ooyyy oyyy oyyy olurmu bitanemmm...seni nasil unuturummmmm..gel iki opem barisalimmm
kiz saka bir yana, vala hastaliktan birseyin farkinda degilim, sana bir yanlisimmi oldu???
yok bebeğim yanlışın falan yok..ilgilenmedin sadece.."takım kaptanımdan ilgi bekledimm öpüştük barıştıkk:13::13::13:
yok gulum, hastaliktan kimseyle ilgilenemedim zaten..sukur bugun daha iyiyim..gozumu actim...gunlerdir oluyordum valla.
yoksa ilgilenmezmiyim balim benimmmm
Gunaydin safisim...sukur iyiyim bugun..baya cektim valla..Allah kimseye vermesingünaydın kızlaaar...alıntılarım gitti yaaa....
iyi olduğuna sevindim gülüüm....
geçmiş olsun canım
hayırdır önemli bişii yok inş..
niye gelen giden yok bugun...yalniz kaldim iyimi
teşekkür ederim canım keyfim yerinde olsa varya neler yaparımda keyfim bu aralar yerinde degilevet biliyorum, dun bildirdin... diye kesilmis
- sak
ayy ne guzel nilosumm..hep boyle mutlu olun insallah...gercektende cok romantik bir ortam olmus..cekicide bonusuAllahim sizi hep boyle mutlu etsin bitanem...gozunden akan yaslar hep mutluluk gozyaslari olsun insallah
amin canim..Allah herseyin hayirlisini nasib etsin ipegim..takildim kaldim isteama elbet bunuda atlatirim ben neleri atlatmadim..hecc
pasam ya bayiliyorum senin yorumlarina...okadar sicaksin ki..yerim seniihem eniste dovmez dovmez merak etme..dovse dovse farkli dover
haklisin nilosum, ama bir takildim gidiyorum...insallah enkisa kurede bunuda atlatirim..biz neleri atlatmadik demiama gonul iste ha deyince cikmiyor Allah hayirli kisilerle karsilastirsin insallah benim gibi bekarlari
haydin kizlar..toplasinnnnn
kizlar kizlar gelemmi yananizdan opemmiii..
siz orda sicak yatakta yatarkenn,,ben soguktan olemmiii
kogus kalkkkkk...istimaya alicam hepinizi
ya ama hala gelen yok, sarkida soyledik fayda etmedi
gelin bakin cok enerjikim...bosa gitmesin bu enerjiiiiii :118::118::111::111:
Bitanem,aslında ben o kadar romantik bir tip değilimdir,duygusalımdır ama öyle mum ışıkları,kırmızı kalpli çikolatalar bana göre olmadı hiçbir zaman Zaten önce kara saplandık,45 dakika çekicinin gelmesini bekledik,çekici bizi kardan kurtarıp ana yola çekti filan ama o anlar bile güzeldi Sevgililer günümüzü ilk çekici belediye aracı kutlamış oldu Sevdiceğim de beni 2 ayda doğru tanımış ki,bir restaurant yerine karda mangal yapmayı tercih etmiş.gerçekten ben çok süslü,şaşalı ortamları sıcak bulmam.ve o an o kadar güzeldi ki gerçekten, o an bir de lapa lapa kar yağmaya başlayınca inan bana dedim beni çırağan sarayı'na götürsen bu derece mutlu edemezdin dedim.sen nasıl bir kızsın ya diyor
Onu baha mı didin gıııhaydin kizlar..toplasinnnnn
kizlar kizlar gelemmi yananizdan opemmiii..
siz orda sicak yatakta yatarkenn,,ben soguktan olemmiii
kogus kalkkkkk...istimaya alicam hepinizi
ya ama hala gelen yok, sarkida soyledik fayda etmedi
gelin bakin cok enerjikim...bosa gitmesin bu enerjiiiiii :118::118::111::111:
Boşver canım yaa bazı insanlar akıl ve mantıktan yoksun yaşıyorlar naparsınguya enerjik kalktik geldik....
