Sağol Saliş'im,Allah utandırmasınHakkınızdaa hayılısııı olsunn inşallahhhhh dualarımızz sizinleee senn en uygunn kararıı verirsinnnn bunaa eminizz
kahvaltın karatay ama gerisi olmamış canım.afiyet olsundünki menümü yazayım
sabah
2 kk yumurta
5 zeytin
1 kk kaşar
1 çay bardağı fınfık içi
öğle
6 7 kaşık kısırçok küçük bir dilim etimek tatlısı
akşam
bir tabak kara lahana çorbası
5 yane karalahana dolması
avuç içi mısır ekmeği
büyük teyzem trabzonda yaşıyorda karadeniz yemekleri yedik
bugünki menüm
sabah
3 yumurtayla omlet
1 çay bardağı fındık içi
öğle
bir tabak yeşil mercimek yemeği
bir kase yoğurt
akşam
ne yiyceğim belli değil balık alıcam bakalım
Selamlar kızlar :) tartı günü geldi bileee :))
canim benim ya, cok uzuldum..ama Allah buyuktur..hakkinda hayirlisi olsun...ki hemen bitemez boyle..seni aylarca bekleyen birinin hemen pes edecegini sanmiyorum nilosum..Allah hakkinda hayirlisini nasib etsinKuzum ya,benim eş adayım ile hiçbir sıkıntım yok,biz beraberken gerçekten çok mutlu ve huzurluyuz.Ama annesi gerçekten çok garip.İlk günler dikkatimi çekmiyordu ama bugünlerde bıçak kemiğe dayandı.Biz telefonda konuşurken sürekli konuşmanın arasına giriyor,sürekli yorum yapıyor,sürekli sesleniyor şunu ver bunu al,sürekli müdahele.Kadının yatmasını bekliyoruz konuşmak için gece 2'lere kadar,o derece.Bunun sonrası da böyle olur,bizi çok yıpratır.Üzülerek bitirdim öfke ile ama sonu ne olur Allah bilir tabi.
eve saphisim bu msjini bende gordum ama dunden bu yana diyor..pazartesi yinede girmemisKızlar ipekyol51 faceten bildirmiş:
kizlar dünden bu yana hem elektriklerimiz hem internetimizde sorun var.25 ocak burda devrimin yıldönümü.o nedenle sıkıntılar var şimdi.elektrik,benzin,tüp ve internet kısıtlı.haber vereyim istedim.icimde hic rahat degil takıma pek destek olamıyorum.hakkınızı helal edin
Haklısın ciğerim.Hatasını anladı,sabaha kadar yüzlerce mesaj attı belki,samimiyetine de bidaha böyle bişeye izin vermeyeceğine de inanıyorum çünkü;tamam başka şehire yerleşelim evlenmeden dedi o anda.Yani annesiyle aynı şehirde yaşamamayı,30 yıllık çevresinden ayrılmayı göze aldı.İşte tek sorunumuz da bunlar değil aslında.Bahsetmiştim ya oldukça yüklü bir kredisi var 30 bin lira civarında.Düğünü derneği toplu iğnesine kadar ikimiz yapmak istiyoruz.Böyle olunca o delik iyice büyüyecek,nerdeyse 60 bin eksi ile başlıycaz evliliğe.Tamam çift maaşız,nerdeyse 4500 girecek eve bu ülke standartlarına bakılınca çok iyi bir rakam ama,hayatımızın en güzel yılları hesap kitapla geçecek.Bir de borçlarına rağmen benim için hep en iyisini yapmak peşinde.Benim küçüklükten beri en büyük hayalim Abant'ta balayıydı.Geçenlerde de olursa ne zaman düğün yaparız diye konuşmuştuk,ben ramazandan sonra olur heralde demiştim.Gitmiş Abant'ta o tarihler arasında ön rezervasyon yaptırmış balayı için.Geçenlerde öylesine bi dükkanın önünden geçerken bir tv beğenmiştik,dün gitmiş onu almış evlenicez diye.Tamam sağolsun ama,bir de gerçekler var ortada.Ben de altıma dakikada kredi çekip jip çekerim şu anda ama,mesele onu ödemede.Çok engelimiz var çok,ha beraberken hepsini aşacağımıza inanıyoruz ama böyle kayınvalide gibi ek sıkıntılar çıkınca benim bütün direncim kırılıyor.Yani dikenlerin içindeki gülü görmeye çalışıyoruz evet,ama böyle ek sorunlar çıkınca bir anda bütün dikenler daha acıtıcı geliyor ve kaçıyorum.Bilemiyoruz ne olucaz,hayırlısı olsun.
