Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hemde cok iyi anliyorum..senin gectigin yollardan bende gectim...asla bu kadar verebilecegimi hayal edemiyordum baslarda..
kendime az hakaret etmedim..elimden hersey ama hersey geliyor bir bunu beceremiyordum..kendimi hep kucumsedim..disariya cikmaya utandim...magazalara girmek istemiyordum cunku benim bedenim zaten yoktu olanlarda daha yasli gosteriyor yaglarim cikiyor yakismiyordu...hep agladim..ama suan resmen yeniden dogmus gibiyim...icimden bir insan cikti resmen..ama buda benim kendi hatam..yediklerime dikkat etmedigim icin kendimi bu hale soktugum icin...ama yinede herseye ragmen..yasamak cokkkk guzel...uzulmeye vakit yokkkkkkkk...herseyi doya doya yasayalim....negatif insanlarin bizleri uzmesine izin vermeyelim...
Allah bugun ettigimiz/edecegimiz dualarimizi kabul eyler insallah...Herkese herseyin en hayirlisi ve en guzelini nasib eder..
insallah sen once fazlaliklarindan kurtulursun ve hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin...nilosum yuvasini kurar...obur fistiklar zaten evli...Allah onlarada mutlu huzurlu hayat nasib etsin..insallah bende gonlume gore birini bulurum yuvami kurar bebisler yaparimen kucugumuzde saliss..Allah onun icinde herseyin hayirlisini nasib eder insallah...

inan aynı beni anlatmışın ne laflar yedim ama artık yemeye hiç niyetimde yok kardeşim sen başarabildiysen bende başarabilirim degilmitek istedigim irademe sahip olayım bak mesela inan dolapta çok nefis yaptıgım tatlı var gelip gidip ban bakıyo ye beni diye ama ben ne yapıyourm ondan uzak duruyorum hep başladım diyetlere ve sonradan ne olduysa bıraktım inan varlık içinde yokluk çekiyorum kardeşim tek istedigim istedigim sonuca ulaşmam doktorun en az 80 düşmen lazım dedi oda çok zor geliyo ama azim edersem umudumu kırmazsam veririm degilmieşim bile azmime şaştıda kaldı sen bay baya hırsı yaptın dedi banada söz verdi istedigin kiloya ulaş söz ne istersen alıcam sana deditek istedigim saglıgım tansiyonum çıkabilir şekerim vs sadece kanım düşük demirim ve b 12 düşük çok şükür başka sorunlarım yok bunlarıda ialç takviyesiyle hallediyorumdaha tam olaraktan veriyorum kiloyu 2 haftaoldu başlıyalı çoktandır yemeyi kesmiştim ama bu sefer ölçülü yiyorum canımyaz gelincede yürüyüşe gidiyim diyorum yada eşime desem yiriyiz bandımı alsam diyorum sen ne dersin:26::26:yada ana saglıgı varya hani devletin onlar şimdi spor faliyetlerini parasız yaptırıyolarmış ismini alıyolarmış senin evine neresi yakınsa oraya yolluyolarmış ama ben tek gidememki o nasıl olucak anlamış degilim kendime güvenim var olmasınada eşim yollarmı bilemem:26::26:

Canim ablacim, elbette yapabilirsinn..ben okadar iradesizdimki inanamazsim..13 yasimdan beri diyetteyim..ve verim derken anca aldim..hem kendime eziyet ettim hem ailem uzuldu..annem cok agladi eski halim icin..ama suan 25 yasindayim yani 12 yidir diyetteyim..cocuklugumu yasiyamadim resmen diyeti dusunmekten..ama bunada bin sukur..Allahin izniyle sende basarabilirsin ablacim..bu ciktigin yola diyet diye bakma..yeme aliskanligini degistirdigini dusun...kendini cok fazla sikma..ama ozellikle gunlerdi misafirliklerdi felan onlardan kacmaya calis..cunku her katildigin ikramli davetiyelerde nekadar iradeli olsanda alirsin..hem icin gider...resmen savasirsin...bu zorlulugu yasamamak icin nekadar kacabilirsin okadar iyi olur senin icin..Allahin izniyle sende basaracaksin ablacim..hic dusunme ablacim sadece sabirli ol..birde unutma kilolar azaldikca vermelerinde azaliyor yani moralini hic bozma..ben bir ay gibi diyet listemi degistirdim ve eskisine geri donunce ayriyettende spora yuklenince bu hafta sahane sonuclar aldim

