Harikasınnnnnnn canımmmmmm
İnşllahhhh amaaa sanırımmm benimkiii çokk amaaa çokkk uzunnn süreceklkkk ipekkkcimmm
Hayirli cumalar arkadaslar
kilo bildirimim
gecen hafta 143,1
bu hafta 141,9 kg
spor 240 dakika
buraya ilk kilo bildirimim unuttugum eklemem gereken baska birsey yoktur insallah
varsada hatirlativerin olurmu arkadaslar :)
sağol bitanem sen de harikasın,hepimiz harikayız ay maşallah bizim takımımıza yaaa süperizz
niye uzun sürsün ki tatlım bence çok başarılı ilerliyorluyorsun.Menülerini dikkatle okuyorum çok güzel uyuyorsun diyetine,e sporunu da yapıyorsun,daha ne olsunSağlıkçısın belki bilirsin ama hatırlatayım dedim,spora yeni başlayanlarda spor yaptıktan sonra kaslarda şişme meydana gelirmiş,bu da tartıda fazla çıkmamızı neden oluyor ama incelme tam gaz devam tabiki
***7. TAKIM 243 . ETAP***
kırmızıgül06(66.2/65.6/0.6/0.91%)
nev81 (71.1/71.1/0/%0)
aysen34 (69/68/1/1,45%)
SAPHIRA (86.8/85.3/1.5/1.73%)
saferan (120/)
Shopaholic (81.5/)
Saliss(101.5/101.5/0/%0)
İpekyol51(74.8/74.8/0/%0)
7. TAKIM ORTALAMASI:
Kızlarrrrrrr canımmm çokk sıkıldıııı tümm haftaaa yaptığımmm oncaaa sporrrrr boşaaa gitttiiii yinedeee verememişimmmmm hiçbirşeyy anlamıyorumm buu üçüncüüüü haftaaa halaaa tıkkk yokk böylee metabolizma mı olurr isyanlaraa girdiimm sinirlerimm boşaldııı ağladımm sabahh sabahh annemdee kızdııı tabikiii neyseee benn bugünn kafaa dağıtsammm iyii olacakkk atayımmm kendimiiii sokaklaraaa canım çok sıkkın çünküü evdekileridee üzmeyeyimm
canım sen benim yukarıdaki mesajımı gördün mü?spor yaptığın için böyle oluyor bence.vücudun spora alışınca böyle olmayacak.Bir de istersen benim şu ayran detoksunu sen de bir dene.Sonuçta şok diyet değil,detoks..ve içinde çok faydalı gıdalar var.
Üzme kendini böyle hemen salma,aynı kiloda olmayı bırak ben 2 hafta öncesi ve ondan bir öncesi,hep artıda çıktım evet hiç üzülmemek olmuyor haklısın ama yılmadım ve kendimi salmadım.Sen beni dinle gel şu ayran detoksunu dene
Deneyeyimm canımmmm gerçektennnn canımmıı sıktııı bu durummm çünküüüü dediğinn gibii üzülmeyyeyyimm diyorumm aklımaa 5 gündürr yaptığımm oncaa sporrr oncaa eziyettt geliyorr saphiracım sendee izmirlisinn beni anlarsınn her gün karabağlardann bornovayaa yüzmeyee gittimm bennn canımmm çıktıı resmenn akşamm kaçlardaa döndümm şimdii sonuça bakıp birşeyy göremeyince üzülüyor insannn yine de salmışş vazgeçmişş değilimmm ama çok üzgünümm
canım benimmmmm mesafe çok uzun tabi..bir emek verip karşılığını görememiş hissediyorsun kendini ama mutlaka göreceksin.Sen ölçülerini aldın mı?tartıda vermiş gözükmüyorsundu ama incelmişsindir mutlaka.