Haklısın ciğerim.Hatasını anladı,sabaha kadar yüzlerce mesaj attı belki,samimiyetine de bidaha böyle bişeye izin vermeyeceğine de inanıyorum çünkü;tamam başka şehire yerleşelim evlenmeden dedi o anda.Yani annesiyle aynı şehirde yaşamamayı,30 yıllık çevresinden ayrılmayı göze aldı.İşte tek sorunumuz da bunlar değil aslında.Bahsetmiştim ya oldukça yüklü bir kredisi var 30 bin lira civarında.Düğünü derneği toplu iğnesine kadar ikimiz yapmak istiyoruz.Böyle olunca o delik iyice büyüyecek,nerdeyse 60 bin eksi ile başlıycaz evliliğe.Tamam çift maaşız,nerdeyse 4500 girecek eve bu ülke standartlarına bakılınca çok iyi bir rakam ama,hayatımızın en güzel yılları hesap kitapla geçecek.Bir de borçlarına rağmen benim için hep en iyisini yapmak peşinde.Benim küçüklükten beri en büyük hayalim Abant'ta balayıydı.Geçenlerde de olursa ne zaman düğün yaparız diye konuşmuştuk,ben ramazandan sonra olur heralde demiştim.Gitmiş Abant'ta o tarihler arasında ön rezervasyon yaptırmış balayı için.Geçenlerde öylesine bi dükkanın önünden geçerken bir tv beğenmiştik,dün gitmiş onu almış evlenicez diye.Tamam sağolsun ama,bir de gerçekler var ortada.Ben de altıma dakikada kredi çekip jip çekerim şu anda ama,mesele onu ödemede.Çok engelimiz var çok,ha beraberken hepsini aşacağımıza inanıyoruz ama böyle kayınvalide gibi ek sıkıntılar çıkınca benim bütün direncim kırılıyor.Yani dikenlerin içindeki gülü görmeye çalışıyoruz evet,ama böyle ek sorunlar çıkınca bir anda bütün dikenler daha acıtıcı geliyor ve kaçıyorum.Bilemiyoruz ne olucaz,hayırlısı olsun.
Günaydın bitanem.
Günaydın Salişim.
afiyet olsuuun....bugünki menüm
sabah
3 yumurtayla omlet
1 çay bardağı fındık içi
öğle
bir tabak yeşil mercimek yemeği
bir kase yoğurt
akşam
ne yiyceğim belli değil balık alıcam bakalım
Yok bitanem evimiz kilidimiz ayrı olacak ama,bi şekilde elleri değecek biliyorsun ya.Gerçi dün kaybetme korkusu ile gidelim buralardan dedi,ben tayin isteyim sonra evlenelim dedi ama ne biliyim benim direncim kırıldı işte.
iyidir nevim böyle kız evi naz evi diye boşuna dememişleer....Daha ben tribe devam ediyorum;ne kadar ciddi olduğumu anlasın ki o denge konusunda daha daha titiz davransın diye;ben de az değilmişim Salişim
İnşallah bitanem,fazlası ile kaybetme korkusunu yaşadığını düşünüyorum;şöyle üzülmüyorum ki,bu eziyetler gelecekteki mutluluğumuz için.Aradı son defa konuşalım diyor yazık,tamam dedim.Ama bana vaatlerle değil,çözümlerle gel dedim.4 gibi buluşucaz son defa,malum zaten sonra tatil başlıyor memlekete gidicem yarın.Ama babama konuyu tatilde açıp açmamaya bu akşam karar vericem sanırım.Duanızı eksik etmeyin canlarım
Kahvaltımı yazayım da biraz kızın banaKaç gündür zaten kaçamak yapmak için kaşınıyorum resmen.minik sıyrıklarla atlatıyordum,geçiştiriyordum ama bu sabah iyice kontrolsüz bir hale geldi iradem.