isyerinde bir adamla tartistim demin..kendini bir halt saniyor..
gelen misafiri icin sifre lazimmis net icin ama ona adam geldigini bildirmek icin aradigimda soruyor.
bende kurali hatirlattim, birden cikisti adam geldi isimi yapmam lazim..kuralimi dinlicem..
ya dedim maili gonder adamin adi soyadi olan bende yapim...neyse sinilendim kapadim telefonu..
bende mail bekliyorum ama o direk bilg. bolumune gitmis beni sikayet etmis..
neyse geldi assagiya misafirini almaya..tokalasti adamla..gelio sifre hazirmi..ne sifresi dedim mail gelmedi..
yine bagirmaya basladi..ben nasil calisicam adamla..bana sifre lazim..ya dedim tamam yapim ama adamin bilgisi yok..
ama bagirmaya devam ediyor boyle olurmu bilmem ne..musteride yaninda gerizekali..sonra bana adamin kartini vardi..al adi soyadi diye.
bende neyse dedim sifreyi yapmaya baslicam, baktim adami aldi gitti..bende sifreyi yaptigimla kaldim...
ona ozur diletmezsem ne olim...kustahh...geri kafali gavurlardan iste..kendini bir halt saniyor..
bilgisayar bolumunede dedim..bende bundan sonra ona sifre yapmicam diye..
adam diyor haklisin boyle davranmaya hakki yok...
guya kahvaltimi edecektin..ne istah birakti ne birsey musmulat suratli
Allah yardımcın olsun canım valla hiç panik atak hastası tanımadığım için bişey diyemeyeceğim ben.Allah yardımcın olsun.Meseleleri kafana takmamaya çalışgeldim geldim tatlım bende diyorum kulaklarım neden çınladı
teşekkür ederim canım keyfim yerinde olsa varya neler yaparımda keyfim bu aralar yerinde degildün sizlerden sonra kapadım neti hürremi seyredicem diye bulaşıkları makinaya yerleştırdım çayı ocga koydum sen panik atagım bir az mutfakta allahım ne çarpıntı selevat çekiyorum olmadı az hafifledi soda açtım gene coştum eşimi banyoda kıstırdım canım gene çok kötüyüm dedim garip traş oluyodu tamam canım sen yapıyosun bak kalp hastanesine gittik birşeyin çıkmadı bunun adına panik atak diyolar 2004 beri çekiyorum rabbim düşmanımın basına vermesin çok zor allaha şükür geçti eşimin sayesinde doktoırada gittim çare olmadı ne yapayımda iyi oluyum ne olur akıl verin
canım ne romantik lmuştur he adam nede akıllı soguga götürücek sonra üşüdüm dicem sonra sana sarılıcak taktige bakenişte etcimen galiba ben sevmiyorum eti ya köfte olsa anca Enişte ne romantikmiş üşümedinmi bebem ben olsam donardım vallahi zaten kanım yok allahım daha nice sevgililer gününü nasip etsin sana işşallah tatlım ama inan orda olmak isterdim ah ah eskiden bizde öyleydin eşime derdim nezaman birlikte olucez birlikte yatıcez sana sarılıpta uyumak istiyorum derdim şimdi bir kavga etsek gözüm görmüyo hayat ne garip allahım kimsenin yuvasını bozmasın işşallah
hee şak diye gitti şükür gemişevet biliyorum, dun bildirdin... diye kesilmis
- sak
ayy ne guzel nilosumm..hep boyle mutlu olun insallah...gercektende cok romantik bir ortam olmus..cekicide bonusuAllahim sizi hep boyle mutlu etsin bitanem...gozunden akan yaslar hep mutluluk gozyaslari olsun insallah
amin canim..Allah herseyin hayirlisini nasib etsin ipegim..takildim kaldim isteama elbet bunuda atlatirim ben neleri atlatmadim..hecc
pasam ya bayiliyorum senin yorumlarina...okadar sicaksin ki..yerim seniihem eniste dovmez dovmez merak etme..dovse dovse farkli dover
haklisin nilosum, ama bir takildim gidiyorum...insallah enkisa kurede bunuda atlatirim..biz neleri atlatmadik demiama gonul iste ha deyince cikmiyor Allah hayirli kisilerle karsilastirsin insallah benim gibi bekarlari
afiyet olsun canım.yımırta nirde??? yazmayı mı unuttun yoksa yemedein mi?şimdi kahvaltımı yapıyoruuum...
