Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok bitanem evimiz kilidimiz ayrı olacak ama,bi şekilde elleri değecek biliyorsun ya.Gerçi dün kaybetme korkusu ile gidelim buralardan dedi,ben tayin isteyim sonra evlenelim dedi ama ne biliyim benim direncim kırıldı işte.

Bu duruma yorum yapmak istedim acıkcası.Eğer kvalide adayın size çok karışacakmış gibi duruyorsa bence en iyisi farklı bir şehirde yaşamanız.Ne kadar mesafe koymak istesende zor olur sonradan.Evlenince malum ailelerlede evlenmiş oluyorsun.Uzak olunca hem siz kıymetli olursunuz hem de karışanınız olmaz

herkese iyi aksamlarrr
birazdan toplanti var..aksam 11e kadar surecek..
3 kisiye sifre lazimdi..hemennnn actik..
ki komsuda piser bizede duser misali
bugun arabami aldim kizlar..super ya...okadar rahattiki..
Allah sizlere daha iyilerini nasib etsin insallah

canım benim sana söyledim sanaaa tabiki yuvanı kurup çoluk çocuk sahibi olmak isteyeceksin.Allahım hayırlısını nasip etsin
evet soyledin saphisim..insallah hayirlisiyla enkisa surede olur helede yeni bebisleri gorunce hicc dayanamiyorum

İnşallaaahh allahın izniyleee bende sizin gibi başarırımm o kadar çok istiyorumm kiiii anlatamam bende birçok şey kaçırdım sanırımm ama zararın neresinden dönülse karrdırr
allahin izniyle sende basaracaksin canim benim..hemde cok uzun surmeyecek
Anacım ne aşıklar ne hikayeler varmış bu topikte ya huuuu.Maşallahmaşallah.Allah mutluluğunuzu daim etsin

herkesssslereeeee günaydınnnnnnnn

erkenciyim bugünnn komşumu hastaneyeeee götüreceğimmm gelinceeeee görüşürüzzzzz

yürüyşşş yapmakk istiyomm ama izmiri sell götürüyooo
enbasta giden benim amaama benimkiler olumsuzdu...insallah nilosum hayirlisiyla sevdigine kavusur...

kiz sendemi izmirdensin???? ahhh izmirrr ahhhhhh

ayyy salisim gecmis olsun canim..umarim kotu birsey yoktur..seni bekleyecegiz..Allah sifani versin

Maşallah sana yaaa.Ne mantıklı bi kızsın sen..Bu süreçte bu şekilde mantığını ön plana alarak hareket edersen Allahın izniyle hata yapmazsın canım
İnşallah bitanem.Mantık duygu bir yana da İpeğim,ben hep gökte nikah yerde nikah mantığına inanmışımdır ve evlilikte seçime inanmam,daha doğrusu illa ki yazgımızı yani kesin olanı seçtiğimizi sandığımıza inanırım.Mevla bizleri şükürle mi sabırla mı imtihan edecek bilemiyoruz ama tek duamız,Allah kaldıramayacağımız yük vermesin,merhametiyle kuşatsın bizleri

Harikasın canım sen;hem kendin değişimi net farkedecek,hem de ümitsiz kilolu kalabalıklara ışık olacaksın.Birçoğumuz başarı öykülerini okuyarak ve o fotoğraflardaki mucizeyi görerek inandık başarabileceğimize,o insanlara teşekkürümüzü başka insanlara umut olarak ödüycez inşallah

ellerine sağlık canıım..beraberlik varmış...
Beraberce çenelerimiz efor göstermiş,ne güzel

Canım ya,gerçekten çok meraklandım.Sebep ne acaba,acele ile ayrıntı da vermemişsin,ne olur bizleri habersiz bırakma;dualarımız seninle Salişim

Kızlar bende ters giden bişeyler var galiba.Kilo vereceğime kilo alıyorum.Anlamadım gitti.Yediklerimin etkisi devam mı ediyor hala nedir.4 gündür 1200 kal üzerine çıkmadım ama kilom günden güne artıyor yaa
Canım ödem tutuyor da olabilirsin,ödem söktürücü çaylar tüketmeye çalış ve panik yapma,panik depolanmayı hızlandırıyor yağlanmada,stres en büyük düşmanımız.

