sabah ütü yapmaya başladım gömleğe yapışmaya başladı eski bezin üstünde deneme yaptım saniyede yaktı bezi sonra ütüden bir duman bir duman odayı resmen pis koku ve duman bastı resmen yangın çıktı içten eridi tabanı ayrıldı anasını satayım 5 sene önce 200 tl verip almıştım
eşim üzerine su döktü camdna doğru yangını söndürdük
yarın işe gidecek bütün üniformaları ütülenecek hemen gidip ütü almam lazım
şimdi çıkıp bakıcam
bir daha asla tefal almıycam philipsten herkes çok memnun bakalım
bugün daha giremeyebilirim
bu hafta birincilik kokusu gelii burnuma
***7. TAKIM 242 . ETAP***
kırmızıgül06(69.6/66.2/3.4/4.89%)
nev81 (71.6/71.1/0.5/%0.70)
aysen34 (69.3/69/0.3/%0.43)
SAPHIRA (87.3/86.8/0.5/%0.57)
saferan (120/120/0/%0)
Shopaholic (81.9/81.5/0.4/%0.49)
ekimm (88/geri donmek uzere ayrildi
Saliss(101.5/101.5/0/0%)
İpekyol51(75.8/74.8/1/%1.32)
7. TAKIM ORTALAMASI: 0.93%
listemiz hazir kizlarrrrrrrrrrr..bakin bakem kaccc kiloyummmmmmmmmmmmmmmm:92::92::92::90::90::90::103::103::118::118::118::124::124::124::129::129::129::129:
saol saphisim...beklettigime degmis demi
ya inanirmisin gunlerdir 3 saat spor yapiyorum...metabolizmam sasirtmacaya ugradi bir ekmek diyeti sonra geri yogurt donmem..super oldu..ama onca spora ragmen yorgunluk yok..az uyumama ragmen ne halsizlik uykusuzluk hicbirsey..sanki dopink almis gibiyim..sende basla spora saphisim..inan nekadar ferah hissediyor insan kendini
saol aysenim..darisi senin basina insallah..6lardan sonra acaippp heyecan ve daha fazla istek geldi bana fazlaliklari vermek icin..gunlerdir saatlerce spor yaptim..ekmegi geri biraktim..ve sonuc harikaa...insallah bu ay sonu mezun olurummm
Maşallah maşallah maşallah ya sen bitanesin yaaaaa darısı benim başıma.Eşime gösterdim darısı karımın başına dedi
ben de çok istiyorum spora başlamayı ama evde leslieden çok sıkıldım yapamıyorum artık.evin dışında bir yere gidemem benim kızla.eve yürüyüş bandı alsam dedim onların da fiyatları uçuyorevin yakınındaki parkta spor aletleri var,açık havada spor yapmak da daha çok hoşuma gider ama yine kızım var,birde hava soğuk.havalar ısınınca eşimle birlikte gideriz,o kızı parkta oynatır ben de spor aletlerine çıkarım diyorum...ölme eşeğim ölme
saphisim, senin icin en mantikli cozum kosu bandi...ama dedigin gibi onlarda baya pahali
insallah bir indirime felan denk gelirsinde eve alabilirsin canim...inan cok faydasini goreceksinn..
insallah alabilirsin canim uygun bir fiyat bulunca
**4.takım 242. ETAP **
mersa(geri dönmek üzere ayrıldı)
tugba8424( izinli )
zeynepece2009 (72,6/72,6/0/%0)
suleoz(64,2/64.9/-0.7/-%1.09
Drosofila (79,0/78,8/0,2/%0,25)
Vıdıvıdı (81,7/80,9/0,8 /%0,98)
beste(63,6/62,5/1,1/%1,73)
4.Takim ortalaması:0,26
slm kızlar.listemizi bi kontrol edebilirmisiniz?toplamı 7 ye böldm.mersa ve tuğbayıda saydım.
