Sen temiz değil misin neden korktun Esra? Gel bakim şööleAllahim mum verin bana mum miu yu mumla aramaya gidecegim
Temizim abi ağzıma sürmedim çiş mis bıraktım o işleri benSen temiz değil misin neden korktun Esra? Gel bakim şööle
Ayy etipufum cos diyince bi durdum ama afiyet olsun gel de öpeemmmSabahtan fizik tedaviye gittik erken kahvlati aciktirdi ben de aksam yediğim coslardan yedim .ara öğün oldu. Ceviz fındık üzum kuru vişneigdedali
Bugün boş. yarın dolu
Bizdé de temizlik şart. Oğluşu yikadim kendimi yikadim ev kaldı Ule . Gelmion mu. Valla belim tutuk gi gelsen ne var...Ben temizliğe girişeyim artıkın... akşama doğru gelirim... Öpüyoruz sizleriii. Kendinize iyi bakın akşama cozutmayın...
bi deeeeee oooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhm çekmeyi unutmayın
İnşallah kuzumOoo eylem planı hazır, bence işe yarayacak mali, kolay gelsin sana boool eksiler getirsin işşallah
O sabahki ekmeğin kulağı 3 mil leslie olmadan gider diyorsun he miiiBugün boş. yarın dolu
Yakın olaydık gelirim kız ne varBizdé de temizlik şart. Oğluşu yikadim kendimi yikadim ev kaldı Ule . Gelmion mu. Valla belim tutuk gi gelsen ne var...
Hi hııAyy etipufum cos diyince bi durdum ama afiyet olsun gel de öpeemmm
Benimde beyazların var siritmiyor gayet guzgü parlak bı renk veriyor ama dediğim gibi saç rengin çok onemli
Ben kapanış kahvaltısı yapıyorum, sabah sadece 1k.k Beyaz peynir +roka salatası yedim ki öğlen yiyebileyimUlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
7. takıııııııııııııııııııım hiç sesinz çıkmiyiiiiiiiiiiiiiiiii
Meydanı boş bulduk sanmayıııııııııııııııııııııııın
totoları kaldırın sporlar neredeeeeeeeeeeeeeeee
Ne yediniz ne içtiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
Muhabbete geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kapanış kahvaltısıBen kapanış kahvaltısı yapıyorum, sabah sadece 1k.k Beyaz peynir +roka salatası yedim ki öğlen yiyebileyim
O sabahki ekmeğin kulağı 3 mil leslie olmadan gider diyorsun he miii
Yakın olaydık gelirim kız ne var
Abla bir cezve de isot yada pul biber çok acı olmasın 1 tatlı kaşığı 1 tatlı kaşığı kahveyi kaynat azıcık suz soğumasını bekle sonra kınaya 1 yumurta bolca zeytinyağı suzdugun karışımı ekle karıştır 1 tatlı kaşığı da bal ekle akışkan olması için çay demiş suyuyla iyice karıştırın kinan hazır en az 5 saat duracak saçında ben 8 saat bekletiyorum 15 günde 1 tekrarla aynı islemiCanım peki nasıl hazırlıyorsun kınayı içine özel bir şey ekliyormusunbirde benim albümde resimlerim var sana zahmet bir bakarmısın sence olur mu
Canım internette zor bulunuyor ben ptesi salı atacağım pc indirir bi bakarsinjillian nmtz videosu buldum ama açılmıyorSarayca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?