Canlarım yeni eve girdim sayılır,bi duş alıp yatıcam,iyi hafta sonları hepinizeeeeeee
Çok teşekkür ederim,günaydın canım.13 saat uyudum ama hiç uyumamış gibi uyandım,yol gerçekten çok yıpratıyor.o kadar yolculuktan sonra güzel bir dinlenmeyi hak etmissin :)
hayirli geceler insallah
Canlarım hepinize iyi pazarlar.Birazdan evden çıkıcam,arabama kış lastiği taktırıcam,yolların sağı solu belli olmuyor.Akşam görüşürüz inşallah.
Çok teşekkür ederim,günaydın canım.13 saat uyudum ama hiç uyumamış gibi uyandım,yol gerçekten çok yıpratıyor.
Sağol bitanem.Kolay gelsin sana...
Tamam kuzu.alaakasız bi yere yazıyosam kusura bakmayın ben salis in kardesi. bizim net gitti gelinceye adar nete giremiyo ablam izinli sayarsanız çok sevineceğiz.:18:iyi günler
canım sen neresindesin istanbulun ...netten bak merkezler yazıyor zaten söyle ben bakim istersen spor a.ş yazarsan belediyenin spor salonları var...bak linki busanada hayırlı kandiller kankim benim
saliscim öncelikle teşekkür ederim beni aranıza aldıgınız içininanın hiç pişman olmucaksınız bu arada kardan hanım olmuşsun pek dadlu olmuş bacım zaten garip paş diyette havucuda gözüme kestirmedim degil yane eriyelim am kilolarımız erisin işşallah güzel saglıklı diyet yapalım rabbim kazamızı mubarek etsin işşallah
sagol canım tabiki inannçlı insanlarız inan ablam bile demiş kıızmda anne paş çok kötü allah korusun kendine bişey yapar diye aklım çıktı demiş allah var benim evim çok yüksek kıızmı dogurudm dedim mutfagın camından aşagı bakınca ne acı çekiyosun boşver acını dindir diye ama rabbimden korkarım beneger ben o gün o gafleti yapsaydım şimdi burda degildim cehenemin dibindeydim nede evlatlarımı görebilicektim yaradanı sendin yaradanda ötürü demişler ben çok inançlı biriyim namazında tespihinde inan panik atagım bu sayede geçti ibadet yaparaktan rabbime sıgınaraktan dedim rabbim benim için bildigi bişey var dedim rabbimden ne gelirse kabulum dedim bir hadisi şerif var canım diyoki eger kulumun 3 evladı ölürse ve sabrederse isyan etmezse direk cennetime koyucam diyo hadisite işşallahta rabbim öylelelrinden eylesin bebegim olmaya bilir ama kocaman kalbim var sevgim herkeze yeter ama şu ailevi sorunlarım olmasa dahada iyi olucak ama bunada şükür diyorum eşim olmasa kafayı yerdim kesin allahtan onun varlıgı benim için rabbimin mucizesi tek istedigim bu sefer yılmadan kilo vermek canım azim etmek ve bu kiloyu vermek başarıcam ve başarmalıyım
canım arkadaşta dedi ban o diyeti ama ben et yemiyorum sorun ordaköfteyi bile zorla oda eşimin zoruyla hamileyken bile eşim bebekle nasıl oynanır ye yavrum diyolarya eşimde o hesaptı inan onuda yedim evladım besin alsın diye ne yaptıysan ne ettiysem evladıma yetemedim acaba diyorum hiç bir sorunum yokya hanı çıkmadı bebeklerim benim yüüzmdenmü düşüyo rahimin kısaymış rahim bir aydan sonrasını taşıyamıyo okadar zorki evlat acısı inan allah lkkimseye vermesin kıızm öldügindede dedi benim yüüzmden gitti o rahimim taşıyamadı deyip deyip agladım şimdi bebege sıcak bakıyormuyum bakmıyorum nedenmi korkuyorum ya buda giderse diye okadar ihtiyacım varki bir bebek kokusuna inan allah affetsin millete hediye almak yerine kendime almak çok istiyorum ama allahtan diyorum burda olmasa öteki tarafa gidince rabbim nasip ederse yavrularımla orda buluşursam işte ozaman benim bayramım olacak canım evet bildim istanbuldayım kadım saglıgını arıyım bir diyorum bakalım ne dicek işşallah evime yakın bir yeri veriri sen gittin yani neler var koşu bandından tut herşeye kadar varmı bebem merak ettim yardımlarınız ve desteginiz için çok teşekkür ediyorum sagolun
