonra yanımdaa Eminn olun kii bu diyettt benim içinn çokk önemlii elimden gelenii yapmayaa çalışıyorumm ve hepp çalışacağımmm Sizin ve kendimin güvenini bu sefer sarsmayacağımmm Yarındaa yüzmeye gidipp cezamıı çekeceğimm tabii Bu taktiği dee bana sevgili nev verdii ne zaman kaçamak günüm hariç birşeylerr kaçırırsam kendime hemen spor cezasıı vereceğim Gitsinnn kilolarrr
Salişim öncelikle sana,azmine ve kararlığına güvenim tam.Ama senin de dile getirdiğin gibi,o yollardan daha önce geçmiş biri olarak birkaç tüyo veriyim.Saliş insanlar çok garip,ne hikmetse birinin mutluluğu yanıbaşındakinin mutsuzluğu gibi.Ben diyete başladığımda daha önce hiç diyet yapmamış olmama rağmen,kimse inanamadı,en yakın arkadaşlarım haftaya bırakırsın muhabbeti yaptılar.Hırslandım.Benim hayatta en sevdiğim şey sigara böreğidir.Yıllardır tanıdığım saçın şifa desen bir telini vermeyecek insanlardan biri diyet yaptığım ilk 5 gün üst üste sigara böreği getirdi okula ve dudağıma kadar değdirdi ısrarın boyutuna bak.Reddettim,gittim tuvalete gizli gizli ağladım öyle canım çekiyordu ki.Hırslandım.Sonra aylar geçti,ben gün gün küçüldüm.O başaracağıma inanmayan insanların bakışları tavırları değişti.Şimdi çevremde herkes azmin simgesi olarak beni gösteriyor.Sana verebileceğim birkaç tüyo şu canım:
*Hiçbir zaman kendini aç bırakma,acil durumları tesadüfe bırakmamak için çantanda her zaman en azından galeta ya da light bisküvi taşı.
*Hiçbir misafirliğe ya da davete aç gitme,bu iradeni delmen için tuzaktır.
*Acıktığını ya da zorlansan bile zorlandığını kimseye belli etme,unutma ki ilk fırsatta kullanılacaktır.
*Zayıfladığını daha fazla belli edecek kıyafetlere yönel,mümkünse hatları abartmadan saran kıyafetlere.
*Seninle diyetin hakkında konuşan insanlara,bunu oyun gibi gördüğünü ve hayatında hiçbir gidişattan bu kadar keyif almadığını anlat.
Ve canımmmm,başarrrrrrrr.Seni zorlayacak canlı cansız,madde mana tüm engellere en güzel en erdemli cevap bu olacak.Ben sana güveniyorum
Yaa ne zamannnn bii yoll ayrımındaa olsammm yardımlarınızzz baanaa doğruu yolu seçmem konusunndaa çokk fazzlaa yardımmcıı oluyorr.Siziii gerçektenn roll modelll seçtimmmm hemm başlangıçç kilonuzz olarakk hemdee süperr fikirlerinizz açısındaannBenn Gerçektennn çokk şanslıyımm sizinnn gibii bir klavuzumm varrr çokk mutluu ediyorsunuzzz hepinizz benii allah sizdenn razııı olsunnn Benimm arkadaşlarımınn hepsii çokkk zayıfff birr dönerciyee girsekk öğle arasındaa tamm ekmeğe döner ekmek yiyenn tiplerr hayatlarınddaa hiçç kiloo problemlerii olmamışşş o sebeptennnonlarııı çokk sevmemeee rağmenn çoğuu zamann beni anlamazlar daha doğrusu anlayamazlarr çünküüü hiççç şişmann olmamışlarrr. Benn diyett yaptığımdaa onlarr bunu hepp anlamsızz bulurlaar gerek yokkk senn böylede güzelsinn hemm zayıflarsan çirkinn olursun diyee benii rahatlatırlarrr.Amaa kimsee bu kızıınn şekerr ilacı kullanmaya başlayacakk derecedee sağlığınıınn bozulduğunuuu insülünn direncininn kötüyee gittiğini 23 yaşında gündee 3 çeşit ilaç kullanmakk zorunda kaldığını düşünemezlerr sağlıkçı olsalardaa Amaa onlarıı suçlayamam belki bende zayıf olsamm bendee