Sinirlenebilen biri değilim pek. Mizacıma ters sinirlenmek... Fekat... Neyse anacım
bu ara evden işe işten eve 1 aydır 1 kez dolaşmaya çıkmışımdır o da 1 saat...
Duvarlarla muhabbeti ilerlettik
sanırım herkes köşesinde kaçamak yapıyo,bikaç saate menüler dökülür,anlaşılır o zamanUlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
7. takıııııııııııııııııııım hiç sesinz çıkmiyiiiiiiiiiiiiiiiii
Meydanı boş bulduk sanmayıııııııııııııııııııııııın
totoları kaldırın sporlar neredeeeeeeeeeeeeeeee
Ne yediniz ne içtiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
Muhabbete geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hee benim duvarlar da çoh iyidir
Kızım rahatsız ya hiç uyumadılar sabah sporumu yapamadım şimdi ıkiside uyudu yapcam ins. Güzel kahvaltımızı ettik yumirtislerin sarilarini minnakim yedi falan filan kacak gocek yokUlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
7. takıııııııııııııııııııım hiç sesinz çıkmiyiiiiiiiiiiiiiiiii
Meydanı boş bulduk sanmayıııııııııııııııııııııııın
totoları kaldırın sporlar neredeeeeeeeeeeeeeeee
Ne yediniz ne içtiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
Muhabbete geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bol muhabbetler, fazla derinlere dalmayın,sıyırmayınHee benim duvarlar da çoh iyidir
Schopenhauer' un Aşkın metafiziği kitabı üzerine tartışıyoruz filan...
Benimde beyazların var siritmiyor gayet guzgü parlak bı renk veriyor ama dediğim gibi saç rengin çok onemliYa bende danışayım hazır kına muhabbetti geçince
Benim şakaklarda çok çok az bira kaç tel beyaz var ve artık boyamak istemiyoruminanılmaz da saçlarım dökülüyor ve geçen aklıma geldi acaba kına yaksam mı diye ama tereddütte kaldım hani o beyazlar iyice kırmızı sırıtırmı diye çok değil aslında saçlarımda koyu reng ancak güneş vurunca kızılımsı parlar ki onda sıkıntı yok severim ben kızılı
Aman canım Kaptancığınızı düşünün sakın kaçamak yapma
Kız ben 18 senelik evliyim neredeyse daha bir kere yapmadım yemeğiniancak haşlayıp sarımsaklı yoğurtla yemişliğim var her zaman
Medidasyon yapıyor kuzum sakinleşmek için
Kızım rahatsız ya hiç uyumadılar sabah sporumu yapamadım şimdi ıkiside uyudu yapcam ins. Güzel kahvaltımızı ettik yumirtislerin sarilarini minnakim yedi falan filan kacak gocek yok
Haklısın canımNego canim dun dünde kaldı unut dünü bugün yeniden lütfen bak biz sana güveniyoruz bak bir hafta boyunca kendini nasıl gösterdin kendin için bunu yapmalisin
Allahim mum verin bana mum miu yu mumla aramaya gidecegimFururum sizi ula valla fururum .... Bu hafta en ufak cıss yapanı falakada yalvartır dilinin kimyasını bozar tat alma duyusunu devre dışı bırakırım
Çünki miu olsa o da öyle yapardı
Ayy guzellll2. Ben de yapsammmAkşama fırın poşetinde tavuk yapıcim... yanına yoğurt salata ohh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?