Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlarım hepinize iyi pazarlar.Birazdan evden çıkıcam,arabama kış lastiği taktırıcam,yolların sağı solu belli olmuyor.Akşam görüşürüz inşallah.
o kadar yolculuktan sonra güzel bir dinlenmeyi hak etmissin :)
hayirli geceler insallah
Çok teşekkür ederim,günaydın canım.13 saat uyudum ama hiç uyumamış gibi uyandım,yol gerçekten çok yıpratıyor.

Kolay gelsin sana...

alaakasız bi yere yazıyosam kusura bakmayın ben salis in kardesi. bizim net gitti gelinceye adar nete giremiyo ablam izinli sayarsanız çok sevineceğiz.:18: iyi günler

Canlarım,gittim arabama kış lastiklerini taktırdım,bakımını yaptırdım geldim.Şimdi bir duş alıp,ütü yapıp yarın başlayacak olan okul maratonuma hazırlanıcam.Birazdan girip sayımı da yaparım,seviyorum siziiiii

Kolay gelsin sana...
Sağol bitanem.

alaakasız bi yere yazıyosam kusura bakmayın ben salis in kardesi. bizim net gitti gelinceye adar nete giremiyo ablam izinli sayarsanız çok sevineceğiz.:18: iyi günler
Tamam kuzu.

canım sen neresindesin istanbulun ...netten bak merkezler yazıyor zaten söyle ben bakim istersen spor a.ş yazarsan belediyenin spor salonları var...bak linki bu
Spor AŞ

sana yakın tesis var mı bak ücretsiz zaten telefonunu alıp sor ..plates... fitness(alet ve bant)...yüzme...aerobik oluyor haftada iki gün bir vasıta da olsa gidersin....bi de ismekler de var spor bölümü ona da bak oda ücretsiz.......linki bu...

http://ismek.ibb.gov.tr/ism/kursarama_spor.asp

karatay da illa et yok en iyi tarafı bu en yasaklı şeyler ekmek pirinç opatates makarna....şehriye bulgur serbest et yerine yoğurt peynir süt yumurta yiyebilirsin ben de inş. p. tesi basşlıcam...

benim oğlum yokk i canım kızım var 3 tane....

afiyet olsuuun....

menü paylaşıım....

yolculuk nasıldı canım..inş.. daha iyi tanımışsınızdır birbiriniziii....evine hoşgeldiiin.....

çokm doğru bir yere yazdın canıım..mesaj alındııı.....

salisss çabuk dööön....

Son düzenleme:

yolculuk nasıldı canım..inş.. daha iyi tanımışsınızdır birbiriniziii....evine hoşgeldiiin.....
Hoşbulduk Saferan'ım,sağol ciğerim.Yolculuğumuz 17 saat sürdü,ama çok keyifliydi.Neden evlenmeye karar verdiğiniz kişiyle yolculuk yapın derler bilmiyorum ama,bizim için güzeldi.Yoldaki korumacı halleri dikkatimi çekti en çok,mutlu da etti o haller.Güzel gidiyor her anlamda,iki sevgiliden öte iki iyi arkadaş gibiyiz,ve bence bu olayı daha da sağlam kılıyor bu gidişat.Hayırlı ise tamamına erdirsin Rabbimiz

pasam bitkisel boyalar var canim,abdeste mani olmuyor
hemde her renklerde mevcut

bosbuldum saferan tsk. ederim canim insallah elimden geldigince paylasim yapmaya calisirim
sagol canım aydınlattıgın için canım benim bunu aklımda tutucam

canım sag ol yardımların için işşallah bu konuyo çok güzel bir şekilde el atıcembu arada arkadaşınki erkek demiştiyya allah analı babalı biyitsün diye ona dedim hatlar karıştı galibabu arada biliyorum maşşallah sübhanallah evladına kıızn pek tatlı kusura bakmayın eşim format atıyodu ondan bu saate kadar giremedim
menü paşlaşıma gelelim
sabah yediklerim
1- 1 haşlama yumurta
2-5 yeşil zeytin
3-peynir
4-badem
5-domates
6-siyah çay
7-bir dilim kepek ekmegi
8-2 çatal kadarda melemen yedim çok güzel yapmısımda günah olur tatmamak degilmigerisini getirmedim vallahi kilo vericem diye

akşam yediklerim
1-6 yemek kaşıgı suları süzülmüş nohut yemegi
2- 2 yemek kaşıgı pirinç pilavı :18::18:
3-kereviz brokoli salatası
4-bir bardak siyah çay
5- bir dilim kepek ekmegi
6-ve 5 kaşık yogurt
işşallahta yatmadan meyvamı yicem yatıcek gecede uyumadan greyfurt suyumu içerim taamamdır bu iş

selamun aleykum kizlar nasilsiniz insallah

ben bugün baya bir yorgunum 100 dakika yürüyüs yaptik cok soguktu donduk esimle

menümüde paylasayim

sabah 1 tane beyaz peynirli+ domatesli cavdar ekmekli tost
1/2 mango
öglen izgara mantar ve biber

aksam 1 posiyon kiymali kepekli undan yapilmis makarna ve coban salatasi

Sevgiliii paşammmm o kadarrrr şanslıyızz kii bendee bu takımaa yeni geldimmm sayılır daha birinci ayımm vee böylee yavaşş gideersem bir ömür burda kalıcam kanımcaaAmaa o kadar çokk seviyorum ki takımııımııııııı onlaraaa ne kadar teşekkür etsemmm azzz o sebeptennnn sanşlıyızzz gerçektennnn birliktee gidecekk kilolarrr

