Aynen öyle portim. Burada söylenmek bize zarar verir şu an... Bi faydası da olmazWhiteblacklife hepfit akıllı durun. Atalarımızın bir lafı vardır kervanın her ne olursa olsun yürüyeceğine dair. Bildiniz.Şimdi biz yolumuza bakalım.Kimse hiçbir lafı dokundurmayı hakareti yutmuyor. Sadece susma zamanı şimdi yine.Kurallara uyuyoruz.
Amin canım, gitmem buralardayim :)
herolara meydan mı okuyon esraÇekilin uleeeennnn namidiyar 0.1 esra geliyor
Başkası mi hıhhh teessüf ederimDün yeşil yazmaya başladım ,kimse birşey demedi ,kimse beni farketmedi,şimdi de sen farkettin ama beni başkası sandın Depresyona girdim ,gideyim de yazı rengimi değiştireyim
ay kımya hiç aram iyi değildiyoookkkk artıkkkkkkk kız senin oglanla benim kiz ayni gun dogmus 15 mart 2015 dogumlu
masallah kuzuyaaa
Yok canim kimya ögretmeniyim
kız yeme kız yeme bak ensevdiğim şey o ismin,i söylemiyorum diyetteyım ys yoksa kalkar iki dakıkadatatlı istiomkoca maça diye gitti, gelemedi takılıyor ben de az dizi izliyim dedim takılıyom tek başıma arada şeytanlarım dürtüyor böyle sonra akıllı dur diyip oturuyom geri
amaaaannnnn ne abartılıyor bu günler, senin gibi kızı bulmuş dua etsin
Eee benle baya eglendik simdi sıra HEROLARDAherolara meydan mı okuyon esra
ne içtin esraaa
aaa gittimi kilolar:)Evet kuzu mezun oldum ama dün noldu? Iyiki bi uyuduk, miu niye yok?
diyosunEee benle baya eglendik simdi sıra HEROLARDA
Canımmm ,yanlış anladın beniBaşkası mi hıhhh teessüf ederim
Sorması ayıp mezuniyetini ne ile kutladın ,neye saldırdın ?Amin canım, gitmem buralardayim :)
Bilemem artık önümüzdeki 1 hafta boyunca her gün 1 öpücüğünü alırımCanımmm ,yanlış anladın beni
Zaten sana hoşgeldin dedim mi demedim mi diye şüphedeydim ,iyice utandırma beni
Gerçi diyet topiklerinde hoşgeldin denmesini komik buluyorlarmış ama bazıları(Kazen Coca Cola temalı konu açmıştı,orada burayı gözlemlemişler,diyet topiklerini ,tuhaf gelmiş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?