Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Baktım abla olur ona kestane rengini alır o renkte köyü kına seçersen daha koyu olur

Kınanında rengleri mi var Benim bildiğim o yeşil toz kına var hani kına gecelerinde elimize yakarız onuda biz normalde çay demiyle harç haline getirip kafaya sürüp kafamızı poşetler yatardık sabahda kalkıp direk yıkardık Anam öyle yapardı bende öyle oluyor diye öyle yaparım diyordum
Ama kayıt ettim senin tarifi ilk fırsatta yapmam lazım hem benim içinde değişiklik olur birde kuaföre gidip güzel bir kesim yaptırırsam tam süper olur

Zeytinyağı saç derisi besliyor yumurta deriye protein sağlıyor kahve ve isot yeni çıkacak saçların daha çabuk çıkmasını sağlıyor saç derisini güzelleştiriyor çay canlılık veriyor köyü yeşil açık yeşil orta renk yeşil kınalar var hatta yeşil demekle siyah demek arasında kalacağın koyulukta kınalar var

Yulaf kepeği yerine ezmesi olur mu? Süt yine kesildi lor yaptım da robotta çekerim ezmeyi un gibı olur olmamı

Kimsecikler yoksa ben menü vereyim
Sabah (10.30)
1 k.k Beyaz peynir
Roka salatası

Öğlen(16.00)
2 pişi
3 dilim ekmek
Pastırmalı yumurta
2 k.k Beyaz peynir
3 dilim domates
2 zeytin
Az bal-kaymak
Az sosis

Akşam (22.00)
1 lahmacun
1 ayran
Bu altın vuruştu bitti artık herşey yarın evimdeyim

O nasıl cümleye girişti, beyin devrelerim yandı
Kaptan yardımcısı olarak o banlanınca sana çok iş düşüyor, görevlerin arasın da kaptan banlanınca banlanma yok, az sakin ol
Deynep seni okurken hep gülüyorum, hep ama hep

Bu aslında genel bir uyarıdır ama dünden beri yapılan kötü içerikler nedeniyle özellikle 2 takımın topiğine yazılacak bir uyarıdır.
Bölüm editörünüz olduğu kadar bölümün mimarı da olan seaBahAR'ın kararlarını okumayan varsa okusun lütfen.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2403#post-54782547

Onu bu kararı almaya iten sizlerin son haftalardaki tutumunuzdur, biz defalarca uyardık, Kazen ayrı, ben ayrı, yetmedi seaBahAR uyardı, buraya bunca yıl emeği olan bölüm editörünüz böyle devam ederseniz giderim bile dedi, söylediği blöf olmadığı halde bu bile sizleri frenlemedi, kimsenin kimseye saygısı kalmamış, seaBahAR'ın emeklerine de mi saygınız yok?

seaBahAR mı? Her dakika takım kavgası içinde olan kaptanlar mı düşünün ve tercihinizi yapın, şunu da belirteyim kaptanlar her daim kaptan olmuyor, yeri geliyor bırakan oluyor, bugün biri yarın biri olabilir ama seaBahAR'ı kaybederseniz tüm sisteminiz çöker, sizin amacınız kilo vermekti, birbirinizin takımlarını hedeflemek değil, sisteminiz çökerse hedeflediğiniz kilolara erişemezsiniz, hırsla öfkeyle her dakika kavga edip birinin diğerine hasetler, diğerinin bizi çekemiyorlar dediği (ki ben gördüğüm yazılardan en hafiflerini yazıyorum) bir bölüm haline gelirsiniz ve banlanmalarda kaçınılmaz olur ve emin olun buradaki kavgalar böyle devam ederse, Kazen ya da ben devreye girersek seaBahAR son aldığı kararları bile mumla ararsınız.

Bu uyarıyı alıntılayıp üstüne tartışmanız için değil, okuyup yaptıklarınızı bir daha düşünmeniz için yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…