- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Whitem Allaha emanet ol.. gidicen diye korkuyorum :))hepfit @aflal seviyorum sizi tamam mı sakın cozutma eflal bak sakın yeme
Başarı dostum başarı.. kaptanlık yakışıyordu ama sana lunyaYine gidenler olmuş
Vallaha ben sabırlıymışım kaptanlık dönemindesinir olduğumda takımı yarışlardan çekmek istiyordum sadece , bizi hak etmiyorlar diye
Aman diyeyim benden uzak, kesinlikle akıl işi değil, hele ki benim gibi biriyseniz kesinlikle hayırBaşarı dostum başarı.. kaptanlık yakışıyordu ama sana lunya
Hippom siz buradasınız ben gitsem bile yaaaWhitem Allaha emanet ol.. gidicen diye korkuyorum :))
Fılavır şu an seni bile yiyebilirim gözüme çok tatlı çikokatalı karamelli görünüyosun. Kafandakiler çilek miKuzular sevgili mune sayfamıza bir yazı bıraktı lütfen okuyalım ve önümüze bakalım..
Begüm de bir yazı paylaştı, özet geçiyorum iğneleyici, laf sokucu, kışkırtıcı, imalı yazı yazanlar diskalifiye edilecek direk olarak
Hadi kuzular önümüze bakalım
Her an bende canavar olup yanına ucabilirim maliiiiiiTuzsuz fıstık yedim bi avuç. Bugün bana bişeyler oluyo içime canavar kaçmış
.........Aman diyeyim benden uzak, kesinlikle akıl işi değil, hele ki benim gibi biriyseniz kesinlikle hayır
Evet kesinlikle cekemeyenler çoktu , ama alenen hakareti ilk defa görüyorum
Yi beni malı şu anda tatlıyım bal kaymak yedim ayıptır söylemesiFılavır şu an seni bile yiyebilirim gözüme çok tatlı çikokatalı karamelli görünüyosun. Kafandakiler çilek mi
Bende hippom ben mantarlı tavuk soteyi bekliyorum pişsin diyeAçım ulaaa...
Seni bile niye??Fılavır şu an seni bile yiyebilirim gözüme çok tatlı çikokatalı karamelli görünüyosun. Kafandakiler çilek mi
Kuzum bu şeker ilacından mıdır anlamadım hep bi yeme isteği oluyo. Başım dönüyo, dün sendeledim tutuniym derken el bileğimi incittim. Tuhaf şeyler yaşıyorum. Sen de çok tatlı göründün gözüme haaHer an bende canavar olup yanına ucabilirim maliiiiii
Gelsin itiraflaarYi beni malı şu anda tatlıyım bal kaymak yedim ayıptır söylemesi
Bende tavuk bekliyorum ...Bende hippom ben mantarlı tavuk soteyi bekliyorum pişsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?