Hippom ismini gördüğünü çağır sohbete emi açık açık yaz adını buyursun gelsin iki sohbet edekHayır yani bazı ziyaretçiler pro da değil takip ettiğini görüyoruz.. hayırdır diyesim geliyo..
Hepsini karıştırıyoruz minik toplar yapıp dolabta 1-2 saat bekletiyoruz. Tarifleri nefis yemek tarifleri diye bi siteden alıyorum genelde... Bu oradaki ölçü. Ben kendime göre yaptığım için malzemeleri yarıya indiriyorum. Bazen fındık yerine hindistan cevizi kullanıyorum
- 1 adet muz
- 3 adet suda bekletilmiş hurma
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 çay bardağı yulaf ezmesi
- 1 avuç fındık
- 1 tatlı kaşığı toz tarçın
bi de muzu olgun olanlardan kullanıyorum kararmaya yakın... Daha bi tatlı oluyor
Eğer bunu yerken ölçüyü kaçırırsan da o günki karbon alımını sınırlandırınca problem olmaz sanıyorum...
Aklıma geldikçe başka tarifler de yazarım canım...
Sucuklu yumurtayı ekmeenan yedimLa hero ne kadan yedinBeyaz ekmek mi
Heeeaynı liste de değil miyiz
Maliiii maliiii maliiii maliiii yeminle döverim seni hemide eşek sudan gelene kadarSucuklu yumurtayı ekmeenan yedim
Beyaz ekmek. Bi köşe yedim sanırım
Sen ekmek ye benim karnım aciksin su içmeyim
Sana 1 ay yok kriz miriz sen bir aylık tatlı hakkini doldurdun
Çok teşekkür ederim!!
Tarif Harika görünüyor eve gidince tatlı krizine girersem yaparım
Canım ben de ilk başlarda buna benzer bir ekmek yapıyordum kahvaltıda ekmeği kesmek için, inanılmaz işe yaradı bende..Bi de lorlu poğaçam vardı... Unsuz
Malzemeler:
yarım kilo lor peynir
1 su bardağı yulaf kepeği
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
dereotu veya maydanoz...
Ben bi de çörek otu ekliyorum çok sevdiğimden hem içine hem üstüne...
Malzemeleri karıştırıp kurabiye büyüklüğünde toplar hazırlıyoruz. 180 derece de yaklaşık 20 dk pişiriyoruz. Fırından çıkarıp üstünü kapatıyoruz accık (yoksa biraz kuru oluyor)
Kalanını buzluğa atıyorum ben canım istedikçe haftada 1-2 yiyordum...
Floweroflife
TAmam kuzu zati tatlı krizlerim bitti çok şükür ama çok dayanamazsam alternatif olsun hem bu tarif gayet sağlıklıSana 1 ay yok kriz miriz sen bir aylık tatlı hakkini doldurdun
Günaydın sevgili takımcanlarım
Yine derece yapmışız 2. Olmuşuz
Hepfit canım sende bireyselde derece yapmışsın tebrik ederim sanırım mezunda oldun ayrıca bunun içinde çifte tebrik edeyim seni
Susssdssd
Mali bu hafta daha cıslı coslu bişey görmeyek ulaSucuklu yumurtayı ekmeenan yedim
Beyaz ekmek. Bi köşe yedim sanırım
Kız listedeyken banlanınca birşey mi oluyor
Sagolasin kuzumGünaydın
Yine başarımız birilerine batıvermis.
Herkesi tebrik ederim canlarim.
hepfit mezuniyetin hayırlı olsun kuzum.
Kahvalti sofrasindan yeni kalktik.Kuzenim bende kaldi sohbet muhabbet oturduk simdi mutfagi toplicam sonra da bi dünya isim var..
Günaydın
hepfit mezuniyetini ve bireyselde başarını tebrik ederim canım
Miu da kötü alıştı ha ,acaba mapus damlarında manita yaptı da gardiyan ,mahkum falan bilerek mi banlanıyor
Teşekkürler kizlarrrrhepfit fitiiim nickin gibi fit mi oldun sen kuzucum
Hem mezuniyetini hem de bireysel dereceni tebrik edermmmmmm
Şovumu yapar giderim diyon
O nasıl cümleye girişti, beyin devrelerim yandıSikildim iğde yoruldum artık gereksiz kişilerle hayatı buradan ibaret sananlarla uğraşmak dert anlatmaktan kendi tukurdugunu yaşayanlardan rengi belli olmayan insanlardan bıktım dediğin arkasında duramayan kiblemek için gizli gizli okuyup geceyi bekleyip kimse yokken gelip kibleyenler korkaklardan sıkıldım diskalifiye olacağım olayım benim hayatım tek bura değil ki benim bı hayatım eşim çocuklarım arkadaşlarım dünyam var sırf benim gibi olan insanlara yardım etmek için buradayım ben ama bu bileillete fazla geliyorsa ben niye buradayım miu neden burada anlamıyorum
Bende canan karatay dan sonra çok şey degistirdim hayatımda . Akıllı kadın vesselammevsimi dışında bende almıyorum
kabak patlıcan domates salatalık.... hasret kaldım yaaa
Geldikleri gibi gönderirim o artıları benBiliyorum menü vermemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?