Canım benimmmmmmmmm,Allah yardımcın olsun.Kuzum evet iş hayatı çok güzel,insan bir an önce iş hayatına atılmanın heyecanını yaşıyor ama inan bana insanın hayatının en güzel dönemleri ne yazık ki yaşarken hep daha sonrasının bir an önce yaşanmak istendiği öğrencilik dönemleri.Tadını çıkar bitanem.Ders yükü,sınavlar da olsa;hayatının en güzel dönemleri bu dönemler olacak
Herşey biter emin ol.Önemli olan her anı erdemli kılmak ve tadını çıkarmak kuzumEvetttt inşallahh hayırlısıylaa biterrr canım başka birşey istemem:18:
dogru diyosun bebem ya dikkat et bak hep uyuşturucudan ve otel odalarında gidiyolarKlasik ve çok trajik bir son.Otel odasında ölü bulunmuş,muhtemelen uyuşturucu.Öyle üzülüyorum ki böyle olunca,niye acımıyorlar kendilerine,niye kendilerine böyle bir sonu reva görüyorlar anlayamıyorum.Allah öyle bir lütufla vermiş ki o sesi,neden bu kadar bedel;işte herşeyin sonu inanç eksikliğine çıkıyor.Allah rahmet eylesin
Kıyamam sana Saliş'im,Allah sana,bana,Gülüm'üze,cümlemize hayırlı yazgılar nasip eylesin.Gerçekten anlıyorum,insan yaşamadığı ama şahit olduğu çarpıklıklarla da çok uzaklaşıyor evlilik fikrinden.Ama 30 yaşında biri olarak,kabul edersen ablan olarak sana tavsiyem;çok ertelememen.Çünkü erteledikçe bu kuşkuların,güvensizliğin azalmadığı gibi karşı cinse;artık bir kördüğüm haline geliyor ve bu fikirden iyice uzaklaşıyorsun.Şimdi beni çok seven bir insana yaptığım bu eziyetler,hep güvensizlikten aslında.Değişecek ve beni mutsuz edecek korkumdan.5 ay bekledi ümit almadığı halde ve beni ona evet dedirten bu 5 aylık karşılıksız çabası oldu düşün.Yani adam hayır dedim diye üstelemeseydi,yine evet demeyecektim.İşte hep karşı cinse güvenememek.Yalnızlık çok zor,önce üniversite sonra iş hayatı derken 14 yıldır tek başıma yaşıyorum.Evet çok keyifli yanları var ama inan bana,sahip çıkılmak duygusunu arıyor insan bir zaman sonra.Çok erteleme çiçeğim,Allah'ın merhametine güven,kendine güven ve en güzelini en özelini Rabbinin karşına çıkaracağı günü bekle,çok mutlu olacağına eminim canım
Kızlarrrrrrrrr
Yarınn maratoooonnnnn başlııyorrrrrr hazırımmmm amaaa çokk heyecanlıyımmm okulunn bitmesinee 3 ayyy kaldııııı artıkkkkk sonaa geliyorummmm bir bununn heyecanııı birdee son dereceee ağırlaşannn derslerinnnnnnn heyacanııııııııııı Bunlarınnn altındaaa nasıll kalkacağımm hakkındaa hiçbirr fikrimm yokk amaa birr yolunuu bulacağımmmm banaaa dualarınızıı eksik etmeyinn nolurrrr çokkk ihtiyacımm varrrrrArtıkkk sizee sadecee akşamlarııı yazabileceğimmmm çünkü sabahh 5 de kalkıp akşamm 18 de evde olacağımmm Amaaaa yinee hastalarımaaa kavuşacağımmmm onlarsızzz olmuyorrr Keşkee hocalarımm olmasaa sürekli bizii huzursuzz etmeselerr biziii hastalarımızla başbaşa bıraksalarrrrr gerçii bunaa daa az kaldıı sadeceeeee 15 hafta sonraa
selamlar canlarım
acayip yediğim bi hafta sonu geçirdimeşimin doğum günü pastasından yedim koca bir dilim
sonra yemeğe gittik bugün rejim yok şunu yemiycem bunu yemiycem deme bana dedi bende ses çıkaramadım
resmen kıtlıktan çıkmışlar gibiydim
sabahta tartılıyım bakayım kaç kilo artıdayım dedim ama tartı çalışmıyo zaten bayadır bi tuhaflık vardı
annemlerden geldiğimde kesin kilo aldım demiştim beni 2 kilo eksik göstermişti sonra 3 kilo artıda gösterdi
sanırım yere düşürdüğüm için oldu :18: bakalım netten az önce verdik tartı siparişini inşlh cumaya kadar yetişir
insan en çok böyle şeylere sinir oluyor..adam istediğini seçmiş bırak dimi yok illa huzursuz edicekler...sen üzülme bi tanem o seni seviyooor......Canım inan ki senin gaza ihtiyacın yok,muhteşem kararlı ve istikrarlı yürüyorsun hedefine
Kıyamam canım ya,iyileş de en önemlisi o.Besinini ihmal etme,yiyen dikilir yemeyen yıkılır derler ya binevi doğru.Hastalığın iyileşene kadar bol bol ye,vitaminini al canım benim,senin sağlığın herşeyden önemli.
