- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Yok derken devam etmeyecek misin buraya??Yok kuzu bi 3 aylığına korumaya alıyorum. 55 i gecmemeye calisicamtezimi bitirince devam ederim
Yok canım 3 haftalık1 haftada mı gelen canım bence ödemdir o
uzmicem seni hakikaten cok mahcubum ama spor yapsam boyle olmazdicuma heyecanıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
güzel bildirimlerleee gönlümü gözümü sevindirin beeeeeeeeeee
minnoş kalbimi üzmezsiniz ki siz
Eki Görüntüle 2108575 dimi dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
masllah heyt be tebrik ederim.kuzumEki Görüntüle 2108574
Geçen hafta cumartesi : 67.3
Bu hafta ki: 66.1
Fark: 1400
Yüzde : 2.12
Bu pazartesi kilom 69 du
Giden: 2.900 4 günde
Begüşte olabilir misin kuzumbegum75
Ahahahha
Amin çok çok AminMerakla bakıyorlardı
Eki Görüntüle 2108579
tebrik ederim harika
tesekkur ederim canimEkledim canım
tebrik ederim super sonuc gercektenBen de kilo bildirimi yapayim
Geçen hafta:54,7
Bu hafta: 53,0
Fark:1,7
Yüzde: 3,11
Eki Görüntüle 2108665
Ayaklarım çok bakımsız, kusura bakmayin
bende buna benzer bise yapmistim bi sure once yine denicemElma kabuğu
Zencefil
Kabuk tarcın
Karabiber
Karanfil
Unuttuğum yoktur inşallah, demleyip süzüp ertesi gün tüketiyorum :)
sabah kalkınca tartıldım 100 gr fazlaydım 88,700 çıktım.spor yapıp tartıldım -300 oldu şimdi durum ne bilmiyorum bisaat sonra bi daha tartılcam kuzumtartıldın mı.
60.400 canımTebrik ederim
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsün bebeğin
Kaçla mezun olmuştun?
Ben sabah ise gelmeden tartildum sporsuz bacımsabah kalkınca tartıldım 100 gr fazlaydım 86,700 çıktım.spor yapıp tartıldım -300 oldu şimdi durum ne bilmiyorum bisaat sonra bi daha tartılcam kuzum
Yok kız gelmezsem fururlar beni, burdayım ama kilo vermeye değil korumaya calisicam sadeceYok derken devam etmeyecek misin buraya??
Yani arada cee mi diyeceksin tez bitirene kadar?
Tamam o zaman canım dikkat et kendine, 55i geçme, yazın pikiniyi unutma
Tezinde de başarılar
ne denicenkendimi denek yapıp bi kaç şey deniycem olmuyor böyle aç bitap gez üstüne spor yap
İnşaallah Miu'mhaydi bakalım nevom mezuniyet tatil vs derken gelen artıları hemen gönderelim
evliyim kuzu çocuk yok dahamalipina evlimisin kuzum sen coluk cocuk var mi
Oh gez toz eglen sonra cocuk balımevliyim kuzu çocuk yok daha
Zaten bu iş başka türlü olmuyor mideye kelepçe vuracağız soyut olarakGeçen haftanın acısı çıktı kizlar, bi de dün resmen ac kaldim
Kötü olmuş canım ya bende +2 alırım genelde regli de ama seninki daha fenaValla nehir böyle ödem.dusman başına 3 gündür ugrasiyorum indireyim diye dünden bu güne eksi 1.5 var yani öyle bir sismek benim.ki vurun vurun açımayin bende kendime vuruyum bu ne lahana diye
Ekledim kuzumBirkaç gündür giremedim kusura bakmayın
nehirnil111 salı günü 60 dk yürüyüş bandında yürüyüş yaptım. Perşembe günü de 60 dk yürüyüş bandında yürüyüş+20 dk bölgesel sırt bacak çalışmıştım
Kuzum bu hafta kalırsın böyle de kaptana söyleriz seni eklemez spor grubunanehirnil111 canım beni listeden çıkarsan olurmu ?
Bende olacağım banane benim neyim eksik kiBiz de kayıp dedeyi bulacaktık heves ettik kursağımızda kaldı
Bırakmam peşiniiii
Ben de hissediyorum premses oluciiim
Yok canım 3 haftalık
Olabilir waytim. Ama persembe de ayniydım . Napim yaVero eminim senin eksin 1 üstündeydi dünkü menü yaktı seni tebrikler kuzum
onları yaptık yeterince kuzum yaş 33 oldu evde bi bıcırık lazım artıkOh gez toz eglen sonra cocuk balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?