düşünemem herkestee empatii anlayışı olacak diye bir kaide yokk. O sebepten milyonlarca kez diyete başladım milyonlarca kez bıraktımm. Vee hiçbir diyette kilo verdiğimde görülmedi aksinee daha da şiştimm.Amaa şimdii kesinliklee geçmişimii düşünmüyorumm o geçmiştii.Yenii inancım şudur:GEÇMİŞİM GELECEĞİME AİT DEĞİLDİR! Eskidenn hatalarr yaptımm amaaa şimdiii sizdenn gelecekk herr öneriyee dörtt elle sarılıyorumm o kadarr ihtiyacımm var ki sizdenn gelecek tavsiyelereee çünküü sizz benim geçmekk istediğimm yollardann dahaa öncee geçmişsinizz hayatt deneyiminizz çokk kıymetlii buu yolunn çukurlarınıı iyi biliyorsunuzzz vee benimle paylaşıyorsunuzz çokk teşekkür ederimm hepinizee gerçektenn Nevvv öğretmenimmmm sizinn deee tavsiyelerinizee mutlaka uyacağımm okul açılınca gerçii dahaa varr amaa önlemlerr almak lasım yolun başındaa okul açılınccaa diyetimm boxulsunn hiçç istemiyorumm
kahvaltıya misafirim vaaar.ben kaçaaar...hazırlıkları tamamlıyayım....bu arada shopayla ekim nerelerde göremediiim...
Gunaydin kizlarr
Kardesimi aksamci oldugum icin 3 gundur neredeyse goremiyotdum
Geldi beni operek uyandirdi..bende onu susledim pusledim okula hazirladim..
Annemler goturuyor bugun, bende geri yatim dedimm
Yatmadan sizede bi iki satir yazim
Sifre alan olursa aksama gorusuruz.. Hepiniz allaha emanet olunn
günaydınlar canlarım
nevimm canım arkadaşım bu haberi bana ilk anlattığında o kişiyle olacağından sen ne kadar inanmasanda yürekten inanmıştım
artık içimemi doğdu seni bırakmayacağı veya bunca çabasına senin hayır diyemeyeceğin
seninle benim yapımız çok benziyor sende kolay kolay güvenmeyen ve önce karşıdakinin sevgisini görmeden emeğini görmeden bişeyleri kafada bitiremiyoruz..
bende eşimle tanışmadan önce (iş yerindeki bi ablanın eşi polis okulunda görevliydi abi eşimi çok seviyomuş o ablamda beni çok severdi) neyse bunlar bizi tanıştırıp hayırlı bi işe vesile olmak istemişler
ben kesinlikle olmaz benim için evlilik çokk erken henüz daha 19 yaşındaydım:) eşimde ilk başta evliliği düşünmediğini daha okulunun bitmediğini söylemiş...
neyse beni bi gün iş yerime gelip görmüş ama benim haberim yokabla beni sıkıiştırıyo bi kere görüş diye ama ben yok yere umut vermek istemiyorum
aradan tabi aylar geçiyo ama abla beni her gördüğünde muhabbetini yapıyo..sonra ben bi gece rüyamda kenarı ağaçlarla dolu bir yolda yanımda bi erkekle yürüyorum ama yolun sonu karanlık diyorum gitmeyelim..sonra bi an da susuyorum söylüyorum yanımdaki yol kenarına geçiyo avucunu açıyo ve eline birden bir tas ve yol kenarından su akmaya başlıyo içiyorum yol aydınlanıyo..o kadar etkileniyorumki bu rüyadan ertesi gün yine aynı rüyayı görüyorum..gidip ablaya tamma abla görüşelim kabul ediyorum dedim
telimi aldı..tam 3 ay yüz yüze görüşmeden telde konuştuk ama o hiç pes etmedi her hafta sonu görüşme isteğini ret ediyodum..daha yüzünü bile görmediğim birini tanımıştım sesi bana güven vermeye başlamıştı..sonunda buluştuk ilk gördüğümde surat ifadem aaaa rüyamdaki senmişsin diyip eşimin yüzüne afala afal bakmıştımhani filmlerde olur derler yaa gerçekten öyleydi rabbim kaderimiz rüyamda göstermişti....