1 yumurtalı,kıymalı yumurta
2 yumurta beyazı (haşlanmış,kızım sadece sarısını yiyor da)
az peynir
3-4 zeytin
1 geryfurtun posasıyla birlikte suyu,250 ml kadar
1 dilim tam buğday ekmeği+tereyağ,labne ve bal ile birlikte
1 fincan limonlu biberiye çayı
menum:
sabah: 300gr yogurt icinde 1 elma dilimlenmis
ogle: karisik salata, 4 kofte...ayni zamanda aksam yemegim baya bol salata yaptim cunku
ara 15 adet findik
2 lt su
hic cay icmedim bugun
1bardak meyva suyu ictim birde
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
7 adet zeytin
biraz peynir
5 kuru kayısı
1 çay bardağıı zeytinn
birazz sucuk
Öğle:3 köfte
bol salata
Ara: 1 bardakk şekersiz nescafe:26::26:
akşam: 1 tabak patlıcann kavurması
1 tabak salata
3 adet köfte
canımm yüce RABBİM hakkında hayırlı olanı yazsın yazgına... gelişmeleride okudum ... olur bazen aksilikler olmasıda iyidir aslında insanları tanıma açısından yani... içine sinmeyen bi durum olursa dile de getirirsin ilişkinin olgunlaşması sağlamlaşmasına faydası olacaktır... tekrar hakkında hayırlısı olsun canım....Canlarım 11 aydır beraberiz.Hayatımın en büyük ve en güzel yolculuğunda hep yanımdaydınız.Ortak platformumuz sanaldı ama,size duyduğum duygu ve bana aktardığınız -yanındayız- hissi gerçekti.Allah hepinizin ömrünü ve ahirini güzel eylesin.Girizgah bittiGelellim sadede
Canlarım bahsetmemiştim çünkü önem arzetmiyordu uzun zamandır ama bugün sizlerin duymasını isteyeceğim noktalara geldi.Bundan 4 ay önce birgün dersten çıktım.Sınıfın kapısında beni tanımadığım genç bir adam ve bir hanım bekliyordu.Hocam vaktiniz varsa biraz görüşebilir miyiz dediler,tanımıyordum ama veli diye düşündüm çünkü bazen çocukların dayı ya da halaları da bilgi almaya gelirler,tanışırlar.Yukarı çıktık oturduk.Oradaki genç adam niyetini açıkladı.Sizi uzun zamandır tanımak istiyordum ama,gönderdiğim haberlere hep olumsuz yanıt verdiniz dedi.Nasıl yaşadığınızı,prensiplerinizi bildiğimden ablamla birlikte okula gelip konuşmayı uygun gördüm dedi.Zaten ortak tanıdıklarımız varmış ve o 105 kilo olduğum günlerden beri benle tanışmak için çabalıyormuş.Bunu ortak tanıdıklarımız da doğruladı.O an fikrim kesinlikle hayır olmasına rağmen,105 kiloda bile beden gözüyle değil kalp gözüyle bana bakmayı becerebilen bu adama saygı duymuştum.
Niyeti ve bunu aktarmadaki edebi için teşekkür ettim ve düşünmediğimi söyleyerek kibarca reddettim.O günün akşamında ortak büyüklerimizden numaramı almış ve beni aramıştı,daha ayrıntılı anlatmıştı niyetini ama ben yine reddetmiştim.Bunlar tam 4 ay önce olmuştu.Sonra O 4 ay boyu aramaya,mesajlar atmaya devam etti saygı boyutunu aşmadan.Ama ben aramalarını yanıtladım,ne mesajlarına cevap verdim,tam 4 ay boyu.Sizlere de bahsetmedim,çünkü fikrim netti.
4 aydır gün gün hatta saat saat emek verdi beni kazanmak için.Emeğine ne kadar saygı duysam da,sonradan üzülmemesi için zerre ışık vermedim.Sonra 4 ocakta bir mesaj daha geldi.Öyle sade,öyle içten,öyle gerçek.O an içime bir his geldi ve Ona bir kere de olsa kendini açıklama fırsatı vermeye karar verdim.Çünkü her yaratılmış,kendini ifade etme fırsatını hakediyordu gözümde,bu kişi de zerre ışık almamasına rağmen verdiği emek de.7 ocakta oturduk konuştuk.O an o samimiyet,verilen o değer bir şekilde bana geçti ve birbirimizi tanımaya karar verdik.Evet kafama takılan ayrıntılar var ama,Ona bu fırsatı vermeden bunları aşmam da mümkün değildi.
