canım kardeşim anlıyosun beni çok sagolinan hırsı yapıyorum azimlkiyim bu sefer işşallah sizler bana destek oluyosunuz ya o ban yeticek işşallah birlikte kilo verelim sizleri gördükçe azim ediyorum ben bana destek olun daha hiçbirşey istemiyorum hevesim kırılınca siz motive ederseniz gelme keyfime iyiki burayı gördüm ve tanıdım buraya vesile olan arkadaşımdan allah razı olsun
hemde cok iyi anliyorum..senin gectigin yollardan bende gectim...asla bu kadar verebilecegimi hayal edemiyordum baslarda..
kendime az hakaret etmedim..elimden hersey ama hersey geliyor bir bunu beceremiyordum..kendimi hep kucumsedim..disariya cikmaya utandim...magazalara girmek istemiyordum cunku benim bedenim zaten yoktu olanlarda daha yasli gosteriyor yaglarim cikiyor yakismiyordu...hep agladim..ama suan resmen yeniden dogmus gibiyim...icimden bir insan cikti resmen..ama buda benim kendi hatam..yediklerime dikkat etmedigim icin kendimi bu hale soktugum icin...ama yinede herseye ragmen..yasamak cokkkk guzel...uzulmeye vakit yokkkkkkkk...herseyi doya doya yasayalim....negatif insanlarin bizleri uzmesine izin vermeyelim...
Allah bugun ettigimiz/edecegimiz dualarimizi kabul eyler insallah...Herkese herseyin en hayirlisi ve en guzelini nasib eder..
insallah sen once fazlaliklarindan kurtulursun ve hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin...nilosum yuvasini kurar...obur fistiklar zaten evli...Allah onlarada mutlu huzurlu hayat nasib etsin..insallah bende gonlume gore birini bulurum yuvami kurar bebisler yaparimen kucugumuzde saliss..Allah onun icinde herseyin hayirlisini nasib eder insallah...
inan aynı beni anlatmışın ne laflar yedim ama artık yemeye hiç niyetimde yok kardeşim sen başarabildiysen bende başarabilirim degilmitek istedigim irademe sahip olayım bak mesela inan dolapta çok nefis yaptıgım tatlı var gelip gidip ban bakıyo ye beni diye ama ben ne yapıyourm ondan uzak duruyorum hep başladım diyetlere ve sonradan ne olduysa bıraktım inan varlık içinde yokluk çekiyorum kardeşim tek istedigim istedigim sonuca ulaşmam doktorun en az 80 düşmen lazım dedi oda çok zor geliyo ama azim edersem umudumu kırmazsam veririm degilmi eşim bile azmime şaştıda kaldı sen bay baya hırsı yaptın dedi banada söz verdi istedigin kiloya ulaş söz ne istersen alıcam sana dedi tek istedigim saglıgım tansiyonum çıkabilir şekerim vs sadece kanım düşük demirim ve b 12 düşük çok şükür başka sorunlarım yok bunlarıda ialç takviyesiyle hallediyorum daha tam olaraktan veriyorum kiloyu 2 haftaoldu başlıyalı çoktandır yemeyi kesmiştim ama bu sefer ölçülü yiyorum canım yaz gelincede yürüyüşe gidiyim diyorum yada eşime desem yiriyiz bandımı alsam diyorum sen ne dersin:26::26:yada ana saglıgı varya hani devletin onlar şimdi spor faliyetlerini parasız yaptırıyolarmış ismini alıyolarmış senin evine neresi yakınsa oraya yolluyolarmış ama ben tek gidememki o nasıl olucak anlamış degilim kendime güvenim var olmasınada eşim yollarmı bilemem:26::26:
