o sanırım face adresini gmail den alırsan oluyor....bu uygulamalardan yararlanmak için gmail adresi alıp androit e kayıt olman gerekiyor sen kayıtlımısın acaba bilen birine baktır canım en kısa sürede...aaa hadi be gerçekten mibilmiyordum çok sevindim yauf evet benim menüde de market,navigasyon,latitut diye bir şey,google harita,face,tweet,gmail daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var.Benim tarifemde face ve tweet bedava..eskiden bu teknolojik aletleri o kadar güzel bilirdim ki,herkes bana sorardı.Benim minik kuş doğduktan sonra fena halde çaptan düştüm sağol bebem valla pek hoşuma gitti.Ben de diyordum ki amaaan bunlar ne böyle neye yarıcak bir de face e filan cepten girip bişi yazınca mobilden yazıldı diyor,neden androitten yazıldı diye çıkmıyor onu da biliyorsan alnının ortasından şakkadanak öperim seni
Gunaydin kizlar...
bugun sabahciyim ve bugun sifre oldugunu bildigimden listeyi dun eklememistim..
salisim seni tebrik ediyorum iyi vermissin..
nilosum ve shopacim sizde iyi vermissin gr'da olsa..her eksi bizim icin artidir
bende dun isten ciktim..eve gectim..yogurdumu yedim..kardesimi okuldan aldim
ve spora gittim..3 saat spor yaptim..sonra bir 20 dk sauna girdim...eve geldigimde yatagi zor buldum..
sauna iyi gevsetti beni..vee 1.2 kilo eksideyimmmmm
Günaydın hayırlı cumalar herkese
ben 300 gr. artıdayım maalesef kızlar.sanki reglymişim gibi su tutmuşum.Halbuki dün gece yatmadan önce yeşil çay da içtim,dün zaten tuzlu bir şey yemedim,hatta bir şey yemedim gibi bir şey,sadece içtim.Çorba biraz tuzluydu,ondan da olamam herhalde.geriye tek bir şey kalıyor dün gece uyuyamadım bir türlü.uykusuzluk gözlerim kıpkırmızı oldu ama bir türlü uyuyamadım,tuhaftı.En saat:04.00 tü :111: sabahta 9 yoktu kaldırdı kızım.Sanırım uykusuzluktan şiştim
Kızzzlarrrrrrrr listeyee baktımm amaa göremedimmm
Amaaaaaaa buu haftaaaaaa birrr süprüzzzzzzzzüüüüüümmmmm varrrrrr
Tammm bir buçuk kilo gitmiş bu haftaaaa bu sabah 100 ü gördümmm
Aslında dündeee görmüştüm ama bugünü bekledimListe eklenirse ben yetişemezsemm benide ekler misiniz..
kizlar nerede kaldinizzz:26::26::26:
o sanırım face adresini gmail den alırsan oluyor....bu uygulamalardan yararlanmak için gmail adresi alıp androit e kayıt olman gerekiyor sen kayıtlımısın acaba bilen birine baktır canım en kısa sürede...
tebrikler gülüüüm....
hiiç canını üzme tatlım o kadar kilo verdin arada olur böyleee...
zaten bizim canan hoca da o yüzden ekmeği yasaklıyor.su tutar,o da yağ olur diyor.hani ilk diyete başladığımızda da su gitti deriz ya,o da yağ hücrelerinden gidermiş,su tuttuğumuzda da yağ hücrelerinde tutarmışız gene.Ben bu ara kahvaltılarda hep yedim ekmek.hiç yememem lazım sabah kahvaltıda kuru yemiş,ceviz yemektende gına geldi.zaten normaldede çerezi çok seven yiyen biri değildim :111:
ben geldiim günaydıın...
gülüm pşanın 2 haftaki kilodan verdiğini yazıp ikiyemi bölücekksin öyle mi oluyordu...
ah canım öyle oluyo gerçekten herşey alah rızası için degilmi çok kutsal bir iş yapıyosun haberin olsun hep böyle bozulmadan gidersen rabim sana hayırlı kapılar açıcam buna innanıyorum benGüle güleee kullann tatttlımmm
Saoll canımm nevimm
Ahhh düşünmennn yeterrr paşammm ... Keşkee aynı şehirde olsak ..Ayaklarr dinlenincee geçiyorrr ..Vee bir hastaa Allah razı olsun derse yorgunluk bitiyor
ah ahGunaydin kizlar...
