Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kahvaltın karatay ama gerisi olmamış canım.afiyet olsun bence senin karatayla kg verememen de bu kaçamaklardan oluyor
bugünki menüm

sabah
3 yumurtayla omlet
1 çay bardağı fındık içi

öğle
bir tabak yeşil mercimek yemeği
bir kase yoğurt

akşam
ne yiyceğim belli değil balık alıcam bakalım

kahvaltıda peynir zeytin yememişsin canım.öğlen menün şahane akşam için balık seçimin harika unlamadan kızartmadan pişireceksin balığı bitanem afiyet olsun

Kahvaltımı yazayım da biraz kızın bana Kaç gündür zaten kaçamak yapmak için kaşınıyorum resmen.minik sıyrıklarla atlatıyordum,geçiştiriyordum ama bu sabah iyice kontrolsüz bir hale geldi iradem.

1 yumurtalı,kıymalı yumurta
2 yumurta beyazı (haşlanmış,kızım sadece sarısını yiyor da)
az peynir
3-4 zeytin
1 geryfurtun posasıyla birlikte suyu,250 ml kadar
1 dilim tam buğday ekmeği+tereyağ,labne ve bal ile birlikte
1 fincan limonlu biberiye çayı

kızlar ya benim nette gene sorrun var giremiyorum yazamıyorum bugün yarın beni izinli sayın kilom aynı vınnla giriyodum hem nette hem pcde sorun var gene format atıllcak haber verimde mahçup olmıyım die komşuya geçtim kendinize iyi bakın

canim benim ya, cok uzuldum..ama Allah buyuktur..hakkinda hayirlisi olsun...ki hemen bitemez boyle..seni aylarca bekleyen birinin hemen pes edecegini sanmiyorum nilosum..Allah hakkinda hayirlisini nasib etsin
eve saphisim bu msjini bende gordum ama dunden bu yana diyor..pazartesi yinede girmemis neyse donsunde bakariz artik..simdi izinli geciyro zaten

seni cok iyi anliyorum nilosum, ki haklisinda..senin istedigin herseyi yapmasi hos guzel..ama hesap kitapta yapmasi lazim..yoksa ileride birde onun sorununu cekersiniz...Allahim hakkinizda hayirlisini nasib etsin nilosummm

***7. TAKIM 240 . ETAP***

kırmızıgül06(70.6/70.2/0.4/0.57%)
nev81 (72.2/
aysen34 (67.7/
SAPHIRA (86.2/
saferan (119/
kayramin (71/71/0/0%)
Shopaholic (82.2/82.2/0/0%)
ekimm (88/
hasretim34( 66.1/ kendi istegiyle ayrildi
Saliss(103/

7. TAKIM ORTALAMASI: %

kizlar listeyi simdiden ekledim...yarin giremeye bilirim diye bugun tartilmistim..400 gr gitmis sadece
6larida haftaya goruruz insallah..bir goremedik gitti
kayra ve shopayi ayni ekledim...ekimde gelemezse kilosunu ayni gecersiniz

menum:

sabah: 300gr yogurt icinde 1 elma dilimlenmis

ogle: karisik salata, 4 kofte...ayni zamanda aksam yemegim baya bol salata yaptim cunku

ara 15 adet findik

2 lt su

hic cay icmedim bugun
1bardak meyva suyu ictim birde

Sabah : 2 haşlanmış yumurta
7 adet zeytin
biraz peynir
5 kuru kayısı
1 çay bardağıı zeytinn
birazz sucuk

Öğle:3 köfte
bol salata

Ara: 1 bardakk şekersiz nescafe:26::26:

akşam: 1 tabak patlıcann kavurması
1 tabak salata
3 adet köfte

inş... hayırlı haberlerinii alalım canım.merakla bekliyorum..sen en doğru kararı vericeksin eminim....

bugünki menüm

sabah
3 yumurtayla omlet
1 çay bardağı fındık içi

öğle
bir tabak yeşil mercimek yemeği
bir kase yoğurt

akşam
ne yiyceğim belli değil balık alıcam bakalım
afiyet olsuuun....

menü paylaşım.....

Yok bitanem evimiz kilidimiz ayrı olacak ama,bi şekilde elleri değecek biliyorsun ya.Gerçi dün kaybetme korkusu ile gidelim buralardan dedi,ben tayin isteyim sonra evlenelim dedi ama ne biliyim benim direncim kırıldı işte.