tanışma hikayemi anlattım ama idare edin
senin çok mutlu olmanı o kadar yürekten istiyorumki sen her şeyin en iyisine layıksın..rabbim hiç utandırmasın huzurlu mutlu sağlıklı bir yuva kurmayı nasip etsin inşlhhh
anacım yakın olsa düğüne gelirdim yawww
düğün var topiğimizde :123::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::132:
kızçeler beni bugün izinli sayıverin
il dışındna büyük teyzem geldi onu görmewye gidicem akşamda belki orda kalırım
kızçeler beni bugün izinli sayıverin
il dışındna büyük teyzem geldi onu görmewye gidicem akşamda belki orda kalırım
1) saferan...20
2) aysen...13
3) saliss...21
4) kayramin...26
5) saphira...21
6) nev...15
7) kırmızıgül...10
herkes nerede kaptanım...kayramin tebrikler canım
afiyet olsun canım çok güzel bir menübugünkü mönüm
kahvaltı:
bir b.çay
bir ç.bardak ceviz
2kuru kayısı
1yumurtadan melemen
1muz
kk peynir
10 adet zeytin
öğlensabah sanki çok yedim daha hafif geçsin die)
bir elma
1çb.fındık
kiraz sapı çayı büyük bardak
akşam:
1tabak kuru fasülye
2parça tavuk tavada
salata,3kaşık yoğurt
iki litre su içtim daha devam eder 2bardak bitki çayı ve bir bardak kiraz sapı çayı
kimsecikler yok bugün gene bi ben varım
eline sağlık 5.birinciliğim
afiyet olsun canım çok güzel bir menü
ben de varımm
bu övgülere layık olan benmiyim canım yaa...insan olmak insan gibi davranmak hayat düsturum..bana ettiğin iltifatlar senin kalbinin güzelliğinden....bundan sonra da çook mutlu olacaksın inanıyorum........
menü paylaşım.........
kalbine bu hissiyat geldiyse artık hiç bişey engel olamaz mutluluğuna nilüferim..allah gönlüne göre yüreğine layık mutlu bir hayat verir sana inş.....
menü paylaşıım....
menü paylaşım.....
başına gelmeyen bilmez bunları canım...ama sen amacına ulaşıcaksın eminim...seni çıtır bi hemşire yapıp mezun edicez takımdan ..sonra da nev gibi gewlin ederiz artıık.....
a
slında çok değil bitek kahveler şekerli olmuş ama oda devede kulak sen çok azimli ve neyaptığının farkında olan bi kızsın canım busefer başarmaman için hiçbi sebep yokmuş bence daha öncede başarabilirdin ama sadece hani herşeyin bir vakti yeri vardır ya sadece onu geç bulmuşsun
canımya ben malum çok şeyi seçiyorum sen bana özelden bi mesaj at markasını ve nasıl kullanmam gerektiğini mümkünse
ahanda yakalandık ki buzamana kadar yakalanmışlığım yoktur ama çok zevkliydi düşününce evet çalıştığımdan daha çok kopyaları hatırlarım halaa
canım adına çok sevindim evet aşk sevgi herşey oluyo ama işin içinde emek yoksa fedakarlık yoksa hemen tükeniyo geçende konuşmuştuk eşimin beni kazanmak uğruna nasıl sabrettiğini gerçekten dünyaya bir daha gelsem gene eşimi isterdim çünkü o özveri o sabır bizim evliliğimizde hala mevcut ben yapı gereği biraz zor bir insanımdır ve herdurumu çözen eşimdir ben inanaıyorumki sen kafandaki sorularıda çözeksin ve herşeyi yoluna sokacaksın çünkü potansiyel olarak zaten güçlü bir kadınsın inancın yüksek kısmetin hayırlı olsun inşallh canım çok mutlu oldum
sen zaten elinden geleni yapıyosun canım emin oll
bende sana hayranım ve yaptıklarını söylediklerini okadar dikkate alıyorumki
