Yok bitanem evimiz kilidimiz ayrı olacak ama,bi şekilde elleri değecek biliyorsun ya.Gerçi dün kaybetme korkusu ile gidelim buralardan dedi,ben tayin isteyim sonra evlenelim dedi ama ne biliyim benim direncim kırıldı işte.
evet soyledin saphisim..insallah hayirlisiyla enkisa surede olurcanım benim sana söyledim sanaaatabiki yuvanı kurup çoluk çocuk sahibi olmak isteyeceksin.Allahım hayırlısını nasip etsin
allahin izniyle sende basaracaksin canim benim..hemde cok uzun surmeyecek
İnşallaaahh allahın izniyleee bende sizin gibi başarırımm o kadar çok istiyorumm kiiii anlatamam bende birçok şey kaçırdım sanırımm ama zararın neresinden dönülse karrdırr
Anacım ne aşıklar ne hikayeler varmış bu topikte ya huuuu.Maşallahmaşallah.Allah mutluluğunuzu daim etsin
herkesssslereeeee günaydınnnnnnnn
erkenciyim bugünnn komşumu hastaneyeeee götüreceğimmm gelinceeeee görüşürüzzzzz
yürüyşşş yapmakk istiyomm ama izmiri sell götürüyooo
ayyy salisim gecmis olsun canim..umarim kotu birsey yoktur..seni bekleyecegiz..Allah sifani versinkızlarrrr ben bugünnn hastanede rahatsızlandım birden fena oldum acildennn yatışş yaptılarr hastaneye yatacak mışımmm sizden izin almak istiyorumm ne zaman çıkacağım bilmiyorum kilomu aynen yazabilir misinizz yarın bende bi değişiklik yolkk bugün tartılmıştım. Çok üzgünümm cuma yarışmasını kaçırdığım için ama çok ani olduu hemen yatış istedi doktor bende eve eşyalarımı almak için geldim sizden izin lalyım diye girdim nete görüşmek üzere
İnşallah bitanem.Mantık duygu bir yana da İpeğim,ben hep gökte nikah yerde nikah mantığına inanmışımdır ve evlilikte seçime inanmam,daha doğrusu illa ki yazgımızı yani kesin olanı seçtiğimizi sandığımıza inanırım.Mevla bizleri şükürle mi sabırla mı imtihan edecek bilemiyoruz ama tek duamız,Allah kaldıramayacağımız yük vermesin,merhametiyle kuşatsın bizleriMaşallah sana yaaa.Ne mantıklı bi kızsın sen..Bu süreçte bu şekilde mantığını ön plana alarak hareket edersen Allahın izniyle hata yapmazsın canım
Harikasın canım sen;hem kendin değişimi net farkedecek,hem de ümitsiz kilolu kalabalıklara ışık olacaksın.Birçoğumuz başarı öykülerini okuyarak ve o fotoğraflardaki mucizeyi görerek inandık başarabileceğimize,o insanlara teşekkürümüzü başka insanlara umut olarak ödüycez inşallahÇokkk süperrr fikirrrr canımmmmm nevvvvvvvvvvvBunu deneyeceğimmmmm mutlakaaa hanii tv de zayıflama ürünl reklamlarında yapıolarrr yaaa öncee vee sonraa diyeeee bendee mezuniyett fotomuu oluşturmuş olurummmm başlangıç fotom yok uzunn süredirr fotolara küsümm ama şimdi bugünnn bi tane çekileceğimm yaaa seendennn allah razıııı olsunnnnn hakkını nasıl öderimmm kiii
Korkudan bişi yiyemiom kii cumayaa azzz kaldıı:18::18:
Beraberce çenelerimiz efor göstermiş,ne güzel
ellerine sağlık canıım..beraberlik varmış...
