Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkür ederiz

Merabalar arkadaşlar 7. Takimin eski daimi uyelerindne ben. Burada yarismada 12 kilo verdimml takimdan mezun oldum 2 yil kdr once sonrasindada buralardaydim yine ama hamilelik dogum ise baslafimmtekrar minnagimla git gel uğraşıyoruz vok yazamaiyorum aslinda arada girip okuyorum ama tanidik kimse kalmamış galiba yazmaha cekindik. Burdae dindigim cok Guzel arkadasliklarim dostluklarim var. 27 yasinda 1 minnak zeyneb annesiyim suan kilom 6r lerde doğum sonu veremedim.henüz diyete hazir degilim bebegim emiyor ama mudade olursa muhabbetlere katilmak isterim

Hoşgeldin bacım allah bagislasin bebisini

Hoş geldin kuşum

Ben sadece merak ettim ben kendi takimimi zor takip ediyom diğerleri nasıl bizi takip edebiliyor bunun kolay yöntemi var mı sanırım ben bu siteyi tam kullanmayı bilmiyorum galiba
Sen takiminda olunca kafanı kaldiracak vakit bulamion. Ama onlar sıkılıp sıkılıp gezmelere cikiolarrr

Tabi ki bekleriz muhabbete canım

Azrail Mune toplu katliam yapuyor kızlar dikkat edin cımbızi kirilasica gelse de biraz asılıyim ona
Benim cımbız kırılmaz gülüm, en kaliteli paslanmaz çelikten bir düzine özel yapım cımbızım var
Evelallah bir seferde toplu katliam yapacak kadar da seri çalışırım

Bugünü Kara Cumartesi diye not alsınlar, sitenin birkaç bölümü griye boyandı zira

Sanirim çok boş vakitleri var yoksa nasıl yetisilir ki bunca şeye

Menü
Sabah 10.00
Yumurta bir tane
Yeşillik
Bir dlm ekmek
Zeytin
İki lokma tuzlu yoğurt

Öğle 14.00
Bir kase kısır çok yeşillikti
Bir kase yoğurt
Avuç içi kadar turşu

Akşam 17.00
Dört köfte
Lahana salatası çokça
Ayran
Yrm dlm ekmek

@MiuLego mortim saydin78

53.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…