Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bol ayra ve süt iç canım...[/COLOR][/I][/B]
1 bardak süt içtim canım ve eşim gelince o yemek yerken onunla 1 kase çorba içtim

ooo güle güle kullan canım..Allah hep hayırlı haberler aldırsın inşallah
ya bu arada bu adroit ne oluor onu tam anlayamadım.benim 2-3 ay önce aldığım telefonumda öyle ama işletim sistemi olmasından başka ne farkı var.bir aydınlatıver şu cahal gardaşını

Gerçekten ilginç olmuş ama güzelmiş
Gerçekten çok güzeldi İpeğim,unutulmaz bir gün oldu.Benin hayatımda geçirdiğim ilk sevgililer günüydü,o anlamda da sevdiğim ve beni seven biri ile yaşadığım için Rabbime şükrediyorum,Allah hayırlı ise tamamına erdirsin inşallah

Sağol Gülümmmmm,Allah daha büyük daha hayırlı kısmetleri güzeller güzeli sana ve biricik ablana da nasip eylesin bitanem.Diğer davaya gelince,inan ki kimse vazgeçilmez değil.Neyi istersen iste,neyi dilersen dile yüce Mevla en güzelini en özelini nasip ediyor Ona teslim olursan.Herşey çok güzel olacak canım benim.Sabır ve zaman

Canım panik atak hakkında tıbbi bir bilgim yok ama yapabileceğim tek şey her zaman dualarım seninle,sen de duaya sarıl canım benim.Allah şifanı versin

Aminnnnn,canım aminnnnn.Gerçekten de tam bir etobur sevdiceğim ama ben evlenirsek eğer onu sebze meyve ağırlıklı dengeli bir beslenme düzenine alıştırıcam inşallah.Canım öyle bir kar yağıyordu ki o an,hava ıpılıktı ya da bize öyle geldi Karda mangal keyfi gerçekten bir başkaymış,bir de başbaşa olunca

Canım benim ya,okurken bile içim cız etti.Allah hastlarına şifa,sana da sabır versin canım salişim benim

Canım etlili ama oldukça sert bir menü olmuş,inşallah güzel sonuç alacaksın ama sarsmaz inşallah seni canım...

Bitanem hayırlı olsun,hep hayırlı haberler al inşallah.Bu arada o eski telefonun da gerçekten çok muhteşem bir alettir,ama yenisi de pek güzelmişşşşşşş Yakışırrrrrrrrrr

canım ın içi süper şeyler vaar..evde internete bağlanıyorsun sonra market diye bi ekran var ordan ücretsiz birçok uygulama indiriyorsun androit talafonu olanlarla ücretsiz konuşma resim gönderme bas konuş navigasyon pusula aklıa ne gelirse internetle beraber kullanılıyor bidde net paketi alırsan hattna dışardada kullanırsın..ben alıcam 10 mb alsam yeticek bana ev dışında kullanmak için face twit hepsi yükleniyoor...gmail adresi alarak klayıt olunuyor ..bi telefoncuya git istersen bilen yoksa daha iyi öğrenirsiin...

sağol canııım...

çok düşündüm alimii diye bayaa para sonuçta ..ablama sordum seni mutlu edicekse al dedi sonuçta taksitle zaten..evet dedim ne zamandır eksiklliğini hissediyorum ve gerçekten mutlu oldum 2 ablamda da var herşeyi paylaşıcam onlarla süpeer...her dakka görüşüyoz yakınız ama olsuun...:1:

