Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canımsın,o sıcaklığı sen veriyorsun,sizler veriyorsunuz canım benim.İyi ki varsınız Canım ben spora sömestrede ara vermek durumunda kaldım kötü hava şartlarından,şimdi evime geldim koşu bandıyla başladım hafif hafif.

sevgili kaptanım ben 1 kaç haftalıgına izin almak isteyebilirim senden..ayrıntıları yarın yazayım cnm...su anda çok halsiz uykusuz ve yorgunum..iyi geceler fıstıklar....
Nereyeeeeee

Çokkkkk güzelll canımmmmRabbbimmmm ömürrr boyuuu bozmasınnnnnnnnnn inşallaaahhhhh binlercee maşallahh sizeeBendee duaa ediyorumm inş bendee siziinnn gibii hayırlı bi eş bulurumm bölee kötüü zamandaa yaşşıyoruzz karşımızaa iyilr çıkar inş

evet tatlım hala çilekli çizelgem var ne oldu küüü ????
canım mindivan macunu bitkisel bir macun,aktardan alıyorum.Zayıflamaya yardımcı ve bağırsakları çalıştırıyor.Hoş 3 gündür yine küsüz wc ile ya :111:
afiyet olsun yavrim

bu arada bugün telime üyelik mesajım geldi
ayrıca kataloğumda kargoya verilmiş
teşekkür ederim canişkom
sağol canım
hemen ilgilenmelerine sevindim hayırlı olsun üyeliğin tatlım
saphiracım ben de sorucam unutuyorum cnm hep..mindivan macunu ne ki cnm
canım yukarıda yazdığım gibi bağırsak çalıştırıcı.İlk zamanlar çok güzel iş gördü ama son 3 gündür yine tık yok.Mecburen diyetimi değiştirmek zorunda kalıcam sanırım.En azından bir süreliğine başka diyet yapsam diye düşünüyorum
Hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2 haftadır ilk 3 teyiz 7. takımmmmmmmmmm,bu hafta da 3. oldukkkkkk Harikasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hay maşallah maşallah :124::124:

İyii gecelerrr arkadaşlarrrr

Yarın için bende sizden izin isteyecektimmmm

Yarınn iş günüü 5 de kalkacağımm akşam 5 e kadar çalışıpp sonra 6 da kursa gireceğimm 8 de kurstan çıkacağımm vee yarın memleketten halamlarr gelecekmişşşş yanii yarın giremeyebilirimmmmm benii izinli sayarsanız çokk sevinirimm canlarrrr

Canım haftasonları sayım yapılmıyor,devam zorunluluğumuz yok yani Elimizden geldiğince katılım yapmaya çalışıyoruz ama

Canım haftasonları sayım yapılmıyor,devam zorunluluğumuz yok yani Elimizden geldiğince katılım yapmaya çalışıyoruz ama

Yaaaa gerçekktennnn miii nevimmmm benn bilmiyordummmmmm bunuuuuBakk kaçç haftadırr burdayımm yeni birşey daha öğrendimmmmBendee haftasonlarııı neden buralar azcıkk tenha oluo diyodummmAmaa tabii bunu öğrendikten sonra haftasonuuu buralarda olmmazmazlık etmem sizi özlüyom çünküü

Canımsın.Ben de ilk geldiğim hafta bütün cumartesi-pazar burada tek başıma beklemiştim,sonradan öğrendim ben de arkadaşlar öyle uygun görmüşler Ama dediğin gibi fırsat buldukça girmek güzel oluyor haftasonu olsa da,burdan kopuş binevi kaçamağa da kapı aralıyor sanki...

Son düzenleme:

Bendee geldiğimddennn berii haftasonlarıı hiç harekett olmuoo diyee şaşırıyordummmGerçektenn çokk haklısınn canımmm enn önemlii diyett püff noktasıı

Spor+diyet+kk eşittir gidennn kilolaraa (benimm matematikk pek iyi değill kanımca ama idare eder di mi öğretmeenimmm

Formül eksiksiz,harika bir denklem olmuş,harikasınnn

saphira...19
ipekyol...16
pasam...24
aysen...10
saliss...13
saferan...31
shopaholic...11
akabe...7
kırmızıgül...15
uzum...6
nev...10