çok doğru bi söz gerçekten insanlar neden bunu yapar anlamam benimde buzamana kadar bu kiloda kalma sebebim budur insanlar negerek var canım alma yeter sen zaten iyisin ee 20yıl sonra ne olcak onu düşünen yok şeker tansiyon kolestrol hepsi bizi beklemekte zayıf insanlar bu taraftan bakamaz bide böyle yiyip yiyip almama durumları yokmu sen çeyrek yersin şişersin yokya ben inanmıyorum var bunların bi numarası ama çaktırmıyolar şişman kalalımdie
evet bikaçgündür shopada yok ama sanki netimde sorun var demişti öyle hatırlıyorum son girdiğinde eşimin ordan girdim dedi tabi doğru hatırlıyosam
sende canım görüşemiyoruz buaralar şifre alsın birileriii
tünaydın canım negüzel rüyana malum olmuş hadi buyıl eşi olmayan işi olmayan bebişi olmayan kalmasın inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versinn AMİNNNN
hayırlı günler canım
Canımsın.Sen o kadar azimli ve kararlısın ki;bize sana yalnızca yol işaretlerinin yerini göstermek kalıyor,her zaman yanındayız canım benim
Yaa ne zamannnn bii yoll ayrımındaa olsammm yardımlarınızzz baanaa doğruu yolu seçmem konusunndaa çokk fazzlaa yardımmcıı oluyorr.Siziii gerçektenn roll modelll seçtimmmm hemm başlangıçç kilonuzz olarakk hemdee süperr fikirlerinizz açısındaannBenn Gerçektennn çokk şanslıyımm sizinnn gibii bir klavuzumm varrr çokk mutluu ediyorsunuzzz hepinizz benii allah sizdenn razııı olsunnn Benimm arkadaşlarımınn hepsii çokkk zayıfff birr dönerciyee girsekk öğle arasındaa tamm ekmeğe döner ekmek yiyenn tiplerr hayatlarınddaa hiçç kiloo problemlerii olmamışşş o sebeptennnonlarııı çokk sevmemeee rağmenn çoğuu zamann beni anlamazlar daha doğrusu anlayamazlarr çünküüü hiççç şişmann olmamışlarrr. Benn diyett yaptığımdaa onlarr bunu hepp anlamsızz bulurlaar gerek yokkk senn böylede güzelsinn hemm zayıflarsan çirkinn olursun diyee benii rahatlatırlarrr.Amaa kimsee bu kızıınn şekerr ilacı kullanmaya başlayacakk derecedee sağlığınıınn bozulduğunuuu insülünn direncininn kötüyee gittiğini 23 yaşında gündee 3 çeşit ilaç kullanmakk zorunda kaldığını düşünemezlerr sağlıkçı olsalardaa Amaa onlarıı suçlayamam belki bende zayıf olsamm bendee düşünemem herkestee empatii anlayışı olacak diye bir kaide yokk. O sebepten milyonlarca kez diyete başladım milyonlarca kez bıraktımm. Vee hiçbir diyette kilo verdiğimde görülmedi aksinee daha da şiştimm.Amaa şimdii kesinliklee geçmişimii düşünmüyorumm o geçmiştii.Yenii inancım şudur:GEÇMİŞİM GELECEĞİME AİT DEĞİLDİR! Eskidenn hatalarr yaptımm amaaa şimdiii sizdenn gelecekk herr öneriyee dörtt elle sarılıyorumm o kadarr ihtiyacımm var ki sizdenn gelecek tavsiyelereee çünküü sizz benim geçmekk istediğimm yollardann dahaa öncee geçmişsinizz hayatt deneyiminizz çokk kıymetlii buu yolunn çukurlarınıı iyi biliyorsunuzzz vee benimle paylaşıyorsunuzz çokk teşekkür ederimm hepinizee gerçektenn Nevvv öğretmenimmmm sizinn deee tavsiyelerinizee mutlaka uyacağımm okul açılınca gerçii dahaa varr amaa önlemlerr almak lasım yolun başındaa okul açılınccaa diyetimm boxulsunn hiçç istemiyorumm
Sen o güzel yüreğinle en güzel sözlere layıksın canım benimbu övgülere layık olan benmiyim canım yaa...insan olmak insan gibi davranmak hayat düsturum..bana ettiğin iltifatlar senin kalbinin güzelliğinden....bundan sonra da çook mutlu olacaksın inanıyorum........
