Mali abla ben seni küçük sanıyodum 5 yas buyukmussun benden yaonları yaptık yeterince kuzum yaş 33 oldu evde bi bıcırık lazım artık
Apla deme kuzum apla demek yasaahMali abla ben seni küçük sanıyodum 5 yas buyukmussun benden ya
Hangi pislikleri bogazdan mideye atiyoruz acabaAyy kızlar su değirmeninde ogutelen undan poğaça yedim ama sadece 1 ısırık yok böyle bir lezzet biz un ekmek diye ne yiyoruz acaba yaaa
Yarısı halanin yarışı uykusuzluk etkisi balım kızımın üst dişleri çok zor çıkıyor o yüzden uykusuzluk yasiyoruzzzZaten bu iş başka türlü olmuyor mideye kelepçe vuracağız soyut olarak
Kötü olmuş canım ya bende +2 alırım genelde regli de ama seninki daha fena
Ekledim kuzum
Kuzum bu hafta kalırsın böyle de kaptana söyleriz seni eklemez spor grubuna@MiuLego
Bende olacağım banane benim neyim eksik ki
Eki Görüntüle 2108705
O zaman hiç sıkmadan normal rutin yemene döndün kuzum eğer ödem yoksa bunu gösteriyorBozma moralini hemen sıkarsın düşersin sonuçta yerleşen bir kilo yok istikrarlı hatun
Öyle dom yazınca Allah Allah dedim ne ola ki acabaDomates canımdomates salatalık biber
Peki sen yaparsın zatenYok kız gelmezsem fururlar beni, burdayım ama kilo vermeye değil korumaya calisicam sadece
Afiyettt olsunn kuzummmmmKozlar kilo bildirimlerini topluyordum yazamadan yemeğe çıktım
Hepfitiiimm seninki de dahil çıldırdım yahuu
Öğle arası bitince o alıntılarşa geliyorum merak etmeyin
Gerçektende bende merak ediyorum yani ağza yapısmiyor kadın sadece içine süt koymuş bide kabartma tozu yumurta peynir ama yok böyle bir lezzet aradım sordum teyzeye kızım biz unu su değirmeninde kendimiz yapıyoruz dedi ben şok tabiHangi pislikleri bogazdan mideye atiyoruz acaba
Hic dusunmeden bu kadar bilincsizce yeniliyor beyaz ekmekler
Maliyi bilmem, kızmaz o pamık gibidir ben mızmızlanıyorum herkesin yerineYaaa kızıyo mu mali
Tebrik ederim canım istediğin hedefe hızla varmaya başladınSelamlaaar
accık atlaya atlaya baktım da eflalin eksiyi gördüm maşallah dyorum...
Bi de vaytın ödemlere gelişini gördüm hayretlerim şaştı
ben de kilo bildireyim... iğde hunharca artıda zira
Geçen haftaki kilom: 52.5
Güncel kilom: 53.3
Fark: +800
Şu kiloyu vermek ne kadan uğraştırıyorsa almak o kadan kolay yav. Bu dikkat etmiş azar azar almış halim. Sadece son 2 gündür bi tatlıya sardıydım... Yemek yemeyip onu yedim durdum
@MiuLego senden şişko muyum
Kilo veren kardeşcağızlara tebrikler kocaman kocaman
Tebrikler Deynebim bu hafta fazla karşılaşmadık ama gayet güzel sonuçla gelmişsinBen de yazayım kilomu.
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.4
Fark 1.1
Geçen hafta ödem de vardı tartımda .
Eksinin fazla olması o yüzden .
Görüyorsunuz ne kadar mütavaziyim
Tebrik ederim canım çok güzelGeçen hafta 67.3
Bu hafta 66.5
Giden 800
Tebrikler canım harikaKilo bildirimi yapıcam ama geçen hafta kaç kiloydum unuttum galibaherhalde 88.6 idi
Geçen hafta 88.6
Bu hafta 86.9
Fark 1.7
Yüzde 1.91
Miu seni kesebilir oraya karışamam ama biz vurmakla yükümlüyüzBen de nihayet tartıma kavuştum.. kavuşmaz olaydım...