Canim ablacim, elbette yapabilirsinn..ben okadar iradesizdimki inanamazsim..13 yasimdan beri diyetteyim..ve verim derken anca aldim..hem kendime eziyet ettim hem ailem uzuldu..annem cok agladi eski halim icin..ama suan 25 yasindayim yani 12 yidir diyetteyim..cocuklugumu yasiyamadim resmen diyeti dusunmekten..ama bunada bin sukur..Allahin izniyle sende basarabilirsin ablacim..bu ciktigin yola diyet diye bakma..yeme aliskanligini degistirdigini dusun...kendini cok fazla sikma..ama ozellikle gunlerdi misafirliklerdi felan onlardan kacmaya calis..cunku her katildigin ikramli davetiyelerde nekadar iradeli olsanda alirsin..hem icin gider...resmen savasirsin...bu zorlulugu yasamamak icin nekadar kacabilirsin okadar iyi olur senin icin..Allahin izniyle sende basaracaksin ablacim..hic dusunme ablacim sadece sabirli ol..birde unutma kilolar azaldikca vermelerinde azaliyor yani moralini hic bozma..ben bir ay gibi diyet listemi degistirdim ve eskisine geri donunce ayriyettende spora yuklenince bu hafta sahane sonuclar aldim
Allah razı olsun canım.Annem de,O da çok istediler tanışmayı;sanırım ortamda bu tanışmayı tek erken bulan bendim.15-20 dakika otruduk.Ben pek konuşmalara girmedim,annemle ikisi konuştular.Anneme namusu ve şerefi üzerine yemin etti sevgisi ve bu sevgiyi koruyacağı adına.Allah bilir kalpte olanı kuşkusuz,annem mert buldu,özgüvenli buldu,O da annemi çok sıcak buldu,birbirlerini sevdiler farkettim ama tabi annem de ben de temkinliyiz.Bu kandil mübarek hürmetine hayırsızsa geri,hayırlıysa beri gelsincanım rabbim sana en güzel kapıları açsın inşlh..
annen felanda sevmiştir tahmin ederim zira çok sempatik bir yüzü var eniştenin
düğünü ne zamana düşünüyosunuz yaz başı yaz sonu
Canımmmmmmmmmm,tebrik ederim seni.Harikasınnnnn***7. TAKIM 242 . ETAP***
kırmızıgül06(69.6/6????????
nev81 (71.6/71.1/0.5/%0.70)
aysen34 (69.3/69/0.3/%0.43)
SAPHIRA (87.3/
saferan (120/120/0/%0)
Shopaholic (81.9/81.5/0.4/%0.5)
ekimm (88/
Saliss(101.5/
İpekyol51(75.8/74.8/1/%1.3)
7. TAKIM ORTALAMASI:
Geçen haftayı telafi etmişimdir umarım
Ben miyim oHa bu arada şu an Facete Taze Aşığın profilindeki şarkıları dinliyorum.Zannımca o kendini anladı
Aleykümselam canım,aramıza hoşgeldin.Beraberce omuz omuza kurtulucaz inşallah sağlıklaSelamun Aleykum arkadaslar
saferan ark. daveti üzerine geldim
insallah kabul görülürse bende aranizda olcam
4 haftadir diet yapiyorum ,153,0 ile basladim bugün elhamdülillah 143,1 gördüm
Allah hepimizin yardimcisi olsun
bu arada kandilinizde mübarek olsun arkadaslar
Canım Saliş bana faceden mesaj atmış ama ben daha şimdi girebildim ve ancak bu saatte okuyabildim ne yazık ki.yarim saat sonra aciklicammmmmmmm
saphis ve saliss kaldi tek..onlarda bildirsin
Saphira'cım tebrik ederim bitanem***7. TAKIM 242 . ETAP***
kırmızıgül06(69.6/6????????
SAPHIRA (87.3/86.8/0.5/%0.57)
saferan (120/120/0/%0)
Shopaholic (81.9/81.5/0.4/%0.49)
ekimm (88/geri donmek uzere ayrildi
Saliss(101.5/
İpekyol51(75.8/74.8/1/%1.32)
7. TAKIM ORTALAMASI:
Offffffffffff,görünce çığlığı bastım annem sesime geldi***7. TAKIM 242 . ETAP***
kırmızıgül06(69.6/66.2/3.4/4.89%)
saferan (120/120/0/%0)
Saliss(101.5/101.5/0/0%)
7. TAKIM ORTALAMASI: 0.93%
listemiz hazir kizlarrrrrrrrrrr..bakin bakem kaccc kiloyummmmmmmmmmmmmmmm:92::92::92::90::90::90::103::103::118::118::118::124::124::124::129::129::129::129:
Harikasınnnnnnnnnnnnnnnnkizlarrrrr daha birkac takim listeyi ekleyecek ama simdiki listelere gore birinciyiz gibi gorunuyor..ve bende bireyselde birincii
Canlarım ben bu akşam 9 arabasına binip,görev yerime dönüyorum Allah izin verirse.Bahsettiğim arkadaşımla beraber dönüyoruz,geçen cumadan beri bekledi beraber döneriz diye hem yol 17 saat ya bavullara filan yardım ederim tek gitmezsin niyeti ile.Neden bilmiyorum ama bir insanı tanımak için yola çıkın derler,sebebini bilmiyorum ama vardır bir hikmeti.Dualarınızı eksik etmeyin,hepinizin kandili mübarek olsun canlarım.Yarın akşam nasipse evime varınca haber veririm sizlere.Hepinizi çok seviyorum...
