selam fıstıklarrrrr...ben geldimmm...çok yorgunum...gün boyu totomu yere koymadım hihihibi işe yarasa barim...yani kilo versem yemekli misafirlerim vardı..dünden de yatılı...bu akşam da annemler var...yarın gene misafirim gelicek..bildirimimi bu akşamdan yapicim..yarın sabahtan gelemyebilirim...yoksa allahım korusun diskalifiye olmanın eşiğindeyim
canım kolay gelsin..benimde misafilrerim var...iyi akşamlar kızlar
biraz canım sıkkın..sanırım reglinin de etkisi var.yemekli yaıtılı misafirim de var,tam zamanıymış gibi.Ben sonra gelirim yine,geçmişi de okurum.mesajım 5 oldu mu bilmiyorum,idare edersiniz 5 olmadıysa...
oyyy çok çekici bir bluz safişim....güle güle giyyy cnm....
tamam gülüm ben de beklerim yarına kadararrr.......
bu arada ben de kendime netten bi bluz sipariş ettim bakın bakem nasılmışşşş.....
Eki Görüntüle 338723 Eki Görüntüle 338723
ben de giymek istiyorum ben de...ama ne zaman :26:
safisimm, gercekten cok hoss zarif bir kiyafettt...gule gule gigin...seski gaci seni
bende artikin yavas yavas seski kiyafet giginecegimmmmm.,.az kaldiii....
sonram sizlerlede paylasirim
canim ben 110 kilo ile baslamistim ve gecen hafta sali yanlis hatirlamiyorsam, 6lari gordummmama suan cok guzel bir sonuc var..ama biraz heyecanlanin meraklanin diye yarin aciklicam
hoş geldin canım bende aranıza yeni katıldım işşallah buyolaa hep beraber devam ederiz
anladım mesaj alınmıştır canım nasip olursa bende haftaya cuma derim kaç kilo verdigimi halen 95 lerdeyimde
hayırlı 0lsun çizelgen yapmışsın canım.....ben anca geldim kınadan ..karda düşcem diye aklım çıktı..müzikler de güzel değildi oynayamadım zaten...
Günaydın canım,rica ederim canım benim
Çok özledik biz de seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bitanem her zamanki gibi ben panikledim,çok ısrar ettiği için annemle ve kardeşimle tanıştırdım ama babamla tanıştırmaya cesaret edemedim.Ama burda gerçekten çok güzel geçirdik 3 günü,daha da farklı yönlerimizi görme fırsatı bulduk,daha da bağlandık birbirimize.Ne kadar ben korksam da yüzükten,sanırım en fazla 1 ay daha direnebilirim bu ısrarlara gibi geliyor,hayırlısı ne ise o olsun inşallah Ayşen'im
Canım benimmmm,bol bol dua et.Her kar tanesini bir melek indirirmiş,o anda yapılan dualar çok makbülmüş
Harikaaaaaaaaaaaa,burası da bembeyaz
oncelikle Allah kabul etsin canim, guya bende borclarimi tutacaktim ama diyetin askina dustum tutmadim
sanada enerji verdigime sevindim canim benim...insallah benim bu son zamanlardaki halim herkesi spora yakinlastirir..zevkle kilocuklari verir yaza pikini giginebiliriz
helede tardi baya bir hareketlenince...spor dahada kacinilmaz oluyor...sende minigi emzirmeyi biraktiktan sonrada dahada bir duzene sokarsin kendini eminimki ve ozaman sende benim gibi az seylerler yetinirsinhersey kendi elimizde bitanemm
ayesnim hosgeldin canim..guzel gunler gecirdigine sevindim...simdi daha rahat bir kafayla diyetine baslarsin
ben 6lari gordum ve deli gibi spora basladimtartida yuzumu kara cikartmiyor bu sayede..
regl olamamana uzuldum canim...ne acaip sey olsan bir dert olmasan bir dert..insallh biran once olurda rahatlarsin canim
Salisimm, oncelikle saglik sektorunde calisabilmek cok buyuk bir cesaret isi..ama eminimki sen bunu basarabilirsin...
insan yalniz kalinca bazen sapita biliyor...tecrubeyle sabittir
ama simdi eski hayatina geri donunce hersey yine yavas yavas duzelecektir bunu dusunme sakin canim..
insanlara yardim etmek kadar guzel birsey varmi???
oyuzden negatif seyleri cikar aklindan bakim....yoluna devam et..ve diyetimizide unutmayalim lutfen
ellerine saglik nilosum... ayseni bugunden itibaren listeye aliriz...daha dun yeni dondu cunku memleketten..
shopadan yine haber yokoyuzden ceza aliyor...gecen aldigi cezayi annesine bakmaya gittigi icin geri silmistim...oyuzden simdi tekrardan 4 puani kaliyor
nilosummmmmmm, Allah senin icin en hayirlisini nasib etsin melegim benim....
enisteninde seni nekadar sevdigi cok ortada...insallah hayirlisiyla enkisa zamanda yuvanizi kurarsiniz..dualarim seninle
bitanem..Allah yardimciniz olsun..utandirmasin
safişcim güle güle kullan canım çok zarifama işte içine badi giyince nasıl durur merak ettim sen bunu kadınların içinde birde kocacının yanında giy böylelikle içine bişey giymeye gerek kalmaz
bende dün lcw dan kendime gömlek ve hırka aldım işte bunlar sitesinde varmış zaten
gömlekler 12 tl haberiniz olsun
canım rabbim sana en güzel kapıları açsın inşlh..
annen felanda sevmiştir tahmin ederim zira çok sempatik bir yüzü var eniştenin
düğünü ne zamana düşünüyosunuz yaz başı yaz sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?