menüü............
peyniir
zeytiin
domatees
yeşilçaay
süüt
fındıık
vay şerro vayyyguya enerjik kalktik geldik....
gelen misafiri icin sifre lazimmis net icin ama ona adam geldigini bildirmek icin aradigimda soruyor.
bende kurali hatirlattim, birden cikisti adam geldi isimi yapmam lazim..kuralimi dinlicem..
ya dedim maili gonder adamin adi soyadi olan bende yapim...neyse sinilendim kapadim telefonu..
neyse geldi assagiya misafirini almaya..tokalasti adamla..gelio sifre hazirmi..ne sifresi dedim mail gelmedi..
yine bagirmaya basladi..ben nasil calisicam adamla..bana sifre lazim..ya dedim tamam yapim ama adamin bilgisi yok..
ama bagirmaya devam ediyor boyle olurmu bilmem ne..musteride yaninda gerizekali..sonra bana adamin kartini vardi..al adi soyadi diye.
bende neyse dedim sifreyi yapmaya baslicam, baktim adami aldi gitti..bende sifreyi yaptigimla kaldim...
ona ozur diletmezsem ne olim...kustahh...geri kafali gavurlardan iste..kendini bir halt saniyor..
ah canım benim Allah kolaylık versin ok zor işin valla.O ilaçlar çok yan etkiliymiş,daha gencecik insansın,aman canım çok dikkat et kendine,gerekirse durumu hocalarına bildir,böyle çok zor ve tehlikeli.Canım nane limon kaynat iyi gelir midene geçmiş olsun.Kızllarrrr benn geldimmmm
Kızzlarrr yaaa beldenn aşağımıı hissetmiyorummm bugünn resmenn sınırlarımııı zorladılarr akşama kadarr kemoterapi taktırdılarr bütün pis işleri öğrencilere verirler zatennBirdee kemoterapi ilaçalrııı dokunmaya başladı banaadaa tabiii midemmm çokk bulanıyorrr anlatamamm kızlarrr herhaldee akşamm yemeğii yiyemeyeceğimmm midem fenaa gerçektenn sölemesi ayıp 2 kere de çıkartmak zorunda kaldım hazırlarkenn tüm kurallara uyuyorum amaa yinede insanı çok etkiliyorr sankii biriii midemi alıpp sıkıo gibii hissediyorum Allahh hastalarımaa acısınnn benn sadece hazırlarkenn hasttalandım onlarr sürekli damardan o ilacı alıyorlarr .. Acabaa mideyee ne iyi gelir kızlarr yaa elimde iğne var hapları da içtimm ama boşu boşuna delmek istemiyorum kendimi
rezene papatya filan versen geceleri iş görmez mi acaba canım,senin de işin,hep geçtik o günlerden.Yani geçtik derken benim kızımın da hala uyku sorunu var,3 ü geçti 111: geçmiş olsun..KAPTAN CIM Kırmızcım beni bugün ve yarın msj izinlisi yazabiirmisin?kendimi çok kötü hissediyorum..ütün eklemlerim dökülüyor....bağ ağrısı falan..uykusuzlugunda etkiis sanırım..kızım geceleri hiç uyutmuyor....bu sabah ki kilom 81.2 idi...görüşürüzcanlar....