Evet canım benim,zorunluluğumuz yok.Ama takımdan kopmamak daha önemlisi diyetten kopmamak için fırsat buldukça giriyoruz,giremediğimiz zaman da sorun olmuyor tabi.Haftasonları sizler için yoğun geçiyor.
Ne güzel canım ya,maşallahBöyle evli ve sevgisini tüketmemiş çiftleri görünce öyle mutlu oluyorum ki Canım aslında doğru hissetmişsin diyebilirim.Yaşadığımız yer garip bir yer,bayan profili çok değişik.Okumamış,okumamak değil mesele ama cehalet içinde kalmış kendini yetiştirmemiş bir bayan profili mevcut.Daha kızlar 17-18 yaşında evlilik moduna giriyorlar ve zihniyet bu olduğu için,baskı da olduğu için kızlar saçmalıyor adeta.Pırıl pırıl gencecik kızlar,garip haller içindeler tabiri yerindeyse sürekli bir arayış içindeler.Ayakları ile beylerin önüne seriliyorlar desem,abartmış olmam sanıyorum.Bizimki de bu konularda ya fazlasıyla iyi niyetli,ya da gerçekten herkesi kendi gibi sanıyor.İş yerindeki tipler,santraldeki kız bile,çayını içtiği yerdeki garson aleni ağzına giriyorlar adamın,hatta ben yanındayken bile.Allah var çok dikkatli bizimki;ne kafasını çevirip birine baktığını gördüm,ne gevşek gevşek konuştuğunu,güveniyorum o ayrı.Olay nerden patladı?Bizimkinin hayatında hiç görmediği bir hala kızı vardı,o buraya atanmış geçenlerde,gitmiş bizimkinin işyerine,konuşmuş,atandım filan demiş,öğle araları ne yapıyorsun filan demiş,bizimki de anlatmış yemeğimiz işyerimizde çıkıyor,sonra hergün yemekten sonra arkadaşlarla şuraya çay içmeye gidiyoruz şeklinde.Kız o gün bugün,bizimkinin dediği saatte oraya gidiyor,tek başına oturuyormuş.15 gündür bu böyle nerdeyse,aleni bizimkini bekliyor ve bunu ikimiz de anladık artık ama ben tepki vermedim güvendiğim için.En son telefonla konuşurken pazartesi,öğle arasında arkadaşlarıyla çay içmeye gittiğini,yine her zamanki gibi hala kızının orada tek başına oturduğunu,benim saf sevgilime dönüp bana bir yemek ısmarlarsın artık dediğini,bizimkinin de yemek ısmarladığını ve beraber oturduklarını anlattı ve tabi benim şalterler attı.Evet akrabasıyla insan oturabilir,yemek yiyebilir ama burası öyle bir yer ki normal evlilik neredeyse yok,herkes akrabası ile evli,yani akraba zihniyeti yok,ki ikimiz de biliyoruz ki bu kızda hiç yok.Çünkü kendisi de kızın kaşına gözüne iltifat edip durduğunu söylemişti.Ha gerçekten kıskançlık değil,güveniyorum ben Ona ama,kızın niyetinin ne olduğunu anlayan adamın bu niyete pirim verir gibi Onunla yemek yemesini kabullenemedim ve film orda koptu.Kendisi de beni haklı buldu,5 gündür perişan ama ben gerçekten işin ciddiyetini anlaması ve tekrarlamaması için gelecek vadede,pek yumuşamadım.Ve zaten haklı çıktım çünkü kız niyetini sezdirmiş dil ucuyla.Tabi böyle olunca bizimki daha da pişman olmuş,benim haklılığım da iyice meydana çıkmış oldu pek tabi.Velhasıl çok iyi niyetli,daha yemek yerlerken bile mesaj atıp akrabası olduğu için mecbur kaldığını filan yazmıştı ama işte ben biraz öfkelendim bile bile lades demiş gibi oturduğuna.Mesele bu canım,gerçekten güveniyorum düzeleceğini de biliyorum ama bu olayı unutmaması ve daha dikkatli olması için biraz uzattım.Böyle canım işte