Daha ben tribe devam ediyorum;ne kadar ciddi olduğumu anlasın ki o denge konusunda daha daha titiz davransın diye;ben de az değilmişim Salişim
iyidir nevim böyle kız evi naz evi diye boşuna dememişleer....

haberlerini bekliyoruuuz....

menü paylaşım....

cıss mamalar....

menum:

sabah: 300gr yogurt icinde 1 elma dilimlenmis

ogle: karisik salata, 4 kofte...ayni zamanda aksam yemegim baya bol salata yaptim cunku

ara 15 adet findik

2 lt su

hic cay icmedim bugun
1bardak meyva suyu ictim birde

menü paylaşım.....

menü paylaşım....

ben hiiç menü işine girmiyim dışardaydım çok karışık olduuu....:18::18:

***7. TAKIM 240 . ETAP***

kırmızıgül06(70.6/70.2/0.4/0.57%)
nev81 (72.2/
aysen34 (67.7/
SAPHIRA (86.2/
saferan (119/
kayramin (71/71/0/0%)
Shopaholic (82.2/82.2/0/0%)
ekimm (88/
hasretim34( 66.1/ kendi istegiyle ayrildi
Saliss(103/

7. TAKIM ORTALAMASI: %

liste gerilerde kalmasin yarin ben yokum kizlar liste size emanet...isyerinde sifre bulamazsam yine telden girip bakmaya calisirim liste eklenmismis diye..ben cok iyi bir sonuc alamadim insallah sizler daha iyi sonuclarla gelirsinizz

Son düzenleme:
canımm yüce RABBİM hakkında hayırlı olanı yazsın yazgına... gelişmeleride okudum ... olur bazen aksilikler olmasıda iyidir aslında insanları tanıma açısından yani... içine sinmeyen bi durum olursa dile de getirirsin ilişkinin olgunlaşması sağlamlaşmasına faydası olacaktır... tekrar hakkında hayırlısı olsun canım....
kahvaltıya misafirim vaaar.ben kaçaaar...hazırlıkları tamamlıyayım....bu arada shopayla ekim nerelerde göremediiim...
ben buralardayımmm canım.... gece kuşu oldum gayrı....
kaynana kaynana canım kayanana.. napmalı bu kaynanaları.. inşallah son gelişmelerden dersini almıştır kaynana adayın...
takımdan ayrıldığım falan yok canım daha.. bende ayrılmak istemiyorum zaten ama elde olmayan sebeplerden dolayı paylaşıma gelemeyebiliyorum bazen sıkıntı oluyor.. ceza almak atılmak istemiyorum bakalım bi süre devam edicem işleri rayına oturtmaya çalışıcam .. zaman işte çare...
tamam canım bakalım bi nasıl olacak...sen ne dersen kabulümdür kaptanımm benimm..

kizlar ekimin msji burda...gozumden kacmis canim kusura bakma
canim seni iki hafta idare edecegiz..insallah ozamana kadar, hersey yoluna girmis olur..
saphiracim..ekimi bu ve gelecek hafta sayima katmayalim..insallah hersey yoluna girer
canım benim ilgin alakan için teşekkür ederimm.... canımsın...

iyi gecele kızlarr.. ben sabah aceleden tartılamadım yarın sabahta erken kalkıyorum fırsatım olurmu bilmem nete girmeye eğer giremessem benim kilomu aynı geçersiniz... şimdiden kilo veren arkidişleri tebrik ediyorumm akşamı merakla beklicem neler oldu acep diye ..görüşürüzz..

Gülümmmm,teşekkür ederim güzel gözlüm güzel yüreklim.Kısa ayrılığımız çok sancılı oldu ama barışmamız da o derece güzel ve kararlı oldu.Açıklamalarını yapınca gerçekten ben de ikna oldum,zaten hemen şehir değiştirme konusunda O da ikna olmuş.Biz olalım,bizim dışımızda kimse olmasın diyor.Tatilde memlekete ailesiyle birlikte gelecekler tanışmak için,ondan sonra hayırlı ise onay çıkarsa yavaş yavaş hazırlıklara başlıycaz,duanı eksik etme ciğerim

Ben de ekledim bitanem,bu hafta yalnızca 200 gr gitmiş.

Allah razı olsun Saferan'ım,hallettik çok şükür.İkna oldum ki 30 yıllık memleketinden ayrılma isteği bile samimiyetini ispatladı bana,babam da onay verirse yavaş yavaş yola çıkıcaz hayırlı ise inşallah.

Canım çok sevindim takımda devam etmene,gerekirse bir dönem idare edilir;Gülüm de Saferanımız da bu konularda çok anlayışılıdır.Ayrıca güzel dileklerin için de teşekkür ederim,Allah hepimize hayırlısını nasip eylesin canım

Son düzenleme:
tebrikler canıımmmm
afiyet olsun tatlım menün çok güzel
menü paylaşım....

cıss mamalar....

Hanımlar bildirimimi yaptım bugünden.Canlarım yarın karneden sonra direk otobüse binicem,15-16 saat sürüyor yol,ancak cumartesi ulaşabilicem memlekete Allah izin verirse.Yarın beni izinli sayın olur mu,dualarınızı eksik etmeyin canlarım

saferan:9
kızmızıgül:7
saphira:13
aysen:2
kayramin:14
salis:11
ekimm:1
nev:15

nevim tebrikler canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…