Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evetttt inşallahh hayırlısıylaa biterrr canım başka birşey istemem:18:

BU arada kızlarrr diyetimm içindee planlarr yaptımmm şöyle ki:

*Her gün yanımda yemek götüremeyeceğimii düşünerek okul yemekhanesinden yemeğe karar verdim.
*Fakatt bu yemekler çokk iyi olmadığıı ve salata az çıktığından yanımaa salataa almaya karar verdimm.
*Akşamm menülerii aynen devam
*Ara öğün yapabilecek miyimm bilemiyorum ama yarın yanıma 2 mandalin alacağımm.

İlkk kezz diyet yaparken sttajaa gideceğimmm önerileree açığımm arkadaşlarr bi öneriniz olursaa yazarsanız sevindirik olurum çünkü korkuyorum

dogru diyosun bebem ya dikkat et bak hep uyuşturucudan ve otel odalarında gidiyolarallahım günahlarını affetsin canım ben bugün önce mondiye gittim kanepe almıştım bebek odasına son taksizdi verdim sonra ver elini mobilya magazası inan hiç hoşuma gidem olmadı sadece bir yatak odası ve koltuk takımı ama onlardad almam akararı aldım çeşit çok olunca istedim anlıcagım hemde fiyatlar uçmuşnasip bakalım birdaha başka yere gdicez işşallah ordanda bastık annem gittim eşimle annecim hem hamur kızartmış hemde haşhaşlı çrek yapmış ama ben yiyemedim ailen yedi ben öle baltım yedigime gelince yeşil fasiulyeyi kurutupta bulgurlu yemegini yaparlar bizde bir kepçe onu yedin suyunu süzdürüp 10 tane kadar kelem dolması yedim çok severimde brokoli haslamış gelin onu yedim ve 4 bardak açık çayın içine limon sıktım içtim sıcak sıcak ama yemin olsun onlar çöregi götürüken yutkunmadım degil kardeşim okadar ugraştı yemem için ama asla yemedim çünkü hem kendime szö verdim hemde dogacak evladıma söz verdim hemde sizlere söz verdim sözümü tutarım ben bugünde birşeyin farkına vardım inanın pardisomu giydim dedim bir yanlışlık var dedim omuzlarım ve gögüslerim küçülmüşfırladım koştum içeri dedim bu pardisö kasıyodu omuzlarımı şimdi üst tarafı büyük geliyo ay ne kendime bir güvenim geldi sorma canım ya onun gazıylada yemedim hamur işleri zaten annem bile dedi gitmiş kilolar dedi ay tutmayım beni dahada vericem işallah sodamıda iiçtim ölmezsek sahaba kahvaltımı yaparım ev işleri yemekleri bitiriyim namazı kılıyım burdayım işşallah ben bu işte ustayım benle gurur duyum hepiciginizde inanın sevinçten az kalsın aglıcektim

canım rabbim zihin açıklıgı versin bebem benim işşallah veririsin sınavlarını allah yardımcın olsun hadi görüyüm seni hem çalışmak motive eder hemde diyet güveniyorum sana unutma bunu saygı deger arkadaşlar ayaklarıma kara sular indi bir duş alıp yatıcam görüşürz işşallah yarına

Ben üzümün eşiyim. İnternetmizde sorun olduğu için eşim cuma günü aranıza katılcak.

günaydın şekerler

hepimize huzurlu sağlıklı bir hafta olsun..

tabi size yağlar bize zayıflamalar düşsün

kendinize iyi davranın yarış güzelleri

selamlar canlarım

acayip yediğim bi hafta sonu geçirdim eşimin doğum günü pastasından yedim koca bir dilim
sonra yemeğe gittik bugün rejim yok şunu yemiycem bunu yemiycem deme bana dedi bende ses çıkaramadım
resmen kıtlıktan çıkmışlar gibiydim
sabahta tartılıyım bakayım kaç kilo artıdayım dedim ama tartı çalışmıyo zaten bayadır bi tuhaflık vardı
annemlerden geldiğimde kesin kilo aldım demiştim beni 2 kilo eksik göstermişti sonra 3 kilo artıda gösterdi
sanırım yere düşürdüğüm için oldu :18: bakalım netten az önce verdik tartı siparişini inşlh cumaya kadar yetişir

günaydınnn şekerler...güzel bir hafta sonu geçirdim...cumartesi evde büyük temizlik vardı..evim mis oldu...bir bayan için en büyük mutluluklardan bii dimiakşamada misafirlerim vardı..pazar merkeze gittik..ilçede kalıyoruz....annemlere gittik...geçen haftadan aldıgım bluzladan bir tanesi(leoparlı)beni daha da dobiş gösterince onu değişmeye gittim..bir kaç tane kolye aldım kendime...bundan sonra eskisi gibi bakımlı olucam eşime ve kendime söz verdim

selam aysencim...canım eşinin dğünü olunca ve oda bugün rejim yapmıycaksın demişken rejim yapsan olmazdı...ogün özel bir gün neticede..bence vicdan azabı çekme..