Döndümmmmmm tatlımmmmm ammmmaaa nett temelli mi geldi bilemiyorumm sürekli gidiyor beni kahrediyor

Slmm kızlarrr bennnn bu aralarrr netçilerleee uğraşıommm netimiz sürekli gidiyorrr ve bir türlü normal bir tamirci bulamadıkk süperr birini değill sadece normal bi tamirciyee rastalayamadık Neyse inş bu sefer son olur bu arada size 2 gündürr yaptıklarımı anlatayımm

5/2/2012

Sabah: bir çay bardağı ceviz
bir avuç içi peynir
bir demlik tarçınlıı yeşil çay(ödem için müthiş kızlar)
4 kuru kayısı

ara: 1 adet kahvee

öğle : 1 adet lahmacun:26:
1 adet ayran
salataa yağsız

Akşam: Tavuk
bir kaşık pilav
bol salata

Spor: 1.5 saat yüzmee(yüzme kursuna başladımmm:)
45 dakika yürüyüş

6/2/2012

Sabah: bir çay bardağı ceviz
bir avuç içi peynir
bir demlik tarçınlıı yeşil çay(ödem için müthiş kızlar)
4 kuru kayısı

Öğle: balık
bol salata

akşam: 2 poğacaa(kafede başka birşey bulamadım kızlar:26::26:)
1 bardak çay

Spor: 1.5 saat yüzzme

Son düzenleme:
aleykum selam saliss hosgeldin
insallah netin olur ,benim net gidince aklim hep forumda oluyor:)

yüzmenede hayran kaldim her aksammi yüzüyorsun ?

merhaba arkadaşlar
ben 24 yaşında, 94 kilo, bi kızı olan bi hatunum 2. takıma girmeye çalışıyorum 1 haftadır. ama deneme sürecinin sonunda bişey söylenmedi henüz. ve göz atıyordum grubunuz çok yakın geldi bana. aranızda bebeğini kaybetmiş olanlar var, bende bebeğimi kaybettim 9 aylıkken. şimdi ben de bu gruba dahil olmak istiyorum.2. takım da herkesin kilosu benden çok aşağıda burdaki kilolar da bana yakın geldi. kaptanınız kırmızı gül sanırım kabul eder misin beni şekerim? ayrıca bravo çok güzel kilo vermişsin azmim arttı seni görünce. cevabını bekliyorum
hepinize sevgiler

aleykum selam saliss hosgeldin
insallah netin olur ,benim net gidince aklim hep forumda oluyor:)

yüzmenede hayran kaldim her aksammi yüzüyorsun ?

Saollll canımmm gerçketnn nett gidincee sinir sistemim çöküyor benimdeee hele burayaa yazamayıncaaa çok rahatsız oluyorummmm

Ben 3 seneden fazla süredir olimpikk havuzdaa öğrenci hemşire olarak çalışıyordum ama şişman olduğum için cesaretimi toplayıp hiç yüzemedim ama buraya başlayınca karar verdimm vee yüzmee kurslarına yazıldımmm şimdi yüzme öğreniyorumm haftada en az 2 gün yüzüyorum

Son düzenleme:
günaydınnn şekkerler....güzel bir hafta olsun inşaallah hepimiz için...güzel bir hafta sonu geçirdim...dün kendime baharlık ve yaza indirimlerden br sürü bluz aldım...göbüşüm pörtlüyor....eee sonra naptım yan yağlarım için kendime twist aldım...onu kullanıcam....tvnin karşısında....

gidip çayımı demleyeyim...kahvaltımı yapayım..sonra da hafta sonundan kalma harpten çıkmış gibi olan evceğizimi toparlayayım:)
kahvaltım 1 dilim beyaz ekmek,1kk köy peynir,5 zytin,1 yumurta,1 salatalık

günaydın kızlar

ee kırmızı gülüm gelmedin takıma bekledim cevabını..
yarışma yapıyomuyuz bu hafta iki takım arasında...

gidip çayımı demleyeyim...kahvaltımı yapayım..sonra da hafta sonundan kalma harpten çıkmış gibi olan evceğizimi toparlayayım:)
kahvaltım 1 dilim beyaz ekmek,1kk köy peynir,5 zytin,1 yumurta,1 salatalık

afiyet olsun canım

Günaydınnnnn kızlarrrrrrr bugünnnn tezeeee başlıyorummmmm yanii okulun bitmesine bir adım daha yakklaşıyorummmSanayiye gideceğim önceee sonradaa havuzaaa yüzmeyeee sonrada evdee komşumuzlaa pilatessss yaşasınnnn enerjiiiiiiiii :122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…