Gidecek canım hiç merak etme.Çok azimli görüyorum seni maşallah.Sen bu şekilde çok yakında güzel sonuçlar alırsın zaten.Bir müddet sonra insanların sana olan bakışları ve söylemleri bile değişiyor.Değişimi görenlerin iltifatlarını duyacaksın yakında hiç merak etme
2012-01-24 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Portakal 2 ADET 100
[2] Baklava 15 GRAM 53.1
[3] Kırmızı Lahana Salatası 0.5 PORSİYON 58
[4] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[5] etli güveç 1 porsiyon 342
[6] Krem Peyniri 20 GRAM 68.2
[7] Labne Peyniri 43 GRAM 86
[8] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[9] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[10] Menemen 0.6 PORSİYON 107.4
Toplam : 1023.7 kal.
canım benim sana söyledim sanaaatabiki yuvanı kurup çoluk çocuk sahibi olmak isteyeceksin.Allahım hayırlısını nasip etsin
eline sağlık canım
teşekkürler tatlım
olsun canım,yine dönersin eski performansına
yine süper bir menü afiyet olsun tatlımmm
güzel bir gün geçirmişsiniz canım,ne güzel
fazlalıklardan dolayı üzülme,nasıl olsa sen yine halledersin
menü
kahvaltı:
2 yumurta
1 avuç içi peynir
1.5 dilim t.b. ekmeği+tereyağ
1 tatlı kaşığı mindivan macunu
1 fincan suda eriyen ilaç
ikindi:
3 ad. milföy börek
4-5 kaşık yoğurtlu köz patlıcan salatası
4-5 sarma
3 çay
1 Türk kahvesi
1 fincan ilaç
2.5 Lt su
1 saat açık havada yürüyüş
Canlarım 11 aydır beraberiz.Hayatımın en büyük ve en güzel yolculuğunda hep yanımdaydınız.Ortak platformumuz sanaldı ama,size duyduğum duygu ve bana aktardığınız -yanındayız- hissi gerçekti.Allah hepinizin ömrünü ve ahirini güzel eylesin.Girizgah bittiGelellim sadede
Canlarım bahsetmemiştim çünkü önem arzetmiyordu uzun zamandır ama bugün sizlerin duymasını isteyeceğim noktalara geldi.Bundan 4 ay önce birgün dersten çıktım.Sınıfın kapısında beni tanımadığım genç bir adam ve bir hanım bekliyordu.Hocam vaktiniz varsa biraz görüşebilir miyiz dediler,tanımıyordum ama veli diye düşündüm çünkü bazen çocukların dayı ya da halaları da bilgi almaya gelirler,tanışırlar.Yukarı çıktık oturduk.Oradaki genç adam niyetini açıkladı.Sizi uzun zamandır tanımak istiyordum ama,gönderdiğim haberlere hep olumsuz yanıt verdiniz dedi.Nasıl yaşadığınızı,prensiplerinizi bildiğimden ablamla birlikte okula gelip konuşmayı uygun gördüm dedi.Zaten ortak tanıdıklarımız varmış ve o 105 kilo olduğum günlerden beri benle tanışmak için çabalıyormuş.Bunu ortak tanıdıklarımız da doğruladı.O an fikrim kesinlikle hayır olmasına rağmen,105 kiloda bile beden gözüyle değil kalp gözüyle bana bakmayı becerebilen bu adama saygı duymuştum.
Niyeti ve bunu aktarmadaki edebi için teşekkür ettim ve düşünmediğimi söyleyerek kibarca reddettim.O günün akşamında ortak büyüklerimizden numaramı almış ve beni aramıştı,daha ayrıntılı anlatmıştı niyetini ama ben yine reddetmiştim.Bunlar tam 4 ay önce olmuştu.Sonra O 4 ay boyu aramaya,mesajlar atmaya devam etti saygı boyutunu aşmadan.Ama ben aramalarını yanıtladım,ne mesajlarına cevap verdim,tam 4 ay boyu.Sizlere de bahsetmedim,çünkü fikrim netti.