bu arada yakınmışız ben de g.emirdeyim :)
Yaaa evettt tamm olarakkk bunları hissettimmm canımmm ölçülerimii almamıştımmmBöyle olcağını bilsem alırdım en azından belki orada bir değişiklik görürddümm Çokkk yakınızzzz deseneee çokk sevindimmm benn burda alışverişş merkezinin ordayımmmm gelirsenizzz belkii karşılaşırızzz keşkeee öncedenn bilseydimmm saphiramm tatildee görüşürdükkk
ölçülerini almak için geç kalmış değilsin.En azından bundan sonrası için kıyaslama yapmış olursun,ence ölçülerini alıp,bugünün tarihini de atıp notunu al senben de sonradan başladım ölçülerimi almaya ama öyle tartıldığımız gibi haftada 1 ölçmüyorum,ayda 1 ölçüyorum mutlu oluyorum :124: sen de öyle yap..
aa evet canım bir dolmuş mesafesindeyiz.olsun görüşürüz yine bir gün.ben gelirim benim minnoşla burda ya,o oyuncaklarla oynarken biz de sohbet ederizhavalar biraz ısınsında
ananm kizlarr cennete dustummmmm....
italyadan adamlar gelmisti onlara sifre yapmistim...
simdi benim oldugum yerin yanindaki toplanti odasinda devam edecekler..
ama o ne tam italyanlar haa...offff anamm oofff. bu hastaliga ragmen bi direlme geldi..
burda bir kadinlar konusuyorduk ikimizde okuzun trene baktigi gibi bakinca gulduler...
gidem soram birsey icerlermi..normalda sormayiz ama bu sirketten derim..azcik goz temasi kurarim
off off italyanlar neler doguriii
Cok yakisiklilar yaww..o boy o poss..offf
Slmmmm canlarrrrrrr.....
Bugünn yüzdüğümm arkadaşımaa oturmaya gittik anamlaaonun annesi benim annem bol muhabbet bol sohbet tanışıp kaynaştılarr Vee sözdee çıkışta yüzecez biz havuza gidippp ama arkadaşım acıklı gözlerle bana baktıı salişiimmm benim kolum kalkmıyor kol kaslarımı ameliyatla aldırırıp öyle yüzelim benim hiç halim yok dedi Koptuk gülmektenn zaten benimdee her kasım ayrı ağrıyorrr yorulduk kanımcaa biz abartmıştık birazzz 1.5 saat yüzmee felannnn o sebeptenn oturdukk oturdukkk yürüyerek eve geldikkk bendee hemenn sizlerinnn yanınaa tabiii
Bugüne kadar kim kaç kilo verdi listesinde,ilk 11'de takımımızdan 4 kişi varrrrrr,maşallah
bir kilo gitti gitmesine ama okadar yememe ragmen normalmi bu kilo anlamış degilim vucudum toparlandıgını hissdiyorum vallahı arkamın katı azaldıdaeşim bile dedi sen kilo vermesende vucudun toparlanıyo dedi gel bakalım ddei sarıldı ban dedi vermişsin arkaların gitmiş dedi popon küçülmüş dedi sonrasıda vs işte anlıcagınız eşim verdi notunu 7 kilo verdin kolaymı dedi bir hafta durabilir dedi bir kilo iyi dedi hafta 1 versen ayda 4 kilo dedi hemde saglıkılı dedi
canımı çok şükür iptal oldu gidicegi yer ne kadar sevinçliyim bilemezsin kar yüzünden olmadı malesefişşallah havalar ısınsın karlar kalksın gidicekmiş en azından içim rahat eder allah korusun kaza maza olurda mazallah:18::18:şimdide sevincimden çayı demledim verdim önüne kekleri kremalı bisküvitleri ama nefsim çok şekti bir dilim yedim kremalıdanda bir tane attım malum adetim yakın bahanemde hazır he ay çok güldüm yazdıgıma iyimi
allah seni ne yapmasın kız ne güldüm yazdıgına hekız fransızlarda çok şeker oluyo bebem aman eşim duymasın biskolatadaki fransız varya pek dadlu reklamı seyrederken bizim gelinle konuşuyoduk o reklam çıkınca demişim benimki çıktı eşimde bana bakınca göz göze geldik dedim canım ben bunu içimdenmi dışımdanmı dedim diyince dışından dedi hayatım senin eline su dökömezler desemde yemedi kanımca
oh oh gez dur sen bende burda tek oturuyum burda dışarda kar var la la la
canım dinlenmek ne mümkün diyosun ama hastalık bu bacım be yapıcaksın afacanlarda olmasa hayat çekilmezki degilmiişşallah herşey yolunda giderde iyileşirsin kendini sıcak tut bebem
isticeksin tabii gülüm sen iste ki allah versin hep dua ET..ABLANINİŞİDE HAYIRLISIYLA OLSun da sıra sana gelsin....bizi de haberdar et merak ederim ablanı...canim 7 kilo dile kolay..beli olmaz olurmu..1 kilo 2cm yani 14 cm eksilme varinsallah dahada fazla olacak...
