herkese günaydınlar fıstıklar
kandiliniz mübarak olsun rabbim dualarınızı kabul eylesin inşlhhh
Canım benim hiö merak etme Rabbim en hayırlı zamanda kucağına verecektir meleğini hayırlısıyla.Sen tez zamanda kilolardan kurtulup sağlıklı bir birey olmaya bak.Ben de bebişimi tedavi olarak aldım kucağıma Pcoluyum bende.Senin kadar imtahan olmadım ama seni çok iyi anlayabiliyorum.canım hep 18 ve 20 haftaları kaybettim rahim agzı yetmezliginden 2 oglum bir kızım vefat etti kızda kıızmda dikiş uygulandı rahime ameliyatla uyuttular dikiş uygulandı doogum sancısı çektim ogullarımdaki gibi dikişe ragmen dogum etmek zorunda kaldım düşün ameliyatla dikiş attılar canlı aldılar dikişimi doktorlar dogumu durururamadılar malesef hastaneyi birbirine kattım anca igneyle durdurdularçapaya yolladılar hiç bir şey çıkmadı almadıgım bir testim veyaptırmadıgım bir testim kaldı onlarda çıkınca bir doktor buldum ona gidicem tam çıksın sonuçlarım dogum esnasında ölüyolar işin en kötüüsde cab çekişe çekişe ölüyolar elimden birşey gelmiyo ona yanıyourm ya doktor serlşajın iyi degil yanı dikişin dedi yada ilaç igne yetesiz dediler şimdi 4 bebege vesile olmaya korkuyorum canım acıyo herseferinde 11sene oldu ama ne anne nede baba olabildik anlıcagın rabbimden hayırlısı diyorum mevlamın bildigi bişey var diyorum elimden bişey gelmiyorki
şuan düdüklüde sebzelerim haşlanıyo demir aparatafı aldım onunla haslıyorum yanınada ayrataamdır bu işinanın tatlı ban ben tatlıya baktım bugün hiç ban öle bakma dünkü hatayı bugün yapmıcam dedim eşimede dedim ne tatlı nede hamur işi bekle benden git annende ye dedim oda sagolsun olur dedi bugün simit almıştı onu bile yiyemedim ben sinirdende çoştum ben bu kadar irademe sahibim sen degilsin dedim şu sigara illetini bir bıraksa ne olurdu bakalım söz verdi bırakıcakmı aslında diyette sigarada aynı irade lazım yok dedimmi yok oluyo ben 8 sen oldu nırakalı halende canım istemiyomu istiyo canım gidiyo ama saglıklı yaşam işte o kaaaa ben bu kiloları rabbimin izniyle vericem ve evlatlarıma kavuşucam işallah rabbimin izniyle
iiiiih iiiiihhh yarini bekle safisim, oyun bozanlik etme..sadece hic beklenmedik bir rakamm
bukadarini soylim..azcik merakin gitsin
Selamun Aleykum arkadaslar
saferan ark. daveti üzerine geldim
insallah kabul görülürse bende aranizda olcam
4 haftadir diet yapiyorum ,153,0 ile basladim bugün elhamdülillah 143,1 gördüm
Allah hepimizin yardimcisi olsun
bu arada kandilinizde mübarek olsun arkadaslar
Ayy çok merak ediyorum yaa kaptancım ne oldun kız eridin bittin mi yoksa ne olduuuuuu.65 mi oldun yoksa
Gunaydinn sekeritolarrrrrrrr
buyuk gun geldi cattiii...sabah tartildimmmmmmmmmm ve sonucccccccccc
harikaaaaaaaaaaaaaaaa
ama biraz daha meraklanin dimiiiiiii
kizlar ekimi bu hafta geri donmek uzere ayiriyorum..is yogunlugundan daha bir duzene sokamadi demekki..
insallah biran once halleder ve aramiza geri doner..
Çatlıyıcığım şimdi hadi söyle hadi hadi hadi :52
Selamun Aleykum arkadaslar
saferan ark. daveti üzerine geldim
insallah kabul görülürse bende aranizda olcam
4 haftadir diet yapiyorum ,153,0 ile basladim bugün elhamdülillah 143,1 gördüm
Allah hepimizin yardimcisi olsun
bu arada kandilinizde mübarek olsun arkadaslar
***7. TAKIM 242 . ETAP***
kırmızıgül06(69.6/66.2/3.4/4.89%)
nev81 (71.6/71.1/0.5/%0.70)
aysen34 (69.3/69/0.3/%0.43)
SAPHIRA (87.3/86.8/0.5/%0.57)
saferan (120/120/0/%0)
Shopaholic (81.9/81.5/0.4/%0.49)
ekimm (88/geri donmek uzere ayrildi
Saliss(101.5/101.5/0/0%)
İpekyol51(75.8/74.8/1/%1.32)
7. TAKIM ORTALAMASI: 0.93%
listemiz hazir kizlarrrrrrrrrrr..bakin bakem kaccc kiloyummmmmmmmmmmmmmmm:92::92::92::90::90::90::103::103::118::118::118::124::124::124::129::129::129::129:
saol saphisim...beklettigime degmis demihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :124::124::124:helal kız sana bravoooooooooo emeğinin karşılığını alıyorsun ben de çok motive oldum bu durumdan benim de böyle bir şeyler yapmam lazım.eski azmimi geri istiyorummmmm :84:
kızlar hepicimizi tebrik ediyorum
kırmızım süpersin anacım artık bendende zayıfsın
bende eski azmimi istiyorum biri banada versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?