Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Harikasınnnnnnn canımmmmmm

İnşllahhhh amaaa sanırımmm benimkiii çokk amaaa çokkk uzunnn süreceklkkk ipekkkcimmm

sağol bitanem sen de harikasın,hepimiz harikayız ay maşallah bizim takımımıza yaaa süperizz
niye uzun sürsün ki tatlım bence çok başarılı ilerliyorluyorsun.Menülerini dikkatle okuyorum çok güzel uyuyorsun diyetine,e sporunu da yapıyorsun,daha ne olsun Sağlıkçısın belki bilirsin ama hatırlatayım dedim,spora yeni başlayanlarda spor yaptıktan sonra kaslarda şişme meydana gelirmiş,bu da tartıda fazla çıkmamızı neden oluyor ama incelme tam gaz devam tabiki

Hayirli cumalar arkadaslar

kilo bildirimim
gecen hafta 143,1

bu hafta 141,9 kg
spor 240 dakika

buraya ilk kilo bildirimim unuttugum eklemem gereken baska birsey yoktur insallah
varsada hatirlativerin olurmu arkadaslar :)

çok güzel vermişsin canım tebrik ederim

***7. TAKIM 243 . ETAP***

kırmızıgül06(66.2/65.6/0.6/0.91%)
nev81 (71.1/71.1/0/%0)
aysen34 (69/68/1/1,45%)
SAPHIRA (86.8/85.3/1.5/1.73%)
saferan (120/)
Shopaholic (81.5/)
Saliss(101.5/101.5/0/%0)
İpekyol51(74.8/74.8/0/%0)

7. TAKIM ORTALAMASI:

Kızlarrrrrrr canımmm çokk sıkıldıııı tümm haftaaa yaptığımmm oncaaa sporrrrr boşaaa gitttiiii yinedeee verememişimmmmm hiçbirşeyy anlamıyorumm buu üçüncüüüü haftaaa halaaa tıkkk yokk böylee metabolizma mı olurr isyanlaraa girdiimm sinirlerimm boşaldııı ağladımm sabahh sabahh annemdee kızdııı tabikiii neyseee benn bugünn kafaa dağıtsammm iyii olacakkk atayımmm kendimiiii sokaklaraaa canım çok sıkkın çünküü evdekileridee üzmeyeyimm

Son düzenleme:

Canımmm benimmmm çokk iyisinnn amaa bennn bir yerlerdeee yanlşş yapıyorummmmm çünküü bu üçüncüü haftaa halaa aynıı kilooo sabahh birr sevinç bir merakk çıktımm tartıyaaa allah a dualar ederek sonraasıoıı hüsrannn öylee ümitlenmişimm kii o rakamı yinee görüncee sinirimm bozulduuu oturdum ağladımmmm banyodaaa doyasıyaaa canımm çokk sıkıldıııı çokkk ...Benimmm kas kütlemm normaldede çokyüksekkk çıkıo tatlım amaa 3 haftaddır böylre 1 gr gitmiyo inatt ettiii vucüdümmmm inatttt

canım sen benim yukarıdaki mesajımı gördün mü?spor yaptığın için böyle oluyor bence.vücudun spora alışınca böyle olmayacak.Bir de istersen benim şu ayran detoksunu sen de bir dene.Sonuçta şok diyet değil,detoks..ve içinde çok faydalı gıdalar var.
Üzme kendini böyle hemen salma,aynı kiloda olmayı bırak ben 2 hafta öncesi ve ondan bir öncesi,hep artıda çıktım evet hiç üzülmemek olmuyor haklısın ama yılmadım ve kendimi salmadım.Sen beni dinle gel şu ayran detoksunu dene

Deneyeyimm canımmmm gerçektennnn canımmıı sıktııı bu durummm çünküüüü dediğinn gibii üzülmeyyeyyimm diyorumm aklımaa 5 gündürr yaptığımm oncaa sporrr oncaa eziyettt geliyorr saphiracım sendee izmirlisinn beni anlarsınn her gün karabağlardann bornovayaa yüzmeyee gittimm bennn canımmm çıktıı resmenn akşamm kaçlardaa döndümm şimdii sonuça bakıp birşeyy göremeyince üzülüyor insannn yine de salmışş vazgeçmişş değilimmm ama çok üzgünümm

canım benimmmmm mesafe çok uzun tabi..bir emek verip karşılığını görememiş hissediyorsun kendini ama mutlaka göreceksin.Sen ölçülerini aldın mı?tartıda vermiş gözükmüyorsundu ama incelmişsindir mutlaka.
bu arada yakınmışız ben de g.emirdeyim :)

Yaaa evettt tamm olarakkk bunları hissettimmm canımmm ölçülerimii almamıştımmmBöyle olcağını bilsem alırdım en azından belki orada bir değişiklik görürddümm Çokkk yakınızzzz deseneee çokk sevindimmm benn burda alışverişş merkezinin ordayımmmm gelirsenizzz belkii karşılaşırızzz keşkeee öncedenn bilseydimmm saphiramm tatildee görüşürdükkk

ölçülerini almak için geç kalmış değilsin.En azından bundan sonrası için kıyaslama yapmış olursun,ence ölçülerini alıp,bugünün tarihini de atıp notunu al sen ben de sonradan başladım ölçülerimi almaya ama öyle tartıldığımız gibi haftada 1 ölçmüyorum,ayda 1 ölçüyorum mutlu oluyorum :124: sen de öyle yap..
aa evet canım bir dolmuş mesafesindeyiz.olsun görüşürüz yine bir gün.ben gelirim benim minnoşla burda ya,o oyuncaklarla oynarken biz de sohbet ederiz havalar biraz ısınsında