2. öğün: 16.30-17.00kahvaltımı yazayım 11.30 da yedim
1 tatlı kaşığı mindivan macunu
1 yumurtalı,çok az patatesli ve kıymalı,sahanda yumurta
akşamdan kalma 1 parça tavuk
1 lokma krem peynir
1 dilim ekmek
2 ad. minik acı biber turşusu
2 kuru incir+1 ceviz
canım takımımızın 1. liği de senin sayende oldu tekrar tekrar tebrik ediyorum canım muhteşemsinkizlarrrrr daha birkac takim listeyi ekleyecek ama simdiki listelere gore birinciyiz gibi gorunuyor..ve bende bireyselde birincii
maşallah size maşallahCanlarım ben bu akşam 9 arabasına binip,görev yerime dönüyorum Allah izin verirse.Bahsettiğim arkadaşımla beraber dönüyoruz,geçen cumadan beri bekledi beraber döneriz diye hem yol 17 saat ya bavullara filan yardım ederim tek gitmezsin niyeti ile.Neden bilmiyorum ama bir insanı tanımak için yola çıkın derler,sebebini bilmiyorum ama vardır bir hikmeti.Dualarınızı eksik etmeyin,hepinizin kandili mübarek olsun canlarım.Yarın akşam nasipse evime varınca haber veririm sizlere.Hepinizi çok seviyorum...
selam şekerler.....anca gelebildim bugün,misafirlerim az önce gitti....hepimizin cuması ve kandili mübarek olsun dularımızın kabul olması,günahlarımızın affı dileğimle....
kizlarrr birinciyizzzzzzzz ve bende bireyselde birinnciyimmmm.super bi hafta oldu bu benim icinnnnnnnnnn
haydingg parti zamanii:92::92::90::90::103::103::118::118::118::119::119::124::124::124::130::130::130::129::129::129::124::124::124:
kizlarrr birinciyizzzzzzzz ve bende bireyselde birinnciyimmmm.super bi hafta oldu bu benim icinnnnnnnnnn
haydingg parti zamanii:92::92::90::90::103::103::118::118::118::119::119::124::124::124::130::130::130::129::129::129::124::124::124:
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için)aşam3405
yaşınız:32
işiniz:ev hanımı
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:istediklerimi giyemedim
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):az ye yemesen kilo almazsın rencide edilicek kadar alaycı olmaları sen veremzsin boş boşuna ugraşma azim yok sende en nefret ettigimde pazartesi gelsin başlarsın deyim alay etmeleri(ilk önce kendim için saglıgım için sonrada evlatlarım için vericem 3 evlat yitridim acısı çok yani doktorum kilo vermen lazım dedi azimliyim hırsılıyım başarıcam başarmalıyım:)))
boyunuz:1.60
ilk başladığınız kilo:118 şimdiki kilom 95
hedef kilonuz:doktorum 80 olsa iyi dedi ama istedigim kilo 60
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acabalates yapıyorum vucudum sıklaşıyo çok su içiyorum greyfurt suyu içiyorum yatarken soda günde bir tane kafama göre yaparaktan aç kalaraktan çok verdim ama geri aldım artık liste var elimde saglıklı besleniyorum hep haslama yiyorum hayatımdan 3 beyazı çıkardım arada kaçamakta yapıyorum tabe okadar şey kadı kızındada olur:)) kişisine göre çok neşeliyimdir üzüntülerimide saymazsak en kötü hastalıgım 8 senedir kronik panik atak hastasıyım (ama diyete girdim gireli hamdoslun iyiyimen önemli şey azim arkadaşlar ben yapıcam dedikten sonra yapıyo insan irade azim sonra istenilen sonuca varılıyo haberiniz ola bu sefer çok hırslıyım elimin tersiyle ittim herşeyi burası işşallah bana destek terapi olucek yanlız kurallar çok hepsine kabulümda çok oldugundan aklımda tutamıyorum ben alışana kadar yardım ederseniz seviniirm bacılarım:))
