Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kahvaltıya misafirim vaaar.ben kaçaaar...hazırlıkları tamamlıyayım....bu arada shopayla ekim nerelerde göremediiim...

Gunaydin kizlarr
Kardesimi aksamci oldugum icin 3 gundur neredeyse goremiyotdum
Geldi beni operek uyandirdi..bende onu susledim pusledim okula hazirladim..
Annemler goturuyor bugun, bende geri yatim dedimm
Yatmadan sizede bi iki satir yazim
Sifre alan olursa aksama gorusuruz.. Hepiniz allaha emanet olunn

günaydınlar canlarım

nevimm canım arkadaşım bu haberi bana ilk anlattığında o kişiyle olacağından sen ne kadar inanmasanda yürekten inanmıştım
artık içimemi doğdu seni bırakmayacağı veya bunca çabasına senin hayır diyemeyeceğin
seninle benim yapımız çok benziyor sende kolay kolay güvenmeyen ve önce karşıdakinin sevgisini görmeden emeğini görmeden bişeyleri kafada bitiremiyoruz..
bende eşimle tanışmadan önce (iş yerindeki bi ablanın eşi polis okulunda görevliydi abi eşimi çok seviyomuş o ablamda beni çok severdi) neyse bunlar bizi tanıştırıp hayırlı bi işe vesile olmak istemişler
ben kesinlikle olmaz benim için evlilik çokk erken henüz daha 19 yaşındaydım:) eşimde ilk başta evliliği düşünmediğini daha okulunun bitmediğini söylemiş...
neyse beni bi gün iş yerime gelip görmüş ama benim haberim yok abla beni sıkıiştırıyo bi kere görüş diye ama ben yok yere umut vermek istemiyorum
aradan tabi aylar geçiyo ama abla beni her gördüğünde muhabbetini yapıyo..sonra ben bi gece rüyamda kenarı ağaçlarla dolu bir yolda yanımda bi erkekle yürüyorum ama yolun sonu karanlık diyorum gitmeyelim..sonra bi an da susuyorum söylüyorum yanımdaki yol kenarına geçiyo avucunu açıyo ve eline birden bir tas ve yol kenarından su akmaya başlıyo içiyorum yol aydınlanıyo..o kadar etkileniyorumki bu rüyadan ertesi gün yine aynı rüyayı görüyorum..gidip ablaya tamma abla görüşelim kabul ediyorum dedim
telimi aldı..tam 3 ay yüz yüze görüşmeden telde konuştuk ama o hiç pes etmedi her hafta sonu görüşme isteğini ret ediyodum..daha yüzünü bile görmediğim birini tanımıştım sesi bana güven vermeye başlamıştı..sonunda buluştuk ilk gördüğümde surat ifadem aaaa rüyamdaki senmişsin diyip eşimin yüzüne afala afal bakmıştım hani filmlerde olur derler yaa gerçekten öyleydi rabbim kaderimiz rüyamda göstermişti....
tanışma hikayemi anlattım ama idare edin

senin çok mutlu olmanı o kadar yürekten istiyorumki sen her şeyin en iyisine layıksın..rabbim hiç utandırmasın huzurlu mutlu sağlıklı bir yuva kurmayı nasip etsin inşlhhh

anacım yakın olsa düğüne gelirdim yawww

düğün var topiğimizde :123::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::132:

kızçeler beni bugün izinli sayıverin
il dışındna büyük teyzem geldi onu görmewye gidicem akşamda belki orda kalırım

a
slında çok değil bitek kahveler şekerli olmuş ama oda devede kulak sen çok azimli ve neyaptığının farkında olan bi kızsın canım busefer başarmaman için hiçbi sebep yokmuş bence daha öncede başarabilirdin ama sadece hani herşeyin bir vakti yeri vardır ya sadece onu geç bulmuşsun

canımya ben malum çok şeyi seçiyorum sen bana özelden bi mesaj at markasını ve nasıl kullanmam gerektiğini mümkünse

ahanda yakalandık ki buzamana kadar yakalanmışlığım yoktur ama çok zevkliydi düşününce evet çalıştığımdan daha çok kopyaları hatırlarım halaa