4 aydır ışık almadan çabalayan adam,bu fırsatla gevşemedi.Emeğini de saygısını da erdemini de büyüttü bir şekilde ve benden sonunda eveti aldı.Canlarım biz genel hatlarda,fikirsel bazda hayatımızı beraber geçirebileceğimize inandık.Ama O ne kadar acele etse de ben aceleye getirme taraftarı değilim.1-2 ay içinde babamla tanışmaya gidecek ve kendini niyetini anlatacak.Eğer babam uygun görürse ve gidişat şimdiki gibi olursa ve Rabbimiz yazdıysa hayatımızı birleştiricez.Bilmenizi istedim,sizler ayrı ayrı benim için çok değerlisiniz.Şu an hiçbir şeyin kesinliği yok ama,biz bir yola çıktık.Allah utandırmasın canlarım,dualarınızı eksik etmeyin
ben buralardayımmm canım.... gece kuşu oldum gayrı....kahvaltıya misafirim vaaar.ben kaçaaar...hazırlıkları tamamlıyayım....bu arada shopayla ekim nerelerde göremediiim...
kaynana kaynana canım kayanana.. napmalı bu kaynanaları..Sen o güzel yüreğinle en güzel sözlere layıksın canım benimGelin olma olayına gelince dün gece itibari ile saat 12'de damat adayının annesi sebebiyle yaptığımız şiddetli bir münakaşadan dolayı o saat bu saat görüşmüyoruz.Heralde yarı yoldan dönücez müstakbel kayınvalidem sayesinde.
Damat yok,gelin yok;ortada yalnızca bir kayınvalide namzeti var;o da kendi kendine düğün yapar artık.
Allah razı olsun ablacım ama heralde başaramıycaz gibi,Allah hayırlısını versin.
Canım benim,güzel sözlerin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim.Sizler de benim için ayrı ayrı çok kymetlisiniz inan,gelin düğünden döndü ama takımına verdiği sözünden dönmeyecek
Canım takımdan kopmaman taraftarıyım ama yine de saygı duyarım kararına.
tamam canım bakalım bi nasıl olacak...sen ne dersen kabulümdür kaptanımm benimm..canim o msjini gozumden kacmis galiba, ama birazdan gecmise bakip bulurum msjini..
bir bak canim nasil gidecek, paylasimin nasil olacak..birkac gun idare ederiz sorun degil..ama kurallarimizi dusunursek 5 msj mecburiyetine uyamazsan mecburen takimdan ayirmak zorunda kalirim..cunku ozaman ne bizim sana nede senin bize bir faydan olmaz..insallah paylasimda bulunabilirsin
canım benim ilgin alakan için teşekkür ederimm.... canımsın...
kizlar ekimin msji burda...gozumden kacmis canim kusura bakma
canim seni iki hafta idare edecegiz..insallah ozamana kadar, hersey yoluna girmis olur..