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:ben türbanlı bir bayanım mütevazi giyinmeyi planlıyorum
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:en öenmlisi insanın kendine güveni geliyo helede biri kilomu verdin deyince seviniyosun helede eşinden duyarsan o güzel kelimeyi saglıklı bir gebelik geçirmeyi düşünüyorum işşallah doktorum bana kilo vermen lazım ve aynı kiloda kalman lazım dedi tek istedigim saglıklı bir yaşam istedigime kavusuyum evlatlarım beni bırakmasın daha hiç bir şey istemiyorum(3 evladımı yitirdim 5 aylıkken hep beni bırakıp gittiler erken dogumdan rahim azgı açıklıgı var rahimim bir ay sonra taşıyamıyor dikiş uygulandı malesef gene durmadı kızım ömürüm kilo veririsen eger doktor dedi evladını çok rahat alırsın dedi evladım için vericem bu kiloları inanın bebegim beni frenliyo canım bişey yemek istese paşa yapma yemekmi evlatlarınmı deyinde elimi çekiyorum azimliyim bu sefer başarıcam başarmalıyım artık 4 çü evladım için çabalamam lazım 3 tanesine yandı yüregim alev alev kor kor sözün bittigi yerdeyim ( inanın rabbim affetsin 4 çocuguma hamile kalırsam oda giderse yıkılırım biterim evlat acısı çok zormuş onu anladım bir tane degil 3 kayıp 2 oglum 1 kızım cenenete gitti onun için canımın yanmasını istemiyorum tek temennim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin işallah sevdiklerimle eşimle mutlu oluyum yeter eşim bu konuda çok desttek sag olsun kendisi bu arada sponsorum telefonm açıyorum sponsorum şu bitti deyince sag olsun alıp getiriyo inanın eş çok önemli motive ediyo insanı dahada hırsılanıyosunrabbim başımdan eksik etmesin
diğer(eklemek istediğiniz):
bu arada beni bir deneyin olmazsa ses çıkarmadan giderimama birilerinin destegine inanın çok ihtiyacım var 4 duvar arasında 11 senedir yourldum tek basşıma kalmaktan burasıda olmasa kafayı yerdim herhalde allah razı olsun bu siteyi kim kurduysa sagolsun var olsun çok yaşasın ama diyorumya liste çok uzun aklımda tutamam anca yazmam lazım bir yere yanlış bir şey yaparsam uyarın beni sadec bu seve seve uyarıları dikkate alırım rabbim hepimiizn yar ve yardımcısı olsun işşallah
Allah razı olsun kuzummmmmmm,dünyalar güzeli prensesim benim.Dualarının bin mislini Allah sana nasip eylesin,bahtın da yüzün gibi kalbin gibi güzel olsun Gülüm
Canım geçmiş olsun kızına,nazardan derler,Allah şifasını versin
Hoşgeldin bitanem
Canım benim,çok teşekkür ederim ama henüz nişanlanmadım,biraz daha beklemek istiyorum.Ama Allah yolumuzu açık ederse,hayatımızı beraber geçirme kararı aldık,Allah utandırmasın inşallah
Aminnnn canımmmm,inşallah herkes için çok güzel olur herşey
Rica ederim canım
Amin İpeğim,amin
Takımımıza hoşgeldin Paşam'cım,umarım her beraber kurtuluruz bu kilo derdinden,beraberce başarıcaz
Rica ederim canım
Harikaaaaaaaa,on parmağında on marifet kızımızın
hoş bulduk arkadaşım amin rabbim kimseye evlat acısı göstermesin işşallah
canım ellerine yüregine saglık saglık çok güzel şeyler yapmışsın maşşallah
canım 2 seneye yakın az öz yedim saglıklı beslendim okadar 2 evladımda peş peş ölünce psikolojim bozuldu yiyemedim öle verdim şimdide azimliyim işşallahvericem ama bugün diyeti sattımpişman oldum ama eşimde kaç zamandır diyettesin kendini özüllendirdin say dedi eşim olmasa biterim allah razı olsun hep destek oluyo hemde motive ediyo beni
