Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen öyle portim. Burada söylenmek bize zarar verir şu an... Bi faydası da olmaz

Çekilin uleeeennnn namidiyar 0.1 esra geliyor

Dün yeşil yazmaya başladım ,kimse birşey demedi ,kimse beni farketmedi ,şimdi de sen farkettin ama beni başkası sandın Depresyona girdim ,gideyim de yazı rengimi değiştireyim
Başkası mi hıhhh teessüf ederim

kız yeme kız yeme bak ensevdiğim şey o ismin,i söylemiyorum diyetteyım ys yoksa kalkar iki dakıkada ama diyetteyım ben salatamı yiyorum

Başkası mi hıhhh teessüf ederim
Canımmm ,yanlış anladın beni
Zaten sana hoşgeldin dedim mi demedim mi diye şüphedeydim ,iyice utandırma beni
Gerçi diyet topiklerinde hoşgeldin denmesini komik buluyorlarmış ama bazıları(Kazen Coca Cola temalı konu açmıştı,orada burayı gözlemlemişler,diyet topiklerini ,tuhaf gelmiş)

miu aşkım biliyorum bu mesajımı okuyorsun hemen kodes ? hanı gitmeyektın anammmmm millet pusuya yatmışşş ne kkadan ayıp milletin işi yok herhal neyse :) ev temizleyın ev kaltım ebimi 2 saate cillop yaptım kızı uyuttum bak salatamı yiyorum bütün gun sanal alem olmaz takmayın o kaaa . temizlik yapın diyet yaoın bakım yapın ispikçilik çok fena hiç sevmem :) benı görseniz dedikoduya fırsat bulmam hiç niye temizlik yapıyorum ayyy kafayı bozdum gidin evinizi tenmizleyın

Bilemem artık önümüzdeki 1 hafta boyunca her gün 1 öpücüğünü alırım
O yazıyı okumuştum ama coco cola nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…