Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cikar canim cikar hic merak etme..yeterki azmini kararliligini kaybetme..ve enonemlisi disiplin..
ben duzenli spor ve diyetle basardim..ilk basladigimda yapamadim zorlandim..kendime burada bile hakaret ettim..
ama sonradan jeton dustu herhalde..birde cagatay ulusoy aski baslayinca..daha eridim gittim

Süpersinnn canımm yaaa benn okull açılıncaa bu sporr ve diyett olayını nasıl birlikte yürütürüm bilmiyorumm amaa elimden geleni yapacağımm bu hafta bi disiplin kaybı yaşadım ama yarınn bi ayar vereceğim kendimee

hic oyle mazeret felan uydurma bakim..elbet araya sikistiracak gunluk bir saatin vardir
ben gunde 8 saat calisiyorum..bazen ailemlerin hastane kontroller vs. ilgileniyorum ama ona ragmen disipli devam ettigim zamanlarda araya yine bir saat kosu bandini sikistiriyordum...yani okul mazeret degil..yasain sporrrr

haklısınnnn ne diyeyimmm benn birascıkk tembelimmm pardonn tembeldimmm her sabahh beşte kalkıomm okul zamanı altıda eve geliomm sanırım bu mazeretin altına sığınıomm bidee stajlardaa akşama kadar oturmadann koşturuyozz :18:amaa tabii bu dönem farklı olcak

bende tembeldim..hatta felaket..iki metrelik yerde bile annem ayaktaysa, mesela kumandani lazim onu isterdim annemden ki kimildamim..ama kilolar azaldikca insan daha rahat oluyor..rahat rahat hareket ediyor..enerji geliyor...ve emin ol suan ben yerimde duramiyorumm..habire birsey yapim bos oturmim istiyorum..hayata sadece ev/ okul yada is/ev arasinda gecmiyor..hayatta yapacak okadar guzel seyler varki..ben bunlari kiloluyken hep kacirmisim..ama simdi tadini cikartiyorumm

Günaydınnnnnnn
Günaydın bitanem

İnan ki Gülüm,inan ki çiçeğim;yazgın seni bulduğu zaman,onun sana hissettirdiği duyguyu yeryüzünde başka hiçbir kimsenin hissettirmediğini söyleyeceksin ve bu çok yakında olacak ve ben de duyucam eminim.Duanı ümitle ve istikrarla yap bitanem,merhametli Rabbimiz hiçbir duayı geri çevirmiyor.

Ben de işte,senin başarı öykünü birkaç ay sonra okumaya başlayacağımıza kefilim bitanem

insallah oyle olur bitanem...sen benim neler yasadigimi biliyorsun..artik mutsuz olmak istemiyorum...enbuyuk sorun kiloydu ve oda kisa bir sure sonra bitecege benziyor...bende artik sevmek,sevilmek istiyorum.Allahim herseyin hayirlisini nasib etsin tabiki..once seni hayirlisiyla evlendirelimde..ben beklemedeyim zaten
Ben bi dünün sayımını yapıp geliyim canlarım

tamam canim..bende bir 10 dk daha buradayim sonra cikicam..kadin gelir birazdan

24-ocak-2012-salı tarihli 7. takım paylaşım listesi::126:
*Saferan=22
*Saliş=10
*Saphira=22
*Kırmızıgül06=21
*Nev81=22
*İpekyol51=6
*Kayramin=(İizinli)
*Ekim=0(İzinli)
*Ayşen34=(Memlekette)
*Shopolic=(Annesinde)

Haklısınn diyorumm yaa tatlılarr aklıma felan gelincee ayaklarımla konuşuyorumm diyorum zavallı ayaklarr benn boğazımın derdine düşmüşkenn sizz yüzlerce kiloyu taşımak zorunda kalmışsınız yazık sizeee olann sizee oldu diyorumm. İnsan kesinlikle hafifliyorr rahatlıyor mutluu oluyor 4.5 kilo vermek bunları hissettirdi bana seni düşünemiyorum bileZaten okul açılıncaa daa yüzmeye devam etme kararı aldım. Aslında çalıştığım havuzla ilgili bazı problemlerim var müdür yardımcımla felan ayrılmayı düşünüyordumm ama sırf yüzmek için (personel bedeva)yaptıklarına sesimi çıkartmıyorum bazen tuvalete gitmeme bile laf eder benden 12 saat tuvaletimi tutmamı beklio kendisiAma yeter kii orada yüzeyim diye ses etmeyeceğim okul bitene kadar okul bitince sözleşme bitio öğrenciliğim bittiği için çalışamayacağım zatenn o zaman kadar zayıflamam lasımYüzmekk sürecimi hızlandıracak gibime gelioBirde kendimi süper hissettirio