işşallah canım isnsan istesin yeterki inan ban eski resimlerimi baktım bugün şaştım kaldımazim edince veriyoursun kiloyu ben onu der onu söylerim
bugün menüde 5 yeşil zetin 1 haslama yumurta kibrik kutusu biyikliginde layt peynir bir fincan yeşil çay baden 1 tane 3 tane çeri domates ve yarım demet maydonoz yedim akşamada kereviz kabak brüksel lahanası karnıbahar haşlaması yedim 2 yaprakta tavuk gögsü etü yedim buhar aparatıfımı düdüklüye koydum 20 dakika haşladım bir bardakayranla yedim
kaçamaga gelince bir tane gül böregi 4 tane dolma biber bir çatallıktı küçüktü ve 1 dilim yogurt atlısı yedim kaç zamandır yemiyoudm eşim kızmadı am kendime kızdım bir seferden birşey olmaz dedi kendimi hırsızlık yapmış gibi zannettim alışkın olmayınca çok pişmanım yairademe ilk defa hakim olamadım eşimede dedim bir daha benden bekleme böle şeyler dedim oda tatm dedi nasıl olduda yaptım bunu halen anlamış degilim birdaha yapmıcam ama sizlere söz veriyorum
01-Şubat-2012-Çarşamba tarihli 7. takım paylaşım listesi::126:
*Saferan=15
*Saliş=13
*Saphira=15
*Kırmızıgül06=12
*Nev81= 15
*İpekyol51=9
*Shopolic=10
*Kayramin=17
*Paşam3405=7
*Ayşen34=1(İnternet hatlarında problem varmış.)
günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
izmirde kar yağıyorrrrrrrrrrrrrrrrr hem de bayaa tutmuşşşşşşşşşşşşşş
bembeyaz bir izmire uyandık inanamıyorum,hayatımda ilk kez izmirde böyle bir manzara görüyorum çok mutluyummmmmmmmmmm:124:
hoşgeldin canım...inş.. bebeğini kucağına aldığın günleride hep beraber görürüz...
afiyet olsun canıım...
menü paylaşım....
afiyet olsun canım...işte bizim tanıdığımız azimli salisimiiiiz....
menü paylaşım....
ay maşalllaaah ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık hamarat kız seniiiii.....
ellerine sağlık canııım....
kız şimdi anladın mı ben niye karı gördükçe yerimde duramıyoruum.....istanbulda da bunun bi 20 katı kar var işte....
afiyet olsun canıım..hoşgeldin .....
menü paylaşım.....
oo pek tanınan bi üyemiz olmuşşş...
afiyet olsuuun.....
menü paylaşıım....
canım hep 18 ve 20 haftaları kaybettim rahim agzı yetmezliginden 2 oglum bir kızım vefat etti kızda kıızmda dikiş uygulandı rahime ameliyatla uyuttular dikiş uygulandı doogum sancısı çektim ogullarımdaki gibi dikişe ragmen dogum etmek zorunda kaldım düşün ameliyatla dikiş attılar canlı aldılar dikişimi doktorlar dogumu durururamadılar malesef hastaneyi birbirine kattım anca igneyle durdurdularçapaya yolladılar hiç bir şey çıkmadı almadıgım bir testim veyaptırmadıgım bir testim kaldı onlarda çıkınca bir doktor buldum ona gidicem tam çıksın sonuçlarım dogum esnasında ölüyolar işin en kötüüsde cab çekişe çekişe ölüyolar elimden birşey gelmiyo ona yanıyourm ya doktor serlşajın iyi degil yanı dikişin dedi yada ilaç igne yetesiz dediler şimdi 4 bebege vesile olmaya korkuyorum canım acıyo herseferinde 11sene oldu ama ne anne nede baba olabildik anlıcagın rabbimden hayırlısı diyorum mevlamın bildigi bişey var diyorum elimden bişey gelmiyorki