hemen bakiyorummmm
sana hiç yakıştıramadım he sayfaları ilerlettim baktım kilona ama tam kaç kilo verdin anlamadım daha yeniyimya bu konuda sanki 66 düşmüşsün banami öle geldi :26::26:hem halen 95 kilo geliyorum neden acaba spor yapamdıgımdanmı eşime koşu bandı aldırsammı acaba bu arada herkezim mubarek mevlit kandilini kutluyorum rabbim kabuletsin oruçlarımıı zı ibadetlereimizi işşallah kardeşlerim seneye görmek dilegiyle işşallah
Hoşgeldin canım takımımıza.Maşallah 4 haftada süper kilo vermişsin yaaa.Nasıl verdin 4 haftada 10 kiloyu.Ben 10 kilo versem işim tamamdır .Dal gibi olurum valla
Hosbulduk SAPHIRA amin insallah bu sicak karsilama icinde hepinizden Allah razi olsunpasam3405 ve akabe yeni gelmişsiniz,hoşgelmişsinizinşallah hep birlikte sağlığımıza kavuşacağız
evet pasacimm 66.2 oldummmm
sahane bir sonuc..haftalardir grlarla ugrastiktansonra bu sahane oldu..geriye kaldi 6.2 kiloooo
darisi seninde basina canim..sporsuz gidim gidim gidiyor..ama diyet birde duzenli spor yapica kilocuklar ucuyorrrrrrrrr
sabah ütü yapmaya başladım gömleğe yapışmaya başladı eski bezin üstünde deneme yaptım saniyede yaktı bezi sonra ütüden bir duman bir duman odayı resmen pis koku ve duman bastı resmen yangın çıktı içten eridi tabanı ayrıldı anasını satayım 5 sene önce 200 tl verip almıştım
eşim üzerine su döktü camdna doğru yangını söndürdük
yarın işe gidecek bütün üniformaları ütülenecek hemen gidip ütü almam lazım
şimdi çıkıp bakıcam
bir daha asla tefal almıycam philipsten herkes çok memnun bakalım
bugün daha giremeyebilirim
bu hafta birincilik kokusu gelii burnuma
amanın tutmayın beni maşşallah sübhanallah diyim bari darısı bizlere olsun işşallah canım vermesi sorun degilde alması sorun ben bir ara nede güzel verdim kiloyu inan 70 düştüm ama geri aldım verince inan çok güzel veriyorum alıncada çok güzel alıyorum ne olacak bu benim paşanun hali ama bu sefer azimliyim aklıma gelmişken birşey paylaşmak istiyorum sizlerle eltim benim 55 filandı bende ozaman 100 yakın neyse dediki birgün bana senin yerinde olsam kendimi açarda atlarım camdan aşagı dedi bu ne kilodedi beni ne kırmış ne aglatmıştı sonra gel geleim oda şimdi 100 yakın ben kilo vermeye başladımya geçtim karşısına dedim camı açtım hadi bekliyorum deyince neyi bekliyosun dedi atla aşagı dedim ben salakmıyımki atlıcam dedi sonra dedigi lafı anlattım hanıma dediki sende dogur 9 ay görüürm senidededi ozaman dedimki büyük söz deyipte büyük laf konuşma dedi dahada hırs yaptım şimdi kılo verdimya beni araştırıyo nasıl verdin vs ona inantta vericem bu kiloyu okadar aglamıştımki o lafı deyince şimdi benden kilolu işşallah azim edicem vericem bu kiloları rabbimin sayesinde tabe allahım işşallah irademi tam tutarda veririm amin herkez veriyosa bende verebilirim sadece bir parca sabır bir parca azim gerekiyo degilmi kardeşim ama ban yardımcı olmanız lazım neyapayımda dsaha hızlı veriyim bu klıloyu
Canım bunlar sana kamçı olur.İlginç bir eltin varmış.
Ben 5i bir yerde çay içiyorum çok faydasını gördüm.Aktardan alıp kendim demliyorum.Sabahları aç karnına
amanın tutmayın beni maşşallah sübhanallah diyim bari darısı bizlere olsun işşallah canım vermesi sorun degilde alması sorun ben bir ara nede güzel verdim kiloyu inan 70 düştüm ama geri aldım verince inan çok güzel veriyorum alıncada çok güzel alıyorum ne olacak bu benim paşanun hali ama bu sefer azimliyim aklıma gelmişken birşey paylaşmak istiyorum sizlerle eltim benim 55 filandı bende ozaman 100 yakın neyse dediki birgün bana senin yerinde olsam kendimi açarda atlarım camdan aşagı dedi bu ne kilodedi beni ne kırmış ne aglatmıştı sonra gel geleim oda şimdi 100 yakın ben kilo vermeye başladımya geçtim karşısına dedim camı açtım hadi bekliyorum deyince neyi bekliyosun dedi atla aşagı dedim ben salakmıyımki atlıcam dedi sonra dedigi lafı anlattım hanıma dediki sende dogur 9 ay görüürm senidededi ozaman dedimki büyük söz deyipte büyük laf konuşma dedi dahada hırs yaptım şimdi kılo verdimya beni araştırıyo nasıl verdin vs ona inantta vericem bu kiloyu okadar aglamıştımki o lafı deyince şimdi benden kilolu işşallah azim edicem vericem bu kiloları rabbimin sayesinde tabe allahım işşallah irademi tam tutarda veririm amin herkez veriyosa bende verebilirim sadece bir parca sabır bir parca azim gerekiyo degilmi kardeşim ama ban yardımcı olmanız lazım neyapayımda dsaha hızlı veriyim bu klıloyu
canim benim ya...inan senin anlattiklarini bizde yasadik..akraba arkadas es dost..bizlerde ayni sekilde kiloluyuz diye hor gorulduk..benlede dalga gecen cok oldu...hatta bana yemgem..tum dunya kilo verir sen veremezsin sende azim denen birsey yok demisti.. bize nezaman gelse tartilirdi mahsustan..her geldigindede ekside cikar. ayy yiyorum ama yinede veriyorum ya diye giciklik ederdi..ama simdiiiiiiiii bir laf edemiyor..dahada verme diyor bana...
ama daha vericem bende.....ama hersey kendimiz icin..biryandan oyle demeleri bizim icin hirs oluyor ama obur yandan nekadar kirilip uzuldugumuzu hic far etmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?