Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar ben 4 hafta kadar giremicem
izin istiyorum
Allaha emanet olun kizlar
selam ve dua ile
Hayırdır canım,bir sıkıntı yoktur umarım.Kaptanlarımız gelince görürler mesajı,kendine iyi bak bir an önce aramıza dön olur mu

canım o dedigini yazın yapabilirim kışın zor zaten kanım yok üşüyorumah canım ben eşimle 6 sene konuştum kaç kere kavga tartışma oldu yüzügü bile attıgımda oldu ama sebepsizse senin yyerinde olsam ara gönlünü al birtaraftanda kavga iyi oluyo insanın sevgisi birbirine dahada kaynıyosunallah yardımcın olsun canım benim erkekler bebem ne yapıcek bebek gibidirler
izin istiyorum
allaha emanet olun kizlar

selam ve dua ile

canım işşallah kötü bişey yoktur gidiyosun buarada saferan nerelerde bilien varmı girmemezlik yapmazdı merak etmeye başladım vallahi

Yazın uygularsın inşallah canım,gerçekten çok etkili.Diğer mevzuya gelince canım,aslında bu inatlaşmam,yalnızca gelecek mutluluğumuzun sağlam olması için.Süreçleri değil,sonuçları hatırlıyormuş beyin.Eğer hep alttan alan,kabul eden taraf olmama alışırsa daha rahat hata yapar diye düşünüyorum.O sebeple de biraz daha işin ciddiyetine varsın,tekrarlamasın istiyorum.Ama zor bir süreç o bir gerçek

sen işini bilirisin canım yüz vermeye gelmez irkek milletinesüründür onu arkandayım :18::18:eşim bu yazdıklarımı bir okursa amanın vay halimeama dediginde dogru aslında ilişkiler bile zamanla ilerliyo degilmi

bu arada öglen yediklerimi yazıyorum
1-3 yaprak mimmacık tavuk eti çok az yagla harmanladım tavada yanına brokoli hasladım 2 onu yedim bir bardak ayran 3.30 yarım armut 4.30 3 kepekli galete yedim
1.5 litre su içtim vc gittigimi saymıyorumakşamada brokoli haslaması yarım tabak 2 yemek kaşıgı fasülye 2 yemek kasıgı bulgur pilavı yicem bir kepçede tel şehriye yemeyi düşünüyorum bir dilim kepek ekmegiyle bademli cacık yapmayı düşünüyorum ah ah akşam olsada yesekbu arada bir tane elmam bekliyo birazdan onula haşır neşir olmayı düşünüyorum sizce diyet listesi nasıl bebeler dogru yoldamıyım acaba:44::44::44:

Son düzenleme:
Kesinlikle çok zor bir süreçmiş canım.Allah hayırlı ise engellerimizi düz etsin.

Canım kesinlikle muhteşem bir gidişat.Böyle gidersen,hedefine çok daha kısa sürede ulaşacaksın eminim

benimmkiiii yalnızzcaaaa 13asıll tebriklerrrr sanaaa tatlımmmmm buu kadarr mesajıı sayıyorsunn emeklerineeee sağlıkkkkk bi tanemm

paşammmm
nev
kırmızıgül
sağol topraaamm
Saphiram ellerine sağlık,Saferan'ım diline sağlık

Ellerine sağlık canım,Saliş'im tebrikler

Oleyyyyyyyyyyyy
sağol kuşumm

Günaydın canlarım,güzel bir haftasonu diliyorum
inşallah canım hepimiz için

a a kız açıkken görünüyor,kapalıyken örünmüyor ni dimek ? anlamadımm :26: çilek ye canım bol bol,çok faydalı ve kalorisi çk düşük bir de çok kuvvetli bir antioksidan

inşallah canım

Kesinlikle çok zor bir süreçmiş canım.Allah hayırlı ise engellerimizi düz etsin.

Canım kesinlikle muhteşem bir gidişat.Böyle gidersen,hedefine çok daha kısa sürede ulaşacaksın eminim
amin canım işşallah ban verin gazı verin gazı paşada bu gazla kilo versin

canım şuan çilegini göremiyorum mesela:44::44:burayı kapayınca misafir giriyosunya ordada görünüyo:44::44:neden acaba dedimki önce kesin ben hayal görüyorum ama bak kendini kapa çık kkdan sonra kapalı gir geçmişinden çilegi görbacım başka şey koyamadınmı nede güzel parlıyovallahi canım çekti eşime bile gösterdim benmi kafayı yedim diye baktı kapalıyken görünüyo açıkken çilegin yok ozaman birlikte yedik eşimle kafayı ne güzel
bu arada menümü diyorum
1-tavuk 3 yaprak
2-2 yemek kaşıgı bulgur
3-2 yemek kaşıgı taze fasülye
4- bir kepçe tel şehriye çorbası
5-brokoli haslaması
6- ve soda içicem meyve yok hakkımı yedim bu arada 2 litre suyun hepsini içitim işşallah yatmadan 1 litresinide içerim eşim suyumu görünce aferim dedi banaseviyorum len bu adamı ben allah ayırmasın işşalah

