oyle bitanem...ikimizde 9lardaydik..rakib olmustuk ki daha da hirslanalim diye..ve ikimizde gayet iyi sonuclar aldik..mezuniyetler yakindaaadualarimiz seninle bitanem, allah hakkinda hayirlisini nasib etsin insallah
ablama c.tesi geldiler oglanla konustular..ablam heyecanlandi cok soru soramadi..araya ben maydanoz oldum tabi..sonuc olarak ablami tanimak istedigini soyledi oglan..ama cok tuhaflar safisim..o gunden beri hala ses yok..anlamadimki nebicim sey..birde isin komik yani..dunde baska bir tanidik aradi annemi komsusunun oglu varmis banka muduru...oda kiz ariyormus..annem dedi bunla gorustuler olumlu olumsuz birsey belli degil..simdi onlarda bekliyorhakkinda hayirlisiolur insallah...ama en kotusude..ben yillar once lisedeyken bir oglanla bakisiyorduk..yaklasmiyorduk birbirimize ama sik sik bakisirdik onunda benim arkadaslarimda birbirimize baktigimizi bilirlerdi....okul kapandi bitti..ama yillar sonra o oglani amcamlarin evinde gormustum ve yine bakismistik sonra bir daha gormedim...seytan budur ya aklima onu getir ya..hadi birde oysa diye..ki insallah degildir bundan cok korkuyorummm:18::18: bende amma ceviz kirmisim haaa
safisim mezun olsamda sizi birakmam merak etmeyin..bukadar siklikta gelemesemde yine takima ugrar laflarimsizleri birakabilirmiyim ben hiccc
saphisim ozeldn yaz canim, ilk hangisi gelirse onun hakki..biz bekliyoruz nasil olsa
saol salisimmmmdarisi sizlerin basina insallah...emin ol akip gidecek kilolar..yeterki kendini sikma bunalima sokma
Tamam bitanem,sayımda izinli sayarım ben Kayramin'i.
Dayanamadı adam,17 saat yol gelecek işten çıkıp.6 saat görüp tekrar 17 saat yol gidecek,üzülüyorum ama napıyım engel de olamadımBen de özledim laf aramızda :26:
Teşekkür ederim bitanem.Sen de içini ferah tut,ben takip ediyorum sürekli,gerçekten iyi gidiyorsun maşallah
Amin Gülüm amin,dualarınızı eksik etmeyin nolur
oyle bitanem...ikimizde 9lardaydik..rakib olmustuk ki daha da hirslanalim diye..ve ikimizde gayet iyi sonuclar aldik..mezuniyetler yakindaaadualarimiz seninle bitanem, allah hakkinda hayirlisini nasib etsin insallah
ablama c.tesi geldiler oglanla konustular..ablam heyecanlandi cok soru soramadi..araya ben maydanoz oldum tabi..sonuc olarak ablami tanimak istedigini soyledi oglan..ama cok tuhaflar safisim..o gunden beri hala ses yok..anlamadimki nebicim sey..birde isin komik yani..dunde baska bir tanidik aradi annemi komsusunun oglu varmis banka muduru...oda kiz ariyormus..annem dedi bunla gorustuler olumlu olumsuz birsey belli degil..simdi onlarda bekliyorhakkinda hayirlisiolur insallah...ama en kotusude..ben yillar once lisedeyken bir oglanla bakisiyorduk..yaklasmiyorduk birbirimize ama sik sik bakisirdik onunda benim arkadaslarimda birbirimize baktigimizi bilirlerdi....okul kapandi bitti..ama yillar sonra o oglani amcamlarin evinde gormustum ve yine bakismistik sonra bir daha gormedim...seytan budur ya aklima onu getir ya..hadi birde oysa diye..ki insallah degildir bundan cok korkuyorummm:18::18: bende amma ceviz kirmisim haaa
safisim mezun olsamda sizi birakmam merak etmeyin..bukadar siklikta gelemesemde yine takima ugrar laflarimsizleri birakabilirmiyim ben hiccc
saphisim ozeldn yaz canim, ilk hangisi gelirse onun hakki..biz bekliyoruz nasil olsa
saol salisimmmmdarisi sizlerin basina insallah...emin ol akip gidecek kilolar..yeterki kendini sikma bunalima sokma
Tamam bitanem,sayımda izinli sayarım ben Kayramin'i.