bugun sabahciyim ve bugun sifre oldugunu bildigimden listeyi dun eklememistim..
salisim seni tebrik ediyorum iyi vermissin..
nilosum ve shopacim sizde iyi vermissin gr'da olsa..her eksi bizim icin artidir
bende dun isten ciktim..eve gectim..yogurdumu yedim..kardesimi okuldan aldim
ve spora gittim..3 saat spor yaptim..sonra bir 20 dk sauna girdim...eve geldigimde yatagi zor buldum..
sauna iyi gevsetti beni..vee 1.2 kilo eksideyimmmmm
malesef üzülerekten***7. TAKIM 244 . ETAP***
kırmızıgül06(65.6/64.4/1.2/1.83%)
nev81 (71.1/70.8/0.3/0.42
aysen34 (68/
SAPHIRA (85.3/85.6/-0.3/-0.35%)
saferan (119.5/
Shopaholic (81.4/81.2/0.2/0.25%)
Saliss(101.5/100/1.5/1.48%)
İpekyol51(74.8/
Pasam( ) yeni uye..hedef..
7. TAKIM ORTALAMASI.....
kizlar nerede kaldinizzz:26::26::26:
pasacim, ilk girdigin hafta 95tin demi? ona gore kilonu eklicem listeye simdi
evet canım ama okadar eli
mden gelenni yaptıumki sormayın dün eşime çukulatayı zorla yedirdim elime geçerde yerim diyeinan dedim eve alma böyle şeyleri dedim kaç zamandır canım patlamış mısır istedi onu bile yapmadım her kleri açtıgımda göz göze geliyoruz kendileriyle sizlerede mahçup oldum kusura bakmayın ina sinirimden agladım dün eşimdende güzel bir fırça yedim neymiş koca cüsse dedi vericek elbet ama zamanla bu hafta doktorun verdigi diyeti uygulucam tarifi tarifine canım işşallahta başarırım aslında 94 kilonun altındayım ama gram vermişim 300 gran kadar ama 94 yaz sen ah paşa yaz gelse yürüyüş srop veririsinde havalar sogukk haftaya işşallah iyi bir kiloyla gelirim gramla degil kiloyla insdanın gerçekten bedeni toplanırmıkı ya:44::44:
***7. TAKIM 244 . ETAP***
kırmızıgül06(65.6/64.4/1.2/1.83%)
nev81 (71.1/70.8/0.3/0.42
aysen34 (68/68/0/0%)
SAPHIRA (85.3/85.6/-0.3/-0.35%)
saferan (119.5/119/0.5/%0.42)
Shopaholic (81.4/81.2/0.2/0.25%)
Saliss(101.5/100/1.5/1.48%)
İpekyol51(74.8/74.8/0/0%)
Pasam(95/93.7/1.3/0.68%) (yeni uye..hedef..70..iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigikilo ikiye bolundu)
7. TAKIM ORTALAMASI.. 0.53%...
kizlar listemiz bu..kilo veren herkesi tebrik ediyorum..veremeyenlerde haftaya insallah iyi sonuclarla gelir
bildirimde bulunmayanlar ceza puani alacaktir..
ipek ve aysen
ayşen neti olmadığı için izin istemişti ya canım....
evet canım izili sayılcak...
tamam canim eklicem, ama uzulmeyi birak bakip..aaaa..bizim icin her gr'min onemi var niye oyle diyorsun..kendinede haksizlik etme bakim...isin icine spor girmeyince kolay kolay gitmiyor bitanem...yani yine iyi vermissin..listeyede 1.3 eklicem ikinci haftan oldugu icin ikiye bolmem lazim zaten..yine super bir sonuc..kendine daha fazla haksizlik etme olurmu
evet safisim bende msjini buldum..simdi onu eklerim hemen paylasima..
birdaha giremezsem bugun hepinize iyi haftasonlari kizlar..
tamam canım sagol bu arada sizler kötü bir haber vereyim sol elimi kompile yaktım çay suyuyla evde pir dönüyoruö canıöm çok acıyo elerim çokfene yanıyo bir ara giremezsem kusura bakmayın
melemen yedim az açık çay bir fincanila defa karın yagdıgına bu kadar sevinicem dışardan kar aldı eşim çok fenayım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?