yok canım şehir dışındayım ama diyetime tam uymaktayım@Ytmz
@kelebekolacam
saydin78
@Konya 42
aeben
Ses verin hatunlaaaaaaaaaaaaaaaaar... Herkes sporda deel mi
Altın vuruş değil altın gol olmuş hem pisi hem.ekmek hem.lahmacun lahmacunun yanında salata Bayrı ye yani bu böyle hiç begenmebeğ ciksss fullll karbon yeter da yeter artık her gün bugün sonnnnnnKimsecikler yoksa ben menü vereyim
Sabah (10.30)
1 k.k Beyaz peynir
Roka salatası
Öğlen(16.00)
2 pişi
3 dilim ekmek
Pastırmalı yumurta
2 k.k Beyaz peynir
3 dilim domates
2 zeytin
Az bal-kaymak
Az sosis
Akşam (22.00)
1 lahmacun
1 ayran
Bu altın vuruştu bitti artık herşey yarın evimdeyim
Kuzu ben gece 5 de uçuyorum , yedim evet ama pişman değilim, eğer dönüşte cıs görürsen vur kır, amma zaten Eylül’e kadar birdaha bulamam bu yediklerimi..Altın vuruş değil altın gol olmuş hem pisi hem.ekmek hem.lahmacun lahmacunun yanında salata Bayrı ye yani bu böyle hiç begenmebeğ ciksss fullll karbon yeter da yeter artık her gün bugün sonnnnnn
Cahil habibteHabibtenin dedigi kek tekme olan kick :))
Gülme cahilliğimeBen de açtım videoyu izliyorum nerede kek diyor diye... Tekme diyormuş ya la
ne dedi peeeki
Cekememezlik tatlimm kurallar koydular geçmişi okursan görebilirsin..Nolmış kızlar bilen var mı
ben bir gidim gelemCekememezlik tatlimm kurallar koydular geçmişi okursan görebilirsin..
Bişey yok kuzum sessiz sakin emi balimmmNoldu yine herkes banlanmış
Kuzum az geçmişe git, orada mune’nin yazdığını oku canumNolmış kızlar bilen var mı
Bu takım hep başarılıydı... E boşuna değil... Her an buradayız. Gece hariç buranın boş kaldığını görmedim.... Hemen herkes spor yapıyor... Herkes müthiş azimli...
O yazımda sadece benim yaptıklarımı yazdım ama @Ausencia ve @MiuLego nun ve kaptan yardımcılarımızın bize vakit ayırırken nelerden fedakarlık ettiğini bizim her birimizin hem bedeniyle hem psikolojisiyle ilgilenip gerektiğinde nazımızı çektiğini, teeek teeek herkesin metasına uygun yol yöntem belirlediğini, her bi yediğimizi sporumuzu en ince ayrıntısına kadan incelediğini ... ve daha fazlasını yazamadım...
Bi de bunu kulaktan dolma değil gerçekten bilimsel dayanaklarla yapıyorlar... Bilim önemli okumak önemli. Di mi @MiuLego
Neyse uzatmayım... Ben o ara yoktum içimde kaldıydı sonradan...
Kısacası doğru yoldayız. Meyve veren ağaç her daim taşlanır
İvit çakılım psikoloğum ne vereyim ablamacakil80
Teşekkür ederim Esracım
Ula konu nası gene benim kaptan olma şeysine geldi valla helal olsun
Ausun nefesi çoh kuvvetli diyollaaaHee miunun sihirli değneği de şu. Bak bunun etkisi vardır kesin
Eki Görüntüle 2109180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?