kalbine bu hissiyat geldiyse artık hiç bişey engel olamaz mutluluğuna nevim..allah gönlüne göre yüreğine layık mutlu bir hayat verir sana inş.....
başına gelmeyen bilmez bunları canım...ama sen amacına ulaşıcaksın eminim...seni çıtır bi hemşire yapıp mezun edicez takımdan ..sonra da nev gibi gewlin ederiz artıık.....
Ben sıramı Gülüm'e veriyorumeee kızlaar takımımızın artık bi de gelini olucaaak...sıra kimde bakalııım...gülüüüüm seni önden alalllım...sonra da salise gelir sıraaa...yaş sırasını bozmayalım......:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
düğüne hazırlık yapalıım......
Damat yok,gelin yok;ortada yalnızca bir kayınvalide namzeti var;o da kendi kendine düğün yapar artık.doğaa günaydın..takımdan gelin çıkarıyoruz sen yoksun......
Allah razı olsun ablacım ama heralde başaramıycaz gibi,Allah hayırlısını versin.bende onu okuyordum tam:)
nevim hakkına hayırlısı neyse o olsun
Canımsın,hikayen öyle özel öyle güzel ki;Allah size her zaman en büyük mutlulukları nasip eylesin ciğerimgünaydınlar canlarım
nevimm canım arkadaşım bu haberi bana ilk anlattığında o kişiyle olacağından sen ne kadar inanmasanda yürekten inanmıştım
artık içimemi doğdu seni bırakmayacağı veya bunca çabasına senin hayır diyemeyeceğin
seninle benim yapımız çok benziyor sende kolay kolay güvenmeyen ve önce karşıdakinin sevgisini görmeden emeğini görmeden bişeyleri kafada bitiremiyoruz..
bende eşimle tanışmadan önce (iş yerindeki bi ablanın eşi polis okulunda görevliydi abi eşimi çok seviyomuş o ablamda beni çok severdi) neyse bunlar bizi tanıştırıp hayırlı bi işe vesile olmak istemişler
ben kesinlikle olmaz benim için evlilik çokk erken henüz daha 19 yaşındaydım:) eşimde ilk başta evliliği düşünmediğini daha okulunun bitmediğini söylemiş...
neyse beni bi gün iş yerime gelip görmüş ama benim haberim yokabla beni sıkıiştırıyo bi kere görüş diye ama ben yok yere umut vermek istemiyorum
aradan tabi aylar geçiyo ama abla beni her gördüğünde muhabbetini yapıyo..sonra ben bi gece rüyamda kenarı ağaçlarla dolu bir yolda yanımda bi erkekle yürüyorum ama yolun sonu karanlık diyorum gitmeyelim..sonra bi an da susuyorum söylüyorum yanımdaki yol kenarına geçiyo avucunu açıyo ve eline birden bir tas ve yol kenarından su akmaya başlıyo içiyorum yol aydınlanıyo..o kadar etkileniyorumki bu rüyadan ertesi gün yine aynı rüyayı görüyorum..gidip ablaya tamma abla görüşelim kabul ediyorum dedim
telimi aldı..tam 3 ay yüz yüze görüşmeden telde konuştuk ama o hiç pes etmedi her hafta sonu görüşme isteğini ret ediyodum..daha yüzünü bile görmediğim birini tanımıştım sesi bana güven vermeye başlamıştı..sonunda buluştuk ilk gördüğümde surat ifadem aaaa rüyamdaki senmişsin diyip eşimin yüzüne afala afal bakmıştımhani filmlerde olur derler yaa gerçekten öyleydi rabbim kaderimiz rüyamda göstermişti....
