Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menü

kahvaltı:

2 yumurta
1 avuç içi peynir
1.5 dilim t.b. ekmeği+tereyağ
1 tatlı kaşığı mindivan macunu
1 fincan suda eriyen ilaç

ikindi:

3 ad. milföy börek
4-5 kaşık yoğurtlu köz patlıcan salatası
4-5 sarma
3 çay
1 Türk kahvesi
1 tatlı kaşığı mindivan macunu
1 fincan ilaç

2.5 Lt su
1 saat açık havada yürüyüş

İnşallahhhh canımm benimmmmözelliklee birkaç kişinin görmesiinii çokk istiyorummm benimm hayatımdaa kilolarımı bana zindan etmişlerdiTebrik edecek kadar erdemlii olacaklarını sanmıyorumm ama belki bbiraz utanırlar

Menüü paylaşımıAfiyet şeker olsunnnn

Teşekkürrr ederimmmm tatlımmmmm

Afiyetttttt olsunnnnnn

Geçmişi okuyunca gördüm çok mutlu oldum adına gerçekten.İnş hayırlı bir şekilde neticelenir canım

Canım ya ne güzel özetlemişsin.Diyet yapan bir insan için gerçekten altın bunlar altın...

Canım sende bayağı zorluk çekmişsin tatlım.Evet insanların ısrarları ne yazık ki insanı zor durumda bırakıyor.Ama sağlığın herşeyden daha önemli.Yaşın daha çok genç bu günleri kaçırmamak lazım.Hep kızlar diyorlar ya hayatımın en güzel yıllarını kaçırmışım diye.İnş iraden ve azminle kısa zamanda kurtulacaksın fazlalıklardan

İnşallaaahh allahın izniyleee bende sizin gibi başarırımm o kadar çok istiyorumm kiiii anlatamam bende birçok şey kaçırdım sanırımm ama zararın neresinden dönülse karrdırr

Anacım ne aşıklar ne hikayeler varmış bu topikte ya huuuu.Maşallahmaşallah.Allah mutluluğunuzu daim etsin

Bendee sizinnlee birliktee olmaktann çokk mutlluyumm canlarr Allah hepinizden razı olsun

kefilimm sensenn nevimm benimm arkamm çokk sağlamm demektirr gidecekkkk buu kilolarr bizz arkasındann bakacağızz beraberr:13:
Canım benim,inan ki buralarda bu uzun ve zor yolculuğu geçirince,kimin azminin Onu gerçekten başarıya götüreceğini de hissetmeye başlıyorsun ve inan seni motive etmek için değil,biz takımca sana güveniyor ve mezuniyetini seyredeceğimize inanıyoruz.Bir de canım ilk halini ve sonra 2 haftada bir her halini an an fotoğrafla,çekecek kimse yoksa bile cep telefonunla aynadan çek yine de çek.Fotoğrafları tarih ve kilonla birlikte kaydet.İnan ki birkaç ay sonra kendin bile inanamayaksın değişime ve başarın kilolarıyla mutsuz kalabalıklara da ışık olacak canım

Bugünkü menün çok daha hafif ve az kalorili olmuş anım,şifa olsun

Ohhhh,ne güzel deşarj olmuşsunuzdur kimbilir,ne kadar iyi geliyor insana ailesi ile özel vakit geçirmek Kilolara gelince canım,gerçekten kışın günler kısa iken halletmek hem daha kolay hem yaz için çok daha avantajlı.

Allah razı olsun canım,Allah tüm bekarlara en hayırlı yazgıları nasip eylesin.

eline sağlık canım
Tebrik ederim canım

selaaaamm
bugün günüm vardı,o yüzden buralarda değildim.
herkes iyi anladığım kadarıyla
Bomba gibiyizzzzzzzzzzzzzzz

Geçmişi okuyunca gördüm çok mutlu oldum adına gerçekten.İnş hayırlı bir şekilde neticelenir canım
Amin İpeğim,Allah utandırmasın

Canım ya ne güzel özetlemişsin.Diyet yapan bir insan için gerçekten altın bunlar altın...
Tecrübe ile sabittir

Maşallah sana yaaa.Ne mantıklı bi kızsın sen..Bu süreçte bu şekilde mantığını ön plana alarak hareket edersen Allahın izniyle hata yapmazsın canım

2012-01-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Çilek 100 gr 37
[2] Elma 0.5 ADET 30
[3] Portakal 2 ADET 100
[4] Tahin Helvası 30 GRAM 154.8
[5] Kırmızı Lahana Salatası 0.5 PORSİYON 58
[6] etli güveç 1 porsiyon 342
[7] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[8] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5
[9] Ekmek 2 DİLİM 130
[10] yumurta 1 adet 80
[11] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[12] Domates 1 ADET 14
Toplam : 1193.3 kal.

Çokkk süperrr fikirrrr canımmmmm nevvvvvvvvvvv Bunu deneyeceğimmmmm mutlakaaahanii tv de zayıflama ürünl reklamlarında yapıolarrr yaaa öncee vee sonraa diyeeee bendee mezuniyett fotomuu oluşturmuş olurummmm başlangıç fotom yok uzunn süredirr fotolara küsümm ama şimdi bugünnn bi tane çekileceğimmyaaa seendennn allah razıııı olsunnnnn hakkını nasıl öderimmm kiii

Korkudan bişi yiyemiom kii cumayaa azzz kaldıı:18::18:

herkesssslereeeee günaydınnnnnnnn

erkenciyim bugünnn komşumu hastaneyeeee götüreceğimmm gelinceeeee görüşürüzzzzz

yürüyşşş yapmakk istiyomm ama izmiri sell götürüyooo

ellerine sağlık canıım..beraberlik varmış...

aman bırakma canım bu fırsat ele grçmez bir daha az idare edersin....oh ne güzel onlar içinde faydalı versinler tabiii sevaba giriyorsun salisim...

menü paylaşııım.....

balık daha çok kilo vermeni sağlar afiyet olsun...

ne güzel olmuş allah mutluluğunuzu bozmasın canım...

menü paylaşım....

menü paylaşım....

menü paylaşım....

günaydın canııım...kolay gelsiin...

kızlarrrr ben bugünnn hastanede rahatsızlandım birden fena oldum acildennn yatışş yaptılarr hastaneye yatacak mışımmm sizden izin almak istiyorumm ne zaman çıkacağım bilmiyorum kilomu aynen yazabilir misinizz yarın bende bi değişiklik yolkk bugün tartılmıştım. Çok üzgünümm cuma yarışmasını kaçırdığım için ama çok ani olduu hemen yatış istedi doktor bende eve eşyalarımı almak için geldim sizden izin lalyım diye girdim nete görüşmek üzere

ah canım benimmm çok geçmiş olsun.önemli bir şeyin yoktur inşallah.merakla bekleyeceğiz seni

se İzmirdemiydi yavrukuş Be de izmirdeyimmm :)))) erede çalıştığıı bir ara özelde yaz bana,bakarsın ziyaretine gelirim :))

geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruuz...

Geçmiş olsun canım inş önemli bişeyin yoktur.Merak ettim valla

Kızlar bende ters giden bişeyler var galiba.Kilo vereceğime kilo alıyorum.Anlamadım gitti.Yediklerimin etkisi devam mı ediyor hala nedir.4 gündür 1200 kal üzerine çıkmadım ama kilom günden güne artıyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…