Canım ya,gerçekten çok meraklandım.Sebep ne acaba,acele ile ayrıntı da vermemişsin,ne olur bizleri habersiz bırakma;dualarımız seninle Salişimkızlarrrr ben bugünnn hastanede rahatsızlandım birden fena oldum acildennn yatışş yaptılarr hastaneye yatacak mışımmm sizden izin almak istiyorumm ne zaman çıkacağım bilmiyorum kilomu aynen yazabilir misinizz yarın bende bi değişiklik yolkk bugün tartılmıştım. Çok üzgünümm cuma yarışmasını kaçırdığım için ama çok ani olduu hemen yatış istedi doktor bende eve eşyalarımı almak için geldim sizden izin lalyım diye girdim nete görüşmek üzere
Canım ödem tutuyor da olabilirsin,ödem söktürücü çaylar tüketmeye çalış ve panik yapma,panik depolanmayı hızlandırıyor yağlanmada,stres en büyük düşmanımız.Kızlar bende ters giden bişeyler var galiba.Kilo vereceğime kilo alıyorum.Anlamadım gitti.Yediklerimin etkisi devam mı ediyor hala nedir.4 gündür 1200 kal üzerine çıkmadım ama kilom günden güne artıyor yaa
Haklısın canım benim,sanırım biz de gitmek yönünde aldık kararımızı;çünkü O da evliliğimiz boyunca ne sebeple olursa olsun 3. kişilerin mutluluğumuza gölge düşürmesini istemiyor,umarım en hayırlısı olur bizim için.Bu duruma yorum yapmak istedim acıkcası.Eğer kvalide adayın size çok karışacakmış gibi duruyorsa bence en iyisi farklı bir şehirde yaşamanız.Ne kadar mesafe koymak istesende zor olur sonradan.Evlenince malum ailelerlede evlenmiş oluyorsun.Uzak olunca hem siz kıymetli olursunuz hem de karışanınız olmaz
Canım hayırlı olsun,Allah tekerine taş değdirmesin,bizim buralarda böyle derlerherkese iyi aksamlarrr
birazdan toplanti var..aksam 11e kadar surecek..
3 kisiye sifre lazimdi..hemennnn actik..
ki komsuda piser bizede duser misali
bugun arabami aldim kizlar..super ya...okadar rahattiki..
Allah sizlere daha iyilerini nasib etsin insallah
Kızlar bende ters giden bişeyler var galiba.Kilo vereceğime kilo alıyorum.Anlamadım gitti.Yediklerimin etkisi devam mı ediyor hala nedir.4 gündür 1200 kal üzerine çıkmadım ama kilom günden güne artıyor yaa
herkese iyi aksamlarrr
25-ocak-2012-çarşamba tarihli 7. takım paylaşım listesi::126:
*Saferan=3
*Saliş=14
*Saphira=7
*Kırmızıgül06=14
*Nev81= 11
*İpekyol51=8
*Kayramin=(İzinli)
*Ekim=0(İzinli)
*Ayşen34=(Memlekette)
*Shopolic=(Annesinde)
***7. TAKIM 241 . ETAP***
kırmızıgül06(70.2/69.6/0.6/0.84%)
nev81 (72/
aysen34 (69.3/69.3/0/0%)
SAPHIRA (86.6/
saferan (119/
kayramin (71/
Shopaholic (81.9/81.9/0/0%)
ekimm (88/88/0/%0)
Saliss(101.5/101.5/0/0%)
7. TAKIM ORTALAMASI:
Listeyi simdiden ekledim kizlar...
yarin sabah 7den aksam 9a kadar calisicam..sifre alan olursa girerim..olmazsa liste size emanet
İnşallah bitanem.Mantık duygu bir yana da İpeğim,ben hep gökte nikah yerde nikah mantığına inanmışımdır ve evlilikte seçime inanmam,daha doğrusu illa ki yazgımızı yani kesin olanı seçtiğimizi sandığımıza inanırım.Mevla bizleri şükürle mi sabırla mı imtihan edecek bilemiyoruz ama tek duamız,Allah kaldıramayacağımız yük vermesin,merhametiyle kuşatsın bizleri
Canım ödem tutuyor da olabilirsin,ödem söktürücü çaylar tüketmeye çalış ve panik yapma,panik depolanmayı hızlandırıyor yağlanmada,stres en büyük düşmanımız.
