Canım benim.Alimin biri diyor ki:''Allah,kabul etmeyeceği duayı hayal ettirmez''Bu da demek oluyor ki,hayallerimize her zaman çok yakınız.Sen bu yola çıktın,çok da sağlam ve kararlı çıktın;bundan sonrası zafer ve sana çok yakın inanıyorum canımAğzınnndannn ball damlıyorrrr nevimmmmmmm yaaa benn şuu ann bunu hayal etmeye bile cesaret edemiyorumm daha o kadar başındayımmm kiii banaa tekkk cesaret veren şeyy sizin verdiğinizzzz harikaaa kilolarrrAllahımmm bizzzee dee nasip eder inş
Çok teşekkür ederiz İpeğimMaşallah tebrik ediyorum kızlar
Maşallah canım,tebrik ederim,harikasıngünaydıınnnın kızzzlarrr
inşaallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniizdir. ben kendi adıma çok mutluyum
daha bikaç gün oldu biliyosunuz başlayalı ama 94.4 dennnn
93.7 e düşştümmmm!!
HarikasınnnnnGünaydınlar güzeller
1.5 kg vermişim :124::124::124:
86.8 den 85.3 e düşmüşüm:13:
Canım,senin de cuman mübarek olsun.Sonucun harika,harikasın,çok tebrik ediyorum seniHayirli cumalar arkadaslar
kilo bildirimim
gecen hafta 143,1
bu hafta 141,9 kg
spor 240 dakika
buraya ilk kilo bildirimim unuttugum eklemem gereken baska birsey yoktur insallah
varsada hatirlativerin olurmu arkadaslar :)
Hayırrrrrr,can sıkmıyoruz.Bitanem kilonun duraklaması çok doğal,2 sebepten dolayı.1. si spor yapıyorsun ve spor yaparken ilk birkaç hafta kaslar şişer ve verdiğin kilo belli olmaz,haftaya düzelecektir.2. si de,ödem attırıcı çay tarifi vermedik sana sanıyorum.Genelde perşembeleri bu çayları içeriz ki,cuma tartıya gerçek sonucumuz yansısın diye.Haftaya çok farklı bir sonuç göreceğine eminim,perşembeden çaylarımızı da içeriz,ohhhhhh
Kızlarrrrrrr canımmm çokk sıkıldıııı tümm haftaaa yaptığımmm oncaaa sporrrrr boşaaa gitttiiii yinedeee verememişimmmmm hiçbirşeyy anlamıyorumm buu üçüncüüüü haftaaa halaaa tıkkk yokk böylee metabolizma mı olurr isyanlaraa girdiimm sinirlerimm boşaldııı ağladımm sabahh sabahh annemdee kızdııı tabikiii neyseee benn bugünn kafaa dağıtsammm iyii olacakkk atayımmm kendimiiii sokaklaraaa canım çok sıkkın çünküü evdekileridee üzmeyeyimm
Canım hızlandın bile maşallah,yarım kilo çok güzel bir rakam,motiven de yüksek,bundan sonrası akar gider
hala listedeyim neyse kii ..artık hızlanmam lazım ama .....:18:
Canım 1 kg harika bir sonuç,tebrik ederimbu arada kızlar tartıldım okadar az yememe 1 kilo vermişimyazarsınız nasip olursada eşim gelsin vucudumu ölçtürüyüm yazıyım bir kenara bakalım ne çıkıcek:18::18::18:
herkeze hayırlı cumalar diliyorum rabbim cumamızı dualarımızı kabul etsin işşallah
tebriklerrrrrrrrr tatttlımmmmmmmmm
Harikasınnnnnnn canımmmmmm
İnşllahhhh amaaa sanırımmm benimkiii çokk amaaa çokkk uzunnn süreceklkkk ipekkkcimmm
zaten dün metabolizma doktoru bir diyet verdi allahım onları yesem daha kilo alacam. 14 dilim ekmek verdi kadın ya. bugün de diyetisyene gidebildim sonunda o da 11 dilim verdi :) ne yapacağımı şaşırdım. ben doyarsam bu kadar ekmek yemiyim de mi diyorum , yok diyo hepsini yiyeceksin. emziriyorum diye böyleymiş. 600 700 kalori gidiyomuş emzirirken
ciddi misin bitanem, siz hiç yemiyosunuz mesela. herkes ekmek yeme derken kalorinin çoğunluğunu ekmekten verdiler. yoğurt falan yiyim onun yerine diyorum yok dedi
kesinlikle listene tan olarak uy canım emin ol verirsin..sakın aksatma....