Dayanamadı adam,17 saat yol gelecek işten çıkıp.6 saat görüp tekrar 17 saat yol gidecek,üzülüyorum ama napıyım engel de olamadımBen de özledim laf aramızda :26:
Teşekkür ederim bitanem.Sen de içini ferah tut,ben takip ediyorum sürekli,gerçekten iyi gidiyorsun maşallah
Amin Gülüm amin,dualarınızı eksik etmeyin nolur
tamam canım
maalesef öyle olabiliyor canım...tamam sen o arkadaşa söyle 1-2 gün cevap bekleyelim olmazsa başkasına bakarız...
oyle dusunme bitanem...bendeo yle derdim..hatta 50 olmak istersem yolum daha cokkk..ama onu dusunmuyorum ben 60i dusunuyorum..kendine uzun hedefler koyma..kisa kisa yapki gozun korkmasinçokk saolun gerçektennn allah yardımcımız olsun canım yolumuz çok uzun
aamaan hiç sevmem böyle belirsiz işleriii...valla akrabaya sorun canım cevap verdiler verdiler neyse belli olsun ..siz de diğerlerine haber verirsiniz....kız o ceviz değil masum bakışmalar dert etmeee....yaşını sorarsınız omu değilmi çıkar ortaya...bu işlerde acele etmek gerekir bence..ben olsam çatlardım valla....hayırlısı olsun yinede...
ben sensiz nederim bi gelmedi göriim twitte face de bırakmam peşiniii..
tamam canım
aaa hayırlısı olsun canım talipler arttı desene öyle olur zaten,aklında yokken kimse gelmez
tamam canım ben o arkadaşa mesaj atayım
oyle dusunme bitanem...bendeo yle derdim..hatta 50 olmak istersem yolum daha cokkk..ama onu dusunmuyorum ben 60i dusunuyorum..kendine uzun hedefler koyma..kisa kisa yapki gozun korkmasin
sorma safisim ne acaip bir aile anlamadim ki...insan arar hal hatir sorar..tamam oglu karamsar anladik ayni sekilde ablamda ama boyle sessizde kalinmazki..sastim kaldim..birde neye sinir oldum biliyormusun onlar geldiler ellerine vardik gittiler ellerine vardik..am oglan giriste babamla tokalasti..giderkende iyi aksamlar dedi gitti..bunu cok saygisizca buldum..babaminda hic hosuna gitmedi oglan..ne bilim..giristik bir ise..yanlis karar vermektende korkuyoruz anlamadim ki..
okuldaki oglana gelince ya benle yasit ya bir yas buyuktu yanlis hatirlamiyorsam..bu oglanda benle yasitmis..
tek dilegim onun olmamasi..cok kotu olur ya..yillar once onca zaman bakistigin cocuk gelsin ablana talib olsun..nekadar kotu..insallah o dedildir kizlar...
ben seni asla birakmam safisimmmmmmmmmm...sen benim canimsin...bu yola neredeyse beraber basladik..hic birakirmiyimmm seni..hepiniz benim ailemsiniz..ablalarim kardeslerim...hepinizi cokkk seviyorummm
Ah bir değişmeseler sonradan,ne güzel olurdu
aman gelsin tabii şimdi gelmicek de ne zaman gelicek en güzel zaman lar bunlaar..sonra yıllarca ne anlatacaksınız birbirinize hep bu güzel anıları verdiğiniz emekleri.....
benim eşim gelir sokakda gezerdi beni göremese de ....öğrenci adam cebinde son kuruşa kadar jeton alırdı konuşmak için garibim..
.öyyle ucuza kız almak yok tabii bizden öyle zahmet çeksin biraz enişte dimi ama...