gelelim menüme:18::18:
1-bir tane haslama yumurta
2-5 yeşil zeytin
3-kibrik kutusu beyaz peynir
4-3 çeri domates
5-bir badem
6-bir fincan yeşil çay
7-2 dilim çavdar ekmegi
aradada bir tane alma ve armut yemeyi düşünüyorum 1 saat araya tabeakşamada kereviz salatası yogurtlu sarımsaklı vucuda irade lazım degilmi ve prokoli haslıcem buharda 6 kaşıkta suyu süzülmüş nohut yemeyi planlıyorum spor yok malesef pazartesi başlıcem allah nasip ederse birfincan yeşil çay ve soda içicem yatarkende bir tane greyfurt suyu içicem işlem tamam olucek allahımın izniyle şimdi eşime atkı bere başladım onu bitirmem lazım malum sevgililer günü
yaklasıyo elimin emegi gözümün nuru olsun istedimyani bugün gieremezsem bilinki paşa örgünün başında azim etmem lazım bitirmeme lazım eve gelince eşim öremiyorum gene işşallah girerim canlarım menüde degişiklik olursa akşam gene girer yazarım işşallah
ah canım bende çok istiyorum boyatayım inan saçlarımda çok beyaz var ablamlarda yokboyatasım varda diyolarki abdest almadan boyatamıyomusun:44::44:birde koyu kestanemi boyatsam diye düşünüyorum o resnk tonlarında benimki benim ablam beceremezde eşime bpoyatırım bende adam her konuda uzman
CANIM UNUTTUM DEMEYİ ALLAH RAZI OLSUN İNAN RESİMLERİNİ GÖRDÜM MAŞŞALLAH SÜBHANALLAH PEK TATLI BİR ERKEK BEBEGİ RABBİM ANASINA BABASINA BAGIŞLASIN İŞŞALLAH DARISI BENİM GİBİ GARİPLERİN BAŞINA İŞŞALLAH
sagol bebem bimden alırım artık bu arada nerde bu devlet nerde bu devlet hu bacılar vallahi işimin arasında yazıyorum paşanın işi bitermiokadar sadikım buraya yane bende mutfagı toplarken bir yandanda atıyorum brokolileri agzıma en azından açlıgım giidyo akşamada nohut yaptım 6 yemek kaşıgı onu yicem sularını süzmem lazım bir dilim çavdar ekmegiyle yerim artık yanındadA yeşil çay dün inanın açlıktan eşim üzüldü meyve ye canım kilo almazsın dedi aman dedi m gözüm döndü vallahi dün AAMA AZİMLİYİM DİİDİMYA İRADEME DEDİMKİ YAT BAKIYIM ÇABUK UYU SENİ GİDİ SENİ SABAH UYANINCA GÜZEL KAHVALTI SENİ BEKLİYO DEDİM EŞİM DAYANAMADI BİR PORTAKAL DOGRADI ELLERİYLE BESLEDİ BENİ 2 GELİYODU SAAT AMA NE GİTTİ HE GEC GECE NEYSE AKŞAM GİREBİLİRSEM GİRERİM HAFTA SONLARINI BUNDAN SEVMİYORUM YA KİMSELER OLMUYO NEYSE İŞLERİME BAKIYIM BEN SONRA GÖRÜŞÜRZ
bugün yediklerimi paylasayim insallah
sabah :esimin cavdar ekmegiyle beyaz peynirli ve domatesli hazirladigi tost
öglen:bir kase cacik
aksam:buglama tarzi pisirdigim mantar + tavuk yüregi ve coban salatasi
1 fincan türk kahvesi
yürüyüse cikmadim sporda yapmadim,kendime izin verdim ,tüm hafta sabah aksam hep yürüdüm bugün biraz dinleneyim dedim insallah
Öyle canım gerçekten,zaman su gibi.Çocuklarımı da özledim şaka maka
Teşekkür ederim canım benim,20 saat beraber yolculuktan sonra daha yeni girdim eve,güzel bir yolculuktu
Harikasınnnnnnnnnnnnnn Gülümmmmmmmmmmmm : Harikayızzzzzzzzzzz 7. takımmmmmmmmmmmmmm
Canım gerçekten yetenek,maşallah sana
alaakasız bi yere yazıyosam kusura bakmayın ben salis in kardesi. bizim net gitti gelinceye adar nete giremiyo ablam izinli sayarsanız çok sevineceğiz.:18:iyi günler
Hoşbulduk Saferan'ım,sağol ciğerim.Yolculuğumuz 17 saat sürdü,ama çok keyifliydi.Neden evlenmeye karar verdiğiniz kişiyle yolculuk yapın derler bilmiyorum ama,bizim için güzeldi.Yoldaki korumacı halleri dikkatimi çekti en çok,mutlu da etti o haller.Güzel gidiyor her anlamda,iki sevgiliden öte iki iyi arkadaş gibiyiz,ve bence bu olayı daha da sağlam kılıyor bu gidişat.Hayırlı ise tamamına erdirsin Rabbimiz
yolculuk nasıldı canım..inş.. daha iyi tanımışsınızdır birbiriniziii....evine hoşgeldiiin.....
