Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım kolay gelsin valla ütü bozuldu mu kötü yaa ..bak benim ütüm de philips azur çok memnunum 2004 te almıştım 300 liraya şimdi çok daha ucuz

Maşallah maşallah maşallah ya sen bitanesin yaaaaa darısı benim başıma.Eşime gösterdim darısı karımın başına dedi

ben de çok istiyorum spora başlamayı ama evde leslieden çok sıkıldım yapamıyorum artık.evin dışında bir yere gidemem benim kızla.eve yürüyüş bandı alsam dedim onların da fiyatları uçuyor evin yakınındaki parkta spor aletleri var,açık havada spor yapmak da daha çok hoşuma gider ama yine kızım var,birde hava soğuk.havalar ısınınca eşimle birlikte gideriz,o kızı parkta oynatır ben de spor aletlerine çıkarım diyorum...ölme eşeğim ölme

Maşallah maşallah maşallah ya sen bitanesin yaaaaa darısı benim başıma.Eşime gösterdim darısı karımın başına dedi

saol bitanem....darisi seninde basina insallahhhh...azmin elinden hicbirsey kurtulamiyormuszzzzzzzz...
mezuniyete haftalar kaldi sadece..inanamiyorum yaaa...bu maratonun sonuna geldigime inanamiyorummmm
sporsuz gitmiyor kilolar ipegim..oyuzden spor sart..ben sporu biraktigimda grlarla ugrastim ama spora donunce...super sonuc aldim..
yani herkess siki bir sekilde spora baslasinnn

saphisim, senin icin en mantikli cozum kosu bandi...ama dedigin gibi onlarda baya pahali
insallah bir indirime felan denk gelirsinde eve alabilirsin canim...inan cok faydasini goreceksinn..
insallah alabilirsin canim uygun bir fiyat bulunca

**4.takım 242. ETAP **

mersa(geri dönmek üzere ayrıldı)
tugba8424( izinli )
zeynepece2009 (72,6/72,6/0/%0)
suleoz(64,2/64.9/-0.7/-%1.09
Drosofila (79,0/78,8/0,2/%0,25)
Vıdıvıdı (81,7/80,9/0,8 /%0,98)
beste(63,6/62,5/1,1/%1,73)

4.Takim ortalaması:0,26
slm kızlar.listemizi bi kontrol edebilirmisiniz?toplamı 7 ye böldm.mersa ve tuğbayıda saydım.

pasam3405 ve akabe yeni gelmişsiniz,hoşgelmişsiniz inşallah hep birlikte sağlığımıza kavuşacağız

canım ipekyolcum teşekkür ederim brinin bana destek olması ne güzel sabah kalktım gidicektim hastaneye bir telefon geldi misafir gelicekmiş bana kız kaç zamandır erteliyorum yokta diyemedim eşim ayıp olur istemiyomuş gibi olur dedi ah gelicek başka zamanımı bulamadım dedim içimdenneyse demin arkadaşı aradım eşi çıktı sevincimi söyledim tesşekkür etti bir arkadaşım daha var fotorafçı oda sezeryana girmiş her kare resmini çekmiş okadar güzel bir erkekbebekki dedi çok şükür bu seferki saglıklıymış küveze koymamışlar neyse dedim ver anne adayını ban paşam nasılsın deyince başladım aglamaya oy dedi kıyamam kurban oluyum aglamana dedi çünkü oda bir melek annesiydi okadr mutlu oldumki mutlu olmasına ne güzel evladını aldı kucagına kendimi düşünemiyorum kesin salya sümük aglarım nasip olursa evine giderim artık hem toparlanmış olurogluma hediyeler alıcem işşallah nasip olursa rabbim analı babalı büyütsün benim gibi evlat hasretiyle olanlarada tez zamanda versin işşallah dile kolay 11 seneonu dile getirmek istedim
bugün menümde
1 -3 çeri domates
2-1 badem
3-kibrik kutusunda küçük peynir layt
4- 5 yeşil zeytin
5-bir taşlanmış yumurta var
6- bir fincan yeşil çay
şimdilik bunları kahvaltıda yedim canlar kiloma gelince halen 95 şim spor yok içinde işşallah başlıcem platese artık plates topuyla yuvarlana yuvarlana yaparım artıktek istedigim saglıklı vermek az öz yemek birden kesmesinide biliyourm allah var hemen kesince çabuk veriyom hop çabukta alıyorum herkesin azmine hayran kaldım inanın helede birinin azmine o kendini biiliyo

hemen bakiyorummmm

hemen bakiyorummmm

sana hiç yakıştıramadım he sayfaları ilerlettim baktım kilona ama tam kaç kilo verdin anlamadım daha yeniyimya bu konuda sanki 66 düşmüşsün banami öle geldi :26::26:hem halen 95 kilo geliyorum neden acaba spor yapamdıgımdanmı eşime koşu bandı aldırsammı acababu arada herkezim mubarek mevlit kandilini kutluyorum rabbim kabuletsin oruçlarımıı zı ibadetlereimizi işşallah kardeşlerim seneye görmek dilegiyle işşallah

evet pasacimm 66.2 oldummmm
sahane bir sonuc..haftalardir grlarla ugrastiktansonra bu sahane oldu..geriye kaldi 6.2 kiloooo
darisi seninde basina canim..sporsuz gidim gidim gidiyor..ama diyet birde duzenli spor yapica kilocuklar ucuyorrrrrrrrr

