Yok ya yanlara giderken demiyor mu onu sankim hindilerde sağa sola sallanıp duruyorya mirza kek der gibi birşey diyorHintçede kek yürü demek miymiş
Ben bi köşede cahillikten ölüp geliyorum
Sikildim iğde yoruldum artık gereksiz kişilerle hayatı buradan ibaret sananlarla uğraşmak dert anlatmaktan kendi tukurdugunu yaşayanlardan rengi belli olmayan insanlardan bıktım dediğin arkasında duramayan kiblemek için gizli gizli okuyup geceyi bekleyip kimse yokken gelip kibleyenler korkaklardan sıkıldım diskalifiye olacağım olayım benim hayatım tek bura değil ki benim bı hayatım eşim çocuklarım arkadaşlarım dünyam var sırf benim gibi olan insanlara yardım etmek için buradayım ben ama bu bileillete fazla geliyorsa ben niye buradayım miu neden burada anlamıyorum
Kuzular ben de eve dönüşte 4 günlük yapacağım, bakalım bende nasıl olacak, kabızlık yaptığını öğrenmem iyi oldu, sabah 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyip tarçın zencefil karanfil ve kuru kayısı eklerim başından beri engellemek için..Orda beni kabız yapan çiğ sebze mi pro mu emin olamadim.
mevsimi dışında bende almıyorumNasıl özledim bilemezsin. Arada salatalık alıyoruz ama domatesi sadece konserve olarak yemekte tüketiyoruz.
temizlikkEvin hali içler acısı... bi temizliğe mi başlasaaaam yoksa tülinin uzun etekli kombinlerini izlemeye devam mı etseeeeem
Buyursun gelsinler hepsi ben buradayimmmmmmZiyare tc iler çoğalmış 22 kişi
Kuzum haklısın elbette. Bu böyle kalmaz illa ki konuşulacaktır...Sikildim iğde yoruldum artık gereksiz kişilerle hayatı buradan ibaret sananlarla uğraşmak dert anlatmaktan kendi tukurdugunu yaşayanlardan rengi belli olmayan insanlardan bıktım dediğin arkasında duramayan kiblemek için gizli gizli okuyup geceyi bekleyip kimse yokken gelip kibleyenler korkaklardan sıkıldım diskalifiye olacağım olayım benim hayatım tek bura değil ki benim bı hayatım eşim çocuklarım arkadaşlarım dünyam var sırf benim gibi olan insanlara yardım etmek için buradayım ben ama bu bileillete fazla geliyorsa ben niye buradayım miu neden burada anlamıyorum
Biliyorum menü vermemeden
Hurmayı drekt ye sen de gulüm. Rondo meğer ne önemliymiş... Geçen ay aldım herşeyde kullanıyorum. Bu yokken ne yapıyordum acabası
Kız o kadın walk demiyor muydu
Ben de açtım videoyu izliyorum nerede kek diyor diye... Tekme diyormuş ya laHabibtenin dedigi kek tekme olan kick :))
Şimdi bende gireceğim bütün TK ne kadar ima varsa hepsini kıbleyecegim öyle gizliden de değil açık açık maset ima KiB sebebi o zaman herkese aynı ceza verilmeli bugün tek tek okuyacağım bütün grupları nasıl oluyor bide ben anlayayaimKuzum haklısın elbette. Bu böyle kalmaz illa ki konuşulacaktır...
Fakat şu var burdan sen veya bir başkası diskalifiye olursa istediklerine ulaşmış olurlar. Olmasınlar...
He bu neden oluyor bizim takım gizliden takip ediliyor sürekli. Aaaa ne demişler mi deniyor noluyor.
yoksa bi takip edilse neler çıkar başkalarından...
İğde tarif isterükKız şekersiz sadece hurmadan yaptıydım. Üstündekiler de kuruyemiş hepsi sağlıklı
Çeri domates kullanıyorum ben kahvaltıdamevsimi dışında bende almıyorum
kabak patlıcan domates salatalık.... hasret kaldım yaaa
İğde tarif isterük
Senin diğer tarifi de aldım, böyle sağlıklı tarifler olsun hep sayfada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?