İnşallahhhh amaaa bayaa sürer gibii gelioo nev imm vereceğimm 33 kilo Ama diyete başlamak bile benim için başarının en önemli adımıAilem bile inanmıyorduu şimdi onlar benim için makarna pilav pişirmeyi kestilerr Babam dün akşam dio ki senin yüzünden bende 2 kilo vermişimmmKoptuk gülerkennnn annemde 1 kilo vermişş baskül ailesi gibiydik şimdii sayemde eriyorsunuz işte bedava diyet daha ne istiyorsunuz dedim

Tebriklerrrr:SaferanSaphiraKırmızıgül06Nev81

Hepp kardeşceğizimm yüzündenn pc yi kaptıı bennn eski performansımıı gösteremiyommm

Harikasın sennn Azim ve başarı öyle bir ışık ki,değdiği her yere bulaşıyor bir kere daha inandım,ben sana ve başarına kefilim kuzum

Hepp kardeşceğizimm yüzündenn pc yi kaptıı bennn eski performansımıı gösteremiyommm
Olsun bitanem,kalbin aklın bizle beraber biz biliyoruz ve aramızda olmandan çok mutluyuz

Son düzenleme:

Bendee sizinnlee birliktee olmaktann çokk mutlluyumm canlarr Allah hepinizden razı olsun

kefilimm sensenn nevimm benimm arkamm çokk sağlamm demektirr gidecekkkk buu kilolarr bizz arkasındann bakacağızz beraberr:13:

sabah: 2 haşlanmış yumurta
1 avuç içi peynir
1 çay bardağı ceviz
5 kayısı

öğle: bol salata
balık

akşam: bol salata
balık

:104:yine balık kız oldum

Merhaba kızlar.Bugün çok güzel geçti.Devrimin yıldönümü olduğu için tatildi bugün ve sakinn geçti.Tabi tahrirde ne olup bittiğinden pek haberim yok.Eşim evdeydi beraber hazırlandıp parka gittik.Millet korkup dışarıya çıkmadığı için park gayet sakindi.Normalde tatil günleri parkta iğne atsan yere düşmez.
Parkta yürürken bir türk aileyle tanıştık.Konuşunca hemşeri çıktık.İlk karşılaştığımızda sizde Türkiyeden değil mi deyince çok şaşırdım valla.
Sonra fotoğrafçıya gittik kızıma pasaport çıkaracağız çekmişken birde boydan ve ailece çekindik
Bugün kilo aldığımı aynaya bakarken maalesef gözlerimle gördüm.Tartı pek etki etmemiş demekki.Yanlardan fazlalıklarım tekrar geri gelmiş.Ne kadar üzüldüğümü anlatamam.O kadar çalış uğraş 2 haftada hepsini geri al çok kızıyorum kendime ama bir yandan dao dönemi kazasız atlattığım için şükrediyorum.Tek kazam geri aldığım 2 kilo.Neyse artık ara vermeden inş mart sonuna kadar bitireyim şu işi

Bendee sizinnlee birliktee olmaktann çokk mutlluyumm canlarr Allah hepinizden razı olsun

kefilimm sensenn nevimm benimm arkamm çokk sağlamm demektirr gidecekkkk buu kilolarr bizz arkasındann bakacağızz beraberr:13:

Gidecek canım hiç merak etme.Çok azimli görüyorum seni maşallah.Sen bu şekilde çok yakında güzel sonuçlar alırsın zaten.Bir müddet sonra insanların sana olan bakışları ve söylemleri bile değişiyor.Değişimi görenlerin iltifatlarını duyacaksın yakında hiç merak etme

çok güldüm kız yazdığına...İnan bende 73.5 u gördüğümde sanki 6 ları görmüş gibi mutlu olmuştum.Ama kısa sürdü ne yazık ki.Sen böyle yazınca çok mutlu olurum senin adına

Canım dualarım seninle.Rabbim isteyen herkese hayırlı bir evlilik nasip etsin.
Dediğine aynen katılıyorum.Gerçekten insan eşini bulunca hissettiği mutluluk ve huzur tarif edilemez.Rabbim sana da kaptanımada hayırlı ve huzurlu bir yuva nasip etsin

2012-01-24 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Portakal 2 ADET 100
[2] Baklava 15 GRAM 53.1
[3] Kırmızı Lahana Salatası 0.5 PORSİYON 58
[4] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[5] etli güveç 1 porsiyon 342
[6] Krem Peyniri 20 GRAM 68.2
[7] Labne Peyniri 43 GRAM 86
[8] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[9] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[10] Menemen 0.6 PORSİYON 107.4
Toplam : 1023.7 kal.

canım benim sana söyledim sanaaa tabiki yuvanı kurup çoluk çocuk sahibi olmak isteyeceksin.Allahım hayırlısını nasip etsin
eline sağlık canım

teşekkürler tatlım
olsun canım,yine dönersin eski performansına
yine süper bir menü afiyet olsun tatlımmm

güzel bir gün geçirmişsiniz canım,ne güzel
fazlalıklardan dolayı üzülme,nasıl olsa sen yine halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…