canım adına çok sevindim evet aşk sevgi herşey oluyo ama işin içinde emek yoksa fedakarlık yoksa hemen tükeniyo geçende konuşmuştuk eşimin beni kazanmak uğruna nasıl sabrettiğini gerçekten dünyaya bir daha gelsem gene eşimi isterdim çünkü o özveri o sabır bizim evliliğimizde hala mevcut ben yapı gereği biraz zor bir insanımdır ve herdurumu çözen eşimdir ben inanaıyorumki sen kafandaki sorularıda çözeksin ve herşeyi yoluna sokacaksın çünkü potansiyel olarak zaten güçlü bir kadınsın inancın yüksek kısmetin hayırlı olsun inşallh canım çok mutlu oldum

sen zaten elinden geleni yapıyosun canım emin oll

bende sana hayranım ve yaptıklarını söylediklerini okadar dikkate alıyorumki

çok doğru bi söz gerçekten insanlar neden bunu yapar anlamam benimde buzamana kadar bu kiloda kalma sebebim budur insanlar negerek var canım alma yeter sen zaten iyisin ee 20yıl sonra ne olcak onu düşünen yok şeker tansiyon kolestrol hepsi bizi beklemekte zayıf insanlar bu taraftan bakamaz bide böyle yiyip yiyip almama durumları yokmu sen çeyrek yersin şişersin yokya ben inanmıyorum var bunların bi numarası ama çaktırmıyolar şişman kalalımdie

kahvaltıya misafirim vaaar.ben kaçaaar...hazırlıkları tamamlıyayım....bu arada shopayla ekim nerelerde göremediiim...

evet bikaçgündür shopada yok ama sanki netimde sorun var demişti öyle hatırlıyorum son girdiğinde eşimin ordan girdim dedi tabi doğru hatırlıyosam

sende canım görüşemiyoruz buaralar şifre alsın birileriii

tünaydın canım negüzel rüyana malum olmuş hadi buyıl eşi olmayan işi olmayan bebişi olmayan kalmasın inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versinn AMİNNNN

kızçeler beni bugün izinli sayıverin
il dışındna büyük teyzem geldi onu görmewye gidicem akşamda belki orda kalırım

hayırlı günler canım

Menü:

Kahvaltı:

1 tam+1 yum. beyazı kk
1.5-2 kk peynir
6-7 zeytin
2 ceviz
1 greyfurtun,posasoyla birlikte suyu,250 ml
limonlu biberiye çayı

öğlen:
kıymalı yumurta
2 bardak ayran
4-5 ad. minik acı biber turşusu
1 kuru incir+1 ceviz
1 ad. badem şekeri
limonlu biberiye çayı

akşam:
bilmiyorum henüz

1) saferan...20
2) aysen...13
3) saliss...21
4) kayramin...26
5) saphira...21
6) nev...15
7) kırmızıgül...10

herkes nerede kaptanım ...kayramin tebrikler canım

bugünkü mönüm

kahvaltı:

bir b.çay
bir ç.bardak ceviz
2kuru kayısı
1yumurtadan melemen
1muz
kk peynir
10 adet zeytin

öğlensabah sanki çok yedim daha hafif geçsin die)

bir elma
1çb.fındık
kiraz sapı çayı büyük bardak

akşam:

1tabak kuru fasülye
2parça tavuk tavada
salata,3kaşık yoğurt

iki litre su içtim daha devam eder 2bardak bitki çayı ve bir bardak kiraz sapı çayı

afiyet olsun canım çok güzel bir menü
kimsecikler yok bugün gene bi ben varım
eline sağlık 5.birinciliğim

ben de varımm

Yaaa inşallahhhhhKesinliklee şişmannn hemşireee olmakkk istemiyorummmmBennnn çıtırr değill amaa hızlıı bir anestezi yoğun bakım yadaa acil hemşiresii olmalıyımm enn büyükk ideeealimm Bi dee koca bulsamm sonraa fenaa olmazz yoksaa evdee kalacamm

Çokk teşekkürr ederimm gerçekktenn artıkk o kilo vermee vaktinee gelmişim benn dediğinee katılıyorumm herşeyinn birr zamanıı varr rabbimm şimdii dualarımıı kabull ettii

selam kızlarr... nasılsınız...işten geldim anca bi fırsatı bulup neti açtımm.. geçmişe bakacak zamanım bile yok yemek yiyip misafirliğe gidicez dünde misafirlikteydik giremedimm.. ben daha öncede yazmıştım ama cevap veren olmamıştı sanırım arada kaynadı gitti beni bu aralar idare edin diyee.. eğer böyle devam ederse takımdan ayrılmak zorunda kalıcam galiba takımdan da ayrılmak istemiyorum napcaz bilmem ... konuşur tartışırız bi karara varırızz ... fırsatını buldukça paylaşıma geliyorum zaten...paylaşıma gelemesemde mutlaka cumaları kilo bildiriminde bulunurum... sizleri seviyorumm.. görüşürüz...