işşallah dogru düşünüyoruzdur bebem inan kilo verince kendine güvenip geldi mesela bir pijamam vardı afedersin alt tarafı dardı biraz yeminle çokrahat oldu 7 kilo deyip geçmicen ben onu anladımo etegin içine giiryim söz buraya resmimi koyucam bakın bakalım nası kilo vermiş paşa
bugün bir tane elme yedim sonra baktım açlık çanları çalıyo 2 tane galeteyi elimle kurdum 4 yemek kaşıgı yogurtla ezdim onu yedim bu beni götürür bir müddet oda yetmezse yemekyte mis gibi mercimek çorbam var 2 dilim çavdar ekmegiyle tötüürürm ben onu zeytin yaglı barbunta yemegide var 2 kaşık ondan birde kereviz salatası yaparım tamamdır bu işakşamada sodamı çerim gecede greyfurt suyumu tememdir inan bende senin gibiyim kendimi bildim bileli diyetteyimah şu kiloları versekte hiç almasak ne olurdu

canım rabbim sana en güzel kapıları açsın inşlh..
annen felanda sevmiştir tahmin ederim zira çok sempatik bir yüzü var eniştenin
düğünü ne zamana düşünüyosunuz yaz başı yaz sonu
Allah razı olsun canım.Annem de,O da çok istediler tanışmayı;sanırım ortamda bu tanışmayı tek erken bulan bendim.15-20 dakika otruduk.Ben pek konuşmalara girmedim,annemle ikisi konuştular.Anneme namusu ve şerefi üzerine yemin etti sevgisi ve bu sevgiyi koruyacağı adına.Allah bilir kalpte olanı kuşkusuz,annem mert buldu,özgüvenli buldu,O da annemi çok sıcak buldu,birbirlerini sevdiler farkettim ama tabi annem de ben de temkinliyiz.Bu kandil mübarek hürmetine hayırsızsa geri,hayırlıysa beri gelsin

Canımmmmmmmmmm,tebrik ederim seni.Harikasınnnnn

Ha bu arada şu an Facete Taze Aşığın profilindeki şarkıları dinliyorum.Zannımca o kendini anladı
Ben miyim o Kulağa çok garip geliyor ama evet evet benim O

Aleykümselam canım,aramıza hoşgeldin.Beraberce omuz omuza kurtulucaz inşallah sağlıkla

yarim saat sonra aciklicammmmmmmm

saphis ve saliss kaldi tek..onlarda bildirsin
Canım Saliş bana faceden mesaj atmış ama ben daha şimdi girebildim ve ancak bu saatte okuyabildim ne yazık ki.

Saphira'cım tebrik ederim bitanem

Offffffffffff,görünce çığlığı bastım annem sesime geldi Harikasın sen Gülümmmmmmmmm,tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kizlarrrrr daha birkac takim listeyi ekleyecek ama simdiki listelere gore birinciyiz gibi gorunuyor..ve bende bireyselde birincii
Harikasınnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Canlarım ben bu akşam 9 arabasına binip,görev yerime dönüyorum Allah izin verirse.Bahsettiğim arkadaşımla beraber dönüyoruz,geçen cumadan beri bekledi beraber döneriz diye hem yol 17 saat ya bavullara filan yardım ederim tek gitmezsin niyeti ile.Neden bilmiyorum ama bir insanı tanımak için yola çıkın derler,sebebini bilmiyorum ama vardır bir hikmeti.Dualarınızı eksik etmeyin,hepinizin kandili mübarek olsun canlarım.Yarın akşam nasipse evime varınca haber veririm sizlere.Hepinizi çok seviyorum...