İyi akşamlar kızlar
5 gündür hiç dışarı çıkmadım diye çıkalım dedim eşime,çok yoruldum geldm evime,iyileşemedim bir türlü.Şimdi yattığım yerden yazıyorum.Neyse Allahtan güzel bir gün oldu
ailecek bruch a gittik öncelikle,Allah ne verdiyese yedim zira zçık büfeydi,o kadar yemişiz ki akşam yemeği bile yemedik Yani çok yedim ama bugün tek öğün yemiş oldum.Sonra ordan bir avm ye gittik,sözde outlet ama baya pahalıydı.13 Şubat babamın d.günü,ona hediye baktım tabi o bahaneyle sevgililer günü için eşime de baktım ama almadım hiç bir şey.Sonra başka bir cafeye gittik,kahvelerimizi içtik,sonrada evimize geldik.İlaçlarımı içtim.Eşimin zoruyla 1/8 armut,½ portakal yedim...Yarın mümkün olursa hiç kalkmadan yatmak istiyorum.Bir türlü geçmek bilmedi hastalık ya hatta tam tersi dahada kötüye gidiyor.Öksürükten boğazım çok tahriş oldu sanıyorum,çok acıyor artık.Pastil de emiyorum bu arada,suda eriyen ilaçlardan da içiyorum,ikidinde de şeker var :111: Napayım artık bir şekilde dengeliyorum işte,bir iyileşeyim de Allahın izniyle inşallah herşey daha güzel olacak.Buna da şükür

Allah Allah ben de misafirken de görünüyor,normal giriş yaptığımda da
afiyet olsun canım
koca sevilmez mi ayol onlar olmasa napardık aminnnn

merhaba arkadaşlar bugünkü menüyü yazamıyorum utancımdan ama akşam dürüm ordan anlayın siz gari (

nev cim valla hafta sonları girme zorunluluğu olmadığını söylemen iyi oldu. eşler evde oluyor ya zor oluyor

amin canım allah hiçbirimizi eşlerimizden ayırmasın. bende eşime aşığım hala. o evde olmadığında acayip özlüyorum. annemlere gitsem 15 gün falan döndüğümde böyle aşk tazeleniyo sanki. herkese tavsiye ederim biraz ayrı kalmak iyi oluyo.,
nev senin için zor olabilir ama evlenmeden önce çok zorluyo ayrılıklar bi de net olmuyo ya hiçbişey. iyi bilirimmm. cevap vermek istemezsen verme ama niye bozuşmuştunuz kıskançlık gibi sezdim ama bilmiyorum ama
amin canım

rabbim birincilige nasip etsin işşallah tez zamandabu seferan hanım nerde kaldı acaba çoktandır girerdi ama

eşim erken gelince giremedim bir daha......

saphıram böyle şeyler bir süre sonra alışkanlık yapıyor maalesef ve bağırsak florasına zarar veriyor ben de bu macunlardan kullanmıştım bi zaman çok kötü olmuştum... ben ce artık kullanma kaysı armut sabahları yiyip ılıksu iç üstüne daha doğal olur en azından ..diyetinde bol lif var aslında değiştirsen de farketmez bence sen bırakma karatayı yine de ....
saphira...19
ipekyol...16
pasam...24
aysen...10
saliss...13
saferan...31
shopaholic...11
akabe...7
kırmızıgül...15
uzum...6
nev...10

Saferancım tebrikler canım

saphira...8
ipekyol...10
pasam...18
aysen...11
saliss...13
saferan...10
shopaholic...7
akabe...5
kırmızıgül...12
uzum...10
nev...14

pasam tebrikler canım

ipekyol...6
uzum...8
saphira...24
saliss...22
akabe...5
saferan...17
kırmızıgül...2
pasam...25
nev...27
shopaholic...8
aysn...7

nevim tebrikler canım

ellerine sağlık canım..tebrikler kızçeleerr...

afiyet olsun ..sporunda hayırlı olsuun.... haftasonu yoğunluk oluyor bazen giremiyorum işte..merak etmişsin canım..işte geldiim...