4 aydır gün gün hatta saat saat emek verdi beni kazanmak için.Emeğine ne kadar saygı duysam da,sonradan üzülmemesi için zerre ışık vermedim.Sonra 4 ocakta bir mesaj daha geldi.Öyle sade,öyle içten,öyle gerçek.O an içime bir his geldi ve Ona bir kere de olsa kendini açıklama fırsatı vermeye karar verdim.Çünkü her yaratılmış,kendini ifade etme fırsatını hakediyordu gözümde,bu kişi de zerre ışık almamasına rağmen verdiği emek de.7 ocakta oturduk konuştuk.O an o samimiyet,verilen o değer bir şekilde bana geçti ve birbirimizi tanımaya karar verdik.Evet kafama takılan ayrıntılar var ama,Ona bu fırsatı vermeden bunları aşmam da mümkün değildi.
4 aydır ışık almadan çabalayan adam,bu fırsatla gevşemedi.Emeğini de saygısını da erdemini de büyüttü bir şekilde ve benden sonunda eveti aldı.Canlarım biz genel hatlarda,fikirsel bazda hayatımızı beraber geçirebileceğimize inandık.Ama O ne kadar acele etse de ben aceleye getirme taraftarı değilim.1-2 ay içinde babamla tanışmaya gidecek ve kendini niyetini anlatacak.Eğer babam uygun görürse ve gidişat şimdiki gibi olursa ve Rabbimiz yazdıysa hayatımızı birleştiricez.Bilmenizi istedim,sizler ayrı ayrı benim için çok değerlisiniz.Şu an hiçbir şeyin kesinliği yok ama,biz bir yola çıktık.Allah utandırmasın canlarım,dualarınızı eksik etmeyin
Salişim öncelikle sana,azmine ve kararlığına güvenim tam.Ama senin de dile getirdiğin gibi,o yollardan daha önce geçmiş biri olarak birkaç tüyo veriyim.Saliş insanlar çok garip,ne hikmetse birinin mutluluğu yanıbaşındakinin mutsuzluğu gibi.Ben diyete başladığımda daha önce hiç diyet yapmamış olmama rağmen,kimse inanamadı,en yakın arkadaşlarım haftaya bırakırsın muhabbeti yaptılar.Hırslandım.Benim hayatta en sevdiğim şey sigara böreğidir.Yıllardır tanıdığım saçın şifa desen bir telini vermeyecek insanlardan biri diyet yaptığım ilk 5 gün üst üste sigara böreği getirdi okula ve dudağıma kadar değdirdi ısrarın boyutuna bak.Reddettim,gittim tuvalete gizli gizli ağladım öyle canım çekiyordu ki.Hırslandım.Sonra aylar geçti,ben gün gün küçüldüm.O başaracağıma inanmayan insanların bakışları tavırları değişti.Şimdi çevremde herkes azmin simgesi olarak beni gösteriyor.Sana verebileceğim birkaç tüyo şu canım:
*Hiçbir zaman kendini aç bırakma,acil durumları tesadüfe bırakmamak için çantanda her zaman en azından galeta ya da light bisküvi taşı.
*Hiçbir misafirliğe ya da davete aç gitme,bu iradeni delmen için tuzaktır.
*Acıktığını ya da zorlansan bile zorlandığını kimseye belli etme,unutma ki ilk fırsatta kullanılacaktır.
*Zayıfladığını daha fazla belli edecek kıyafetlere yönel,mümkünse hatları abartmadan saran kıyafetlere.
*Seninle diyetin hakkında konuşan insanlara,bunu oyun gibi gördüğünü ve hayatında hiçbir gidişattan bu kadar keyif almadığını anlat.