Haklısın canım benim,sanırım biz de gitmek yönünde aldık kararımızı;çünkü O da evliliğimiz boyunca ne sebeple olursa olsun 3. kişilerin mutluluğumuza gölge düşürmesini istemiyor,umarım en hayırlısı olur bizim için.

Canım hayırlı olsun,Allah tekerine taş değdirmesin,bizim buralarda böyle derler

Canlarım,Ayşen'imiz sms atmış az önce.Hala annesindeymiş,ne zaman dönecekleri net belli değilmiş.Kilosunun aynı geçilmesini rica etti,çok selamı var hepinize

25-ocak-2012-çarşamba tarihli 7. takım paylaşım listesi::126:
*Saferan=3
*Saliş=14
*Saphira=7
*Kırmızıgül06=14
*Nev81= 11
*İpekyol51=8
*Kayramin=(İzinli)
*Ekim=0(İzinli)
*Ayşen34=(Memlekette)
*Shopolic=(Annesinde)

Son düzenleme:
***7. TAKIM 241 . ETAP***

kırmızıgül06(70.2/69.6/0.6/0.84%)
nev81 (72/
aysen34 (69.3/69.3/0/0%)
SAPHIRA (86.6/
saferan (119/
kayramin (71/
Shopaholic (81.9/81.9/0/0%)
ekimm (88/88/0/%0)
Saliss(101.5/101.5/0/0%)

7. TAKIM ORTALAMASI:

Listeyi simdiden ekledim kizlar...
yarin sabah 7den aksam 9a kadar calisicam..sifre alan olursa girerim..olmazsa liste size emanet

Kızlar bende ters giden bişeyler var galiba.Kilo vereceğime kilo alıyorum.Anlamadım gitti.Yediklerimin etkisi devam mı ediyor hala nedir.4 gündür 1200 kal üzerine çıkmadım ama kilom günden güne artıyor yaa

bilemiyorum canım ..ama devam eyt mutlaka farkeder...

iyi günlerde kullan canım hayırlı olsun...

hımm..eksik kalmış mesajlarım ..dün akşam ablamlar yemeğe geldi aniden ben de bir daha giremediim...

tekrar tebrikler fıstığım....

amin canım çok güzel dualar etmişsin.Evlilik aşamasında bende hep Rabbim hayırlısıysa nasip et değilse bi mani çıkar baştan olmasın diye ediyordum.Rabbim hakkında hayırlısını versin.
Kilo konusunda ben hergün 5li çayımı içiyorum zaten canım.Normalde onları içince ödem falan kalmaz ama bilemedim çözemedim ben bu durumu zaten

Tekrar hayırlı olsun canım Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

slm kızlarr ben geldim kızlar benim bu teknolojiyle bu iş olmıcak net bi var biyok vında problem oluyo 1sene anlaşmalı olduğu için iptalde edmiyorum böylede motivasyonum düşüyo hem kendime hem takımımıma faydadan çok zararım oluyomuş gibi geliyo kimseye haksızlık etmek istmem hem buara gelen giden vını kontrol etmeye fırsatımda kalmıyo sürekli en iyisi takımdan ayrılmak hem boşuna yer işgal edip başkasının hakkını yemekte istemem diete devam edicem ve fırsatım oldukça burda olucam ama beni listeden çıkartın sizden kopamam ama sorumluluklarımı yerine getirememk canımı sıkıyo özür dilerim sizlerden bir başarı öyküsüde benden çıkmadı ama şimdilik

Canlarım,Ayşen'imiz sms atmış az önce.Hala annesindeymiş,ne zaman dönecekleri net belli değilmiş.Kilosunun aynı geçilmesini rica etti,çok selamı var hepinize
Aleyküm selam.Çabuk gelir inş özledim Ayşeni

bilemiyorum canım ..ama devam eyt mutlaka farkeder...