Birdee menümüü yazayımmmm
Sabahh: birrraz lor( peynirden sıkıldım)
Bir çay bardağı ceviz
2 adet kuru kayısı
2 haşlanmış yumurta
Öğle: Bir kaşık makarna
bir tabak salata
3 adet köfte
bir tabak çorba
bir adet muz
Akşam : yiyemeyeceğim galiba kızlarr midemm fenaaa
guya enerjik kalktik geldik....
Kızllarrrr benn geldimmmm
Kızzlarrr yaaa beldenn aşağımıı hissetmiyorummm bugünn resmenn sınırlarımııı zorladılarr akşama kadarr kemoterapi taktırdılarr bütün pis işleri öğrencilere verirler zatennBirdee kemoterapi ilaçalrııı dokunmaya başladı banaadaa tabiii midemmm çokk bulanıyorrr anlatamamm kızlarrr herhaldee akşamm yemeğii yiyemeyeceğimmm midem fenaa gerçektenn sölemesi ayıp 2 kere de çıkartmak zorunda kaldım hazırlarkenn tüm kurallara uyuyorum amaa yinede insanı çok etkiliyorr sankii biriii midemi alıpp sıkıo gibii hissediyorum Allahh hastalarımaa acısınnn benn sadece hazırlarkenn hasttalandım onlarr sürekli damardan o ilacı alıyorlarr .. Acabaa mideyee ne iyi gelir kızlarr yaa elimde iğne var hapları da içtimm ama boşu boşuna delmek istemiyorum kendimi
KAPTAN CIM Kırmızcım beni bugün ve yarın msj izinlisi yazabiirmisin?kendimi çok kötü hissediyorum..ütün eklemlerim dökülüyor....bağ ağrısı falan..uykusuzlugunda etkiis sanırım..kızım geceleri hiç uyutmuyor....bu sabah ki kilom 81.2 idi...görüşürüzcanlar....
hee şak diye gitti şükür gemiş
afiyet olsun canım.yımırta nirde??? yazmayı mı unuttun yoksa yemedein mi?
vay şerro vayyy
ah canım benim Allah kolaylık versin ok zor işin valla.O ilaçlar çok yan etkiliymiş,daha gencecik insansın,aman canım çok dikkat et kendine,gerekirse durumu hocalarına bildir,böyle çok zor ve tehlikeli.Canım nane limon kaynat iyi gelir midene geçmiş olsun.
rezene papatya filan versen geceleri iş görmez mi acaba canım,senin de işin,hep geçtik o günlerden.Yani geçtik derken benim kızımın da hala uyku sorunu var,3 ü geçti 111: geçmiş olsun..
bu arada 7'leri görmeye ne kaldıbiraz azmedersen haftaya ucundan görürsün bence
afiyet olsun canım.öğlen doyurucu olmuştur.Akşam için sadece çorba veya sadece yoğurt yiyerek hafif geçirsen de olur bence,tabi miden alıyorsa
Bugün sıfır günü yapayım dedim.hani şu 1-0=2 diyetindeki sıfır gününden.anam pek zormuş ya.neyse yarın kilo bildirimine kadar dayanayım da yarın yine karataya göre beslenirim.Yediklerim pek öğün şeklinde olmadı
sabah 1 tatlı kaşığı mindivan macunu+su
1 lokma kaymaklı ve çilek reçelli ekmek
sonra komşuma gittim,orda;1 sade Türk kahvesi,3 şekersiz çay,2 ad. hanımeller bisküvi yedim.
sonra eve geldim 1 bardak az tuzlu ayran içtim
1 saat sonra 2 kase tarhana çorbası içti
1 saat sonra 1 greyfurtun suyunu sıktım içtim (1 bardak çıkıyor)
sonuç: çok uzun süre aç kaldığım için başım çok ağrıyor
Daha başka neler içebilirim bilmiyorum,bakıcam duruma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?