Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok teşekkür ederim!!
Tarif Harika görünüyor eve gidince tatlı krizine girersem yaparım

Canım ben de ilk başlarda buna benzer bir ekmek yapıyordum kahvaltıda ekmeği kesmek için, inanılmaz işe yaradı bende..
Tarif evde, eve gidince yazarım o da unsuz ve çok tok tutuyor.. mideyi küçültmekte bire bir..

Günaydın sevgili takımcanlarım

Yine derece yapmışız 2. Olmuşuz

Hepfit canım sende bireyselde derece yapmışsın tebrik ederim sanırım mezunda oldun ayrıca bunun içinde çifte tebrik edeyim seni
Nefs
Teşekkür ederim

Bazı aklı kitlar yüzünden canım sıkıldı geçmişi okuyorum

Kız listedeyken banlanınca birşey mi oluyor

Yok kuzu listedeyken miu bana söz verdirmisti akilli olacağıma dair. Şimdi mezunum ve susmaya niyetim yok fakat bazı kit kafalilar gibi boş zamanim Yok, bi fırsat bulayım ben de onlarla uğraşıcam
Sagolasin kuzum
bizim başarı onların yarası oldu sanırım, HAZIMSIZLIKTAN KILO VEREMIYORLAR BELLI KI

hepfit mezuniyetini ve bireyseldeki ikincilik dereceni tebrik ederim

Günaydın
hepfit mezuniyetini ve bireyselde başarını tebrik ederim canım
Miu da kötü alıştı ha ,acaba mapus damlarında manita yaptı da gardiyan ,mahkum falan bilerek mi banlanıyor

hepfit fitiiim nickin gibi fit mi oldun sen kuzucum
Hem mezuniyetini hem de bireysel dereceni tebrik edermmmmmm
Şovumu yapar giderim diyon
Teşekkürler kizlarrrr
Igde gitmiyom bi yere

O nasıl cümleye girişti, beyin devrelerim yandı
Kaptan yardımcısı olarak o banlanınca sana çok iş düşüyor, görevlerin arasın da kaptan banlanınca banlanma yok, az sakin ol

Whiteblacklife hepfit akıllı durun. Atalarımızın bir lafı vardır kervanın her ne olursa olsun yürüyeceğine dair. Bildiniz.Şimdi biz yolumuza bakalım.Kimse hiçbir lafı dokundurmayı hakareti yutmuyor. Sadece susma zamanı şimdi yine.Kurallara uyuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…