aa barışmadınız mı dahaa...bitsin artık hiç yakışıyormu taze aşıklara....:123:

izin istiyorum
Allaha emanet olun kizlar

selam ve dua ile

daha deneme süresindeydin canım..tgelirsen tekrar denemeye başlarsın ..

amin canım allah bozmasın huzurunuzu....
iyi yapmışsınız canım ben de bugün gezdim önce avm çocuklara alışveriş sonra onları halasına bıraktım bu arada halaları kardeşimle evli....ben halamın kızına gititim ablamla...akşam da anneme geçtim bu arada annem görümcem olan gelinimizle oturuyor ...çocukları alıp yeni eve geldim...
afiyet olsun canım

seviyoa demiii......

merhaba arkadaşlar bugünkü menüyü yazamıyorum utancımdan ama akşam dürüm ordan anlayın siz gari (

:18:

amin canım işşallah ban verin gazı verin gazı paşada bu gazla kilo versin
Canım inan ki senin gaza ihtiyacın yok,muhteşem kararlı ve istikrarlı yürüyorsun hedefine

Kıyamam canım ya,iyileş de en önemlisi o.Besinini ihmal etme,yiyen dikilir yemeyen yıkılır derler ya binevi doğru.Hastalığın iyileşene kadar bol bol ye,vitaminini al canım benim,senin sağlığın herşeyden önemli.

nev cim valla hafta sonları girme zorunluluğu olmadığını söylemen iyi oldu. eşler evde oluyor ya zor oluyor
Evet canım benim,zorunluluğumuz yok.Ama takımdan kopmamak daha önemlisi diyetten kopmamak için fırsat buldukça giriyoruz,giremediğimiz zaman da sorun olmuyor tabi.Haftasonları sizler için yoğun geçiyor.

Ne güzel canım ya,maşallah Böyle evli ve sevgisini tüketmemiş çiftleri görünce öyle mutlu oluyorum ki Canım aslında doğru hissetmişsin diyebilirim.Yaşadığımız yer garip bir yer,bayan profili çok değişik.Okumamış,okumamak değil mesele ama cehalet içinde kalmış kendini yetiştirmemiş bir bayan profili mevcut.Daha kızlar 17-18 yaşında evlilik moduna giriyorlar ve zihniyet bu olduğu için,baskı da olduğu için kızlar saçmalıyor adeta.Pırıl pırıl gencecik kızlar,garip haller içindeler tabiri yerindeyse sürekli bir arayış içindeler.Ayakları ile beylerin önüne seriliyorlar desem,abartmış olmam sanıyorum.Bizimki de bu konularda ya fazlasıyla iyi niyetli,ya da gerçekten herkesi kendi gibi sanıyor.İş yerindeki tipler,santraldeki kız bile,çayını içtiği yerdeki garson aleni ağzına giriyorlar adamın,hatta ben yanındayken bile.Allah var çok dikkatli bizimki;ne kafasını çevirip birine baktığını gördüm,ne gevşek gevşek konuştuğunu,güveniyorum o ayrı.Olay nerden patladı?Bizimkinin hayatında hiç görmediği bir hala kızı vardı,o buraya atanmış geçenlerde,gitmiş bizimkinin işyerine,konuşmuş,atandım filan demiş,öğle araları ne yapıyorsun filan demiş,bizimki de anlatmış yemeğimiz işyerimizde çıkıyor,sonra hergün yemekten sonra arkadaşlarla şuraya çay içmeye gidiyoruz şeklinde.Kız o gün bugün,bizimkinin dediği saatte oraya gidiyor,tek başına oturuyormuş.15 gündür bu böyle nerdeyse,aleni bizimkini bekliyor ve bunu ikimiz de anladık artık ama ben tepki vermedim güvendiğim için.En son telefonla konuşurken pazartesi,öğle arasında arkadaşlarıyla çay içmeye gittiğini,yine her zamanki gibi hala kızının orada tek başına oturduğunu,benim saf sevgilime dönüp bana bir yemek ısmarlarsın artık dediğini,bizimkinin de yemek ısmarladığını ve beraber oturduklarını anlattı ve tabi benim şalterler attı.Evet akrabasıyla insan oturabilir,yemek yiyebilir ama burası öyle bir yer ki normal evlilik neredeyse yok,herkes akrabası ile evli,yani akraba zihniyeti yok,ki ikimiz de biliyoruz ki bu kızda hiç yok.Çünkü kendisi de kızın kaşına gözüne iltifat edip durduğunu söylemişti.Ha gerçekten kıskançlık değil,güveniyorum ben Ona ama,kızın niyetinin ne olduğunu anlayan adamın bu niyete pirim verir gibi Onunla yemek yemesini kabullenemedim ve film orda koptu.Kendisi de beni haklı buldu,5 gündür perişan ama ben gerçekten işin ciddiyetini anlaması ve tekrarlamaması için gelecek vadede,pek yumuşamadım.Ve zaten haklı çıktım çünkü kız niyetini sezdirmiş dil ucuyla.Tabi böyle olunca bizimki daha da pişman olmuş,benim haklılığım da iyice meydana çıkmış oldu pek tabi.Velhasıl çok iyi niyetli,daha yemek yerlerken bile mesaj atıp akrabası olduğu için mecbur kaldığını filan yazmıştı ama işte ben biraz öfkelendim bile bile lades demiş gibi oturduğuna.Mesele bu canım,gerçekten güveniyorum düzeleceğini de biliyorum ama bu olayı unutmaması ve daha dikkatli olması için biraz uzattım.Böyle canım işte

