Canımsın,o sıcaklığı sen veriyorsun,sizler veriyorsunuz canım benim.İyi ki varsınızNEV cim maaşallah cnm ya ne kada samimi içten yazıyorsun ya..sıcaklıgını ta buralardan hissediyorum cnm...aslında haklısın..karatay daha mantıklı hem düzenli kilo verdiriyor hem de serbest gıda yelpazesi daha geniş ve daha ulaşılabilir...dukan tariflerini yapmaya vaktimde yok benim..oyyy uykusuzluktan bi hal oldum zaten:2:sen spor yapıyormusun nevcim su anda?
Nereyeeeeeesevgili kaptanım ben 1 kaç haftalıgına izin almak isteyebilirim senden..ayrıntıları yarın yazayım cnm...su anda çok halsiz uykusuz ve yorgunum..iyi geceler fıstıklar....
Hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaa2 haftadır ilk 3 teyiz 7. takımmmmmmmmmm,bu hafta da 3. oldukkkkkk Harikasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım ne güzelde demiş mevlahamaşşallah bize gerçekten canım aslında yeriz biribirimizi ama nedense yapamıyoruz ayrı kalınca rabbimde ayırmasın işşallah tek eksigimi bebek oda yaradan vericekki olucak ben çok zorluk çektim canım ne sen sor ne ben zorluyum biizm evliligimiz sorunlu oldu biraz kayın validem istemedi beni aslında hoş şimdi bensiz yapamıyo şaka yapmıyorum inan rabbim sizlerede benim eşim gibi eş nasip etsin hiç kırmadı şimdiye kadar allah var bazen gıcıklıogı tutyo ama olsun hiç bir zaman kilomu yüzüme vurmadı geçen dedimki benim neremi seviyosun topalak bişey dedim benim gözümde sen inceciksin dedi senin dedi kalbinin güzelligi merhametin beni aşık ettirdi sana dedi ne kiloma laf söyledi nede bebeklerim ölünce boşarım dedi herşey karşılıklı canım malesef ben iyiyimde oda ban iyi birde bizleri bazı uyuzlar bir rahat bıraksa ama nerde anlayışına anlayışlıda inadınada çok inan nuh dedimmi peygamber demiyo ban hep destek bende ona tabi geçinip gidiyoruz işte ilk o farketti kilo verdigimi ben demedim diyetteyim diye geç geliyodu bende diyodum acıktım yedim anlıcagın tescillendim rabbim herkeze öyle iyi anlayışlı eş versin yarabbim mutlulugumuzu nazarlardan saklasın işşallah
sen arkama geç çabuk ilk ben sordum bebem sen arkamdan dinlersin artık sahi desende kurtulsak bebem ya o neki:44::44:
evet tatlım hala çilekli çizelgem var ne oldu küüü ????sana yemin edebilirim çilekli çizelge gördüm diye nere kayboldu çizelge anlamadım gitti:44::44:yoksa ben açlıktan hayalmi görüyorum
mindivan macunu ne canım biraz açarmısın merak ediyorum sorucam hep unutuyorum
sağol canımafiyet olsun yavrim
bu arada bugün telime üyelik mesajım geldi
ayrıca kataloğumda kargoya verilmiş
teşekkür ederim canişkom
canım yukarıda yazdığım gibi bağırsak çalıştırıcı.İlk zamanlar çok güzel iş gördü ama son 3 gündür yine tık yok.Mecburen diyetimi değiştirmek zorunda kalıcam sanırım.En azından bir süreliğine başka diyet yapsam diye düşünüyorumsaphiracım ben de sorucam unutuyorum cnm hep..mindivan macunu ne ki cnm
Hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaa2 haftadır ilk 3 teyiz 7. takımmmmmmmmmm,bu hafta da 3. oldukkkkkk Harikasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Canım haftasonları sayım yapılmıyor,devam zorunluluğumuz yok yaniYarın için bende sizden izin isteyecektimmmm
Yarınn iş günüü 5 de kalkacağımm akşam 5 e kadar çalışıpp sonra 6 da kursa gireceğimm 8 de kurstan çıkacağımm vee yarın memleketten halamlarr gelecekmişşşş yanii yarın giremeyebilirimmmmm benii izinli sayarsanız çokk sevinirimm canlarrrr
Canım haftasonları sayım yapılmıyor,devam zorunluluğumuz yok yaniElimizden geldiğince katılım yapmaya çalışıyoruz ama
Canımsın.Ben de ilk geldiğim hafta bütün cumartesi-pazar burada tek başıma beklemiştim,sonradan öğrendim ben de arkadaşlar öyle uygun görmüşlerYaaaa gerçekktennnn miii nevimmmm benn bilmiyordummmmmm bunuuuuBakk kaçç haftadırr burdayımm yeni birşey daha öğrendimmmm Bendee haftasonlarııı neden buralar azcıkk tenha oluo diyodummm Amaa tabii bunu öğrendikten sonra haftasonuuu buralarda olmmazmazlık etmem sizi özlüyom çünküü
Canımsın.Ben de ilk geldiğim hafta bütün cumartesi-pazar burada tek başıma beklemiştim,sonradan öğrendim ben de arkadaşlar öyle uygun görmüşlerAma dediğin gibi fırsat buldukça girmek güzel oluyor haftasonu olsa da,burdan kopuş binevi kaçamağa da kapı aralıyor sanki...