Ve canımmmm,başarrrrrrrr.Seni zorlayacak canlı cansız,madde mana tüm engellere en güzel en erdemli cevap bu olacak.Ben sana güveniyorum
Yaa ne zamannnn bii yoll ayrımındaa olsammm yardımlarınızzz baanaa doğruu yolu seçmem konusunndaa çokk fazzlaa yardımmcıı oluyorr.Siziii gerçektenn roll modelll seçtimmmm hemm başlangıçç kilonuzz olarakk hemdee süperr fikirlerinizz açısındaannBenn Gerçektennn çokk şanslıyımm sizinnn gibii bir klavuzumm varrr çokk mutluu ediyorsunuzzz hepinizz benii allah sizdenn razııı olsunnn Benimm arkadaşlarımınn hepsii çokkk zayıfff birr dönerciyee girsekk öğle arasındaa tamm ekmeğe döner ekmek yiyenn tiplerr hayatlarınddaa hiçç kiloo problemlerii olmamışşş o sebeptennnonlarııı çokk sevmemeee rağmenn çoğuu zamann beni anlamazlar daha doğrusu anlayamazlarr çünküüü hiççç şişmann olmamışlarrr. Benn diyett yaptığımdaa onlarr bunu hepp anlamsızz bulurlaar gerek yokkk senn böylede güzelsinn hemm zayıflarsan çirkinn olursun diyee benii rahatlatırlarrr.Amaa kimsee bu kızıınn şekerr ilacı kullanmaya başlayacakk derecedee sağlığınıınn bozulduğunuuu insülünn direncininn kötüyee gittiğini 23 yaşında gündee 3 çeşit ilaç kullanmakk zorunda kaldığını düşünemezlerr sağlıkçı olsalardaa Amaa onlarıı suçlayamam belki bende zayıf olsamm bendee düşünemem herkestee empatii anlayışı olacak diye bir kaide yokk. O sebepten milyonlarca kez diyete başladım milyonlarca kez bıraktımm. Vee hiçbir diyette kilo verdiğimde görülmedi aksinee daha da şiştimm.Amaa şimdii kesinliklee geçmişimii düşünmüyorumm o geçmiştii.Yenii inancım şudur:GEÇMİŞİM GELECEĞİME AİT DEĞİLDİR! Eskidenn hatalarr yaptımm amaaa şimdiii sizdenn gelecekk herr öneriyee dörtt elle sarılıyorumm o kadarr ihtiyacımm var ki sizdenn gelecek tavsiyelereee çünküü sizz benim geçmekk istediğimm yollardann dahaa öncee geçmişsinizz hayatt deneyiminizz çokk kıymetlii buu yolunn çukurlarınıı iyi biliyorsunuzzz vee benimle paylaşıyorsunuzz çokk teşekkür ederimm hepinizee gerçektenn Nevvv öğretmenimmmm sizinn deee tavsiyelerinizee mutlaka uyacağımm okul açılınca gerçii dahaa varr amaa önlemlerr almak lasım yolun başındaa okul açılınccaa diyetimm boxulsunn hiçç istemiyorumm
Canım sende bayağı zorluk çekmişsin tatlım.Evet insanların ısrarları ne yazık ki insanı zor durumda bırakıyor.Ama sağlığın herşeyden daha önemli.Yaşın daha çok genç bu günleri kaçırmamak lazım.Hep kızlar diyorlar ya hayatımın en güzel yıllarını kaçırmışım diye.İnş iraden ve azminle kısa zamanda kurtulacaksın fazlalıklardan
günaydınlar canlarım
nevimm canım arkadaşım bu haberi bana ilk anlattığında o kişiyle olacağından sen ne kadar inanmasanda yürekten inanmıştım
artık içimemi doğdu seni bırakmayacağı veya bunca çabasına senin hayır diyemeyeceğin
seninle benim yapımız çok benziyor sende kolay kolay güvenmeyen ve önce karşıdakinin sevgisini görmeden emeğini görmeden bişeyleri kafada bitiremiyoruz..
bende eşimle tanışmadan önce (iş yerindeki bi ablanın eşi polis okulunda görevliydi abi eşimi çok seviyomuş o ablamda beni çok severdi) neyse bunlar bizi tanıştırıp hayırlı bi işe vesile olmak istemişler
ben kesinlikle olmaz benim için evlilik çokk erken henüz daha 19 yaşındaydım:) eşimde ilk başta evliliği düşünmediğini daha okulunun bitmediğini söylemiş...
neyse beni bi gün iş yerime gelip görmüş ama benim haberim yokabla beni sıkıiştırıyo bi kere görüş diye ama ben yok yere umut vermek istemiyorum
aradan tabi aylar geçiyo ama abla beni her gördüğünde muhabbetini yapıyo..sonra ben bi gece rüyamda kenarı ağaçlarla dolu bir yolda yanımda bi erkekle yürüyorum ama yolun sonu karanlık diyorum gitmeyelim..sonra bi an da susuyorum söylüyorum yanımdaki yol kenarına geçiyo avucunu açıyo ve eline birden bir tas ve yol kenarından su akmaya başlıyo içiyorum yol aydınlanıyo..o kadar etkileniyorumki bu rüyadan ertesi gün yine aynı rüyayı görüyorum..gidip ablaya tamma abla görüşelim kabul ediyorum dedim
telimi aldı..tam 3 ay yüz yüze görüşmeden telde konuştuk ama o hiç pes etmedi her hafta sonu görüşme isteğini ret ediyodum..daha yüzünü bile görmediğim birini tanımıştım sesi bana güven vermeye başlamıştı..sonunda buluştuk ilk gördüğümde surat ifadem aaaa rüyamdaki senmişsin diyip eşimin yüzüne afala afal bakmıştımhani filmlerde olur derler yaa gerçekten öyleydi rabbim kaderimiz rüyamda göstermişti....
