Teşekkür ederiz
Hoşgeldin bacım allah bagislasin bebisiniMerabalar arkadaşlar 7. Takimin eski daimi uyelerindne ben. Burada yarismada 12 kilo verdimml takimdan mezun oldum 2 yil kdr once sonrasindada buralardaydim yine ama hamilelik dogum ise baslafimmtekrar minnagimla git gel uğraşıyoruz vok yazamaiyorum aslinda arada girip okuyorum ama tanidik kimse kalmamış galiba yazmaha cekindik. Burdae dindigim cok Guzel arkadasliklarim dostluklarim var. 27 yasinda 1 minnak zeyneb annesiyim suan kilom 6r lerde doğum sonu veremedim.henüz diyete hazir degilim bebegim emiyor ama mudade olursa muhabbetlere katilmak isterim
Sen dé yapmssindr simdiye benim ki fırında . Tavuk but attım sebzeli sen de ne var ?Ayyyyyyyg benim yemeğim yok gidem yemek yapammmm
Owww nere gezion aplaaayok canım şehir dışındayım ama diyetime tam uymaktayım
Hoş geldin kuşumMerabalar arkadaşlar 7. Takimin eski daimi uyelerindne ben. Burada yarismada 12 kilo verdimml takimdan mezun oldum 2 yil kdr once sonrasindada buralardaydim yine ama hamilelik dogum ise baslafimmtekrar minnagimla git gel uğraşıyoruz vok yazamaiyorum aslinda arada girip okuyorum ama tanidik kimse kalmamış galiba yazmaha cekindik. Burdae dindigim cok Guzel arkadasliklarim dostluklarim var. 27 yasinda 1 minnak zeyneb annesiyim suan kilom 6r lerde doğum sonu veremedim.henüz diyete hazir degilim bebegim emiyor ama mudade olursa muhabbetlere katilmak isterim
Sen takiminda olunca kafanı kaldiracak vakit bulamion. Ama onlar sıkılıp sıkılıp gezmelere cikiolarrrBen sadece merak ettim ben kendi takimimi zor takip ediyom diğerleri nasıl bizi takip edebiliyor bunun kolay yöntemi var mı sanırım ben bu siteyi tam kullanmayı bilmiyorum galiba
Ben hemen geliyorum ay tabaktakiler şahane görünüyor onun için tabakta seyretmeye devam edelim onlar tabakta güzellerGüzeller mevzuyu şimdilik kapatalım isterseniz...
Çoh güzel kahvem var gelin onu içelim yanına da hurmalı toplarım var
Eki Görüntüle 2109221 Eki Görüntüle 2109222
Gözümüz gonlumuz açılmıştı. Sadece baksak kendinin ciğeri baktığı gibimiu yokken ortalığı boş bulan iğdee
kahve tamamda o topları kaldır bakim
Tabi ki bekleriz muhabbete canımMerabalar arkadaşlar 7. Takimin eski daimi uyelerindne ben. Burada yarismada 12 kilo verdimml takimdan mezun oldum 2 yil kdr once sonrasindada buralardaydim yine ama hamilelik dogum ise baslafimmtekrar minnagimla git gel uğraşıyoruz vok yazamaiyorum aslinda arada girip okuyorum ama tanidik kimse kalmamış galiba yazmaha cekindik. Burdae dindigim cok Guzel arkadasliklarim dostluklarim var. 27 yasinda 1 minnak zeyneb annesiyim suan kilom 6r lerde doğum sonu veremedim.henüz diyete hazir degilim bebegim emiyor ama mudade olursa muhabbetlere katilmak isterim
Mantarlı tavuk soteSen dé yapmssindr simdiye benim ki fırında . Tavuk but attım sebzeli sen de ne var ?
Mune abla gelirse seni mapusa atar bakkkk
Benim cımbız kırılmaz gülüm, en kaliteli paslanmaz çelikten bir düzine özel yapım cımbızım var
Sanirim çok boş vakitleri var yoksa nasıl yetisilir ki bunca şeyeKuzum haklısın elbette. Bu böyle kalmaz illa ki konuşulacaktır...
Fakat şu var burdan sen veya bir başkası diskalifiye olursa istediklerine ulaşmış olurlar. Olmasınlar...
He bu neden oluyor bizim takım gizliden takip ediliyor sürekli. Aaaa ne demişler mi deniyor noluyor.
yoksa bi takip edilse neler çıkar başkalarından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?