aa barışmadınız mı dahaa...bitsin artık hiç yakışıyormu taze aşıklara....:123:
Biraz burnu sürtsün de barışıcam Saferan'ım

afiyet olsun canım
canım ben açlıktan hayal görüyorum ozaman sana çileginle mutluluklar diliyorum ne kaldı hazirana demi yemeye ah bir haziran olsada yisek bebu arada geçmiş olsun yarın eşimde beni gezmeye götürücek çok mutluyum nasip olursa yarım mobilya magazasına gidicem koltuk takımı beyenmeye yeni almam lazım hoşuma giderse ordan alıcam nasip bakalım sevilir sevilir rabbim herkeze nasip etsin öle italyan güzeli degil ama eşim
ah bacım sorma özleniyo be daha yazardımda utanırım ben rabbim başlarımızdan eksik etmesin eşlerimizi

canım girmeyince korktum bişeymi oldu diye inan :18::18:arayı açma bebem ben takıntılıyım vallahi merak ederim

bugün misafir geldi ban çok şükür maşşallahım var 3 litreyi içtim kadınla bir laf konuşuyom pardon deyip izin istiyom lafımı sakın unutma diyorum hayde wc ye ay kadın artık kahkahayı bastı bacım ne oldu üşüttünmü habira wc gidiyosun dediay ne utandım kadından beni görüncede sen kilomu verdim dedi verdim deyince belli dedi misafirler verdim kremalı çukulatalı kekleri vs çayıda verdim ben ise yeşil çay içtim onlar ziyafef ettiler ben ise diyeti bırakmadımallahım işşallah irademi yinede tutar ama saklamıcam sizden çok incebir dilim kek ve bir tane kremalı bisküvi yedim vallahi daha yemedim :18::18::18:bu kadarda dürüstüm yani suyu iç iç taşın wc ay aklıma geldikçe gülüyorum hebu arada burnu biraz sürtsün inan bana rahmetli babam bile ilk seferde vermedi 4 seferde verdi 4 kere gelip gittiler kızım dedi ilk seferde vermeyeyimde degerini bilsin şimdi kavga edince diyorumki hadi len okadar sevmeseydin 4 kere kapımı aşındırmazdın dedim elimde koz oldu anladınmı sen oni bu konuda çok çektirdim çok kötüyüm ben ya kendimi seviyorum bir kavga etsek hemen lafı yapıştırıyorum bişey diyemiyo sonra

Harikasın sen canım ya Gerçekten takımımız her anlamda çok özel;bekarlar ayrı,evliler ayrı özel,gerçekten aranızda olmaktan çok mutluyum.Ayşen'imin eşine sevgisi,eşinin Ona;Saphiramın mutlu yuvası,Saferan'ımın dolu dolu kadınlığı ve evliliği,daha sayamadığım herkes,milyon kere maşallah Allah kaptanıma da bana da Saliş'ime de sizinkiler gibi mutlu yuvalar nasip eylesin

amin canım işşallah seninde istediklerin gerçekleşir benim çıkmam lazım eşim istiyo pcyi sonra görüşürz başarıcaz başarmalıyız 2 takımdan arkadaş var dedi sizle rakibiz dedi çekişmeli geçicek dedi bende kork benden dedim başladık gülüşmeyeiyi geceler tatlı rüyalar tatlım sabah erken kalkıcam gezmeye gidicez allah nasip ederse kendine iyi bak çıkmaz istemezdim ama eşim aynı böle bakıyo bana :95::95::95:korkuyorum çıkmazsam beni döver mazallahsonra görüşürz rüyanda yavuklunu görmen dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…