Biraz burnu sürtsün de barışıcam Saferan'ım
iyiyim canım merak etmeee....takımıma sadığım habersiz kaybolmam inş...canım ben açlıktan hayal görüyorum ozamansana çileginle mutluluklar diliyorum ne kaldı hazirana demi yemeye ah bir haziran olsada yisek be bu arada geçmiş olsun yarın eşimde beni gezmeye götürücek çok mutluyum nasip olursa yarım mobilya magazasına gidicem koltuk takımı beyenmeye yeni almam lazım hoşuma giderse ordan alıcam nasip bakalım sevilir sevilir rabbim herkeze nasip etsin öle italyan güzeli degil ama eşim
ah bacım sorma özleniyo be daha yazardımda utanırım benrabbim başlarımızdan eksik etmesin eşlerimizi
canım girmeyince korktum bişeymi oldu diye inan :18::18:arayı açma bebem ben takıntılıyım vallahi merak ederim
Harikasın sen canım yaGerçekten takımımız her anlamda çok özel;bekarlar ayrı,evliler ayrı özel,gerçekten aranızda olmaktan çok mutluyum.Ayşen'imin eşine sevgisi,eşinin Ona;Saphiramın mutlu yuvası,Saferan'ımın dolu dolu kadınlığı ve evliliği,daha sayamadığım herkes,milyon kere maşallah Allah kaptanıma da bana da Saliş'ime de sizinkiler gibi mutlu yuvalar nasip eylesin
bu arada allah kolaylık versin zor oluyo mu hep bi arada.hem görümce hem gelin hımmm :) ilişkilerinize çok dikkat ediyosunuzdur
Kızlarrrrrrrrr
Yarınn maratoooonnnnn başlııyorrrrrr hazırımmmm amaaa çokk heyecanlıyımmm okulunn bitmesinee 3 ayyy kaldııııı artıkkkkk sonaa geliyorummmm bir bununn heyecanııı birdee son dereceee ağırlaşannn derslerinnnnnnn heyacanııııııııııı Bunlarınnn altındaaa nasıll kalkacağımm hakkındaa hiçbirr fikrimm yokk amaa birr yolunuu bulacağımmmm banaaa dualarınızıı eksik etmeyinn nolurrrr çokkk ihtiyacımm varrrrrArtıkkk sizee sadecee akşamlarııı yazabileceğimmmm çünkü sabahh 5 de kalkıp akşamm 18 de evde olacağımmm Amaaaa yinee hastalarımaaa kavuşacağımmmm onlarsızzz olmuyorrr Keşkee hocalarımm olmasaa sürekli bizii huzursuzz etmeselerr biziii hastalarımızla başbaşa bıraksalarrrrr gerçii bunaa daa az kaldıı sadeceeeee 15 hafta sonraa
BU arada kızlarrr diyetimm içindee planlarr yaptımmm şöyle ki:
*Her gün yanımda yemek götüremeyeceğimii düşünerek okul yemekhanesinden yemeğe karar verdim.
*Fakatt bu yemekler çokk iyi olmadığıı ve salata az çıktığından yanımaa salataa almaya karar verdimm.
*Akşamm menülerii aynen devam
*Ara öğün yapabilecek miyimm bilemiyorum ama yarın yanıma 2 mandalin alacağımm.