Bu hafta sevgililer günü kaçamağı sebebi ile benden yalnızca 300 gr gitmiş

allah razı olsun canım düşmanıma vermesin yaradan çok zor hayatımı felç etti allah seni inandırsın bazen okadar yoruyoki ataklar nereye kadar giderim böel allah bilir
Canım lafın gelimi dedim öle utandım bak şimdiaama öyle vallahı kaçamaklar bile güzel oluyo evlenince olmuyo yawekşın lazım insana ekşın benimki işten geliyo yorgun argın yemek yiyo çay biraz nete takılıyo sonra cuppa yatak inan çok tek gittim yatagaokadar özledimki bilrikte zaman geçirmeye teknoloji geldi paşanın saltanatı bitti
ah canım benim gelde masaj yapayım ayacıklarına sen şimdi çalışmısısn birinin motive etmesi lazım seni degilmigel yavrum seni motive ediyim çok güzel yaparımda
canım o telefon ablamınki benimki onun bir üst modelihediye geldi yaglıyım anlıcagın
canım tespihlerim namazlarım olmasa halim harapallahım daha beterinden korusun işşallah çok zor çok insanın başına gelmeyincew bilinmiyo inan
bu hafta sevgililer günü kaçamağı sebebi ile benden yalnızca 300 gr gitmiş
canım ben aynı kilodayım sen en azından 300 gram vermişsin ben napayım kendimi atayım camdan en iyisi bugün tartıldın sinirlerimde tepeme çıktı aç kalmama yemememe ragmen verememişim eşim vucudun toplanıyo dedi her hafta vericen diye bir kayide yok dedi ama sizlere çok mahçup oldum hiçte yemniyorum bogazımı tutuyorum ama neden bu hafta veremedim ya aglamak istiyorum sayın seyirciler tutmayın beni

aaa hadi be gerçekten mi bilmiyordum çok sevindim yauf evet benim menüde de market,navigasyon,latitut diye bir şey,google harita,face,tweet,gmail daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var.Benim tarifemde face ve tweet bedava..eskiden bu teknolojik aletleri o kadar güzel bilirdim ki,herkes bana sorardı.Benim minik kuş doğduktan sonra fena halde çaptan düştüm sağol bebem valla pek hoşuma gitti.Ben de diyordum ki amaaan bunlar ne böyle neye yarıcak bir de face e filan cepten girip bişi yazınca mobilden yazıldı diyor,neden androitten yazıldı diye çıkmıyor onu da biliyorsan alnının ortasından şakkadanak öperim seni

Ahh tattlımm yaa sorma sabaha kadar kıvrandımmm mesaj da yazamadımmm gerçektenn midemm kötüü bazı ilaçlar böyle şeyler yapıyormuş onlar ağır kemoterapikmiş hocayı aradım zaten akşam böle böle hocm ben ölüom dedim oda normal dedi Gerçektenn çok ağır yan etkileri oluyor saphiracımm benn sadecee hastalarıma üzüldümmm 2 gündee bir alan varr Allahım yardım etsin onlaara şimdi onları çok daha iyi anlıyorum...Öğlenn gerçekten iyi yedimm amaa akşamm ağzıma tek lokma sokamadım su bile içemedim annem de nane limon yapmış saolsun onu da çıkardım ama şimdi biraz daha iyiyim şükür

Güle güleee kullann tatttlımmm

Saoll canımm nevimm

Ahhh düşünmennn yeterrr paşammm ... Keşkee aynı şehirde olsak ..Ayaklarr dinlenincee geçiyorrr ..Vee bir hastaa Allah razı olsun derse yorgunluk bitiyor

Kızzzlarrrrrrrr listeyee baktımm amaa göremedimmm

Amaaaaaaa buu haftaaaaaa birrr süprüzzzzzzzzüüüüüümmmmm varrrrrr

Tammm bir buçuk kilo gitmiş bu haftaaaa bu sabah 100 ü gördümmm

Aslında dündeee görmüştüm ama bugünü bekledimListe eklenirse ben yetişemezsemm benide ekler misiniz..

***7. TAKIM 244 . ETAP***

kırmızıgül06(65.6/64.4/1.2/1.83%)
nev81 (71.1/70.8/0.3/0.42
aysen34 (68/
SAPHIRA (85.3/
saferan (119.5/
Shopaholic (81.4/81.2/0.2/0.25%)
Saliss(101.5/100/1.5/1.48%)
İpekyol51(74.8/
Pasam( ) yeni uye..hedef..