Sllmmmm kızlarrr bugünn giremedimm allahımm buu nee yoğunn gündüü eminn olunn her kemiğiminn ağrısınııı ayrı ayrı hissediyorumm:96:

Öncelikleee bugünümüüü sizee özett geçeyimm sonraa menümüüü yazayımmm...

Sabahh kalktıkk anamm feryatlardaa benn nasııll kızmışımm temizlikk yapılacakmışşş yüzmeyee gidilir miymişşşNeysee sabah kalkıpp hemenn temizliğee girdimm anamı cinnet geçirtmemek içinn tersii pistirr zamanındaa az terlik yemedimm Gerçii halaa atarr Temizlikk bitti öğlee yemeğinii yiyipp düştüm yollara yarım saat yürüdümm havuzaa gittim birr saat yüzdümm doktoraa gittim sonraa ölüyonn griptenn havuzlardaa ne işinn varr diee kızdıı tabiii bizimki:26:Neyse yenii ilaçlarımıı alıpp buu seferrr pazaraaa geçtimmm pazardaa sebzelerimii cevizimi alıpp evee yarımm saat yürüdümm inatt ettim dolmuşaa binmedim Evee de yenii geldimm ondann yazamadımm sizee

Bu aradaa dün sabah tartıtaa çıktım halaa aynıı kiloyumm acabaa bu haftaa veremicemmi diyee içimdee bu korkuu ondann böleee bugünn kendimii perişann ettim. Dün akşammm 1 litreyee yakın limon doğranmışş şekersiz yeşilçayy içtimm bu akşamdaa içmeyii düşünüomm

Sabahh: 2 haşlanmııişş yumurtaa
biraz peynirr
7 adett zeytin
5 kuru kayısı
bir çay bardağı kadar ceviz

Öğle: 6 adett sardalya
bol salata

Ara öğün: biraz çubukk krakerr

Akşamm: 10 adett sardalya
bol salataa
çok az buğday çorbası

Sıvı:2 litre

Spor : 1 saat yürüyüş
1 saat yüzme

Canımsın.Sen o kadar azimli ve kararlısın ki;bize sana yalnızca yol işaretlerinin yerini göstermek kalıyor,her zaman yanındayız canım benim

Sen o güzel yüreğinle en güzel sözlere layıksın canım benim Gelin olma olayına gelince dün gece itibari ile saat 12'de damat adayının annesi sebebiyle yaptığımız şiddetli bir münakaşadan dolayı o saat bu saat görüşmüyoruz.Heralde yarı yoldan dönücez müstakbel kayınvalidem sayesinde.

Ben sıramı Gülüm'e veriyorum

doğaa günaydın..takımdan gelin çıkarıyoruz sen yoksun......
Damat yok,gelin yok;ortada yalnızca bir kayınvalide namzeti var;o da kendi kendine düğün yapar artık.

bende onu okuyordum tam:)
nevim hakkına hayırlısı neyse o olsun
Allah razı olsun ablacım ama heralde başaramıycaz gibi,Allah hayırlısını versin.

Canımsın,hikayen öyle özel öyle güzel ki;Allah size her zaman en büyük mutlulukları nasip eylesin ciğerim

Canım benim,güzel sözlerin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Sizler de benim için ayrı ayrı çok kymetlisiniz inan,gelin düğünden döndü ama takımına verdiği sözünden dönmeyecek

1) saferan...20
2) aysen...13
3) saliss...21
4) kayramin...26
5) saphira...21
6) nev...15
7) kırmızıgül...10
herkes nerede kaptanım ...kayramin tebrikler canım
Eline sağlık canım.

Canım takımdan kopmaman taraftarıyım ama yine de saygı duyarım kararına.

Güzel haberler alıcaz yine canım benim,eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…