şuan düdüklüde sebzelerim haşlanıyo demir aparatafı aldım onunla haslıyorum yanınada ayrataamdır bu işinanın tatlı ban ben tatlıya baktım bugün hiç ban öle bakma dünkü hatayı bugün yapmıcam dedim eşimede dedim ne tatlı nede hamur işi bekle benden git annende ye dedim oda sagolsun olur dedi bugün simit almıştı onu bile yiyemedim ben sinirdende çoştum ben bu kadar irademe sahibim sen degilsin dedim şu sigara illetini bir bıraksa ne olurdu bakalım söz verdi bırakıcakmı aslında diyette sigarada aynı irade lazım yok dedimmi yok oluyo ben 8 sen oldu nırakalı halende canım istemiyomu istiyo canım gidiyo ama saglıklı yaşam işte o kaaaa ben bu kiloları rabbimin izniyle vericem ve evlatlarıma kavuşucam işallah rabbimin izniyle
oyle safisim..ben deli gibi spor yapiyorum tartida baya hareketlendiyarina guzel sonuclar cikacak..deli gibi spor yapiyorum safisim..bugun aksamciyim diye..sabah spor salonuna gittim 9dan 12ye kadar spor yaptim sonra ise geldim..baya faydasi oldu spora geri donusun
canim benim okuyunca tuglerim diken diken oldu..oncelikle basin saolsun..Allah sabirlar versin...insallah beraberce fazlaliklarimizdan kurtulacagiz..onemli olan bol paylasim..elbetteki diyet listemiz ve sporumuzzz
tamam safisim, pasam geldi ama obur arkadasi goremedim daha...
canim benim ya..okuyunca okadar kotu oldumki...nekadar zor imtihandan gecmissin..Rabbim 4uncu bebeginizi size bagislar insallah..hersey allahtan..ama hayirlisiyla fazlaliklarindan kurtulursun insallah ve 4 gebeligin sorunsuz gecer...bende 110 kiloda basladim ve suan 6larin icindeyim..tam kac oldugumu soylerim yrin kizlara supriz olacak cunki
ayy saphisimmm,sizleride spor icin motive edebilirsem ne mutlu bana...inanki spordan beri dahada dinc hissediyorum kendimi..tabi 6lari gormeminde motivesi var ve mezuniyetin yaklasmasi...bu uzun diyet sureci bana herseyin kendi elimizde oldugunu gosterdi..ve mazeretleride kendimizin yarattigini..bu calisma temposu ve is disindaki tempom hala ayni aslinda ve eskiden uyumak icin zaman yetmezdi..ayni zamani simdi ise,uyumaya..kardesimle oynamaya ve 3 saat spora yetiyoryani yasasinnnnnnnn zayiflikk....sporrr
masallah canim ellerine saglik..cok guzel olmus...ne hamaratsin yaaa
iyi dileklerin icin Allah razi olsun bitanemmm..Allahin izniyle ilk senin muruvetini gorelim..sonrada benim insallah
ellerine saglik nilosum..herkes baraji gecmisss
ayy ne guzel heryer bembeyaz....bize yarin gelecek bakalim yalan olmazsa...kardesimle kar oynamayi bekliyoruuzzz..bucurle sana karda bol eglenceler saphisimmm
***7. TAKIM 242 . ETAP***
kırmızıgül06(69.6/66.2/3.4/4.89%)
saferan (120/120/0/%0)
Saliss(101.5/101.5/0/0%)
7. TAKIM ORTALAMASI: 0.93%
listemiz hazir kizlarrrrrrrrrrr..bakin bakem kaccc kiloyummmmmmmmmmmmmmmm:92::92::92::90::90::90::103::103::118::118::118::124::124::124::129::129::129::129:
kizlarrrrr daha birkac takim listeyi ekleyecek ama simdiki listelere gore birinciyiz gibi gorunuyor..ve bende bireyselde birincii
Canlarım ben bu akşam 9 arabasına binip,görev yerime dönüyorum Allah izin verirse.Bahsettiğim arkadaşımla beraber dönüyoruz,geçen cumadan beri bekledi beraber döneriz diye hem yol 17 saat ya bavullara filan yardım ederim tek gitmezsin niyeti ile.Neden bilmiyorum ama bir insanı tanımak için yola çıkın derler,sebebini bilmiyorum ama vardır bir hikmeti.Dualarınızı eksik etmeyin,hepinizin kandili mübarek olsun canlarım.Yarın akşam nasipse evime varınca haber veririm sizlere.Hepinizi çok seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?