sagol canım aydınlattıgın için canım benim bunu aklımda tutucampasam bitkisel boyalar var canim,abdeste mani olmuyor
hemde her renklerde mevcut
bosbuldum saferan tsk. ederim canim insallah elimden geldigince paylasim yapmaya calisirim
canım sen neresindesin istanbulun ...netten bak merkezler yazıyor zaten söyle ben bakim istersen spor a.ş yazarsan belediyenin spor salonları var...bak linki bu
Spor AŞ
sana yakın tesis var mı bak ücretsiz zaten telefonunu alıp sor ..plates... fitness(alet ve bant)...yüzme...aerobik oluyor haftada iki gün bir vasıta da olsa gidersin....bi de ismekler de var spor bölümü ona da bak oda ücretsiz.......linki bu...
http://ismek.ibb.gov.tr/ism/kursarama_spor.asp
karatay da illa et yok en iyi tarafı bu en yasaklı şeyler ekmek pirinç opatates makarna....şehriye bulgur serbest et yerine yoğurt peynir süt yumurta yiyebilirsin ben de inş. p. tesi basşlıcam...
benim oğlum yokk i canım kızım var 3 tane....
afiyet olsuuun....
menü paylaşıım....
yolculuk nasıldı canım..inş.. daha iyi tanımışsınızdır birbiriniziii....evine hoşgeldiiin.....
çokm doğru bir yere yazdın canıım..mesaj alındııı.....
salisss çabuk dööön....
sanada hayırlı kandiller kankim benim
saliscim öncelikle teşekkür ederim beni aranıza aldıgınız içininanın hiç pişman olmucaksınız bu arada kardan hanım olmuşsun pek dadlu olmuş bacım zaten garip paş diyette havucuda gözüme kestirmedim degil yane eriyelim am kilolarımız erisin işşallah güzel saglıklı diyet yapalım rabbim kazamızı mubarek etsin işşallah
sagol canım tabiki inannçlı insanlarız inan ablam bile demiş kıızmda anne paş çok kötü allah korusun kendine bişey yapar diye aklım çıktı demiş allah var benim evim çok yüksek kıızmı dogurudm dedim mutfagın camından aşagı bakınca ne acı çekiyosun boşver acını dindir diye ama rabbimden korkarım beneger ben o gün o gafleti yapsaydım şimdi burda degildim cehenemin dibindeydim nede evlatlarımı görebilicektim yaradanı sendin yaradanda ötürü demişler ben çok inançlı biriyim namazında tespihinde inan panik atagım bu sayede geçti ibadet yaparaktan rabbime sıgınaraktan dedim rabbim benim için bildigi bişey var dedim rabbimden ne gelirse kabulum dedim bir hadisi şerif var canım diyoki eger kulumun 3 evladı ölürse ve sabrederse isyan etmezse direk cennetime koyucam diyo hadisite işşallahta rabbim öylelelrinden eylesin bebegim olmaya bilir ama kocaman kalbim var sevgim herkeze yeter ama şu ailevi sorunlarım olmasa dahada iyi olucak ama bunada şükür diyorum eşim olmasa kafayı yerdim kesin allahtan onun varlıgı benim için rabbimin mucizesi tek istedigim bu sefer yılmadan kilo vermek canım azim etmek ve bu kiloyu vermek başarıcam ve başarmalıyım