Son düzenleme:
selam şekerler.....anca gelebildim bugün,misafirlerim az önce gitti....hepimizin cuması ve kandili mübarek olsun dularımızın kabul olması,günahlarımızın affı dileğimle....

hayırlı yolculuklar canım...yarı yıl tatilide bitti hayırlısıyla....günler su gibi akıyor...

2. öğün: 16.30-17.00
2 kase kıymalı domatesli şehriye çorbası
1 kase yoğurt
2 kuru incir+2 ceviz

kizlarrrrr daha birkac takim listeyi ekleyecek ama simdiki listelere gore birinciyiz gibi gorunuyor..ve bende bireyselde birincii
canım takımımızın 1. liği de senin sayende oldu tekrar tekrar tebrik ediyorum canım muhteşemsin
maşallah size maşallah hayırlı yolculuklar canım
selam şekerler.....anca gelebildim bugün,misafirlerim az önce gitti....hepimizin cuması ve kandili mübarek olsun dularımızın kabul olması,günahlarımızın affı dileğimle....

senin de kandilin mübarek olsun canım

AKŞAM YEMEĞİM 1 TBK et göveç ve 3 kaşık pirinç pilavı..ve yogurt....
ama henüz yemedim eşimi bekliyorum...ve sonrasında 1 portakal yiyip yeşil içmeyi planlıyorum şekerler....

kizlarrr birinciyizzzzzzzz ve bende bireyselde birinnciyimmmm.super bi hafta oldu bu benim icinnnnnnnnnn
haydingg parti zamanii:92::92::90::90::103::103::118::118::118::119::119::124::124::124::130::130::130::129::129::129::124::124::124:

canlarım menüyü bildiriyorum
1- bir küçük kase mercimek çorbası diyet tatsız tuzsuz
2-bir tane minnacık biber dolması vallahi bir kaşık pirinç koydum:18::18:
3- yeşil çay bir fincan
4- 2 dilim çavdar ekmegi
5- 4 yemek kaşıgı zeytin yaglı barbunya
menüm bu kadar sizleri sormalı canlarım çokta sevindim vallahi brinci olmamıza oley yaşasın:13::13::13::118::118::119::119:

kizlarrr birinciyizzzzzzzz ve bende bireyselde birinnciyimmmm.super bi hafta oldu bu benim icinnnnnnnnnn
haydingg parti zamanii:92::92::90::90::103::103::118::118::118::119::119::124::124::124::130::130::130::129::129::129::124::124::124:

herkesi tebrik ediyorummmmmm :13::13: kaptanım seni ayrıca v tekrar tekrar tebrik ediyorummmmmmm

canımmm hoşgeldinn takımaaa sana hoşgeldin diyemedimmm kar muhalefeti nedeniyleee nett gitmişşşdiii deee(hemde izmirde)Birgün Bunu söyleyebileceğim hiç aklıma gelmezdi

Teşekkkürlerrrrr canımmm çokk seviommm örmeyii tam bir terapi benim için vee ördükleri hediye etmeye de bayılıomm onlarıı

Teşekkürrlerr canımmmm çokkk saoll

Kayramin

Süperrrr yaaaa hayatımmmdaaaa hiççç bu kadarrrrr eğlenmemiştimmm canımmmm yaaa çocuklarr gibiii kar topu savaşıı yapıp saliş adlı kardan karı yaptımmmmm

Çokkk saolll tatlımmmm sizlerii bulduğummm içinn minnettarımmmm sizlerleee dahaa eğlenceli herşeyyy

Canımmmm okudummm çokkk üzüldümmmmmmm Kendiniii hiç üzmeee rabbimin bir bildiğiii vardır inşallah bebeğiniii kucağına alırsın bu mübarek günde dualarım seninle

Teşekkür ederimmmm canımmm benimmmm

:

Yaaaaaaaa süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaa sennnn azminnnn zaferiiiiiiiiininnnn ennn büyükkkkkkk örneğisinnnnnnn kaptannnnnnnımmmmmmmmmmm

Hayırlııııı yolculukkklarrrrrrr canımmmmm benimmmmmmm bizdeeee seniii çokkk seviyoruzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…