hem esinde kontrol ettiyse kesin dogrudur..bel olcunu en iyi o bilebilir
Ama ne guzel anlasiyosunuz esinle..Allah mutlulugunuzu daim etsin...
canim bazen arti cikarsin ki hiccc kacamak yapmamana ragmen bazen kacirirsin bir bakarsin tartida eksidesin..
koskoca bunyeye akil sir erdirilmiyor...kafasina gore ya odem topluyor ya bilmem ne...
eniyisini zaten sen kendinde bilirsin..kiyafetlerinden...yada mezurayla olc belini kalcani goguslerini felan.
kiz ben buraya yazdim adamlar yarim saat durdu gitti iyimi...birden bu cansiz bedene can gelmisti amaaaa..onlar kapidan gidinceeee
birden coktummmbusefer aklima koydum koca bulmaya italyaya gidicem
kizlar ablamin yarim saat sonra randevusu var..buda ikinci cocuk..dua edin hayirlisiysa olsun..rabbim ikisininde gonlune sevda versin..elektrik carpsin onlarisaka bir yana hayirlisiyla oda yuvasini kursun istiyorum artik..ben birkac defa ayetel kursi okudum ama..Insallah hayirlisi neyse o olur..doktor bozuntusu olmadi..moralimizden moral gitti..insallah bu bizi mutlu eder..
ben artik evlensin yuvasini kursun..bebisler dogursun istiyorum..aileye bebis gelsin istiyorum...bende istiyroummm...
Allah bebis isteyen herkese hayirli saglikli sihatli bebisler nasib etsinnn...
bak hormonlarim oynadi yine benim yine koca avina cikmam lazim
ablalarim kusura bakmayin..bu takimin maskarasi beni..kocasizlik kafama vurdu
günaydıınnnın kızzzlarrr
inşaallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniizdir. ben kendi adıma çok mutluyum
daha bikaç gün oldu biliyosunuz başlayalı ama 94.4 dennnn
93.7 e düşştümmmm!!