Hoşgeldin canım takımımıza.Maşallah 4 haftada süper kilo vermişsin yaaa.Nasıl verdin 4 haftada 10 kiloyu.Ben 10 kilo versem işim tamamdır .Dal gibi olurum valla

Hosbuldum cok tsk ederim canim,
Fazla kilolularda ilk haftalarda 10-12 kilo vermenin normal oldugunu dedi doktorum
Haliyle su felan gidiyormus daha cok,önümüzdeki haftalarda daha da yavaslayacakmis kilo vermem.
Ah ahh ,benimde 10 kilo ile isim bitse 

pasam3405 ve akabe yeni gelmişsiniz,hoşgelmişsiniz inşallah hep birlikte sağlığımıza kavuşacağız
Hosbulduk SAPHIRA amin insallah bu sicak karsilama icinde hepinizden Allah razi olsun

evet pasacimm 66.2 oldummmm
sahane bir sonuc..haftalardir grlarla ugrastiktansonra bu sahane oldu..geriye kaldi 6.2 kiloooo
darisi seninde basina canim..sporsuz gidim gidim gidiyor..ama diyet birde duzenli spor yapica kilocuklar ucuyorrrrrrrrr

amanın tutmayın beni maşşallah sübhanallah diyim bari darısı bizlere olsun işşallahcanım vermesi sorun degilde alması sorun ben bir ara nede güzel verdim kiloyu inan 70 düştüm ama geri aldımverince inan çok güzel veriyorum alıncada çok güzel alıyorum ne olacak bu benim paşanun haliama bu sefer azimliyim aklıma gelmişken birşey paylaşmak istiyorum sizlerle eltim benim 55 filandı bende ozaman 100 yakın neyse dediki birgün bana senin yerinde olsam kendimi açarda atlarım camdan aşagı dedi bu ne kilodedi beni ne kırmış ne aglatmıştısonra gel geleim oda şimdi 100 yakın ben kilo vermeye başladımya geçtim karşısına dedim camı açtım hadi bekliyorum deyince neyi bekliyosun dedi atla aşagı dedim ben salakmıyımki atlıcam dedi sonra dedigi lafı anlattım hanıma dediki sende dogur 9 ay görüürm senidededi ozaman dedimki büyük söz deyipte büyük laf konuşma dedi dahada hırs yaptım şimdi kılo verdimya beni araştırıyo nasıl verdin vs ona inantta vericem bu kiloyu okadar aglamıştımki o lafı deyince şimdi benden kilolu işşallah azim edicem vericem bu kiloları rabbimin sayesinde tabe allahım işşallah irademi tam tutarda veririm aminherkez veriyosa bende verebilirim sadece bir parca sabır bir parca azim gerekiyo degilmi kardeşim ama ban yardımcı olmanız lazım neyapayımda dsaha hızlı veriyim bu klıloyu

kahvaltımı yazayım 11.30 da yedim

1 tatlı kaşığı mindivan macunu
1 yumurtalı,çok az patatesli ve kıymalı,sahanda yumurta
akşamdan kalma 1 parça tavuk
1 lokma krem peynir
1 dilim ekmek
2 ad. minik acı biber turşusu
2 kuru incir+1 ceviz

Üzüldüm başına gelene.Neyseki ucuz kurtarmışsınız.Bende tefal kullanıyorum.Aslında ilk başta çok memnundum ama gittikçe performansı düşüyor.Hoş mısıra geldiğimden beri doğru dürüst ütü yaptığım söylenemez ama olsun

Canım bunlar sana kamçı olur.İlginç bir eltin varmış.
Ben 5i bir yerde çay içiyorum çok faydasını gördüm.Aktardan alıp kendim demliyorum.Sabahları aç karnına

Canım bunlar sana kamçı olur.İlginç bir eltin varmış.
Ben 5i bir yerde çay içiyorum çok faydasını gördüm.Aktardan alıp kendim demliyorum.Sabahları aç karnına

canım hazır olsa olmuyomu salam bebem sana zahmet deyi ver kusura bakma namazdaydım yeni ibadetim bittidehazır kullansak olmuyo birde kahvalktıda yesil çay içiyorum siyah çayı biraktım

canim benim ya...inan senin anlattiklarini bizde yasadik..akraba arkadas es dost..bizlerde ayni sekilde kiloluyuz diye hor gorulduk..benlede dalga gecen cok oldu...hatta bana yemgem..tum dunya kilo verir sen veremezsin sende azim denen birsey yok demisti.. bize nezaman gelse tartilirdi mahsustan..her geldigindede ekside cikar. ayy yiyorum ama yinede veriyorum ya diye giciklik ederdi..ama simdiiiiiiiii bir laf edemiyor..dahada verme diyor bana...
ama daha vericem bende.....ama hersey kendimiz icin..biryandan oyle demeleri bizim icin hirs oluyor ama obur yandan nekadar kirilip uzuldugumuzu hic far etmiyorlar

canım kardeşim anlıyosun beni çok sagolinan hırsı yapıyorum azimlkiyim bu sefer işşallah sizler bana destek oluyosunuz ya o ban yeticek işşallah birlikte kilo verelim sizleri gördükçe azim ediyorum ben bana destek olun daha hiçbirşey istemiyorum hevesim kırılınca siz motive ederseniz gelme keyfimeiyiki burayı gördüm ve tanıdım buraya vesile olan arkadaşımdan allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…