Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben temizliğe girişeyim artıkın... akşama doğru gelirim... Öpüyoruz sizleriii. Kendinize iyi bakın akşama cozutmayın...
bi deeeeee oooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhm çekmeyi unutmayın
Bizdé de temizlik şart. Oğluşu yikadim kendimi yikadim ev kaldı Ule . Gelmion mu. Valla belim tutuk gi gelsen ne var...

Benimde beyazların var siritmiyor gayet guzgü parlak bı renk veriyor ama dediğim gibi saç rengin çok onemli

Canım peki nasıl hazırlıyorsun kınayı içine özel bir şey ekliyormusun birde benim albümde resimlerim var sana zahmet bir bakarmısın sence olur mu

Ben kapanış kahvaltısı yapıyorum, sabah sadece 1k.k Beyaz peynir +roka salatası yedim ki öğlen yiyebileyim

Canım peki nasıl hazırlıyorsun kınayı içine özel bir şey ekliyormusun birde benim albümde resimlerim var sana zahmet bir bakarmısın sence olur mu
Abla bir cezve de isot yada pul biber çok acı olmasın 1 tatlı kaşığı 1 tatlı kaşığı kahveyi kaynat azıcık suz soğumasını bekle sonra kınaya 1 yumurta bolca zeytinyağı suzdugun karışımı ekle karıştır 1 tatlı kaşığı da bal ekle akışkan olması için çay demiş suyuyla iyice karıştırın kinan hazır en az 5 saat duracak saçında ben 8 saat bekletiyorum 15 günde 1 tekrarla aynı islemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…