saphiracim..ekimi bu ve gelecek hafta sayima katmayalim..insallah hersey yoluna girer
Gülümmmm,teşekkür ederim güzel gözlüm güzel yüreklim.Kısa ayrılığımız çok sancılı oldu ama barışmamız da o derece güzel ve kararlı oldu.Açıklamalarını yapınca gerçekten ben de ikna oldum,zaten hemen şehir değiştirme konusunda O da ikna olmuş.Biz olalım,bizim dışımızda kimse olmasın diyor.Tatilde memlekete ailesiyle birlikte gelecekler tanışmak için,ondan sonra hayırlı ise onay çıkarsa yavaş yavaş hazırlıklara başlıycaz,duanı eksik etme ciğerimcanim benim ya, cok uzuldum..ama Allah buyuktur..hakkinda hayirlisi olsun...ki hemen bitemez boyle..seni aylarca bekleyen birinin hemen pes edecegini sanmiyorum nilosum..Allah hakkinda hayirlisini nasib etsin
seni cok iyi anliyorum nilosum, ki haklisinda..senin istedigin herseyi yapmasi hos guzel..ama hesap kitapta yapmasi lazim..yoksa ileride birde onun sorununu cekersiniz...Allahim hakkinizda hayirlisini nasib etsin nilosummm
Ben de ekledim bitanem,bu hafta yalnızca 200 gr gitmiş.***7. TAKIM 240 . ETAP***
kırmızıgül06(70.6/70.2/0.4/0.57%)
nev81 (72.2/72/0.2/%0.28)
aysen34 (67.7/
SAPHIRA (86.2/
saferan (119/
kayramin (71/71/0/0%)
Shopaholic (82.2/82.2/0/0%)
ekimm (88/
hasretim34( 66.1/ kendi istegiyle ayrildi
Saliss(103/
7. TAKIM ORTALAMASI: %
kizlar listeyi simdiden ekledim...yarin giremeye bilirim diye bugun tartilmistim..400 gr gitmis sadece
6larida haftaya goruruz insallah..bir goremedik gitti
kayra ve shopayi ayni ekledim...ekimde gelemezse kilosunu ayni gecersiniz
Allah razı olsun Saferan'ım,hallettik çok şükür.İkna oldum ki 30 yıllık memleketinden ayrılma isteği bile samimiyetini ispatladı bana,babam da onay verirse yavaş yavaş yola çıkıcaz hayırlı ise inşallah.
inş... hayırlı haberlerinii alalım canım.merakla bekliyorum..sen en doğru kararı vericeksin eminim....
afiyet olsuuun....
menü paylaşım.....
iyidir nevim böyle kız evi naz evi diye boşuna dememişleer....
haberlerini bekliyoruuuz....
menü paylaşım....
cıss mamalar....
Canım çok sevindim takımda devam etmene,gerekirse bir dönem idare edilir;Gülüm de Saferanımız da bu konularda çok anlayışılıdır.Ayrıca güzel dileklerin için de teşekkür ederim,Allah hepimize hayırlısını nasip eylesin canımcanımm yüce RABBİM hakkında hayırlı olanı yazsın yazgına... gelişmeleride okudum ... olur bazen aksilikler olmasıda iyidir aslında insanları tanıma açısından yani... içine sinmeyen bi durum olursa dile de getirirsin ilişkinin olgunlaşması sağlamlaşmasına faydası olacaktır... tekrar hakkında hayırlısı olsun canım....
ben buralardayımmm canım.... gece kuşu oldum gayrı....
kaynana kaynana canım kayanana.. napmalı bu kaynanaları..inşallah son gelişmelerden dersini almıştır kaynana adayın...
takımdan ayrıldığım falan yok canım daha.. bende ayrılmak istemiyorum zaten ama elde olmayan sebeplerden dolayı paylaşıma gelemeyebiliyorum bazen sıkıntı oluyor.. ceza almak atılmak istemiyorum bakalım bi süre devam edicem işleri rayına oturtmaya çalışıcam .. zaman işte çare...
tamam canım bakalım bi nasıl olacak...sen ne dersen kabulümdür kaptanımm benimm..
canım benim ilgin alakan için teşekkür ederimm.... canımsın...
tebrikler canıımmmm***7. TAKIM 240 . ETAP***
kırmızıgül06(70.6/70.2/0.4/0.57%)
nev81 (72.2/
aysen34 (67.7/
SAPHIRA (86.2/
saferan (119/
kayramin (71/71/0/0%)
Shopaholic (82.2/82.2/0/0%)
ekimm (88/
hasretim34( 66.1/ kendi istegiyle ayrildi
Saliss(103/
7. TAKIM ORTALAMASI: %
kizlar listeyi simdiden ekledim...yarin giremeye bilirim diye bugun tartilmistim..400 gr gitmis sadece
6larida haftaya goruruz insallah..bir goremedik gitti
kayra ve shopayi ayni ekledim...ekimde gelemezse kilosunu ayni gecersiniz
afiyet olsun tatlım menün çok güzelSabah : 2 haşlanmış yumurta
7 adet zeytin
biraz peynir
5 kuru kayısı
1 çay bardağıı zeytinn
birazz sucuk
Öğle:3 köfte
bol salata
Ara: 1 bardakk şekersiz nescafe:26::26:
akşam: 1 tabak patlıcann kavurması
1 tabak salata
3 adet köfte
menü paylaşım....
cıss mamalar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?