Haklısın canım benim,sanırım biz de gitmek yönünde aldık kararımızı;çünkü O da evliliğimiz boyunca ne sebeple olursa olsun 3. kişilerin mutluluğumuza gölge düşürmesini istemiyor,umarım en hayırlısı olur bizim için.
herkese iyi aksamlarrr
Aleyküm selam.Çabuk gelir inş özledim AyşeniCanlarım,Ayşen'imiz sms atmış az önce.Hala annesindeymiş,ne zaman dönecekleri net belli değilmiş.Kilosunun aynı geçilmesini rica etti,çok selamı var hepinize
bilemiyorum canım ..ama devam eyt mutlaka farkeder...
slm kızlarr ben geldim kızlar benim bu teknolojiyle bu iş olmıcak net bi var biyok vında problem oluyo 1sene anlaşmalı olduğu için iptalde edmiyorum böylede motivasyonum düşüyo hem kendime hem takımımıma faydadan çok zararım oluyomuş gibi geliyo kimseye haksızlık etmek istmem hem buara gelen giden vını kontrol etmeye fırsatımda kalmıyo sürekli en iyisi takımdan ayrılmak hem boşuna yer işgal edip başkasının hakkını yemekte istemem diete devam edicem ve fırsatım oldukça burda olucam ama beni listeden çıkartın sizden kopamam ama sorumluluklarımı yerine getirememk canımı sıkıyo özür dilerim sizlerden bir başarı öyküsüde benden çıkmadı ama şimdilik
Yaaa çok üzüldüm.Devam etmeni çok isterdim.Net alakalı sıkıntıları bende çok yaşadım.İnş öabucak çözülür.Karar senin tabi ama seninle devam etmek isterdim
eline sağlık canım25-ocak-2012-çarşamba tarihli 7. takım paylaşım listesi::126:
*Saferan=3
*Saliş=14
*Saphira=7
*Kırmızıgül06=14
*Nev81= 11
*İpekyol51=8
*Kayramin=(İzinli)
*Ekim=0(İzinli)
*Ayşen34=(Memlekette)
*Shopolic=(Annesinde)
tebrikler tatlımmm***7. TAKIM 241 . ETAP***
kırmızıgül06(70.2/69.6/0.6/0.84%)
nev81 (72/
aysen34 (69.3/69.3/0/0%)
SAPHIRA (86.6/
saferan (119/
kayramin (71/
Shopaholic (81.9/81.9/0/0%)
ekimm (88/88/0/%0)
Saliss(101.5/101.5/0/0%)
7. TAKIM ORTALAMASI:
Listeyi simdiden ekledim kizlar...