7. TAKIM ORTALAMASI.....

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar...
bugun sabahciyim ve bugun sifre oldugunu bildigimden listeyi dun eklememistim..
salisim seni tebrik ediyorum iyi vermissin..
nilosum ve shopacim sizde iyi vermissin gr'da olsa..her eksi bizim icin artidir
bende dun isten ciktim..eve gectim..yogurdumu yedim..kardesimi okuldan aldim
ve spora gittim..3 saat spor yaptim..sonra bir 20 dk sauna girdim...eve geldigimde yatagi zor buldum..
sauna iyi gevsetti beni..vee 1.2 kilo eksideyimmmmm

maşallah sana maşallaaahh canım benim,afferin sana
ooovv bir ben kötü durumdayım bu hafta galiba herkesi tebrik ederim

valla muhteşemsin canım nasıl gaza geliyorum por yapmak için anlatamam.hastayken diyetine çok dikkat edememiştin üstelik ve kilona rağmen süper 1.2 tebrik ederiiiiiimmmm

Günaydın hayırlı cumalar herkese
ben 300 gr. artıdayım maalesef kızlar.sanki reglymişim gibi su tutmuşum.Halbuki dün gece yatmadan önce yeşil çay da içtim,dün zaten tuzlu bir şey yemedim,hatta bir şey yemedim gibi bir şey,sadece içtim.Çorba biraz tuzluydu,ondan da olamam herhalde.geriye tek bir şey kalıyor dün gece uyuyamadım bir türlü.uykusuzluk gözlerim kıpkırmızı oldu ama bir türlü uyuyamadım,tuhaftı.En saat:04.00 tü :111: sabahta 9 yoktu kaldırdı kızım.Sanırım uykusuzluktan şiştim

***7. TAKIM 244 . ETAP***

kırmızıgül06(65.6/64.4/1.2/1.83%)
nev81 (71.1/70.8/0.3/0.42
aysen34 (68/
SAPHIRA (85.3/85.6/-0.3/-0.35%)
saferan (119.5/
Shopaholic (81.4/81.2/0.2/0.25%)
Saliss(101.5/100/1.5/1.48%)
İpekyol51(74.8/
Pasam( ) yeni uye..hedef..

7. TAKIM ORTALAMASI.....

Gunaydin saphisim
haklisin hastayken dikkat edemedim ekmek yemistim..abur cubur olmadi ama listeyede uymamistim..
dunu ekmesiz gecirmem ve uc saat sapor ayriyetten sauna bu sonucu verdi..bugun tartildim..diyete uymuyorum diye tartilmamistim hic..
ama saphisim ben ekmek yedigim zaman su topluyorum..ekmegi 1 gun kessem bile fark ediyor hemen...
yyinede hasta olmama ragmen iyi sonuc aldim bence dunku sporun faydasi oldu

ondandir bitanem...bende uykusuz kaldigim gun tartilsam artida cikiyorum..bir gun onceden zararli birsey yemesem dahi..
yani uyuyamadigindan vucut dilenemedi ondanda artida cikmissindir..hafta ekside cikarsin eminim

merhaba arkadaşlarrrrrrrr ben geldim.
bdeneme süreci eşimin yazdığı gün bitiyodu. ama ben bu hafta listede olmak istemiyorum. bu haftaki kilomu haftaya yazarım inşallah.
ay sizi çok öslediim valla ve diete uyamadım o yüzden listede olmayayıom diyorum.
ayrı olmak hiç ii olmuyo
şimdi kayınvalidemlere gidiyorum 1 saat sonr a falan geleceğim

tamam canim seni haftaya ekleriz..ama sen yinede dikkat etmeye calis olurmu..ipin ucunu bir biraktimi toparlamak kolay olmuyor

zaten bizim canan hoca da o yüzden ekmeği yasaklıyor.su tutar,o da yağ olur diyor.hani ilk diyete başladığımızda da su gitti deriz ya,o da yağ hücrelerinden gidermiş,su tuttuğumuzda da yağ hücrelerinde tutarmışız gene.Ben bu ara kahvaltılarda hep yedim ekmek.hiç yememem lazım sabah kahvaltıda kuru yemiş,ceviz yemektende gına geldi.zaten normaldede çerezi çok seven yiyen biri değildim :111:

hoşgeldin canım.nasıl oldun?eşin ameliyat olacağını yazmıştı buraya girp,hayırdır ne ameliyatı,iyisin değiil mi şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…