Formül eksiksiz,harika bir denklem olmuş,harikasınnnBendee geldiğimddennn berii haftasonlarıı hiç harekett olmuoo diyee şaşırıyordummm Gerçektenn çokk haklısınn canımmm enn önemlii diyett püff noktasıı
Spor+diyet+kk eşittir gidennn kilolaraa(benimm matematikk pek iyi değill kanımca ama idare eder di mi öğretmeenimmm
Formül eksiksiz,harika bir denklem olmuş,harikasınnn
saphira...19
ipekyol...16
pasam...24
aysen...10
saliss...13
saferan...31
shopaholic...11
akabe...7
kırmızıgül...15
uzum...6
nev...10
Saferancım tebrikler canım
saphira...8
ipekyol...10
pasam...18
aysen...11
saliss...13
saferan...10
shopaholic...7
akabe...5
kırmızıgül...12
uzum...10
nev...14
saliss tebrikler canım
Saphiram ellerine sağlık,Saferan'ım diline sağlıksaphira...19
ipekyol...16
pasam...24
aysen...10
saliss...13
saferan...31
shopaholic...11
akabe...7
kırmızıgül...15
uzum...6
nev...10
Saferancım tebrikler canım
Ellerine sağlık canım,Saliş'im tebriklersaphira...8
ipekyol...10
pasam...18
aysen...11
saliss...13
saferan...10
shopaholic...7
akabe...5
kırmızıgül...12
uzum...10
nev...14
saliss tebrikler canım
Oleyyyyyyyyyyyyipekyol...6
uzum...8
saphira...24
saliss...22
akabe...5
saferan...17
kırmızıgül...2
pasam...25
nev...27
shopaholic...8
aysn...7
nevim tebrikler canım
amin canım cümlemizinkini diyelim darısı bekarların başınaÇokkkkk güzelll canımmmmRabbbimmmm ömürrr boyuuu bozmasınnnnnnnnnn inşallaaahhhhh binlercee maşallahh sizeeBendee duaa ediyorumm inş bendee siziinnn gibii hayırlı bi eş bulurumm bölee kötüü zamandaa yaşşıyoruzz karşımızaa iyilr çıkar inş
canım açıkken göremiyorum ama kapalıkken görünüyo çizelgen nedenki acep:44::44evet tatlım hala çilekli çizelgem var ne oldu küüü ????
canım mindivan macunu bitkisel bir macun,aktardan alıyorum.Zayıflamaya yardımcı ve bağırsakları çalıştırıyor.Hoş 3 gündür yine küsüz wc ile ya :111:
sağol canım
hemen ilgilenmelerine sevindim hayırlı olsun üyeliğin tatlım
canım yukarıda yazdığım gibi bağırsak çalıştırıcı.İlk zamanlar çok güzel iş gördü ama son 3 gündür yine tık yok.Mecburen diyetimi değiştirmek zorunda kalıcam sanırım.En azından bir süreliğine başka diyet yapsam diye düşünüyorum
hay maşallah maşallah:124::124:
beni şımartıyosun canımsaphira...8
ipekyol...10
pasam...18
aysen...11
saliss...13
saferan...10
shopaholic...7
akabe...5
kırmızıgül...12
uzum...10
nev...14
pasam tebrikler canım
Günaydın canlarım,güzel bir haftasonu diliyorum
Menün çok güzel canımsanada günaydım canımbende evde tekim herzamanki gibi sıkıntıdan patlıyorum neyse gelelim menüye sabah kalktım 3 çatal kadar yumurta yedim 2 çatal peynir sonra uyudum yeme saatim sabah sekiz şimdide haslama brokoli yicem ve tanında 3 yaprak tavuk gögsü bir bardakta ayran içicem yanına
bu arada 15 dakika plates yaptım telefon geldi 10 dakika ara sonra yarım saat daha yaptım etti sana 45 dakikatopumla yuvarlana yuvarlana oynaştık bugün bu arada okadar çok hamlamışımki ne terledim heryerim agrıyo işşallah vucut zamanla alışırda agrılarım gider ev işlerim yok çok şükür yemegimde var namazımı kılıyım eşime örgü başladım atkı bere onu bitiirtim diyorum sevgililer gününe kadar herkeze hayırlı hafta sonları diliyorum kendinize iyi bakın heran dönebilirim akşam yemegimide yzarım şimdi belli degil ne yiyecegim akşamada hayın planlarım var akşam menüsünde görüşmek üzere beni özleyin anacım
bu arada seferan nerelerde girmedi işşallah kötü bişey yoktur merak etmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?