Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarısı halanin yarışı uykusuzluk etkisi balım kızımın üst dişleri çok zor çıkıyor o yüzden uykusuzluk yasiyoruzzz

Hangi pislikleri bogazdan mideye atiyoruz acaba
Hic dusunmeden bu kadar bilincsizce yeniliyor beyaz ekmekler
Gerçektende bende merak ediyorum yani ağza yapısmiyor kadın sadece içine süt koymuş bide kabartma tozu yumurta peynir ama yok böyle bir lezzet aradım sordum teyzeye kızım biz unu su değirmeninde kendimiz yapıyoruz dedi ben şok tabi

Tebrik ederim canım istediğin hedefe hızla varmaya başladın
Ben de yazayım kilomu.
Geçen hafta 64.5
Bu hafta 63.4
Fark 1.1
Geçen hafta ödem de vardı tartımda .
Eksinin fazla olması o yüzden .
Görüyorsunuz ne kadar mütavaziyim
Tebrikler Deynebim bu hafta fazla karşılaşmadık ama gayet güzel sonuçla gelmişsin
Geçen hafta 67.3
Bu hafta 66.5
Giden 800
Tebrik ederim canım çok güzel
Kilo bildirimi yapıcam ama geçen hafta kaç kiloydum unuttum galiba herhalde 88.6 idi

Geçen hafta 88.6
Bu hafta 86.9
Fark 1.7
Yüzde 1.91
Tebrikler canım harika
Miu seni kesebilir oraya karışamam ama biz vurmakla yükümlüyüz begum75 Begüş gel

Vuruldun çık

Geçen hafta 67.5
Bu hafta 66.8
Fark -700
Keşke en az bir Kilo olsaaa ama sporsuz ve hareketsiz bi haftaydi tabi ki cosluu @MiuLego
Haftaya oda olur inşallah canım sen yaparsın inanıyorum tebrikler
Gecen hafta:71.5
Bu hafta:71.4
Fark:0.1 kg
Yüzde:0.13

@MiuLego bu hafta spor yapamamam ve hastalanmadan kaynaklı bi durum olustu farkındayım cok az fark ama düzelticem
Dünkü mesajimi okudun mu kuzum
Geçmiş olsun canım haftaya inşallah bunun acısını da çıkarırsın
Kilo durumunu en son listeden görürüm okuldayim maalesef.
Bende yazamm kilomu
Geçen hafta ; 52.9
Bu hafta ; 52.8

52 mereti böyle gramlarla oynuyor insan

Sağol canım
Normal yeme değilde tatilde neredeyse son hafta hergün bulgur yedim
Pazartesiden beri normale döndüm.Bu seferde eşim evdeydi o salı günü bulgur köftesi istedi.Az yesemde ödem yaptı biraz
Dikkat edersem 1-2 ayda toparlarım...
Ev yapımı elma sirkesi yaptım.Onu içmeye başladım.Bakalım nasıl etki edecek...

Ayy kızlar su değirmeninde ogutelen undan poğaça yedim ama sadece 1 ısırık yok böyle bir lezzet biz un ekmek diye ne yiyoruz acaba yaaa
Nerden buldun kalmış mı bu zamanda. Ben çocukluğumda ekmeğini yerdim. Bizim buğdaylar giderdi değirmene.öyle kepeğini falan ayırmak yok tabi. Rengi koyu tadı misss.

Bulgur şişirir canım öyle abur cuburla tatlılarla almamışsın bulgur en azından sağlıklı bir şey o yüzden hemen toparlarsın şişirmiş o seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…