canım arkadaşta dedi ban o diyeti ama ben et yemiyorum sorun ordaköfteyi bile zorla oda eşimin zoruyla hamileyken bile eşim bebekle nasıl oynanır ye yavrum diyolarya eşimde o hesaptı inan onuda yedim evladım besin alsın diye ne yaptıysan ne ettiysem evladıma yetemedim acaba diyorum hiç bir sorunum yokya hanı çıkmadı bebeklerim benim yüüzmdenmü düşüyo rahimin kısaymış rahim bir aydan sonrasını taşıyamıyo okadar zorki evlat acısı inan allah lkkimseye vermesin kıızm öldügindede dedi benim yüüzmden gitti o rahimim taşıyamadı deyip deyip agladım şimdi bebege sıcak bakıyormuyum bakmıyorum nedenmi korkuyorum ya buda giderse diye okadar ihtiyacım varki bir bebek kokusuna inan allah affetsin millete hediye almak yerine kendime almak çok istiyorum ama allahtan diyorum burda olmasa öteki tarafa gidince rabbim nasip ederse yavrularımla orda buluşursam işte ozaman benim bayramım olacak canım evet bildim istanbuldayım kadım saglıgını arıyım bir diyorum bakalım ne dicek işşallah evime yakın bir yeri veriri sen gittin yani neler var koşu bandından tut herşeye kadar varmı bebem merak ettim yardımlarınız ve desteginiz için çok teşekkür ediyorum sagolun
gelelim menüme:18::18:
1-bir tane haslama yumurta
2-5 yeşil zeytin
3-kibrik kutusu beyaz peynir
4-3 çeri domates
5-bir badem
6-bir fincan yeşil çay
7-2 dilim çavdar ekmegi
aradada bir tane alma ve armut yemeyi düşünüyorum 1 saat araya tabeakşamada kereviz salatası yogurtlu sarımsaklı vucuda irade lazım degilmi ve prokoli haslıcem buharda 6 kaşıkta suyu süzülmüş nohut yemeyi planlıyorum spor yok malesef pazartesi başlıcem allah nasip ederse birfincan yeşil çay ve soda içicem yatarkende bir tane greyfurt suyu içicem işlem tamam olucek allahımın izniyle şimdi eşime atkı bere başladım onu bitirmem lazım malum sevgililer günü
yaklasıyo elimin emegi gözümün nuru olsun istedimyani bugün gieremezsem bilinki paşa örgünün başında azim etmem lazım bitirmeme lazım eve gelince eşim öremiyorum gene işşallah girerim canlarım menüde degişiklik olursa akşam gene girer yazarım işşallah
canım sen neresindesin istanbulun ...netten bak merkezler yazıyor zaten söyle ben bakim istersen spor a.ş yazarsan belediyenin spor salonları var...bak linki bu
Spor AŞ
sana yakın tesis var mı bak ücretsiz zaten telefonunu alıp sor ..plates... fitness(alet ve bant)...yüzme...aerobik oluyor haftada iki gün bir vasıta da olsa gidersin....bi de ismekler de var spor bölümü ona da bak oda ücretsiz.......linki bu...
http://ismek.ibb.gov.tr/ism/kursarama_spor.asp
karatay da illa et yok en iyi tarafı bu en yasaklı şeyler ekmek pirinç opatates makarna....şehriye bulgur serbest et yerine yoğurt peynir süt yumurta yiyebilirsin ben de inş. p. tesi basşlıcam...
benim oğlum yokk i canım kızım var 3 tane....
afiyet olsuuun....
menü paylaşıım....
çokm doğru bir yere yazdın canıım..mesaj alındııı.....
salisss çabuk dööön....
aleykum selam saliss hosgeldin
insallah netin olur ,benim net gidince aklim hep forumda oluyor:)
yüzmenede hayran kaldim her aksammi yüzüyorsun ?
gidip çayımı demleyeyim...kahvaltımı yapayım..sonra da hafta sonundan kalma harpten çıkmış gibi olan evceğizimi toparlayayım:)
kahvaltım 1 dilim beyaz ekmek,1kk köy peynir,5 zytin,1 yumurta,1 salatalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?