Beraberce gülücez bitanem bu günlereÇok saol canımm desteğinizz içinn inşallahhh bu yolun sonunda bu günlerime bakıp güleceğimiz günler de gelir
Allah en hayırlısını nasip etsin Gülüm,senin de çok yakın demedi demeaynen saphisim....
bir doktor bir banka muduru.gelmez gelmez birde arka arkaya gelir...ne yapacagimizida sasirdik..doktor olandan ne ses var ne soluk..anlamadik ki..butun gun kafa patlatiyoruz niye aramiyorlar diye:26::26:..anneme diyorum anne vallahi bana anca avukat savci lazim assagisi kurtarmaz..ablam direk doktordan mudurlerden basladi..hepsi guluyor
aman hayırlısı olsun canım dert etmeyin içinize sinen olsun...el öpmeliydi aslında biraz moderndir belki.....sen de bizim canımızsın ben de bırakmam seni daHA MÜRÜVETİNİ GÖRİCEEM...:2:oyle dusunme bitanem...bendeo yle derdim..hatta 50 olmak istersem yolum daha cokkk..ama onu dusunmuyorum ben 60i dusunuyorum..kendine uzun hedefler koyma..kisa kisa yapki gozun korkmasin
sorma safisim ne acaip bir aile anlamadim ki...insan arar hal hatir sorar..tamam oglu karamsar anladik ayni sekilde ablamda ama boyle sessizde kalinmazki..sastim kaldim..birde neye sinir oldum biliyormusun onlar geldiler ellerine vardik gittiler ellerine vardik..am oglan giriste babamla tokalasti..giderkende iyi aksamlar dedi gitti..bunu cok saygisizca buldum..babaminda hic hosuna gitmedi oglan..ne bilim..giristik bir ise..yanlis karar vermektende korkuyoruz anlamadim ki..
okuldaki oglana gelince ya benle yasit ya bir yas buyuktu yanlis hatirlamiyorsam..bu oglanda benle yasitmis..
tek dilegim onun olmamasi..cok kotu olur ya..yillar once onca zaman bakistigin cocuk gelsin ablana talib olsun..nekadar kotu..insallah o dedildir kizlar...
ben seni asla birakmam safisimmmmmmmmmm...sen benim canimsin...bu yola neredeyse beraber basladik..hic birakirmiyimmm seni..hepiniz benim ailemsiniz..ablalarim kardeslerim...hepinizi cokkk seviyorummm
Ah bir değişmeseler sonradan,ne güzel olurdu
Beraberce gülücez bitanem bu günlere
Allah en hayırlısını nasip etsin Gülüm,senin de çok yakın demedi deme
Ayyy inşallah çok değişmez bitanem ya,zaten bu değişir korkusu değil mi beni tutan.Bu tatilde isteme olacaktı ama kıyametleri kopardım korkumdan.Meğer ben ne kadar korkuyormuşum evlilikten,daha ziyade mutsuz evlilikten.Allah hayırsız olacaksa nasip etmesin Rabbim.
İŞTE BEN DE ONUI DİYORUM NASIL OLSA DEĞİŞİYORLAR BU GÜNLERİN KEYFİNİ SÜÜÜR....
Evet İpeğimmmmm,oldukça büyük gelişmeler var.Sanırım Nev'iniz evleniyor,tabi emin olunca.Aslında ben tatilde ailemin yanındayken aileler tanışsın istediler ama ben korkup biraz daha tanıyalım dedim.Cumartesi beni görmeye gelecek ama aileler için biraz daha bekliycemDuanızı eksik etmeyin canlarım
kolay degil nilosum, ama mecburende biryerden cesaret toplayip evlilige adim atilacak..onemli olan icine sinmesi..guvenmen ve sevmen tabiki...sukur ki suan bu sende var...Allahim hayirlisiyla tamamina erdirsin ins nilosum...bak olurda ben birini bulmadan evlenirsen..lutfen benim adimida ayakkabinin altina yazz..boyle koca koca olsunAyyy inşallah çok değişmez bitanem ya,zaten bu değişir korkusu değil mi beni tutan.Bu tatilde isteme olacaktı ama kıyametleri kopardım korkumdan.Meğer ben ne kadar korkuyormuşum evlilikten,daha ziyade mutsuz evlilikten.Allah hayırsız olacaksa nasip etmesin Rabbim.