İlkk kezz diyet yaparken sttajaa gideceğimmm önerileree açığımm arkadaşlarr bi öneriniz olursaa yazarsanız sevindirikolurum çünkü korkuyorum
dogru diyosun bebem ya dikkat et bak hep uyuşturucudan ve otel odalarında gidiyolarallahım günahlarını affetsin canım ben bugün önce mondiye gittim kanepe almıştım bebek odasına son taksizdi verdim sonra ver elini mobilya magazası inan hiç hoşuma gidem olmadı sadece bir yatak odası ve koltuk takımı ama onlardad almam akararı aldım çeşit çok olunca istedim anlıcagım hemde fiyatlar uçmuş nasip bakalım birdaha başka yere gdicez işşallah ordanda bastık annem gittim eşimle annecim hem hamur kızartmış hemde haşhaşlı çrek yapmış ama ben yiyemedim ailen yedi ben öle baltım yedigime gelince yeşil fasiulyeyi kurutupta bulgurlu yemegini yaparlar bizde bir kepçe onu yedin suyunu süzdürüp 10 tane kadar kelem dolması yedim çok severimde brokoli haslamış gelin onu yedim ve 4 bardak açık çayın içine limon sıktım içtim sıcak sıcak ama yemin olsun onlar çöregi götürüken yutkunmadım degil kardeşim okadar ugraştı yemem için ama asla yemedim çünkü hem kendime szö verdim hemde dogacak evladıma söz verdim hemde sizlere söz verdim sözümü tutarım ben bugünde birşeyin farkına vardım inanın pardisomu giydim dedim bir yanlışlık var dedim omuzlarım ve gögüslerim küçülmüş fırladım koştum içeri dedim bu pardisö kasıyodu omuzlarımı şimdi üst tarafı büyük geliyo ay ne kendime bir güvenim geldi sorma canım ya onun gazıylada yemedim hamur işleri zaten annem bile dedi gitmiş kilolar dedi ay tutmayım beni dahada vericem işallah sodamıda iiçtim ölmezsek sahaba kahvaltımı yaparım ev işleri yemekleri bitiriyim namazı kılıyım burdayım işşallah ben bu işte ustayım benle gurur duyum hepiciginizde inanın sevinçten az kalsın aglıcektim
canım rabbim zihin açıklıgı versin bebem benim işşallah veririsin sınavlarını allah yardımcın olsun hadi görüyüm seni hem çalışmak motive eder hemde diyet güveniyorum sana unutma bunusaygı deger arkadaşlar ayaklarıma kara sular indi bir duş alıp yatıcam görüşürz işşallah yarına
Ben üzümün eşiyim. İnternetmizde sorun olduğu için eşim cuma günü aranıza katılcak.
selamlar canlarım
acayip yediğim bi hafta sonu geçirdimeşimin doğum günü pastasından yedim koca bir dilim
sonra yemeğe gittik bugün rejim yok şunu yemiycem bunu yemiycem deme bana dedi bende ses çıkaramadım
resmen kıtlıktan çıkmışlar gibiydim
sabahta tartılıyım bakayım kaç kilo artıdayım dedim ama tartı çalışmıyo zaten bayadır bi tuhaflık vardı
annemlerden geldiğimde kesin kilo aldım demiştim beni 2 kilo eksik göstermişti sonra 3 kilo artıda gösterdi
sanırım yere düşürdüğüm için oldu :18: bakalım netten az önce verdik tartı siparişini inşlh cumaya kadar yetişir
kızlar benim tartım bugün çok artılarda..bebeğim 8 ayı bitiridi ve ben hala regl olamadım(onun olumsuz o kadar çok etkisi varki üzerimde..çok iyi hissediyorum oluverse şişliğim gidicek daha rahat kilo vericem...bazen anlamsız dalgalanmalar oluyor tartımda (bu durum normalmiş ben gibi olan çok insan var ama bu hafta dr a gidicem..
günaydın kızlllar...ısmarladığım bluz geldii çook güzel oldu iyi ki almışım...bi resim çeksem eklerim...
kızlar hemen yazayım dedim bağlantı gitmeden..biz bağlantı şirketini değiştiriyoruz..azcık bişeyde kotoyı aşıyoduk bir sürü ek para geliyodu..eşim kaç saattir telde konuşuyo en uygununu bulmaya çalışıyo en sonunda sinirlendi kapatın bağlantımı dedi..
herhalde bi dahaki ayın 1 den sonra tekrar bağlanabilicez..haber vereyim dedim
kaptancazım beni geri dönmek üzere ayrıldı dersen 3 4 haftaya anca gelirim
arada yine abimin şirket vınından girerim herhalde veya telden
baya moralim bozulduneyse canlarım hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin
kızlar ben bu sabah hafiften karataya geri döndüm...
2 kk yumurta
1 kk beyaz peyni
5 zeytin 1 domates biraz ceviz ve 5 kuru kayısı yedim..12 de bitti kahvaltım...
2 öğün yapıcam bugün ..öğleden sonra büyük bardak süt kahve içip açlıgımı bastırıp akşama yiycem mamaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?