- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
En son renk hangisi abla eğer sariysa yakmaCanım peki nasıl hazırlıyorsun kınayı içine özel bir şey ekliyormusunbirde benim albümde resimlerim var sana zahmet bir bakarmısın sence olur mu
En son renk hangisi abla eğer sariysa yakma
Yok canım son üzerimde gri bir üst olan vardı ya eller beldeo resimdeki hali en az 3 aydan fazladır boyamadım
Baktım abla olur ona kestane rengini alır o renkte köyü kına seçersen daha koyu olurYok canım son üzerimde gri bir üst olan vardı ya eller beldeo resimdeki hali en az 3 aydan fazladır boyamadım
Yok canım son üzerimde gri bir üst olan vardı ya eller beldeo resimdeki hali en az 3 aydan fazladır boyamadım
Baktım abla olur ona kestane rengini alır o renkte köyü kına seçersen daha koyu olur
ben burdayım ama biraza doğru gidicemNerede bu millet
ben baktım yoksun takipleşmediğimiz için heralde
Zeytinyağı saç derisi besliyor yumurta deriye protein sağlıyor kahve ve isot yeni çıkacak saçların daha çabuk çıkmasını sağlıyor saç derisini güzelleştiriyor çay canlılık veriyor köyü yeşil açık yeşil orta renk yeşil kınalar var hatta yeşil demekle siyah demek arasında kalacağın koyulukta kınalar varKınanında rengleri mi varBenim bildiğim o yeşil toz kına var hani kına gecelerinde elimize yakarız onuda biz normalde çay demiyle harç haline getirip kafaya sürüp kafamızı poşetler yatardık sabahda kalkıp direk yıkardık Anam öyle yapardı bende öyle oluyor diye öyle yaparım diyordum
Ama kayıt ettim senin tarifi ilk fırsatta yapmam lazım hem benim içinde değişiklik olurbirde kuaföre gidip güzel bir kesim yaptırırsam tam süper olur
Burada devletNerede bu millet
Yulaf kepeği yerine ezmesi olur mu? Süt yine kesildi lor yaptım daBi de lorlu poğaçam vardı... Unsuz
Malzemeler:
yarım kilo lor peynir
1 su bardağı yulaf kepeği
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
dereotu veya maydanoz...
Ben bi de çörek otu ekliyorum çok sevdiğimden hem içine hem üstüne...
Malzemeleri karıştırıp kurabiye büyüklüğünde toplar hazırlıyoruz. 180 derece de yaklaşık 20 dk pişiriyoruz. Fırından çıkarıp üstünü kapatıyoruz accık (yoksa biraz kuru oluyor)
Kalanını buzluğa atıyorum ben canım istedikçe haftada 1-2 yiyordum...
Floweroflife
Dur hemen takip edeyim senideo zaman görülebilir
Aman git, yerleri süpürmesen olmaz sankiben burdayım ama biraza doğru gidicem
iş mesaii bitti ev mesaisi başlasın
Nerde göremedimBurada devlet
Deynep seni okurken hep gülüyorum, hep ama hepO nasıl cümleye girişti, beyin devrelerim yandı
Kaptan yardımcısı olarak o banlanınca sana çok iş düşüyor, görevlerin arasın da kaptan banlanınca banlanma yok, az sakin ol
miu aşkım biliyorum bu mesajımı okuyorsun hemen kodes ? hanı gitmeyektın anammmmm millet pusuya yatmışşş ne kkadan ayıp milletin işi yok herhal neyse :) ev temizleyın ev kaltım ebimi 2 saate cillop yaptım kızı uyuttum bak salatamı yiyorum bütün gun sanal alem olmaz takmayın o kaaa . temizlik yapın diyet yaoın bakım yapın ispikçilik çok fena hiç sevmem :) benı görseniz dedikoduya fırsat bulmam hiç niye temizlik yapıyorum ayyy kafayı bozdumgidin evinizi tenmizleyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?