tanışma hikayemi anlattım ama idare edin
senin çok mutlu olmanı o kadar yürekten istiyorumki sen her şeyin en iyisine layıksın..rabbim hiç utandırmasın huzurlu mutlu sağlıklı bir yuva kurmayı nasip etsin inşlhhh
anacım yakın olsa düğüne gelirdim yawww
düğün var topiğimizde :123::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::132:
Canım benim,güzel sözlerin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Sizler de benim için ayrı ayrı çok kymetlisiniz inan,gelin düğünden döndü ama takımına verdiği sözünden dönmeyeceka
canım adına çok sevindim evet aşk sevgi herşey oluyo ama işin içinde emek yoksa fedakarlık yoksa hemen tükeniyo geçende konuşmuştuk eşimin beni kazanmak uğruna nasıl sabrettiğini gerçekten dünyaya bir daha gelsem gene eşimi isterdim çünkü o özveri o sabır bizim evliliğimizde hala mevcut ben yapı gereği biraz zor bir insanımdır ve herdurumu çözen eşimdir ben inanaıyorumki sen kafandaki sorularıda çözeksin ve herşeyi yoluna sokacaksın çünkü potansiyel olarak zaten güçlü bir kadınsın inancın yüksek kısmetin hayırlı olsun inşallh canım çok mutlu oldum
bende sana hayranım ve yaptıklarını söylediklerini okadar dikkate alıyorumki
Eline sağlık canım.1) saferan...20
2) aysen...13
3) saliss...21
4) kayramin...26
5) saphira...21
6) nev...15
7) kırmızıgül...10
herkes nerede kaptanım...kayramin tebrikler canım
Canım takımdan kopmaman taraftarıyım ama yine de saygı duyarım kararına.selam kızlarr... nasılsınız...işten geldim anca bi fırsatı bulup neti açtımm.. geçmişe bakacak zamanım bile yok yemek yiyip misafirliğe gidicez dünde misafirlikteydik giremedimm.. ben daha öncede yazmıştım ama cevap veren olmamıştı sanırım arada kaynadı gittibeni bu aralar idare edin diyee.. eğer böyle devam ederse takımdan ayrılmak zorunda kalıcam galiba takımdan da ayrılmak istemiyorum napcaz bilmem ... konuşur tartışırız bi karara varırızz ... fırsatını buldukça paylaşıma geliyorum zaten...paylaşıma gelemesemde mutlaka cumaları kilo bildiriminde bulunurum... sizleri seviyorumm.. görüşürüz...
Güzel haberler alıcaz yine canım benim,eminimSllmmmm kızlarrr bugünn giremedimm allahımm buu nee yoğunn gündüü eminn olunn her kemiğiminn ağrısınııı ayrı ayrı hissediyorumm:96:
Öncelikleee bugünümüüü sizee özett geçeyimm sonraa menümüüü yazayımmm...
Sabahh kalktıkk anamm feryatlardaa benn nasııll kızmışımm temizlikk yapılacakmışşş yüzmeyee gidilir miymişşşNeysee sabah kalkıpp hemenn temizliğee girdimm anamı cinnet geçirtmemek içinn tersii pistirr zamanındaa az terlik yemedimm Gerçii halaa atarr Temizlikk bitti öğlee yemeğinii yiyipp düştüm yollara yarım saat yürüdümm havuzaa gittim birr saat yüzdümm doktoraa gittim sonraa ölüyonn griptenn havuzlardaa ne işinn varr diee kızdıı tabiii bizimki:26:Neyse yenii ilaçlarımıı alıpp buu seferrr pazaraaa geçtimmm pazardaa sebzelerimii cevizimi alıpp evee yarımm saat yürüdümm inatt ettim dolmuşaa binmedim Evee de yenii geldimm ondann yazamadımm sizee
Bu aradaa dün sabah tartıtaa çıktım halaa aynıı kiloyumm acabaa bu haftaa veremicemmi diyee içimdee bu korkuu ondann böleee bugünn kendimii perişann ettim. Dün akşammm 1 litreyee yakın limon doğranmışş şekersiz yeşilçayy içtimm bu akşamdaa içmeyii düşünüomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?