Saolll canımm benimmmm moralim yerine geldiiii şimdii birascıkkkk benn bugün alacağım ölçüleriii

Evettt süperr olurr çocuklarrr bayılıyorrr oyuncaklaraaaa bendee tabikiii oynarızz seninn bebişleeee çocuklaraa bayılırımmmm kiiii Çokk güzell olurr gerçektennnn

Son düzenleme:

anaam onlar nasıl adammış öylee seni diriltmiş..merak ettim heee....

alemsin tatlım birazdinlenmiş oldunuz desene....

Bugüne kadar kim kaç kilo verdi listesinde,ilk 11'de takımımızdan 4 kişi varrrrrr,maşallah

hala listedeyim neyse kii ..artık hızlanmam lazım ama .....:18:

kocişin iyi demiş moral olmuş sana da....
biscolata dakiler de pek tüysüz bee kabak gibi yapmışlar adamları...

isticeksin tabii gülüm sen iste ki allah versin hep dua ET..ABLANINİŞİDE HAYIRLISIYLA OLSun da sıra sana gelsin....bizi de haberdar et merak ederim ablanı...

çook tebrik ediyoruuum.......

Günaydınlar güzeller
1.5 kg vermişim :124::124::124:
86.8 den 85.3 e düşmüşüm :13:

üzülme canımm yaa olur böyle arada mutlaka farkedecektir...moralini bozmaa....

***7. TAKIM 243 . ETAP***

kırmızıgül06(66.2/65.6/0.6/0.91%)
nev81 (71.1/71.1/0/%0)
aysen34 (69/68/1/1,45%)
SAPHIRA (86.8/85.3/1.5/1.73%)
saferan (120/119.5/0.5/%0.42)
Shopaholic (81.5/81.4/0.1/%0.12)
Saliss(101.5/101.5/0/%0)
İpekyol51(74.8/74.8/0/%0)

7. TAKIM ORTALAMASI.....%0.58

[/B]

işte liste hazır kızlaaar...tebrikleeer.....

Son düzenleme:
günaydın kızlar :
listemizi kontrol edebilirmisi
**4.takım 243. ETAP **

tugba8424(99,3/101,5/2,2/-%2,21)
zeynepece2009 (72,6/72,5/0,1/%0,13)
suleoz(64.9/63,9/1,0/%1,54)
Drosofila (geri dönmek üzere ayrıldı)
Vıdıvıdı (80,9/81,4/0,5/-%0,61)
beste(62,5/62,5/0/%0)

4.Takim ortalaması:-0,19
niz bende sizinkine bakıyım:)

Gunaydin kizlar..
gece cok rahatsizlandigim icinbugun ise gitmedim..
amamalesef cantami dun isyerinde unutmusum..oyuzden mecburen tekrar gidicem..
anlayacaginiz burdayim bugun

bakiyorum canim

doğru canm listeniz.aysen saphira shopaholic süpersiniz:)

listewniz tamam canım...
Gunaydin kizlar..

geçmiş olsun canıım.....

Elin sağlk canım
Gunaydin kizlar..
a aa geçmiş olsun tatlışım ne oldu sen de mi üşüttün?
doğru canm listeniz.aysen saphira shopaholic süpersiniz:)
teşekkürler canım

yeni gelern kızlaar...bu gün kilolalrınızı kaydedin haftaya listedesiniz inş...

utandırıyosun len beniöncelikle geçmiş olsun rabbim şifa versin tez zamanda çabucak iyieşirsin bu arada yazdıklarına çok gülüyorum inan beni bile geçmişsin espiride sen bırak italyanları biz sana fransız verelimfransızlar dahada çekiçi oluyo
Canımmmm pazartesii okull açılacakkk yaa o zamann bitkisell hayata giriyorummm o sebeptenn tatilee girmedennn azcıkkk sosyalleşeyimm ddedimm nasılsa okul açılıncaa sevgilii hocalarım burnumdan getirir
ahcanım kıyamam bol bol gez bu arada sakın üüzülme kilo vermedim diye nedenmi söylüyüm diyetisyen demiştiki ban bir insan spor yapıyosa ilk zaman vududu sıkılaşır sonra kilo vermeye başlar aslında isverç diyetiyle ne kilo vermiştim ama korkuyrum rahatsızlanırım diye bir gece yogun bakımda yattım ben ölüyom zannetim kalbime bıçak saplanınca ondan sonrada panik atak oldum halen izleri var 2004 beri hayatım cehennem bir dakikan korkuyla geçmesin sende veririsin canım bu hafta arkadaşın dedigi gibi ayran detoksu yap buarada o ayran detoksu nasıl oluyo ve kaç kilo veriliyo ayda:44::44:biz bu yola beraber başladık beraber yürücez bunu unutma sakın olurmu
canım kar yagdıgından havalar güzel olsun öle yapıcak işi en azından içim rahat eder geç olsunda güç olmasın amin rabbim kimseyi ayırmasın sevdiginden işşallah

Günaydınlar güzeller
1.5 kg vermişim :124::124::124:
86.8 den 85.3 e düşmüşüm :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…