Çokk muhteşemm birşeyii başarmışsınnn canım ben siziii görüncee bende yapabilirim duygusu gelişiyor eskidenn hepp bu kadar kilo verilmez ki diye düşünürdüm şimdi içimde bir umut kıvılcımı varrİnşallahh bendeenn dee bi insannn çıkarrr
cikar canim cikar hic merak etme..yeterki azmini kararliligini kaybetme..ve enonemlisi disiplin..
ben duzenli spor ve diyetle basardim..ilk basladigimda yapamadim zorlandim..kendime burada bile hakaret ettim..
ama sonradan jeton dustu herhalde..birde cagatay ulusoy aski baslayinca..daha eridim gittim
Süpersinnn canımm yaaa benn okull açılıncaa bu sporr ve diyett olayını nasıl birlikte yürütürüm bilmiyorumm amaa elimden geleni yapacağımm bu hafta bi disiplin kaybı yaşadım ama yarınn bi ayar vereceğim kendimee
hic oyle mazeret felan uydurma bakim..elbet araya sikistiracak gunluk bir saatin vardir
ben gunde 8 saat calisiyorum..bazen ailemlerin hastane kontroller vs. ilgileniyorum ama ona ragmen disipli devam ettigim zamanlarda araya yine bir saat kosu bandini sikistiriyordum...yani okul mazeret degil..yasain sporrrr
haklısınnnn ne diyeyimmm benn birascıkk tembelimmm pardonn tembeldimmm her sabahh beşte kalkıomm okul zamanı altıda eve geliomm sanırım bu mazeretin altına sığınıomm bidee stajlardaa akşama kadar oturmadann koşturuyozz :18:amaa tabii bu dönem farklı olcak
Günaydın bitanem
Günaydınnnnnnn
İnan ki Gülüm,inan ki çiçeğim;yazgın seni bulduğu zaman,onun sana hissettirdiği duyguyu yeryüzünde başka hiçbir kimsenin hissettirmediğini söyleyeceksin ve bu çok yakında olacak ve ben de duyucam eminim.Duanı ümitle ve istikrarla yap bitanem,merhametli Rabbimiz hiçbir duayı geri çevirmiyor.
ayyy nilosum ne guzel ya...bende lokmanlayken bu duyguyu hissediyordum hep...herseyi unutuyordum..ama salakligimdan kaybettimonu cok ozluyorum simdi insallah sen hep mutlu olursun bitanem..Allah tamamina erdirsin...
ablami istemeye gelenler olunca bende heyecanlaniyorum..guzel bir sey ya...Allahim hayirlisini nasib etsin...
ben 60ta mezun olmayi dusunuyorum nilosum..cunku kalan 10 kiloyu diyetle vermicem..onun icin listede bosu bosuna yer kapmim..benim yerime daha cok ihtiyaci olan biri girsin..ama burdan cikmam yinehepinizin mezuniyetini gorucem daha
Ben de işte,senin başarı öykünü birkaç ay sonra okumaya başlayacağımıza kefilim bitanemÇokk muhteşemm birşeyii başarmışsınnn canım ben siziii görüncee bende yapabilirim duygusu gelişiyor eskidenn hepp bu kadar kilo verilmez ki diye düşünürdüm şimdi içimde bir umut kıvılcımı varrİnşallahh bendeenn dee bi insannn çıkarrr
insallah oyle olur bitanem...sen benim neler yasadigimi biliyorsun..artik mutsuz olmak istemiyorum...enbuyuk sorun kiloydu ve oda kisa bir sure sonra bitecege benziyor...bende artik sevmek,sevilmek istiyorum.Allahim herseyin hayirlisini nasib etsin tabiki..once seni hayirlisiyla evlendirelimde..ben beklemedeyim zatenGünaydın bitanem
İnan ki Gülüm,inan ki çiçeğim;yazgın seni bulduğu zaman,onun sana hissettirdiği duyguyu yeryüzünde başka hiçbir kimsenin hissettirmediğini söyleyeceksin ve bu çok yakında olacak ve ben de duyucam eminim.Duanı ümitle ve istikrarla yap bitanem,merhametli Rabbimiz hiçbir duayı geri çevirmiyor.
