Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım benim.Alimin biri diyor ki:''Allah,kabul etmeyeceği duayı hayal ettirmez''Bu da demek oluyor ki,hayallerimize her zaman çok yakınız.Sen bu yola çıktın,çok da sağlam ve kararlı çıktın;bundan sonrası zafer ve sana çok yakın inanıyorum canım

Maşallah tebrik ediyorum kızlar
Çok teşekkür ederiz İpeğim

günaydıınnnın kızzzlarrr
inşaallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniizdir. ben kendi adıma çok mutluyum
daha bikaç gün oldu biliyosunuz başlayalı ama 94.4 dennnn
93.7 e düşştümmmm!!
Maşallah canım,tebrik ederim,harikasın

Günaydınlar güzeller
1.5 kg vermişim :124::124::124:
86.8 den 85.3 e düşmüşüm :13:
Harikasınnnnn Canım gerçekten 7'lere çok az kaldı,muhteşem ilerliyorsun bitanem yürekten tebrik ediyorum

Hayirli cumalar arkadaslar
kilo bildirimim
gecen hafta 143,1
bu hafta 141,9 kg
spor 240 dakika
buraya ilk kilo bildirimim unuttugum eklemem gereken baska birsey yoktur insallah
varsada hatirlativerin olurmu arkadaslar :)
Canım,senin de cuman mübarek olsun.Sonucun harika,harikasın,çok tebrik ediyorum seni

Hayırrrrrr,can sıkmıyoruz.Bitanem kilonun duraklaması çok doğal,2 sebepten dolayı.1. si spor yapıyorsun ve spor yaparken ilk birkaç hafta kaslar şişer ve verdiğin kilo belli olmaz,haftaya düzelecektir.2. si de,ödem attırıcı çay tarifi vermedik sana sanıyorum.Genelde perşembeleri bu çayları içeriz ki,cuma tartıya gerçek sonucumuz yansısın diye.Haftaya çok farklı bir sonuç göreceğine eminim,perşembeden çaylarımızı da içeriz,ohhhhhh

hala listedeyim neyse kii ..artık hızlanmam lazım ama .....:18:
Canım hızlandın bile maşallah,yarım kilo çok güzel bir rakam,motiven de yüksek,bundan sonrası akar gider

Canım 1 kg harika bir sonuç,tebrik ederim

Son düzenleme:
tebriklerrrrrrrrr tatttlımmmmmmmmm

Harikasınnnnnnn canımmmmmm

İnşllahhhh amaaa sanırımmm benimkiii çokk amaaa çokkk uzunnn süreceklkkk ipekkkcimmm

canım benim ya seni çok seviyorum lütfen moralini bozma. hiçbişey boşa gitmez. saphıra nın da dediği gibi spor yapıyo bunu ve muhteşem bişey sonra bi anda o kadar hızlı gidecek ki kiloların şaşıracaksın. yürüyosun yüzüyosun daha ne yapacaksın belki biraz yemeni artırabilirsin yani saağlıklı şeylerden sen son günlerde çok az yemeye başlamıştın farkında mısın, az yemek zayıflayacağın anlamına gelmiyor her zaman. vücudunu şaşırt biraz. ben çok duydum kilo vermesi durduğunda bii kaç gün çok yiyip tekrar diyete devam edip zayıflayanları.

zaten dün metabolizma doktoru bir diyet verdi allahım onları yesem daha kilo alacam. 14 dilim ekmek verdi kadın ya. bugün de diyetisyene gidebildim sonunda o da 11 dilim verdi :) ne yapacağımı şaşırdım. ben doyarsam bu kadar ekmek yemiyim de mi diyorum , yok diyo hepsini yiyeceksin. emziriyorum diye böyleymiş. 600 700 kalori gidiyomuş emzirirken

kesinlikle listene tan olarak uy canım emin ol verirsin..sakın aksatma....

arkadaşlar bu arada hepinize bravo , maşallah valla herkes vermiş kilocuklarını veremeyenlerin de sebebleri var regl dönemi, spor şişkinliği. biz böyle gidersek çok geçmeden istediğimiz kıyafetlerin içine girebileceğiz. ben kendimi böyle motive ediyorum da sizi de edeyim dedim :)))

kırmızıgül, saphıra, saferan,ayşen,akabe,shapoholic, paşam tebrik ederim. unuttuğum varsa kusura bakmasın beni tebrik edenlere de teşekkürler, gaza geldim

kesinlikle listene tan olarak uy canım emin ol verirsin..sakın aksatma....
ciddi misin bitanem, siz hiç yemiyosunuz mesela. herkes ekmek yeme derken kalorinin çoğunluğunu ekmekten verdiler. yoğurt falan yiyim onun yerine diyorum yok dedi