Saferancım tebrikler canım

Son düzenleme:
saphira...8
ipekyol...10
pasam...18
aysen...11
saliss...13
saferan...10
shopaholic...7
akabe...5
kırmızıgül...12
uzum...10
nev...14

pasam tebrikler canım

Son düzenleme:
ipekyol...6
uzum...8
saphira...24
saliss...22
akabe...5
saferan...17
kırmızıgül...2
pasam...25
nev...27
shopaholic...8
aysn...7

nevim tebrikler canım

saphira...8
ipekyol...10
pasam...18
aysen...11
saliss...13
saferan...10
shopaholic...7
akabe...5
kırmızıgül...12
uzum...10
nev...14

saliss tebrikler canım

benimmkiiii yalnızzcaaaa 13asıll tebriklerrrr sanaaa tatlımmmmm buu kadarr mesajıı sayıyorsunn emeklerineeee sağlıkkkkk bi tanemm

paşammmm
nev
kırmızıgül

saphira...19
ipekyol...16
pasam...24
aysen...10
saliss...13
saferan...31
shopaholic...11
akabe...7
kırmızıgül...15
uzum...6
nev...10

Saferancım tebrikler canım
Saphiram ellerine sağlık,Saferan'ım diline sağlık

saphira...8
ipekyol...10
pasam...18
aysen...11
saliss...13
saferan...10
shopaholic...7
akabe...5
kırmızıgül...12
uzum...10
nev...14

saliss tebrikler canım
Ellerine sağlık canım,Saliş'im tebrikler

ipekyol...6
uzum...8
saphira...24
saliss...22
akabe...5
saferan...17
kırmızıgül...2
pasam...25
nev...27
shopaholic...8
aysn...7

nevim tebrikler canım
Oleyyyyyyyyyyyy

amin canım cümlemizinkini diyelim darısı bekarların başına gelsin italyanlar gibi yakısıklı türklere nasip olsun evlilik o kendini biliyo
canım açıkken göremiyorum ama kapalıkken görünüyo çizelgen nedenki acep:44::44ekte şehvetli tatlı iştah açıcı çilegin var haberin olsun canım çekti olsada yesek
saphira...8
ipekyol...10
pasam...18
aysen...11
saliss...13
saferan...10
shopaholic...7
akabe...5
kırmızıgül...12
uzum...10
nev...14

pasam tebrikler canım
beni şımartıyosun canım daha nice yazılara işşallah
Günaydın canlarım,güzel bir haftasonu diliyorum

sanada günaydım canım bende evde tekim herzamanki gibi sıkıntıdan patlıyorumneyse gelelim menüye sabah kalktım 3 çatal kadar yumurta yedim 2 çatal peynir sonra uyudum yeme saatim sabah sekiz şimdide haslama brokoli yicem ve tanında 3 yaprak tavuk gögsü bir bardakta ayran içicem yanına
bu arada 15 dakika plates yaptım telefon geldi 10 dakika ara sonra yarım saat daha yaptım etti sana 45 dakikatopumla yuvarlana yuvarlana oynaştık bugünbu arada okadar çok hamlamışımki ne terledim heryerim agrıyo işşallah vucut zamanla alışırda agrılarım gider ev işlerim yok çok şükür yemegimde var namazımı kılıyım eşime örgü başladım atkı bere onu bitiirtim diyorum sevgililer gününe kadarherkeze hayırlı hafta sonları diliyorum kendinize iyi bakın heran dönebilirim akşam yemegimide yzarım şimdi belli degil ne yiyecegim akşamada hayın planlarım varakşam menüsünde görüşmek üzere beni özleyin anacım
bu arada seferan nerelerde girmedi işşallah kötü bişey yoktur merak etmeye başladım

Menün çok güzel canım Spora gelince,spor bittikten sonra tümden yıkanmaya halin olmasa bile,ılık su ile vücudunu sudan geçirirsen ağrılarının fazlası ile azalacağına eminim.Bu arada aklında bulunsun,soğuk suyu baldırlara ve bacaklara 5 dk süresince tutmak bile 100 kalori yaktırır ve bacakları inanılmaz inceltip sıkılaştırır canım.Ben bu 5 dk lık soğuk su kompleksini tüm yaz boyu her gün uygulamıştım ve baldırlarım inanılmaz incelmişti.

Gelelim bana.Eş adayımla pazartesi gününden beri dargın olduğumuz için,ve ben de ne yazık ki duygusal yiyici olduğum için,bugün fazlası ile abarttım yemeyi.Şimdi alışverişe çıkıcam,diyet alışverişimi eksiksiz yapıcam ve sporla birlikte tekrar toparlanıcam.Saçmasapan bir meseleden çıkan tartışmamız,karşılıklı konuşacak zaman ve mekan olmamasından dolayı telefonla düzeltilmeye çalışılıp,başarı sağlanamayınca biraz büyüdü.Diyetime sarılmam lazım acilen,depresif anlar diyet için en büyük tehlike çünkü.Öpüyorum canlarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…