Ben de işte,senin başarı öykünü birkaç ay sonra okumaya başlayacağımıza kefilim bitanem
Ben bi dünün sayımını yapıp geliyim canlarım
bende tembeldim..hatta felaket..iki metrelik yerde bile annem ayaktaysa, mesela kumandani lazim onu isterdim annemden ki kimildamim..ama kilolar azaldikca insan daha rahat oluyor..rahat rahat hareket ediyor..enerji geliyor...ve emin ol suan ben yerimde duramiyorumm..habire birsey yapim bos oturmim istiyorum..hayata sadece ev/ okul yada is/ev arasinda gecmiyor..hayatta yapacak okadar guzel seyler varki..ben bunlari kiloluyken hep kacirmisim..ama simdi tadini cikartiyorumm
Günaydın bitanem
Ben de işte,senin başarı öykünü birkaç ay sonra okumaya başlayacağımıza kefilim bitanem
24-ocak-2012-salı tarihli 7. takım paylaşım listesi::126:
*Saferan=22
*Saliş=10
*Saphira=22
*Kırmızıgül06=21
*Nev81=22
*İpekyol51=6
*Kayramin=(İizinli)
*Ekim=0(İzinli)
*Ayşen34=(Memlekette)
*Shopolic=(Annesinde)
Harikasın sennnİnşallahhhh amaaa bayaa sürer gibii gelioo nev imm vereceğimm 33 kiloAma diyete başlamak bile benim için başarının en önemli adımı Ailem bile inanmıyorduu şimdi onlar benim için makarna pilav pişirmeyi kestilerr Babam dün akşam dio ki senin yüzünden bende 2 kilo vermişimmm Koptuk gülerkennnn annemde 1 kilo vermişş baskül ailesi gibiydik şimdii sayemde eriyorsunuz işte bedava diyet daha ne istiyorsunuz dedim
Olsun bitanem,kalbin aklın bizle beraber biz biliyoruz ve aramızda olmandan çok mutluyuzTebriklerrrr:SaferanSaphira Kırmızıgül06 Nev81
Hepp kardeşceğizimm yüzündenn pc yi kaptıı bennn eski performansımıı gösteremiyommm
Harikasın sennnAzim ve başarı öyle bir ışık ki,değdiği her yere bulaşıyor bir kere daha inandım,ben sana ve başarına kefilim kuzum
Olsun bitanem,kalbin aklın bizle beraber biz biliyoruz ve aramızda olmandan çok mutluyuz
Bendee sizinnlee birliktee olmaktann çokk mutlluyumm canlarr Allah hepinizden razı olsun
kefilimm sensenn nevimm benimm arkamm çokk sağlamm demektirr gidecekkkk buu kilolarr bizz arkasındann bakacağızz beraberr:13:
evet safisim..finale az kaldi..dunden beri hala havalarda ucuyorum resmen..super bir duyguymus...sanki 6lari gorunce birden daha fazla zayiflamisim gibi hissettim..psikolojik galiba
olmazmi salisim..heyecan tavanlarda....6lari gorunce bukadar sevinecegimi dusunmezdim..