Etmezmiyim safişim yılmak yok yola devam.İnş tez zamanda farkeder

Yaaa çok üzüldüm.Devam etmeni çok isterdim.Net alakalı sıkıntıları bende çok yaşadım.İnş öabucak çözülür.Karar senin tabi ama seninle devam etmek isterdim

Yaaa çok üzüldüm.Devam etmeni çok isterdim.Net alakalı sıkıntıları bende çok yaşadım.İnş öabucak çözülür.Karar senin tabi ama seninle devam etmek isterdim

pc eski yenisini istemiyoruz oğlan mahvediyo die bide ben avea vınla giriyorum bi çekiyo bi çekmiyo böylede olunca başkasının hakkını taciz etmişim gibi hissediyorum kızlar mutlaka giriyo ben bazen günlerce giremiyorum ozamanda motivasyonum düşüyo öyle olcağına yarışmaya katılmadan sizleri izlemk daha doğru gibbi gelio hem zaten tamamen gidemem çok alıştım size boş gibi gelio ama kendimi böyle daha iyi hissedicem

eline sağlık canım
tebrikler tatlımmm bu hafta ben çok umutsuzum,bir de reglmde eli kulağında
canım geri dönmek üzere izin al istersen bir süre.O zaman zarfında net problemini de halledersin belki.hemen bırakma bizleri,pes etme
bence gitmesen daha iyi ama sen bilirsin tatlışım.başımızın üstünde yerin var,ne zaman istersen gel sohbete

menü:

kahvaltı:

1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
2 kk peynir
8 zeytin
3 küçük domates
maydonoz
dereotu
biber
1 dilim t.b. ekmeği+tereyağ+bal
süt
1 tatlı kaşığı mindivan macunu
1 fincan suda eriyen ilaç

öğlen:1 pk çubuk kraker
2 ad. badem şekeri

akşam:
1 kase kuru fasulye
2 kaşık pilav
turşu
yoğurt
1 tatlı kaşığı mindivan macunu
1 fincan suda eriyen ilaç

2+ lt su

cok uzuldum kayracim ya..sana cok alismistik...firsat buldukcab uraya ugramayi sakin unutma olurmu..eminimki geri donup basari oykusunu sende yazacaksin..bu haftaseni geri donmek uzere ayiriyorum ozaman..top 13 kisi olma hakkimiz var..geri dondugunde yerin hazir olacak
eline sağlık canım

tebrikler tatlımmm bu hafta ben çok umutsuzum,bir de reglmde eli kulağında
bende dun ragl oldum saphisim...bugun sislik vardi sabah tartildigimda ondan dunden 100 gr eksik ciktik galiba..ama dun 2 saat spor yapmistim..regl olmasaydim guzel sonuc alabilirdim..saglik olsun haftaya iyi sonuc aliriz insallah

nev81 (72/
aysen34 (69.3/69.3/0/0%)
SAPHIRA (86.6/
saferan (119/
kayramin (71/ geri donmek uzere ayrildi
ekimm (88/88/0/%0)
Saliss(101.5/101.5/0/0%)

7. TAKIM ORTALAMASI:

Amin canım amin,dualarınızı eksik etmeyin canlarım

anım çok üzüldüm.Bu vınnlar gerçekten ciddi sorun oldu bütün kullanan arkadaşlarıma.Umarım bir alternatif bulur,yine bizle olursu,gerçekten gitmeni istemem,biz sana çok alıştık

eline sağlık canım
Rica ederim bitanem

nev81 (72/71.6/0.4/0.55%)
aysen34 (69.3/69.3/0/0%)
SAPHIRA (86.6/
saferan (119/
kayramin (71/ geri donmek uzere ayrildi
ekimm (88/88/0/%0)
Saliss(101.5/101.5/0/0%)

7. TAKIM ORTALAMASI:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…