Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Acı gerçekleri yüzüne vurmuştu Candy,deynepnazın işleri vardı ,nette tembellik ediyordu,acı acı baktı ekrana doğru,yeter sus diyordu,tembel olduğu için kendine kızıyordu,kalk diyordu iç ses,kalk ,işlerini yap diyordu,mecburen tamam diyordu deynepnaz,gözü geride ,boynu bükük kapatıyordu bilgisayarı,yürüyordu mutfağa...

hahahahha :) hun harca meşhur kahkahamdan attımştı candy 32 dişi birden çıkmıştı adeta .....

temizlık neydii hijyendi gitme kal diymedi candy deeynepnaz hanımefendının işi vardı üzülmüştü candy o alınsın istemezdi ama olan olmuştu candy tutamamıştı gözyailarını tv de kazdın dizinde calan dselda bagcan parçasıyla aglamıştııı......

sus dedi ama tutamamiştiii içindeki hüzün ...

ve ağlıyordu candy çünkü çok ağlar ağlama annem benim için ağlamamaaaaaaa

ayyy ayyy miuya şiir patlatammmm
severim domestosu seni sevdiğim kadarr
sirkeyi eskik etmem evimde seni etmediğim kadar
her haltı sorarım sana
sende cevap verirsin usulca
ama yoksun
gittnnnnn...
peki neden ?
yetmedimi sana sevgim
olamadık senle candy miu
atamadık birbirimize galp
peki neden ?
sen gitttin ben bittiiim
şimdi gidip gömeyimmi börekleri
gömeyimm mi şöbiyetııı
gömeyimmm ha sen söyle
sen gitttin ben bitttimmm
elvedaaaaaaaaaa bile demeden
nasıl kıydılar sana
dedim ya domestosu sevdğim kadar
seviyorum seniii

imza candy.......
alıcı @MiuLego

anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
konuşmam görüyorsnuz
vahooh vahohhhh​

miu aşkım bebekim sen beni okuyorsun biliyorum aşkım senin için kayhhveee içicem ayyy :=) hadi bay bay :)
bana yaz ingtamdan kız uyanmadan kahve içeyim hepinizi öptüm bana brokoli tarifi verirmisiniz

Ohhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
OOOOOOOOOOOhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
OOOOOOOOOOOhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Oooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gıcık mı tuttu kızz??

Ne demek balım kına hem saçı besler hem dökülmesini engeller 15 günde bir düzenli yakarsa çok daha sagliklinoluysa

Ya bende danışayım hazır kına muhabbetti geçince
Benim şakaklarda çok çok az bira kaç tel beyaz var ve artık boyamak istemiyorum inanılmaz da saçlarım dökülüyor ve geçen aklıma geldi acaba kına yaksam mı diye ama tereddütte kaldım hani o beyazlar iyice kırmızı sırıtırmı diye çok değil aslında saçlarımda koyu reng ancak güneş vurunca kızılımsı parlar ki onda sıkıntı yok severim ben kızılı

Selam hanımlar. Hafta sonu geldi ben yine cozutmak üzereyim kendimi buraya attım

Aman canım Kaptancığınızı düşünün sakın kaçamak yapma

itiraf etmek istediğim birşey var ama gülmeyin hayatımda ilk defa brokoli yemeği yapıcam

Kız ben 18 senelik evliyim neredeyse daha bir kere yapmadım yemeğini ancak haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yemişliğim var her zaman

Gıcık mı tuttu kızz??

Medidasyon yapıyor kuzum sakinleşmek için

sağolun kızlar. Niyeti bozmustum dün zaten bozdum da çok kızdım kendime. Liste de olsam tövbe sürmem ağzıma. Hemen liste kiloma inmem lazım acil
oo eflal dün zaten kaçırmışsın bugün yapma artık
bencede liste kilona dönmen lazım yoksa yukarı doğru çıkmak çookkk kolay

Sinirlenebilen biri değilim pek. Mizacıma ters sinirlenmek... Fekat... Neyse anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…