yarin sabah 7den aksam 9a kadar calisicam..sifre alan olursa girerim..olmazsa liste size emanet
canım geri dönmek üzere izin al istersen bir süre.O zaman zarfında net problemini de halledersin belki.hemen bırakma bizleri,pes etmeslm kızlarr ben geldim kızlar benim bu teknolojiyle bu iş olmıcak net bi var biyok vında problem oluyo 1sene anlaşmalı olduğu için iptalde edmiyorum böylede motivasyonum düşüyo hem kendime hem takımımıma faydadan çok zararım oluyomuş gibi geliyo kimseye haksızlık etmek istmem hem buara gelen giden vını kontrol etmeye fırsatımda kalmıyo sürekli en iyisi takımdan ayrılmak hem boşuna yer işgal edip başkasının hakkını yemekte istemem diete devam edicem ve fırsatım oldukça burda olucam ama beni listeden çıkartın sizden kopamam ama sorumluluklarımı yerine getirememk canımı sıkıyo özür dilerim sizlerden bir başarı öyküsüde benden çıkmadı ama şimdilik
bence gitmesen daha iyi ama sen bilirsin tatlışım.başımızın üstünde yerin var,ne zaman istersen gel sohbetepc eski yenisini istemiyoruz oğlan mahvediyo die bide ben avea vınla giriyorum bi çekiyo bi çekmiyo böylede olunca başkasının hakkını taciz etmişim gibi hissediyorum kızlar mutlaka giriyo ben bazen günlerce giremiyorum ozamanda motivasyonum düşüyo öyle olcağına yarışmaya katılmadan sizleri izlemk daha doğru gibbi gelio hem zaten tamamen gidemem çok alıştım size boş gibi gelio ama kendimi böyle daha iyi hissedicem
cok uzuldum kayracim ya..sana cok alismistik...firsat buldukcab uraya ugramayi sakin unutma olurmu..eminimki geri donup basari oykusunu sende yazacaksin..bu haftaseni geri donmek uzere ayiriyorum ozaman..top 13 kisi olma hakkimiz var..geri dondugunde yerin hazir olacakslm kızlarr ben geldim kızlar benim bu teknolojiyle bu iş olmıcak net bi var biyok vında problem oluyo 1sene anlaşmalı olduğu için iptalde edmiyorum böylede motivasyonum düşüyo hem kendime hem takımımıma faydadan çok zararım oluyomuş gibi geliyo kimseye haksızlık etmek istmem hem buara gelen giden vını kontrol etmeye fırsatımda kalmıyo sürekli en iyisi takımdan ayrılmak hem boşuna yer işgal edip başkasının hakkını yemekte istemem diete devam edicem ve fırsatım oldukça burda olucam ama beni listeden çıkartın sizden kopamam ama sorumluluklarımı yerine getirememk canımı sıkıyo özür dilerim sizlerden bir başarı öyküsüde benden çıkmadı ama şimdilik
bende dun ragl oldum saphisim...bugun sislik vardi sabah tartildigimda ondan dunden 100 gr eksik ciktik galiba..ama dun 2 saat spor yapmistim..regl olmasaydim guzel sonuc alabilirdim..saglik olsun haftaya iyi sonuc aliriz insallaheline sağlık canım
tebrikler tatlımmmbu hafta ben çok umutsuzum,bir de reglmde eli kulağında
Amin canım amin,dualarınızı eksik etmeyin canlarımamin canım çok güzel dualar etmişsin.Evlilik aşamasında bende hep Rabbim hayırlısıysa nasip et değilse bi mani çıkar baştan olmasın diye ediyordum.Rabbim hakkında hayırlısını versin.
Kilo konusunda ben hergün 5li çayımı içiyorum zaten canım.Normalde onları içince ödem falan kalmaz ama bilemedim çözemedim ben bu durumu zaten
anım çok üzüldüm.Bu vınnlar gerçekten ciddi sorun oldu bütün kullanan arkadaşlarıma.Umarım bir alternatif bulur,yine bizle olursu,gerçekten gitmeni istemem,biz sana çok alıştıkslm kızlarr ben geldim kızlar benim bu teknolojiyle bu iş olmıcak net bi var biyok vında problem oluyo 1sene anlaşmalı olduğu için iptalde edmiyorum böylede motivasyonum düşüyo hem kendime hem takımımıma faydadan çok zararım oluyomuş gibi geliyo kimseye haksızlık etmek istmem hem buara gelen giden vını kontrol etmeye fırsatımda kalmıyo sürekli en iyisi takımdan ayrılmak hem boşuna yer işgal edip başkasının hakkını yemekte istemem diete devam edicem ve fırsatım oldukça burda olucam ama beni listeden çıkartın sizden kopamam ama sorumluluklarımı yerine getirememk canımı sıkıyo özür dilerim sizlerden bir başarı öyküsüde benden çıkmadı ama şimdilik
Rica ederim bitanemeline sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?