kızlar benim tartım bugün çok artılarda..bebeğim 8 ayı bitiridi ve ben hala regl olamadım(onun olumsuz o kadar çok etkisi varki üzerimde..çok iyi hissediyorum oluverse şişliğim gidicek daha rahat kilo vericem...bazen anlamsız dalgalanmalar oluyor tartımda(bu durum normalmiş ben gibi olan çok insan var ama bu hafta dr a gidicem..

insan en çok böyle şeylere sinir oluyor..adam istediğini seçmiş bırak dimi yok illa huzursuz edicekler...sen üzülme bi tanem o seni seviyooor......
iyiyim canım merak etmeee....takımıma sadığım habersiz kaybolmam inş...

ah canım sen de bi tanesin..o derinliğin le örnek insansın...

bu arada allah kolaylık versin zor oluyo mu hep bi arada.hem görümce hem gelin hımmm :) ilişkilerinize çok dikkat ediyosunuzdur

eh alıştık artık bi düzene oturdu...

I Will Always Love You ... - Video Dailymotion
Bu şarkıyı çok severdim,ölmüş Whitney Houston

bn de severdim üzüldüm hele de filmi çok güzeldi...

başarılar canııım.....

biraz da kuruyemiş taşı yanında canım ekmek yerine yersin...

azmin için tebrikler canıım....daha da incelceksin inş...

ben de yeniledim eşyalara albüme koyarım bak tarzın mı bilmiyorunm beğenecekmisin bakalım yeni ev yeni eşya oldu bizim ki de...

Ben üzümün eşiyim. İnternetmizde sorun olduğu için eşim cuma günü aranıza katılcak.

inş..cuma ya halloluur...

afiyet olsuuun..accık kıssaydın...

ben de hazır düzenimi bozdum iğne kullandım iğnenin süresi dolana kadar hep hast..gördüm..şimdi de 1.5 ay oldu hast. yok ne yapıcam bilmiyorum...

Son düzenleme:
günaydın kızlllar...ısmarladığım bluz geldii çook güzel oldu iyi ki almışım...bi resim çeksem eklerim...

kızlar ben bu sabah hafiften karataya geri döndüm...
2 kk yumurta
1 kk beyaz peyni
5 zeytin 1 domates biraz ceviz ve 5 kuru kayısı yedim..12 de bitti kahvaltım...
2 öğün yapıcam bugün ..öğleden sonra büyük bardak süt kahve içip açlıgımı bastırıp akşama yiycem mamaları

yapayalnız kaldım buralarda..geliverin gariiii arkadaşlarımegeli oldugumu belli ettim demii...gariler falannerlerdesiniz yaaa..büyük ihtimal hafta sonundan dağılan evleri topluyosunuz hamart bayanlar...benim de işlerim var yavas yavas yapıyorum

kızlar hemen yazayım dedim bağlantı gitmeden..biz bağlantı şirketini değiştiriyoruz..azcık bişeyde kotoyı aşıyoduk bir sürü ek para geliyodu..eşim kaç saattir telde konuşuyo en uygununu bulmaya çalışıyo en sonunda sinirlendi kapatın bağlantımı dedi..
herhalde bi dahaki ayın 1 den sonra tekrar bağlanabilicez..haber vereyim dedim
kaptancazım beni geri dönmek üzere ayrıldı dersen 3 4 haftaya anca gelirim
arada yine abimin şirket vınından girerim herhalde veya telden
baya moralim bozuldu neyse canlarım hepinizi çok seviyorum hakkınızı helal edin

aa hadi ya tühh neyse canım vardır bunda da bir hayır.Bizden uzak kaldığın sürede dikkat et diyetine

afiyet olsun canım

1. öğün:

mindivan macunu
2 kk yumurta
2 kk peynir
10 ad. zeytin
1 çay bardağı ceviz
1 k.kayısı
1 k.incir
1 fincan gip ilacı (içinde şeker var maalesef)
2 kapsül omega 3 takviye

su: şimdilik 1 Lt

çay:2. yi içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…