aman hayırlısı olsun canım dert etmeyin içinize sinen olsun...el öpmeliydi aslında biraz moderndir belki.....sen de bizim canımızsın ben de bırakmam seni daHA MÜRÜVETİNİ GÖRİCEEM...:2:[/B
amin nilosummm...insallah hayirlisiyla olur..bende istiyorum artikAllah en hayırlısını nasip etsin Gülüm,senin de çok yakın demedi deme
kime soyledin bilmem saphisim...ama tek bekar ben olaraktan(salis sen kucuksun sirani beklesen prenslere layıksın prenses
aaa hayırlısı olsun canım talipler arttı desene öyle olur zaten,aklında yokken kimse gelmez
tamam canım ben o arkadaşa mesaj atayım
Ayyy inşallah çok değişmez bitanem ya,zaten bu değişir korkusu değil mi beni tutan.Bu tatilde isteme olacaktı ama kıyametleri kopardım korkumdan.Meğer ben ne kadar korkuyormuşum evlilikten,daha ziyade mutsuz evlilikten.Allah hayırsız olacaksa nasip etmesin Rabbim.
herkese gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugun sabahciyim kizlar..1e kadar buradayim yani..
dunku sifreyi kadin bir gun yerine iki gunluk acmis..sayesinde bugunde
buradayim
bugun isten sonra alisveris yapicam..sonra eve gidicem...yemek yiyecegim
aksamda enaz 2 saat siporrr
yolun sonu gorununce bende dahada bir heyecan oldu..enfazla 9 haftada bu kiloyu vermek istiyorum
oyuzden deli gibi sporrrrrrrrrr yapicam...
kolay degil nilosum, ama mecburende biryerden cesaret toplayip evlilige adim atilacak..onemli olan icine sinmesi..guvenmen ve sevmen tabiki...sukur ki suan bu sende var...Allahim hayirlisiyla tamamina erdirsin ins nilosum...bak olurda ben birini bulmadan evlenirsen..lutfen benim adimida ayakkabinin altina yazz..boyle koca koca olsun
yok be safisim ne moderni...bence bu anca gorgusuzluk..bir cicek getirdiler, ki okadar kucuk ozensiz...biz onlarin getirdigi cicegi kimseye utanipta goturemeyiz..yani cok acaip insanlarmis...gun gectikce bizimde hevesimiz kalmadi..annemler diyor cumartesiye kadar bekleriz cvp geldi geldi, gelmedi keyifleri bilir..sonrada ben arayip kizim istemiyor derim dedi...ve tabi sonraki adaya geceriz
amin nilosummm...insallah hayirlisiyla olur..bende istiyorum artik
kime soyledin bilmem saphisim...ama tek bekar ben olaraktan(salis sen kucuksun sirani bekle) bu sozu uzerime alinirim...
insallahh saphisimmm...hayirlisi neyse o olur...iyi birileriyle karsilasirim...bende evlenip coluk cocuk sahibi olmak istiyorum yaa
aynen valla...gelmez gelmez..birde geldimi arka arkaya gelirablamin hakkinda hayirlisi olur insallah
Amin İpeğim,dualarınızı eksik etmeyin kuzum benimMaşallah canım çok sevindim.Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
Gülüm 6'ları görmen harika bişey ve ben görsem hüngür hüngür ağlardım heralde,darısı başımıza bebeğim,ama mezun olmak yok hemennnnnherkese gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnn
buradayim
yolun sonu gorununce bende dahada bir heyecan oldu..enfazla 9 haftada bu kiloyu vermek istiyorum
Gülüm hep söylerlerdi ben inanmazdım ama,inan ki insan hissediyormuş.Sevdiğim adam 4 ay önce okula benle tanışmaya geldiğinde,Ona hayır demiştim ama yüzü yüzüme gözü gözüme hiç yabancı gelmemişti ve ben hayır diyip Ona kapıyı gösterirken bile anlam verememiştim içimdeki huzura.Hani işte aşk,tutku,kıpırtı bir yana;eşin olduğunu hissettiğin insan,önce huzuru yerleştiriyor içine.Ki bizim maddi manevi birsürü engelimiz varken.Şimdi karşılıklı oturduğumuzda o huzur,o maddi manevi her sıkıntının küçücük kalması hissimizin yanında,hani o huzurla yanyanayken aşamayacağımız hiçbirşey yok hissi,gerçekten insan eşini hissediyormuş ben buna inandım Gülüm.Bir de bitanem,hani hep derler ya-o seni bulsun-,gerçekten nasibi insanı buluyor.Seni kocaman yazarım ama,seninki de çok yakın demedi deme;ki bence sen de hissediyorsun bazı şeylerin yakınlaştığını.kolay degil nilosum, ama mecburende biryerden cesaret toplayip evlilige adim atilacak..onemli olan icine sinmesi..guvenmen ve sevmen tabiki...sukur ki suan bu sende var...Allahim hayirlisiyla tamamina erdirsin ins nilosum...bak olurda ben birini bulmadan evlenirsen..lutfen benim adimida ayakkabinin altina yazz..boyle koca koca olsun
Zor kazanılan şeyler kolay harcanmazmış ya,o misal adamın anasını ağlattım
kız içini bitirdin çocuğun desene.....kız evi nazz evi dimi ama.....