ama sahane birsey...ve birkez daha kendime nekadar eziyet ettigimin farkindayim..oyuzden dogru yoldasin bitanem..ve azmini kararligini hic kaybetme olurmu..bende senin gectigin yollardan gectim hemde 110 kiloylan baslamistim..ama suan icimden bir insan cikti resmen
Amin İpeğim,dualarınızı eksik etmeyin kuzum benim
Gülüm hep söylerlerdi ben inanmazdım ama,inan ki insan hissediyormuş.Sevdiğim adam 4 ay önce okula benle tanışmaya geldiğinde,Ona hayır demiştim ama yüzü yüzüme gözü gözüme hiç yabancı gelmemişti ve ben hayır diyip Ona kapıyı gösterirken bile anlam verememiştim içimdeki huzura.Hani işte aşk,tutku,kıpırtı bir yana;eşin olduğunu hissettiğin insan,önce huzuru yerleştiriyor içine.Ki bizim maddi manevi birsürü engelimiz varken.Şimdi karşılıklı oturduğumuzda o huzur,o maddi manevi her sıkıntının küçücük kalması hissimizin yanında,hani o huzurla yanyanayken aşamayacağımız hiçbirşey yok hissi,gerçekten insan eşini hissediyormuş ben buna inandım Gülüm.Bir de bitanem,hani hep derler ya-o seni bulsun-,gerçekten nasibi insanı buluyor.Seni kocaman yazarım ama,seninki de çok yakın demedi deme;ki bence sen de hissediyorsun bazı şeylerin yakınlaştığını.
Zor kazanılan şeyler kolay harcanmazmış ya,o misal adamın anasını ağlattımKıyamam o ayrı ama ciğerim,gerçekten insan çok korkuyor yanlış evlilikten,Allah cümle bekarlara hayırlı yazılar yazsın Rabbimiz.
canım benim sana söyledim sanaaakime soyledin bilmem saphisim...ama tek bekar ben olaraktan(salis sen kucuksun sirani bekle) bu sozu uzerime alinirim...
insallahh saphisimmm...hayirlisi neyse o olur...iyi birileriyle karsilasirim...bende evlenip coluk cocuk sahibi olmak istiyorum yaa
aynen valla...gelmez gelmez..birde geldimi arka arkaya gelirablamin hakkinda hayirlisi olur insallah
eline sağlık canım24-ocak-2012-salı tarihli 7. takım paylaşım listesi::126:
*Saferan=22
*Saliş=10
*Saphira=22
*Kırmızıgül06=21
*Nev81=22
*İpekyol51=6
*Kayramin=(İizinli)
*Ekim=0(İzinli)
*Ayşen34=(Memlekette)
*Shopolic=(Annesinde)
teşekkürler tatlımTebriklerrrr:SaferanSaphira Kırmızıgül06 Nev81
Hepp kardeşceğizimm yüzündenn pc yi kaptıı bennn eski performansımıı gösteremiyommm
yine süper bir menü afiyet olsun tatlımmmsabah: 2 haşlanmış yumurta
1 avuç içi peynir
1 çay bardağı ceviz
5 kayısı
öğle: bol salata
balık
akşam: bol salata
balık
:104: yine balık kız oldum
Merhaba kızlar.Bugün çok güzel geçti.Devrimin yıldönümü olduğu için tatildi bugün ve sakinn geçti.Tabi tahrirde ne olup bittiğinden pek haberim yok.Eşim evdeydi beraber hazırlandıp parka gittik.Millet korkup dışarıya çıkmadığı için park gayet sakindi.Normalde tatil günleri parkta iğne atsan yere düşmez.
Parkta yürürken bir türk aileyle tanıştık.Konuşunca hemşeri çıktık.İlk karşılaştığımızda sizde Türkiyeden değil mi deyince çok şaşırdım valla.
Sonra fotoğrafçıya gittik kızıma pasaport çıkaracağız çekmişken birde boydan ve ailece çekindik
Bugün kilo aldığımı aynaya bakarken maalesef gözlerimle gördüm.Tartı pek etki etmemiş demekki.Yanlardan fazlalıklarım tekrar geri gelmiş.Ne kadar üzüldüğümü anlatamam.O kadar çalış uğraş 2 haftada hepsini geri alçok kızıyorum kendime ama bir yandan dao dönemi kazasız atlattığım için şükrediyorum.Tek kazam geri aldığım 2 kilo.Neyse artık ara vermeden inş mart sonuna kadar bitireyim şu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?