Acı gerçekleri yüzüne vurmuştu Candy,deynepnazın işleri vardı ,nette tembellik ediyordu,acı acı baktı ekrana doğru,yeter sus diyordu,tembel olduğu için kendine kızıyordu,kalk diyordu iç ses,kalk ,işlerini yap diyordu,mecburen tamam diyordu deynepnaz,gözü geride ,boynu bükük kapatıyordu bilgisayarı,yürüyordu mutfağa...miu aşkım biliyorum bu mesajımı okuyorsun hemen kodes ? hanı gitmeyektın anammmmm millet pusuya yatmışşş ne kkadan ayıp milletin işi yok herhal neyse :) ev temizleyın ev kaltım ebimi 2 saate cillop yaptım kızı uyuttum bak salatamı yiyorum bütün gun sanal alem olmaz takmayın o kaaa . temizlik yapın diyet yaoın bakım yapın ispikçilik çok fena hiç sevmem :) benı görseniz dedikoduya fırsat bulmam hiç niye temizlik yapıyorum ayyy kafayı bozdumgidin evinizi tenmizleyın
hahahahha :) hun harca meşhur kahkahamdan attımştı candy 32 dişi birden çıkmıştı adeta .....Acı gerçekleri yüzüne vurmuştu Candy,deynepnazın işleri vardı ,nette tembellik ediyordu,acı acı baktı ekrana doğru,yeter sus diyordu,tembel olduğu için kendine kızıyordu,kalk diyordu iç ses,kalk ,işlerini yap diyordu,mecburen tamam diyordu deynepnaz,gözü geride ,boynu bükük kapatıyordu bilgisayarı,yürüyordu mutfağa...
Ne demek balım kına hem saçı besler hem dökülmesini engeller 15 günde bir düzenli yakarsa çok daha sagliklinoluysabu aradaWhiteblacklife kına olayına baıyldım saçlarım hala yumusacık :) hep yapıcam saol:)) rengide süer oldu eşimde begendi
amanSelam hanımlar. Hafta sonu geldi ben yine cozutmak üzereyimkendimi buraya attım
Ben mortilerini bi öpem de gideyim
@Floweroflife daimi ortim ve mortim
@saydin78 veMunzevi Zencefil mortilerim
Nego sakin bak sana güveniyoruz sakin yapma
amansakın
değmez bir anlık zevk bir anlık bi tat o,ığğkkk
yeme sakın bişey
Gıcık mı tuttu kızz??Ohhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
OOOOOOOOOOOhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
OOOOOOOOOOOhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Oooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yok loooo...Gıcık mı tuttu kızz??
Ne demek balım kına hem saçı besler hem dökülmesini engeller 15 günde bir düzenli yakarsa çok daha sagliklinoluysa
Selam hanımlar. Hafta sonu geldi ben yine cozutmak üzereyimkendimi buraya attım
itiraf etmek istediğim birşey var ama gülmeyin hayatımda ilk defa brokoli yemeği yapıcam
Gıcık mı tuttu kızz??
oo eflal dün zaten kaçırmışsın bugün yapma artıksağolun kızlar. Niyeti bozmustumdün zaten bozdum da çok kızdım kendime. Liste de olsam tövbe sürmem ağzıma. Hemen liste kiloma inmem lazım acil
Ben hic yapmadimitiraf etmek istediğim birşey var ama gülmeyin hayatımda ilk defa brokoli yemeği yapıcam
Bence yoga yapiyoGıcık mı tuttu kızz??
Sinirlenebilen biri değilim pek. Mizacıma ters sinirlenmek... Fekat... Neyse anacımYa bende danışayım hazır kına muhabbetti geçince
Benim şakaklarda çok çok az bira kaç tel beyaz var ve artık boyamak istemiyoruminanılmaz da saçlarım dökülüyor ve geçen aklıma geldi acaba kına yaksam mı diye ama tereddütte kaldım hani o beyazlar iyice kırmızı sırıtırmı diye çok değil aslında saçlarımda koyu reng ancak güneş vurunca kızılımsı parlar ki onda sıkıntı yok severim ben kızılı
Aman canım Kaptancığınızı düşünün sakın kaçamak yapma
Kız ben 18 senelik evliyim neredeyse daha bir kere yapmadım yemeğiniancak haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yemişliğim var her zaman
Medidasyon yapıyor kuzum sakinleşmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?