tanışma hikayemi anlattım ama idare edin
senin çok mutlu olmanı o kadar yürekten istiyorumki sen her şeyin en iyisine layıksın..rabbim hiç utandırmasın huzurlu mutlu sağlıklı bir yuva kurmayı nasip etsin inşlhhh
anacım yakın olsa düğüne gelirdim yawww
düğün var topiğimizde :123::123::123::123::123::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::132:
Canım benim,inan ki buralarda bu uzun ve zor yolculuğu geçirince,kimin azminin Onu gerçekten başarıya götüreceğini de hissetmeye başlıyorsun ve inan seni motive etmek için değil,biz takımca sana güveniyor ve mezuniyetini seyredeceğimize inanıyoruz.Bir de canım ilk halini ve sonra 2 haftada bir her halini an an fotoğrafla,çekecek kimse yoksa bile cep telefonunla aynadan çek yine de çek.Fotoğrafları tarih ve kilonla birlikte kaydet.İnan ki birkaç ay sonra kendin bile inanamayaksın değişime ve başarın kilolarıyla mutsuz kalabalıklara da ışık olacak canım
Bendee sizinnlee birliktee olmaktann çokk mutlluyumm canlarr Allah hepinizden razı olsun
kefilimm sensenn nevimm benimm arkamm çokk sağlamm demektirr gidecekkkk buu kilolarr bizz arkasındann bakacağızz beraberr:13:
Bugünkü menün çok daha hafif ve az kalorili olmuş anım,şifa olsunsabah: 2 haşlanmış yumurta
1 avuç içi peynir
1 çay bardağı ceviz
5 kayısı
öğle: bol salata
balık
akşam: bol salata
balık
:104: yine balık kız oldum
Ohhhh,ne güzel deşarj olmuşsunuzdur kimbilir,ne kadar iyi geliyor insana ailesi ile özel vakit geçirmekMerhaba kızlar.Bugün çok güzel geçti.Devrimin yıldönümü olduğu için tatildi bugün ve sakinn geçti.Tabi tahrirde ne olup bittiğinden pek haberim yok.Eşim evdeydi beraber hazırlandıp parka gittik.Millet korkup dışarıya çıkmadığı için park gayet sakindi.Normalde tatil günleri parkta iğne atsan yere düşmez.
Parkta yürürken bir türk aileyle tanıştık.Konuşunca hemşeri çıktık.İlk karşılaştığımızda sizde Türkiyeden değil mi deyince çok şaşırdım valla.
Sonra fotoğrafçıya gittik kızıma pasaport çıkaracağız çekmişken birde boydan ve ailece çekindik
Bugün kilo aldığımı aynaya bakarken maalesef gözlerimle gördüm.Tartı pek etki etmemiş demekki.Yanlardan fazlalıklarım tekrar geri gelmiş.Ne kadar üzüldüğümü anlatamam.O kadar çalış uğraş 2 haftada hepsini geri alçok kızıyorum kendime ama bir yandan dao dönemi kazasız atlattığım için şükrediyorum.Tek kazam geri aldığım 2 kilo.Neyse artık ara vermeden inş mart sonuna kadar bitireyim şu işi
Allah razı olsun canım,Allah tüm bekarlara en hayırlı yazgıları nasip eylesin.Canım dualarım seninle.Rabbim isteyen herkese hayırlı bir evlilik nasip etsin.
Dediğine aynen katılıyorum.Gerçekten insan eşini bulunca hissettiği mutluluk ve huzur tarif edilemez.Rabbim sana da kaptanımada hayırlı ve huzurlu bir yuva nasip etsin
Tebrik ederim canımeline sağlık canım
Bomba gibiyizzzzzzzzzzzzzzzselaaaamm
bugün günüm vardı,o yüzden buralarda değildim.
herkes iyi anladığım kadarıyla
Amin İpeğim,Allah utandırmasınGeçmişi okuyunca gördüm çok mutlu oldum adına gerçekten.İnş hayırlı bir şekilde neticelenir canım
Tecrübe ile sabittirCanım ya ne güzel özetlemişsin.Diyet yapan bir insan için gerçekten altın bunlar altın...
