Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hepimiz aynıyız gulüm. Kahve yaptıydım yetişemedin sana özel yaptım bak
Eki Görüntüle 2109234
Sikildim iğde yoruldum artık gereksiz kişilerle hayatı buradan ibaret sananlarla uğraşmak dert anlatmaktan kendi tukurdugunu yaşayanlardan rengi belli olmayan insanlardan bıktım dediğin arkasında duramayan kiblemek için gizli gizli okuyup geceyi bekleyip kimse yokken gelip kibleyenler korkaklardan sıkıldım diskalifiye olacağım olayım benim hayatım tek bura değil ki benim bı hayatım eşim çocuklarım arkadaşlarım dünyam var sırf benim gibi olan insanlara yardım etmek için buradayım ben ama bu bileillete fazla geliyorsa ben niye buradayım miu neden burada anlamıyorum

Orda beni kabız yapan çiğ sebze mi pro mu emin olamadim.
Kuzular ben de eve dönüşte 4 günlük yapacağım, bakalım bende nasıl olacak, kabızlık yaptığını öğrenmem iyi oldu, sabah 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyip tarçın zencefil karanfil ve kuru kayısı eklerim başından beri engellemek için..

Kuzum haklısın elbette. Bu böyle kalmaz illa ki konuşulacaktır...
Fakat şu var burdan sen veya bir başkası diskalifiye olursa istediklerine ulaşmış olurlar. Olmasınlar...
He bu neden oluyor bizim takım gizliden takip ediliyor sürekli. Aaaa ne demişler mi deniyor noluyor.
yoksa bi takip edilse neler çıkar başkalarından...

Şimdi bende gireceğim bütün TK ne kadar ima varsa hepsini kıbleyecegim öyle gizliden de değil açık açık maset ima KiB sebebi o zaman herkese aynı ceza verilmeli bugün tek tek okuyacağım bütün grupları nasıl oluyor bide ben anlayayaim

İğde tarif isterük

Senin diğer tarifi de aldım, böyle sağlıklı tarifler olsun hep sayfada
  • 1 adet muz
  • 3 adet suda bekletilmiş hurma
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 çay bardağı yulaf ezmesi
  • 1 avuç fındık
  • 1 tatlı kaşığı toz tarçın
Hepsini karıştırıyoruz minik toplar yapıp dolabta 1-2 saat bekletiyoruz. Tarifleri nefis yemek tarifleri diye bi siteden alıyorum genelde... Bu oradaki ölçü. Ben kendime göre yaptığım için malzemeleri yarıya indiriyorum. Bazen fındık yerine hindistan cevizi kullanıyorum
bi de muzu olgun olanlardan kullanıyorum kararmaya yakın... Daha bi tatlı oluyor

Eğer bunu yerken ölçüyü kaçırırsan da o günki karbon alımını sınırlandırınca problem olmaz sanıyorum...

Aklıma geldikçe başka tarifler de yazarım canım...

Bi de lorlu poğaçam vardı... Unsuz

Malzemeler:
yarım kilo lor peynir
1 su bardağı yulaf kepeği
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
dereotu veya maydanoz...
Ben bi de çörek otu ekliyorum çok sevdiğimden hem içine hem üstüne...

Malzemeleri karıştırıp kurabiye büyüklüğünde toplar hazırlıyoruz. 180 derece de yaklaşık 20 dk pişiriyoruz. Fırından çıkarıp üstünü kapatıyoruz accık (yoksa biraz kuru oluyor)
Kalanını buzluğa atıyorum ben canım istedikçe haftada 1-2 yiyordum...

Floweroflife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…