çok teşekkür ederim canım benimmmHarikasınnnnnCanım gerçekten 7'lere çok az kaldı,muhteşem ilerliyorsun bitanem yürekten tebrik ediyorum
zaten dün metabolizma doktoru bir diyet verdi allahım onları yesem daha kilo alacam. 14 dilim ekmek verdi kadın ya. bugün de diyetisyene gidebildim sonunda o da 11 dilim verdi :) ne yapacağımı şaşırdım. ben doyarsam bu kadar ekmek yemiyim de mi diyorum , yok diyo hepsini yiyeceksin. emziriyorum diye böyleymiş. 600 700 kalori gidiyomuş emzirirken
ciddi misin bitanem, siz hiç yemiyosunuz mesela. herkes ekmek yeme derken kalorinin çoğunluğunu ekmekten verdiler. yoğurt falan yiyim onun yerine diyorum yok dedi
Ben bu hafta listemize katkıda bulunamadımHala 21 saat yolun şişliği inmedi,bacaklarım kollarım davul gibi
çok teşekkür ederim canım benimmmsiz olmasaydınız başaramazdım
canım mademki diyetisyene gittin ve emziriyorsun bence diyetisyenini dinle ve ne verdiyse ye.En azından 1 hafta dene,sonucuna göre hareket edersin.O 14 dilim ekmeğin bazen 2 dilmi yerine 2-3 kaşık makarna yersin veya ona benzer değişklikler yaparsın.Benim tavsiyem bulgur ve dövmenin dışına çıkma ama tercih senin tabiki
yeni gelern kızlaar...bu gün kilolalrınızı kaydedin haftaya listedesiniz inş...
teşekkür edrim canım aslında yürüyüş spor yapmaya kalksam kesin veririmde havalar ısınsın bakıcezCanım benim.Alimin biri diyor ki:''Allah,kabul etmeyeceği duayı hayal ettirmez''Bu da demek oluyor ki,hayallerimize her zaman çok yakınız.Sen bu yola çıktın,çok da sağlam ve kararlı çıktın;bundan sonrası zafer ve sana çok yakın inanıyorum canım
Çok teşekkür ederiz İpeğim
Maşallah canım,tebrik ederim,harikasın
HarikasınnnnnCanım gerçekten 7'lere çok az kaldı,muhteşem ilerliyorsun bitanem yürekten tebrik ediyorum
Canım,senin de cuman mübarek olsun.Sonucun harika,harikasın,çok tebrik ediyorum seni
Hayırrrrrr,can sıkmıyoruz.Bitanem kilonun duraklaması çok doğal,2 sebepten dolayı.1. si spor yapıyorsun ve spor yaparken ilk birkaç hafta kaslar şişer ve verdiğin kilo belli olmaz,haftaya düzelecektir.2. si de,ödem attırıcı çay tarifi vermedik sana sanıyorum.Genelde perşembeleri bu çayları içeriz ki,cuma tartıya gerçek sonucumuz yansısın diye.Haftaya çok farklı bir sonuç göreceğine eminim,perşembeden çaylarımızı da içeriz,ohhhhhh
Canım hızlandın bile maşallah,yarım kilo çok güzel bir rakam,motiven de yüksek,bundan sonrası akar gider
Canım 1 kg harika bir sonuç,tebrik ederim
teşekkür ederim canım azim ettim canım verdim rabbime şükürler olsunarkadaşlar bu arada hepinize bravo , maşallah valla herkes vermiş kilocuklarını veremeyenlerin de sebebleri var regl dönemi, spor şişkinliği. biz böyle gidersek çok geçmeden istediğimiz kıyafetlerin içine girebileceğiz. ben kendimi böyle motive ediyorum da sizi de edeyim dedim :)))
kırmızıgül, saphıra, saferan,ayşen,akabe,shapoholic, paşam tebrik ederim. unuttuğum varsa kusura bakmasın beni tebrik edenlere de teşekkürler, gaza geldim
TÜNAYDIN şekerler ve hayırlı cumalar....
Saferan'ımmmmmmmmmmmmm
üzülme canım bşiz senin ne katkılarını biliyoruuuz....
Eve canım,havalar ısınana kadar elimizden geleni yapıcazzzz,sonra sporla da kendimizi aşıcazzzzzzteşekkür edrim canım aslında yürüyüş spor yapmaya kalksam kesin veririmde havalar ısınsın bakıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?