Çok haklısın bitanem.Ne ben,ne eş adayım,ne annesi;kimsenin niyeti kötü değil biliyorum.Ama iki iyi insan mutlu olacak diye bir kaide yok ne yazık ki.Evlilikler için de,hayatın her noktasında da en büyük problem rol karmaşasıdır.Bir erkek;annesiyle kadınını,bir kayınvalide gelini ile oğlunu nereye koyacağını nerede duracağını bilmezse o çift tükenmeye başlar.Allah hayırlısını versin.Hz.Mevlâna'nın dediği gibi:''‎''Kısmet etmiş ise Mevlâ;el getirir,yel getirir,sel getirir
Kısmet etmez ise Mevlâ;el götürür,yel götürür,sel götürür...''
''
Canım benim,inan ki buralarda bu uzun ve zor yolculuğu geçirince,kimin azminin Onu gerçekten başarıya götüreceğini de hissetmeye başlıyorsun ve inan seni motive etmek için değil,biz takımca sana güveniyor ve mezuniyetini seyredeceğimize inanıyoruz.Bir de canım ilk halini ve sonra 2 haftada bir her halini an an fotoğrafla,çekecek kimse yoksa bile cep telefonunla aynadan çek yine de çek.Fotoğrafları tarih ve kilonla birlikte kaydet.İnan ki birkaç ay sonra kendin bile inanamayaksın değişime ve başarın kilolarıyla mutsuz kalabalıklara da ışık olacak canım
Bugünkü menün çok daha hafif ve az kalorili olmuş anım,şifa olsun
Ohhhh,ne güzel deşarj olmuşsunuzdur kimbilir,ne kadar iyi geliyor insana ailesi ile özel vakit geçirmekKilolara gelince canım,gerçekten kışın günler kısa iken halletmek hem daha kolay hem yaz için çok daha avantajlı.
Allah razı olsun canım,Allah tüm bekarlara en hayırlı yazgıları nasip eylesin.
Tebrik ederim canım
Bomba gibiyizzzzzzzzzzzzzzz
Amin İpeğim,Allah utandırmasın
Tecrübe ile sabittir
24-ocak-2012-salı tarihli 7. takım paylaşım listesi::126:
*Saferan=22
*Saliş=10
*Saphira=22
*Kırmızıgül06=21
*Nev81=22
*İpekyol51=6
*Kayramin=(İizinli)
*Ekim=0(İzinli)
*Ayşen34=(Memlekette)
*Shopolic=(Annesinde)
Haklısınn diyorumm yaa tatlılarr aklıma felan gelincee ayaklarımla konuşuyorumm diyorum zavallı ayaklarr benn boğazımın derdine düşmüşkenn sizz yüzlerce kiloyu taşımak zorunda kalmışsınız yazık sizeee olann sizee oldu diyorumm. İnsan kesinlikle hafifliyorr rahatlıyor mutluu oluyor 4.5 kilo vermek bunları hissettirdi bana seni düşünemiyorum bileZaten okul açılıncaa daa yüzmeye devam etme kararı aldım. Aslında çalıştığım havuzla ilgili bazı problemlerim var müdür yardımcımla felan ayrılmayı düşünüyordumm ama sırf yüzmek için (personel bedeva )yaptıklarına sesimi çıkartmıyorum bazen tuvalete gitmeme bile laf eder benden 12 saat tuvaletimi tutmamı beklio kendisi Ama yeter kii orada yüzeyim diye ses etmeyeceğim okul bitene kadar okul bitince sözleşme bitio öğrenciliğim bittiği için çalışamayacağım zatenn o zaman kadar zayıflamam lasım Yüzmekk sürecimi hızlandıracak gibime gelio Birde kendimi süper hissettirio
İnşallahhhh amaaa bayaa sürer gibii gelioo nev imm vereceğimm 33 kiloAma diyete başlamak bile benim için başarının en önemli adımı Ailem bile inanmıyorduu şimdi onlar benim için makarna pilav pişirmeyi kestilerr Babam dün akşam dio ki senin yüzünden bende 2 kilo vermişimmm Koptuk gülerkennnn annemde 1 kilo vermişş baskül ailesi gibiydik şimdii sayemde eriyorsunuz işte bedava diyet daha ne istiyorsunuz dedim
sabah: 2 haşlanmış yumurta
1 avuç içi peynir
1 çay bardağı ceviz
5 kayısı
öğle: bol salata
balık
akşam: bol salata
balık
:104: yine balık kız oldum
Merhaba kızlar.Bugün çok güzel geçti.Devrimin yıldönümü olduğu için tatildi bugün ve sakinn geçti.Tabi tahrirde ne olup bittiğinden pek haberim yok.Eşim evdeydi beraber hazırlandıp parka gittik.Millet korkup dışarıya çıkmadığı için park gayet sakindi.Normalde tatil günleri parkta iğne atsan yere düşmez.