3 hafta önce 70.5
Bu hafta 71.3
Fark +0.8
Tabi 3 haftadır taşınma esnasında sıcak yemeğe hasret homini gırtlak pasta börekle beslenincee böyle oldu.. bide adetim yaklaştı ondan da olabilir... haftaya 6lı rakamlara düşmezsem kesin beni
Haftaya oda olur inşallah canım sen yaparsın inanıyorum tebriklerGeçen hafta 67.5
Bu hafta 66.8
Fark -700
Keşke en az bir Kilo olsaaaama sporsuz ve hareketsiz bi haftaydi tabi ki cosluu @MiuLego
Geçmiş olsun canım haftaya inşallah bunun acısını da çıkarırsınGecen hafta:71.5
Bu hafta:71.4
Fark:0.1 kg
Yüzde:0.13
@MiuLego bu hafta spor yapamamam ve hastalanmadan kaynaklı bi durum olustu farkındayım cok az fark ama düzelticem
Dünkü mesajimi okudun mu kuzum
Kilo durumunu en son listeden görürüm okuldayim maalesef.
Bende yazamm kilomu
Geçen hafta ; 52.9
Bu hafta ; 52.8
Sağol canımZaten bu iş başka türlü olmuyor mideye kelepçe vuracağız soyut olarak
Kötü olmuş canım ya bende +2 alırım genelde regli de ama seninki daha fena
Ekledim kuzum
Kuzum bu hafta kalırsın böyle de kaptana söyleriz seni eklemez spor grubuna@MiuLego
Bende olacağım banane benim neyim eksik ki
Eki Görüntüle 2108705
O zaman hiç sıkmadan normal rutin yemene döndün kuzum eğer ödem yoksa bunu gösteriyorBozma moralini hemen sıkarsın düşersin sonuçta yerleşen bir kilo yok istikrarlı hatun
Geçmiş olsun canım uykusuzluk büyük etken bende bu hafta hep uykusuzum bu gece de 5 saat uyudum ve yorgunumYarısı halanin yarışı uykusuzluk etkisi balım kızımın üst dişleri çok zor çıkıyor o yüzden uykusuzluk yasiyoruzzz
Nerden buldun kalmış mı bu zamanda. Ben çocukluğumda ekmeğini yerdim. Bizim buğdaylar giderdi değirmene.öyle kepeğini falan ayırmak yok tabi. Rengi koyu tadı misss.Ayy kızlar su değirmeninde ogutelen undan poğaça yedim ama sadece 1 ısırık yok böyle bir lezzet biz un ekmek diye ne yiyoruz acaba yaaa
Bulgur şişirir canım öyle abur cuburla tatlılarla almamışsın bulgur en azından sağlıklı bir şey o yüzden hemen toparlarsın şişirmiş o seniSağol canım
Normal yeme değilde tatilde neredeyse son hafta hergün bulgur yedim
Pazartesiden beri normale döndüm.Bu seferde eşim evdeydi o salı günü bulgur köftesi istedi.Az yesemde ödem yaptı biraz
Dikkat edersem 1-2 ayda toparlarım...
Ev yapımı elma sirkesi yaptım.Onu içmeye başladım.Bakalım nasıl etki edecek...
Oyyyyy bende uyusam 5 saat bana yeter ve canım benim deliksiz 2 saat uyusam yetiyor bana da ne mumkunGeçmiş olsun canım uykusuzluk büyük etken bende bu hafta hep uykusuzum bu gece de 5 saat uyudum ve yorgunum
Ah neler nelee r katılıyor bizde para verip aliyoruzGerçektende bende merak ediyorum yani ağza yapısmiyor kadın sadece içine süt koymuş bide kabartma tozu yumurta peynir ama yok böyle bir lezzet aradım sordum teyzeye kızım biz unu su değirmeninde kendimiz yapıyoruz dedi ben şok tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?