herkese gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnn
buradayim
kolay degil nilosum, ama mecburende biryerden cesaret toplayip evlilige adim atilacak..onemli olan icine sinmesi..guvenmen ve sevmen tabiki...sukur ki suan bu sende var...Allahim hayirlisiyla tamamina erdirsin ins nilosum...bak olurda ben birini bulmadan evlenirsen..lutfen benim adimida ayakkabinin altina yazz..boyle koca koca olsun
yok be safisim ne moderni...bence bu anca gorgusuzluk..bir cicek getirdiler, ki okadar kucuk ozensiz...biz onlarin getirdigi cicegi kimseye utanipta goturemeyiz..yani cok acaip insanlarmis...gun gectikce bizimde hevesimiz kalmadi..annemler diyor cumartesiye kadar bekleriz cvp geldi geldi, gelmedi keyifleri bilir..sonrada ben arayip kizim istemiyor derim dedi...ve tabi sonraki adaya geceriz
amin nilosummm...insallah hayirlisiyla olur..bende istiyorum artik
kime soyledin bilmem saphisim...ama tek bekar ben olaraktan(salis sen kucuksun sirani bekle) bu sozu uzerime alinirim...
insallahh saphisimmm...hayirlisi neyse o olur...iyi birileriyle karsilasirim...bende evlenip coluk cocuk sahibi olmak istiyorum yaa
aynen valla...gelmez gelmez..birde geldimi arka arkaya gelirablamin hakkinda hayirlisi olur insallah
Amin İpeğim,dualarınızı eksik etmeyin kuzum benim
Gülüm 6'ları görmen harika bişey ve ben görsem hüngür hüngür ağlardım heralde,darısı başımıza bebeğim,ama mezun olmak yok hemennnnn
Gülüm hep söylerlerdi ben inanmazdım ama,inan ki insan hissediyormuş.Sevdiğim adam 4 ay önce okula benle tanışmaya geldiğinde,Ona hayır demiştim ama yüzü yüzüme gözü gözüme hiç yabancı gelmemişti ve ben hayır diyip Ona kapıyı gösterirken bile anlam verememiştim içimdeki huzura.Hani işte aşk,tutku,kıpırtı bir yana;eşin olduğunu hissettiğin insan,önce huzuru yerleştiriyor içine.Ki bizim maddi manevi birsürü engelimiz varken.Şimdi karşılıklı oturduğumuzda o huzur,o maddi manevi her sıkıntının küçücük kalması hissimizin yanında,hani o huzurla yanyanayken aşamayacağımız hiçbirşey yok hissi,gerçekten insan eşini hissediyormuş ben buna inandım Gülüm.Bir de bitanem,hani hep derler ya-o seni bulsun-,gerçekten nasibi insanı buluyor.Seni kocaman yazarım ama,seninki de çok yakın demedi deme;ki bence sen de hissediyorsun bazı şeylerin yakınlaştığını.