Parkta yürürken bir türk aileyle tanıştık.Konuşunca hemşeri çıktık.İlk karşılaştığımızda sizde Türkiyeden değil mi deyince çok şaşırdım valla.
Sonra fotoğrafçıya gittik kızıma pasaport çıkaracağız çekmişken birde boydan ve ailece çekindik
Bugün kilo aldığımı aynaya bakarken maalesef gözlerimle gördüm.Tartı pek etki etmemiş demekki.Yanlardan fazlalıklarım tekrar geri gelmiş.Ne kadar üzüldüğümü anlatamam.O kadar çalış uğraş 2 haftada hepsini geri alçok kızıyorum kendime ama bir yandan dao dönemi kazasız atlattığım için şükrediyorum.Tek kazam geri aldığım 2 kilo.Neyse artık ara vermeden inş mart sonuna kadar bitireyim şu işi
menü paylaşım....2012-01-24 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Portakal 2 ADET 100
[2] Baklava 15 GRAM 53.1
[3] Kırmızı Lahana Salatası 0.5 PORSİYON 58
[4] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[5] etli güveç 1 porsiyon 342
[6] Krem Peyniri 20 GRAM 68.2
[7] Labne Peyniri 43 GRAM 86
[8] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[9] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[10] Menemen 0.6 PORSİYON 107.4
Toplam : 1023.7 kal.
menü
kahvaltı:
2 yumurta
1 avuç içi peynir
1.5 dilim t.b. ekmeği+tereyağ
1 fincan suda eriyen ilaç
ikindi:
3 ad. milföy börek
4-5 kaşık yoğurtlu köz patlıcan salatası
4-5 sarma
3 çay
1 Türk kahvesi
1 fincan ilaç
2.5 Lt su
1 saat açık havada yürüyüş
2012-01-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Çilek 100 gr 37
[2] Elma 0.5 ADET 30
[3] Portakal 2 ADET 100
[4] Tahin Helvası 30 GRAM 154.8
[5] Kırmızı Lahana Salatası 0.5 PORSİYON 58
[6] etli güveç 1 porsiyon 342
[7] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[8] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5
[9] Ekmek 2 DİLİM 130
[10] yumurta 1 adet 80
[11] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[12] Domates 1 ADET 14
Toplam : 1193.3 kal.
herkesssslereeeee günaydınnnnnnnn
erkenciyim bugünnn komşumu hastaneyeeee götüreceğimmm gelinceeeee görüşürüzzzzz
yürüyşşş yapmakk istiyomm ama izmiri sell götürüyooo
kızlarrrr ben bugünnn hastanede rahatsızlandım birden fena oldum acildennn yatışş yaptılarr hastaneye yatacak mışımmm sizden izin almak istiyorumm ne zaman çıkacağım bilmiyorum kilomu aynen yazabilir misinizz yarın bende bi değişiklik yolkk bugün tartılmıştım. Çok üzgünümm cuma yarışmasını kaçırdığım için ama çok ani olduu hemen yatış istedi doktor bende eve eşyalarımı almak için geldim sizden izin lalyım diye girdim nete görüşmek üzere
herkesssslereeeee günaydınnnnnnnn
erkenciyim bugünnn komşumu hastaneyeeee götüreceğimmm gelinceeeee görüşürüzzzzz
yürüyşşş yapmakk istiyomm ama izmiri sell götürüyooo
kızlarrrr ben bugünnn hastanede rahatsızlandım birden fena oldum acildennn yatışş yaptılarr hastaneye yatacak mışımmm sizden izin almak istiyorumm ne zaman çıkacağım bilmiyorum kilomu aynen yazabilir misinizz yarın bende bi değişiklik yolkk bugün tartılmıştım. Çok üzgünümm cuma yarışmasını kaçırdığım için ama çok ani olduu hemen yatış istedi doktor bende eve eşyalarımı almak için geldim sizden izin lalyım diye girdim nete görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?