Günaydınlar güzeller
1.5 kg vermişim :124::124::124:
86.8 den 85.3 e düşmüşüm:13:
***7. TAKIM 243 . ETAP***
nev81 (71.1/71.1/0/%0)
aysen34 (69/68/1/1,45%)
saferan (120/)
Shopaholic (81.5/)
Saliss(101.5/101.5/0/%0)
7. TAKIM ORTALAMASI:
Kızlarrrrrrr canımmm çokk sıkıldıııı tümm haftaaa yaptığımmm oncaaa sporrrrr boşaaa gitttiiii yinedeee verememişimmmmm hiçbirşeyy anlamıyorumm buu üçüncüüüü haftaaa halaaa tıkkk yokk böylee metabolizma mı olurr isyanlaraa girdiimm sinirlerimm boşaldııı ağladımm sabahh sabahh annemdee kızdııı tabikiii neyseee benn bugünn kafaa dağıtsammm iyii olacakkk atayımmm kendimiiii sokaklaraaa canım çok sıkkın çünküü evdekileridee üzmeyeyimm
günaydın kızlar :
listemizi kontrol edebilirmisi
**4.takım 243. ETAP **
tugba8424(99,3/101,5/2,2/-%2,21)
zeynepece2009 (72,6/72,5/0,1/%0,13)
suleoz(64.9/63,9/1,0/%1,54)
Drosofila (geri dönmek üzere ayrıldı)
Vıdıvıdı (80,9/81,4/0,5/-%0,61)
beste(62,5/62,5/0/%0)
4.Takim ortalaması:-0,19
niz bende sizinkine bakıyım:)
doğru canm listeniz.aysen saphira shopaholic süpersiniz:)***7. TAKIM 243 . ETAP***
nev81 (71.1/71.1/0/%0)
aysen34 (69/68/1/1,45%)
saferan (120/119.5/0.5/%0.42)
Shopaholic (81.5/81.4/0.1/%0.12)
Saliss(101.5/101.5/0/%0)
7. TAKIM ORTALAMASI.....%0.58
[/B]
işte liste hazır kızlaaar...tebrikleeer.....
listewniz tamam canım...günaydın kızlar :
listemizi kontrol edebilirmisi
**4.takım 243. ETAP **
tugba8424(99,3/101,5/2,2/-%2,21)
zeynepece2009 (72,6/72,5/0,1/%0,13)
suleoz(64.9/63,9/1,0/%1,54)
Drosofila (geri dönmek üzere ayrıldı)
Vıdıvıdı (80,9/81,4/0,5/-%0,61)
beste(62,5/62,5/0/%0)
4.Takim ortalaması:-0,19
niz bende sizinkine bakıyım:)
Gunaydin kizlar..
gece cok rahatsizlandigim icinbugun ise gitmedim..
amamalesef cantami dun isyerinde unutmusum..oyuzden mecburen tekrar gidicem..
anlayacaginiz burdayim bugun
Elin sağlk canım***7. TAKIM 243 . ETAP***
nev81 (71.1/71.1/0/%0)
aysen34 (69/68/1/1,45%)
saferan (120/119.5/0.5/%0.42)
Shopaholic (81.5/81.4/0.1/%0.12)
Saliss(101.5/101.5/0/%0)
7. TAKIM ORTALAMASI.....%0.58
[/B]
işte liste hazır kızlaaar...tebrikleeer.....
a aa geçmiş olsun tatlışım ne oldu sen de mi üşüttün?Gunaydin kizlar..
gece cok rahatsizlandigim icinbugun ise gitmedim..
amamalesef cantami dun isyerinde unutmusum..oyuzden mecburen tekrar gidicem..
anlayacaginiz burdayim bugun
teşekkürler canımdoğru canm listeniz.aysen saphira shopaholic süpersiniz:)
canim 7 kilo dile kolay..beli olmaz olurmu..1 kilo 2cm yani 14 cm eksilme varinsallah dahada fazla olacak...
hem esinde kontrol ettiyse kesin dogrudur..bel olcunu en iyi o bilebilir
Ama ne guzel anlasiyosunuz esinle..Allah mutlulugunuzu daim etsin...
canim bazen arti cikarsin ki hiccc kacamak yapmamana ragmen bazen kacirirsin bir bakarsin tartida eksidesin..
koskoca bunyeye akil sir erdirilmiyor...kafasina gore ya odem topluyor ya bilmem ne...
eniyisini zaten sen kendinde bilirsin..kiyafetlerinden...yada mezurayla olc belini kalcani goguslerini felan.