Zor kazanılan şeyler kolay harcanmazmış ya,o misal adamın anasını ağlattımKıyamam o ayrı ama ciğerim,gerçekten insan çok korkuyor yanlış evlilikten,Allah cümle bekarlara hayırlı yazılar yazsın Rabbimiz.
evet safisim..finale az kaldi..dunden beri hala havalarda ucuyorum resmen..super bir duyguymus...sanki 6lari gorunce birden daha fazla zayiflamisim gibi hissettim..psikolojik galiba
oh ne güzel...finale adım adıım....
böyle şeyler ufakta olsa mide bulandırır..keyifleri bilir....önümüzdeki maçlara bakalım dimi.....
ayyy nilosum ne guzel ya...bende lokmanlayken bu duyguyu hissediyordum hep...herseyi unutuyordum..ama salakligimdan kaybettimGülüm 6'ları görmen harika bişey ve ben görsem hüngür hüngür ağlardım heralde,darısı başımıza bebeğim,ama mezun olmak yok hemennnnn
Gülüm hep söylerlerdi ben inanmazdım ama,inan ki insan hissediyormuş.Sevdiğim adam 4 ay önce okula benle tanışmaya geldiğinde,Ona hayır demiştim ama yüzü yüzüme gözü gözüme hiç yabancı gelmemişti ve ben hayır diyip Ona kapıyı gösterirken bile anlam verememiştim içimdeki huzura.Hani işte aşk,tutku,kıpırtı bir yana;eşin olduğunu hissettiğin insan,önce huzuru yerleştiriyor içine.Ki bizim maddi manevi birsürü engelimiz varken.Şimdi karşılıklı oturduğumuzda o huzur,o maddi manevi her sıkıntının küçücük kalması hissimizin yanında,hani o huzurla yanyanayken aşamayacağımız hiçbirşey yok hissi,gerçekten insan eşini hissediyormuş ben buna inandım Gülüm.Bir de bitanem,hani hep derler ya-o seni bulsun-,gerçekten nasibi insanı buluyor.Seni kocaman yazarım ama,seninki de çok yakın demedi deme;ki bence sen de hissediyorsun bazı şeylerin yakınlaştığını.
Zor kazanılan şeyler kolay harcanmazmış ya,o misal adamın anasını ağlattımKıyamam o ayrı ama ciğerim,gerçekten insan çok korkuyor yanlış evlilikten,Allah cümle bekarlara hayırlı yazılar yazsın Rabbimiz.
günayydııınnnn:)))
yolunn sonunuu görünce heyecann bammbaşkaa oluyordurrrr değill miii kiimm tutarrr senii spooraa devamm
tabikii sendennn bahsediyorrrrbenn küçüğümmm amaa çokk bekletmeyinnn siz hayırlısıyla evleninn arkada benn varım unutmayınn
evet safisim..finale az kaldi..dunden beri hala havalarda ucuyorum resmen..super bir duyguymus...sanki 6lari gorunce birden daha fazla zayiflamisim gibi hissettim..psikolojik galiba
ayyy nilosum ne guzel ya...bende lokmanlayken bu duyguyu hissediyordum hep...herseyi unutuyordum..ama salakligimdan kaybettimonu cok ozluyorum simdi insallah sen hep mutlu olursun bitanem..Allah tamamina erdirsin...
ablami istemeye gelenler olunca bende heyecanlaniyorum..guzel bir sey ya...Allahim hayirlisini nasib etsin...
ben 60ta mezun olmayi dusunuyorum nilosum..cunku kalan 10 kiloyu diyetle vermicem..onun icin listede bosu bosuna yer kapmim..benim yerime daha cok ihtiyaci olan biri girsin..ama burdan cikmam yinehepinizin mezuniyetini gorucem daha
olmazmi salisim..heyecan tavanlarda....6lari gorunce bukadar sevinecegimi dusunmezdim..
ama sahane birsey...ve birkez daha kendime nekadar eziyet ettigimin farkindayim..oyuzden dogru yoldasin bitanem..ve azmini kararligini hic kaybetme olurmu..bende senin gectigin yollardan gectim hemde 110 kiloylan baslamistim..ama suan icimden bir insan cikti resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?