Ben bu hafta listemize katkıda bulunamadım Hala 21 saat yolun şişliği inmedi,bacaklarım kollarım davul gibi

Son düzenleme:
Harikasınnnnn Canım gerçekten 7'lere çok az kaldı,muhteşem ilerliyorsun bitanem yürekten tebrik ediyorum
çok teşekkür ederim canım benimmm siz olmasaydınız başaramazdım

canım mademki diyetisyene gittin ve emziriyorsun bence diyetisyenini dinle ve ne verdiyse ye.En azından 1 hafta dene,sonucuna göre hareket edersin.O 14 dilim ekmeğin bazen 2 dilmi yerine 2-3 kaşık makarna yersin veya ona benzer değişklikler yaparsın.Benim tavsiyem bulgur ve dövmenin dışına çıkma ama tercih senin tabiki

menü bildirimi yapıyorum

aç karnına limonlu su+ su

sabah 2.5 dilim ekmek 5 çiğ fınfık 1 dilim peynir 1 yumurta salatalık 40 dakika yürüyüş

öğlen 2 simit 2 dilim peynir 1 muz simidi diyetisyenin verdiği 4 dilim ekmeğin yerine yiyorum

ara elma grissini oturmaya gitcez de ben orda grissini yicem

akşam 8 kaşık pilav tavuk yemeği yağsız salata yoğurt

2 meyve yoğurt

ciddi misin bitanem, siz hiç yemiyosunuz mesela. herkes ekmek yeme derken kalorinin çoğunluğunu ekmekten verdiler. yoğurt falan yiyim onun yerine diyorum yok dedi

ben karatay yapmaya çalışıyorum ondanekmek yemiyorum onun yerşne ceviz fındık var ama diyetisyenle listem böyleydi baya kilo verdim havalar düzelince bende gidericem tekrar kesinlikle verirsin merak etme...

Ben bu hafta listemize katkıda bulunamadım Hala 21 saat yolun şişliği inmedi,bacaklarım kollarım davul gibi

üzülme canım bşiz senin ne katkılarını biliyoruuuz....

evet canım zaten devamlı ekmek yemen gerekmiyor değişim listesi vardır yerine onlardan da yersin...

yeni gelern kızlaar...bu gün kilolalrınızı kaydedin haftaya listedesiniz inş...

inşallah canım. evet ekmek yerine ceviz yada başka bişey yeniyomuş bende zeytin yerine yiyorum onları
saphıra tamam canım uyacağım bu listeye 1 hafta , bakalım ne olcak. bende bulgur yapıyorum genelde

teşekkür edrim canım aslında yürüyüş spor yapmaya kalksam kesin veririmde havalar ısınsın bakıcez
teşekkür ederim canım azim ettim canım verdim rabbime şükürler olsun darısı veremeyenlerin başına
TÜNAYDIN şekerler ve hayırlı cumalar....

sanada hayırlı cumalar tombul kelebegim bütün tombullar toplanmış kilo vermeye başlamış
bu arada menü paylaşımı yapıyorum
haslanmış brokoli ve 3 çatal yogurtlu makarna canım kahvaltı yapmak istemedi bugün akşamada allah kerim nasip bakalım ama menü aklımda
fasülye yemegi yogurt çorbası ve bulgur pilavı yapıcam işşallah bakalım neler yicem o anki ruh halime baglı

aksam egitim toplantimiz var kizlar,ben bu gece daha giremem galiba,toplanti cok gec bitecekmis

kilo veren/ugrasipta veremeyen tüm arkadaslari tebrik ediyorum

Allah kolaylastirsin insallah

aksam menüm

insallah 1 posiyon salata ile 1 elma

(kusura bakmayin kizlar aksam giremicem diye 5 mesaji böyle ard arda atmak mecburiyetinde kaldim)

selamlar canlarım cumanız mübarek olsun
bu hafta ilk üçtemiyiz merak ettim bi bakam dedim dışarı çıktım geldim eşim gece nöbette olacak o yokken pastasını yapıcam sabahın köründe pasta yenmez ama süpriz olsun bakalım

ama şöle değişik pasta tarfileri bakayım dedim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…