kiz ben buraya yazdim adamlar yarim saat durdu gitti iyimi...birden bu cansiz bedene can gelmisti amaaaa..onlar kapidan gidinceeee
birden coktummmbusefer aklima koydum koca bulmaya italyaya gidicem
kizlar ablamin yarim saat sonra randevusu var..buda ikinci cocuk..dua edin hayirlisiysa olsun..rabbim ikisininde gonlune sevda versin..elektrik carpsin onlarisaka bir yana hayirlisiyla oda yuvasini kursun istiyorum artik..ben birkac defa ayetel kursi okudum ama..Insallah hayirlisi neyse o olur..doktor bozuntusu olmadi..moralimizden moral gitti..insallah bu bizi mutlu eder..
ben artik evlensin yuvasini kursun..bebisler dogursun istiyorum..aileye bebis gelsin istiyorum...bende istiyroummm...
Allah bebis isteyen herkese hayirli saglikli sihatli bebisler nasib etsinnn...
bak hormonlarim oynadi yine benim yine koca avina cikmam lazim
ablalarim kusura bakmayin..bu takimin maskarasi beni..kocasizlik kafama vurdu
ahcanım kıyamam bol bol gezCanımmmm pazartesii okull açılacakkk yaa o zamann bitkisell hayata giriyorummm o sebeptenn tatilee girmedennn azcıkkk sosyalleşeyimm ddedimm nasılsa okul açılıncaa sevgilii hocalarım burnumdan getirir
canım kar yagdıgından havalar güzel olsun öle yapıcak işi en azından içim rahat eder geç olsunda güç olmasın amin rabbim kimseyi ayırmasın sevdiginden işşallahMaşallah tebrik ediyorum kızlar
Teşekkür ederim tatlım
ohh gözün aydın o zaman.Allah sevenleri sevdiğinden ayırmasın
Canım Allah sanada tez zamanda en hayırlısından bir koca nasip etsin inşallaaaaah.Ablan içinde hayırlısı olur inş
Amin canım hiç merak etme görürsün o günleri
günaydıınnnın kızzzlarrr
inşaallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniizdir. ben kendi adıma çok mutluyum
daha bikaç gün oldu biliyosunuz başlayalı ama 94.4 dennnn
93.7 e düşştümmmm!!
Günaydınlar güzeller
1.5 kg vermişim :124::124::124:
86.8 den 85.3 e düşmüşüm:13:
Hayirli cumalar arkadaslar
kilo bildirimim
gecen hafta 143,1
bu hafta 141,9 kg
spor 240 dakika
buraya ilk kilo bildirimim unuttugum eklemem gereken baska birsey yoktur insallah
varsada hatirlativerin olurmu arkadaslar :)[/QUOT
tebrik ederim kilo verdiginiz için arkadaşlar tombul kelebeklerim benimazmin elinden bakın hiç birşey kurtulmuyo degilmi işşallah dahada vericez
anaam onlar nasıl adammış öylee seni diriltmiş..merak ettim heee....
alemsin tatlım birazdinlenmiş oldunuz desene....
hala listedeyim neyse kii ..artık hızlanmam lazım ama .....:18:
kocişin iyi demiş moral olmuş sana da....
biscolata dakiler de pek tüysüz bee kabak gibi yapmışlar adamları...
isticeksin tabii gülüm sen iste ki allah versin hep dua ET..ABLANINİŞİDE HAYIRLISIYLA OLSun da sıra sana gelsin....bizi de haberdar et merak ederim ablanı...
çook tebrik ediyoruuum.......
üzülme canımm yaa olur böyle arada mutlaka farkedecektir...moralini bozmaa....
ne güldüm yazdıgına haberin olsun kız tüylüyü ne yapıcen tüysüz daha iyi hepside pek güzeller
bu arada kızlar tartıldım okadar az yememe 1 kilo vermişimyazarsınız nasip olursada eşim gelsin vucudumu ölçtürüyüm yazıyım bir kenara bakalım ne çıkıcek:18::18::18:
herkeze hayırlı cumalar diliyorum rabbim cumamızı dualarımızı kabul etsin işşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?